Cum să reproduceți târriei bull - fundal, sănătate, gestiune de gunoi etc.

Cum să reproduceți Târierele Bull - fundal, sănătate, gestiune de gunoi etc

Întrebându-se Cum să reproduceți Târriei taurului? În acest ghid, veți afla de ce trebuie să vă concentrați asupra socializării de la o vârstă fragedă, de ce proprietarii de câini de primăvară nu merg bine cu Târriei Bull și cum să vă asigurați că ați creat un câine sănătos.

Ca un crescător de bull terrier, trebuie să decideți dacă doriți să reproduceți câinii de familie sau câinii de protecție pentru securitate sau militară. Vei trebui să investești bani și timp în acest proces, dar plata și satisfacția este mai mult decât merită efortul.

Fundalul Terrierului de taur

Terrierul de taur este o rasă de câine cu o istorie încărcată. Rasa a venit la viață datorită faptului că a fost Cross de la rasele de tip Bull și Terrier În secolul precedent.

Taur și terriers

La începutul anului 19a secolul, crescătorii au început să crească Bulldogii englezi vechi cu Vechi terori englezi. Ideea a fost de a crea o rasă care ar fi la fel de rezistentă ca și buldogul și agilei ca un terrier. Produsul secundar al acestor câini a dat naștere unei rase numite Taur și terriers. O rasă de câine acerbă care a luptat cu inteligență și putere în luptă. Acești noi terrieri au fost ridicată pentru sporturile de sânge, care erau înfricoșătoare în timpul acelor vremuri mai vechi. Târriei de taur înapoi au fost de asemenea folosiți ca o cale de a controlul verminului.

in orice caz, Taur și terrier Crediții nu au reușit să păstreze această rasă frumoasă și de înaltă valoare. În ciuda faptului că acești câini sunt recunoscuți pentru multe talente, lor Fondului genetic a fost diluat încet, iar rasa era pe marginea dispariției.

Hinks Terrier

În anii 189 este când un om a sunat James Hinks a intrat în. Datorită lui, avem încă teritoriul de taur în jur. Domnul. Hink-urile ne-au învățat cum să reproducător Târriei taurului calea cea bună. El a vrut să îmbunătățească modul în care a arătat rasa, așa că el Crossbred a lui Taur și terrier cu un Terrier alb englez. Acum, cu acest câine, a intrat într-un spectacol de câine care a avut loc în Chelsea, iar restul este istoria. Noua rasă încrucișată era cunoscută sub numele de Hinks Terrier, și popularitatea sa a crescut de acolo!

Au fost create sub-rase noi utilizând Terrier Terrier ca o rasă primară. In timp ce James Hinks dorea câinii lui albi, alții au experimentat puțin cu culori. Această experimentare a fost esențială deoarece creșterea oricărui reproducător a început să ducă la probleme de sănătate din cauza Repetarea încrucișată.

De-a lungul timpului, sub-rasele colorate au devenit din ce în ce mai acceptate. Roșu, culoarea modernă, brindle & alb și chiar miniaturale terieri de taur sunt rase pe care majoritatea familiilor dețin ca animale de companie. Pana si Akc a început să accepte terieri de taur în diferite culori treptat.

James Hinks, tatăl rasei, cu doi dintre terrii lui de taur
James Hinks, tatăl rasei, cu doi dintre terrii lui de taur

Popularitate

Bull terrier se situează 57 din 193 de rase de câine pe cea mai recentă clasificare a rasei AKC. Cu siguranta nu este una dintre cele mai populare rase din America de Nord, dar are devotata urmatoarele.

Creșterea Târrierii Bull garantează o mulțime de succes. Ele sunt extrem de familiare și pot trăi cu familii mari în armonie completă. Acești câini agili și activi izbucnesc cu energie și fac animale de companie fantastice pentru familii cu copii.

Aspect unic

A lui Capul în formă de ouă, sau Cap de rechin Așa cum este cunoscut în mod popular, este una dintre cele mai definite caracteristici ale Terrierului de taur. Partea de sus a scalpului lor apare aproape plat, profilând ușor spre nas. Au ochi triunghiuri mici, care este cea mai definiție a lor cea mai definită.

Târrierii de taur au, în general, un corp puternic și puternic, muscular. În timp ce liniile au vrut teritorii albi albi, o mulțime de terrii de tauri și terieri miniaturale de tauri se găsesc în nuanțe de maro, auburn, fawn, brindle și negru.

În timp ce unii pot crede că aceste caracteristici unice erau evolutive într-un terrier de taur, care sunt departe de adevăr. Aceste caracteristici distinctive sunt făcute de om. Terrierii de taur de reproducere a fost un proces în evoluție, unde mulți câini au fost adăugați la amestec pentru a adăuga o privire de eleganță, inclusiv dalmateni, colonii și Borzois. Caracteristicile recunoscute ale Terrierului de taur și miniaturale Terrier sunt toate datorită sacului mixt.

Temperament de Târriei de taur

Terrierul de taur nu are doar un fizic puternic, dar și un cap puternic. Ele pot fi foarte încăpățânate dacă nu sunt îmblânzite mai devreme. Târrierii de taur sunt rezultatul anilor de încrucișare - așa evident, au o pungă mixtă de gene, ceea ce le face puțin imprevizibile uneori.

În afară de a fi mare la purtarea copiilor afară, Târrierii de taur pot acționa, de asemenea, ca protectori foarte capabili pentru copii. Ei pot proteja casele și sunt foarte potrivite pentru Lucrări militare și de securitate.

Cu toate acestea, terrierii tind să fie încăpățânați și puternici și dacă nu sunt bine pregătiți, ele pot deveni anti-sociale. Dacă sunt izolate, au tendința de a ataca alte animale și nu pot cobitaca cu alți câini de companie, dacă nu sunt instruiți să facă acest lucru de la început. De asemenea, țineți cont de faptul că terrierii de taur, fiind rezultatul anilor de ani Outcrossing, au un temperament ușor imprevizibil. Dar ceea ce le face populare cu familiile este faptul că sunt ușor instruiți și foarte ascultători.

Deci, dacă sunteți un crescător care se ocupă de Târriei de taur, asigurați-vă că puteți verifica moștenirea ancestrală a câinelui și puteți vedea cât de bine pregătiți părinții de așternut. De la o vârstă fragedă, încercați să le instruiți profesional să devină câini de familie. Dacă este tratată într-o manieră adecvată, Târrierii Bull poate excela cu adevărat ca animale de companie familiale, precum și Câini de lucru - Sunt super versatile.

Încăpăţânare

Târriei de taur sunt ascultător și inteligent. Ei nu vor urma doar orbește ordinele. Această trăsătură le face utilă deoarece au creierul de luare a deciziilor, dar poate fi, de asemenea, amenințând. Dacă nu este instruit corect, inteligența lor se poate întoarce în curând la încăpățânare.

Târrierii de taur pot deveni predispuși la refuzarea ordinelor și afișarea agresiunii atunci când lucrurile nu merg în mod intenționat sau așteptat. Aceasta este ceea ce transformă un câine jucăuș și prietenos într-unul furios și agresiv.

Un proprietar de câine de primăvară nu poate face față imprevizibilității unui terrier de taur și va ajunge în cele din urmă cu un câine frustrat și iritabil în casă. Ca o rasă, terrierii de taur trebuie să meargă la familii care sunt obișnuiți să aibă un câine în jur.

Ca ameliorator, este responsabilitatea dvs. să vă asigurați că terrierii dvs. de tauri sunt plasați în dreptul de familie. Dacă au dat un mediu potrivit, ei pot înflori într-adevăr. Încăpățânarea lor poate fi folosită inteligent și productiv. Cu o activitate și exerciții suficiente și o cantitate mare de răbdare, un terrier de taur se poate transforma într-un câine de familie strălucit de lucru.

Reputație rea

Orice rasă poate prezenta semne de agresiune. Cei mai licitați câini pot, de asemenea, să prezinte semne de agresiune atunci când puneți prin timp de testare și în mod similar, cei mai acerbiți câini pot afișa răbdarea într-o situație încercată. Cercetare științifică Publicat de Jurnalul de comportament veterinar a confirmat acest lucru. Cercetătorii au efectuat un studiu pe un grup de rase de câini care au fost enumerate ca fiind agresive.

Când a fost pusă prin situații care și-au testat răbdarea, s-au găsit doar 5% dintre câini să se comporte agresiv. Același studiu a fost apoi realizat pe retrieveri de aur, o rasă cunoscută pentru natura sa calmă și supusă. Aproape 40% dintre câinii din acest studiu au arătat semne de agresiune. Ca urmare a acestui studiu, interzicerea raselor de câini listate a fost ridicată.

Concluzia la acest lucru este în mod clar că nici un comportament nu este rasă specifică. Totul se ridică la antrenamentul pe care îl primesc. În cazul terorilor de taur, piscina genetică mixtă contribuie doar la imprevizibilitatea lor.

Terrierul de taur își primește reputația rea ​​din aspectul său neobișnuit. Pentru audiența generală, fața lor arată destul de amenințătoare și oarecum înfricoșătoare. În caz contrar, Terrierul taur este combinația perfectă de câine de familie și de pază. Este iubitor, delicat, de încredere și inteligent. Dacă inteligența taurului Terrier este bine utilă, poate face un partener fantastic. in orice caz, Lipsa de exerciții și socializare îl poate face un câine iritabil și anti-social.

Miniature Bull Terriers vs. Standard Bull Terriers

Spre deosebire de alte rase de câine, unde versiunile miniaturale sunt create după cele standard, Miniature Bull Terriers au fost create cu mult înainte ca Terrierul Standard Bull a fost creat pentru prima dată. Cealaltă diferență dintre Terrierul de taur miniatural și un terrier standard de taur este evident, dimensiunea.

Miniatura Bull Terrier este un amestec de terrier de limba engleză dispărută acum, Bulldog englez, și dalmatian. Apoi, miniaturile au fost numite pur și simplu, terieri de tauri. Au fost ani mai târziu când unii crescători au dorit câini mai mari că rasa existentă a fost împerecheată Indicatorii spanioli Pentru a crea cu succes versiunea mai mare.

AKC acceptă terieri miniaturale de tauri care sunt de până la 14 inci în înălțime. În timp ce pentru teritoriul standard de taur, limita superioară a înălțimii este de 21-22 inci. Nu există restricții de greutate specifice, atâta timp cât greutatea este proporțională cu înălțimea câinelui.

În ceea ce privește aspectul, există foarte puțină diferență. Prominația capului și a ochilor dețin adevărate și în Terrier Bull Miniature. Cu toate acestea, ei au o față mai moale și mai jucăușă decât versiunea lor mai mare. Haina lor este scurtă și lucioasă, la fel ca și terrierul standard de taur, arată mai mult ca Spitz datorită dimensiunilor lor mici.

Bull terrier Culori
Există o varietate de culori acceptate pentru Târriei de Bull.

Chiar dacă AKC nu a atribuit specificații în greutate la această rasă, au tendința de a cântări mai mult de 15 kg.

Creșterea miniaturii miniaturale este acum foarte popular printre crescători, deoarece pot aduce un preț ridicat. Dacă câinele pe care l-ați crezut aparține unei gamei genetice, ați putea aduce mai mult decât credeți.

Interbreeding

Interberarea este termenul utilizat atunci când un bull terrier miniatural cu un terrier de taur de dimensiuni standard.

Majoritatea crescătorilor fac acest lucru pentru a-și salva teritoriul miniatural de tauri de la o boală genetică moștenită numită Luxarea lentilă primară, ceea ce înseamnă, în esență, înfundarea ochiului. În această tulburare, ochiul iese din soclu și devine dezorientat, făcând aspectul câinelui și ochii atât să meargă.

Interberarea poate ajuta la prevenirea acestei afecțiuni, deoarece Terrierul de taur standard nu poartă gena care determină această luxare. Amestecarea bazinului de gene asigură că gunoiul miniatural nu se confruntă cu aceleași probleme. Cu toate acestea, interbrafarea teritorilor de tauri poate fi făcută numai pentru o Numărul limitat de ori.

Preocupările legate de sănătate în timp ce zici de bâlbâi

Un terrier de taur sănătos poate aduce o durată de viață de aproximativ 11 până la 14 ani. Terrierii miniaturali de tauri tind să trăiască mai mult decât terrierii de taur de dimensiuni standard. Câinii activi trăiesc adesea mai mult.

Târrierii taurului sunt predispuși la tulburări oculare, cum ar fi luxarea lentilelor primare. Aceasta este o problemă majoră în rasa generală. Complicații minore de sănătate, cum ar fi boala renală, problemele de funcționare a inimii și alergiile sunt, de asemenea, văzute în Terrier Bull.

Surditate

Pierderea auzului sau dificultatea de auz este Cunoscută pentru a afecta aproape 18% din terieri de taur în întreaga lume. Aceste probleme auditive ar putea fi fie unilaterale (o ureche), fie bilaterale (ambele urechi).

Surzenii unilaterale în Terrier Bull este destul de ușor de gestionat, presupunând că un veterinar certificat verifică în mod regulat câinele. Pentru a confirma dacă puii din așternutul sau puiul pe care îl luați acasă au o audiere sănătoasă, este esențial să fi efectuat Testul Baer (Răspunsul auditiv auditiv de Brainstem) pe puii. Acest test determină dacă un catelus este surd și dacă este, în ce măsură. Testul Baer trebuie să fie efectuat înainte ca un catelus să devină de cinci săptămâni.

Reacții cutanate

Târriei de taur sunt predispus la condițiile pielii Mai mult decât alte rase de câini sunt. Sistemul lor de imunitate este conectat astfel încât chiar și o mică mușcătură de țânțari sau o mușcătură de purici să le poată mânca peste tot. De asemenea, ele pot dezvolta o erupție cutanată și prezintă simptome de inflamație larg răspândită.

Orice dezvoltare neobișnuită pe pielea câinelui trebuie raportată imediat înainte de a se agrava, altfel, poate fi extrem de dureroasă pentru ei. De obicei, va sugera un veterinar Tratamentul topic, În funcție de cât de rău este reacția. În cazuri severe, VET poate prescrie o Imunosupresoare topice de asemenea.

Orice ai face, Nu utilizați niciodată medicamente umane Pe terrierul dvs. de taur! Produsele prescrise de VET sunt special formulate pentru a se potrivi cu pielea sensibilă a terrierilor.

Acrodermita

Un crescător bun va recunoaște întotdeauna semnele timpurii ale acrodematită în temiterul de taur. Acrodermitatita este A boala mortala, care are ca rezultat o moarte timpurie pentru terrierul de taur. Cauzează că pielea câinelui să se îngroaie și blisterele dureroase încep să izbucnească peste tot pe corp.

Încet, organele corpului încep să încetinească și creştere a câinelui este stumped. Blistere, pustule, și leziuni sunt foarte frecvente în această boală. Puteți observa chiar descărcarea nazală, unghiile deformate și picioarele spuse. Pe lângă aceste simptome, alte probleme de sănătate apar alături de acroderminită, cum ar fi diaree și infecții bacteriene.

Acesta este un boală ereditară și puteți preveni orice durere viitoare făcând un simplu Testul ADN pe puii și determinând care sunt predispuși la acrodermită.

Luxarea patellară

Knecapul sau patella este un organ scheletic gros care protejează articulațiile genunchiului de la constantă uzură. Cu toate acestea, pentru terrierii de taur, și chiar miniaturalul Turner Terrier, patella poate fi un blestem.

Un terrier de taur are șanse foarte mari de a suferi de luxul patellar - acesta este Când genunchia a scăzut. O ușoară nealiniență a membrelor la naștere sau a traumatismelor ulterioare este ceea ce provoacă această boală dureroasă îngrozitoare. Dacă câinele dvs. este limpede sau are probleme de mers pe jos, duceți-le imediat la un veterinar.

Navigarea pe web vă va arăta fire de proprietari buniici afectați.

Bolile dominante autozomale

Un test simplu de urină devreme în viață va determina dacă câinele dvs. este predispus la bolile renale sau nu. Târrierii de taur sunt predispuși genetic la boala renală și unii terrii de taur pot avea și un rinichi subdezvoltat. Acest rinichi defuncțional oprește sângele să fie purificat, astfel ducând la un aflux de toxici în întregul corp.

În unele cazuri, câinii prezintă, de asemenea, semne de rinichi polichistică, care în cele din urmă duce la insuficiență renală rapidă, care poate fi fatală pentru terrierul de taur.

O altă boală dominantă autosomală comună între terrierii taurului este Bull terrier ereditar nefrită (BTHN). După cum sugerează și numele, este o boală ereditară și câini care sunt afectați de acesta pot prezenta o insuficiență renală acută în orice etapă a vieții lor.

Alte boli

Târriei de taur sunt predispuși la diferite tipuri de boala de inima, care poate fi controlată cu o dietă bine echilibrată. Bolile de inima nu ar trebui luate cu ușurință. Ele pot provoca moartea instantanee și bruște, deoarece afectează în mod direct circulația sângelui, ceea ce poate provoca blocarea alimentării cu sânge a inimii.

Pe lângă bolile de inimă, rasa are o dispoziție spre displazie de șold și tiroidul la fel ca majoritatea celorlalte rase de câine.

Cum să reproduceți Târriei taurului

Târrierii de taur sunt câini puternici și musculari. Sunt Întreținere foarte scăzută și în ciuda anumitor probleme de sănătate, sunt de obicei foarte sănătoase. Creșterile de creștere și îngrijirea taurului nu sunt o sarcină complicată, dar o bună pregătire și verificări regulate de sănătate sunt esențiale pentru ele de la o vârstă fragedă. Ei sunt relativ ușor și nu au prea multe hang-up-uri în comparație cu anumite alte rase.

Litterul Siz

Dimensiunea medie a gunoiului Pentru toți Târrierii taurului este Aproximativ cinci pui pe gunoi. Un terrier miniatural poate avea până la nouă pui într-un singur gunoi, dar în mod obișnuit au aproximativ 4 pui pe gunoi. Cu toate acestea, aceste numere variază foarte mult, în funcție de anumiți factori.

Dimensiunea așternuirii într-un terrier de taur depinde în mare măsură de cât de sănătos este câinele de sex feminin, iar vârsta ei trebuie să fie luată în considerare. Un tânăr și un tânăr sănătos feminin taur terrier cu o dimensiune robustă și bună Dimensiunea canalului uterin poate da naștere la până la 12 terieri de tauri.

De asemenea, depinde, de asemenea, de Buld Bull Terrier. În afară de vârsta și sănătatea sa, de câte ori a fost împerecheat este, de asemenea, un factor important în determinarea dimensiunii așternutului în teritoriul de tauri standard. Mai matură și mai matură și mai matură dovedit el este, cu atât mai multe ouă poate fertiliza într-un singur drum.

Dificultăți de naștere

Târrierii de taur nu au niciunul Probleme fizice de naștere ca atare. Cu toate acestea, în comparație cu alți câini, ați putea observa asta Terrierul mamei taurului tinde să fie mai îngrijorat. Ele pot fi un pic mai braț în acest moment, deci este esențial să aveți grijă de ei foarte bine și să vă acordați atenție schimbărilor sale comportamentale.

Unii crescători sugerează chiar că un terrier de taur însărcinat ar trebui să fie dus la veterinar mai frecvent decât alți câini. Vei trebui să rămâi actualizat pe scanările și consultările sale. Cel mai important, Taurul Terrier Mamele au nevoie de temperatura lor verificată frecvent. Acest lucru se datorează cât de neliniștit, provocând temperatura corpului să fluctueze puțin.

Târrierii de taur sunt unul dintre acele rase de câine care poate avea nevoie de o secțiune C Dacă mama devine prea nervoasă, deci țineți un ochi pentru semne de asta.

Prețuri

Animalele de companie familiale sunt vândute cât mai puțin posibil, în timp ce câinii de lucru aduce prețuri mult mai mari și marje. După cum este cazul celor mai multe rase de câine, un câine adult care a fost instruit profesional și este bine Socializat cu câini și cu oameni va aduce întotdeauna un preț mai mare.

Târrierii de taur și miniatural Tărătorii de tauri aduc, de obicei, un preț mai mare decât majoritatea câinilor, de fapt, Sunt una dintre cele mai scumpe rase de câine. Puppies care aparțin unei linii de sânge mari pot aduce până la 1.600 $. Adulți terieri de tauri care au fost instruiți profesional și au o moștenire excelentă ancestrală poate chiar să meargă până la $ 5.000.

Cu toate acestea, trebuie să fiți practic când prețuiți așternutul. Calculați prețul pe baza următorilor factori:

  1. Lăiniile atât din sire și barajul de așternut
  2. Rapoartele de sânge și starea de sănătate a catelusilor
  3. Indiferent dacă ați plătit o sumă frumoasă pentru a Premiul Stud
  4. Dacă ai cheltuit bani Instruire Puii cu un profesionist
  5. Dacă ați asigurat personal că primesc suma și durata corespunzătoare a activitate fizica
  6. Cât de dezvoltate sunt abilitățile lor sociale și lor Programul de socializare
  7. Orice alte eforturi pe care le-ați putea pune în pui sau câini

Justificați-vă mai întâi prețurile și apoi taxați-le. Pentru un gunoi accidental, există doar atât de mulți bani pe care îi puteți încărca, deoarece nici un efort anterior nu ar fi putut să se pregătească și să justifice pentru gunoiul ideal.

Clientelă

În ceea ce privește clientela, va trebui să căutați oameni care au fost în jurul câinilor înainte. Un terrier de taur este nu un prim câine ideal Pentru noii proprietari.

Târrierii de taur au fost inițial crescuți Lupta câinilor. Datorită grupurilor de gene mixte și evoluției lor într-o perioadă de timp, au câștigat acum o reputație ca niște câini de familie și de gardă excelenți.

Ele sunt adoptate în principal ca câini de lucru pentru o sarcină specifică, cum ar fi să se joace cu copiii sau să păzească casa. Astfel încât crescătorul, trebuie să vă asigurați că așternutul este bine pregătit. Închiriată a antrenor profesionist de câini dacă ai nevoie să. Târrierii de taur au nevoie de o atenție deosebită pentru că tind să fie mai încăpățânați și agresivi decât alți câini. Ei trebuie să fie instruiți să devină mai sociabili și mai prietenoși.

Ele fac, de asemenea, pentru câini militari și de securitate, deci ca un crescător pe care l-ai putea uita și în acea zonă. Pentru a rasa Târriei de taur care excelează la astfel de cauze militare, încercați să luați linii de sânge care au fost anterior câini de supraveghere și gardă. Aceasta va ajuta foarte mult.

Întrebări despre Bull Terrier

Bull Terrier Breeders și proprietarii deservesc adesea pe web pentru a găsi răspunsuri la întrebările lor. Rasa are un reputație rea și crescătorii nu sunt întotdeauna nesiguri dacă teritorii de tauri sunt sau nu buni pentru ei. Sau mai rău, dacă sunt suficient de buni pentru un terrier de taur.

Iată câteva întrebări frecvente despre Terrier Bull și răspunsuri pe care sperăm că vă vor ajuta.

Cât de mult exercițiu au nevoie de terieri de tauri?

Târrierii de tauri trebuie să-și exercite foarte mult. Ele sunt foarte asemănătoare și extrem de active, mai ales atunci când sunt mai tineri. Bull Terrier Puppies și Miniature Bull Terriers necesită o cantitate adecvată de joc și de a alerga în jurul valorii de a-și arde energia. Ei necesită mult mai multă atenție decât cele mai multe alte rase de câini.

O mulțime de proprietari de câini care au terrieri de tauri încearcă să adauge o anumită creativitate la activitatea câinelui. Cei care nu au o întindere a zonei de grădină pentru a alerga în jurul valorii de cubirinturi în casele lor. Este o modalitate excelentă de a valorifica toată energia și de a-și menține mintea ocupată. Dacă aveți copii, atunci sunteți sortați. Terrierul de taur și copiii se vor menține reciproc ocupați pe parcursul zilei.

Puternici și musculoși încorporați, terii de taur vor fi frustrați dacă sunt coopedați sau făcuți să rămână în interior fără nici o activitate. Deci, asigurați-vă că le obțineți o mulțime de jocuri și exerciții fizice - și agilitate este un început minunat!

Care sunt nevoile de îngrijire a teritorilor de tauri?

Târrierii de taur sunt o întreținere foarte scăzută în ceea ce privește îngrijirea. Ei au părul scurt care nu necesită o mulțime de tăieturi. Unghiile lor nu sunt, de obicei, niciodată îngroșate din cauza cât de multă activitate se indulză.

Periajul săptămânal și băile regulate pot păstra un terrier de taur care arată la fel de ordonat ca un fluier. Cu toate acestea, trebuie să vă amintiți că terrierii de tauri nu sunt hipoalergeni. Așa că au vărsat foarte mult, mai ales în timpul primăverii și căderii. În acest timp, pot necesita mai multe periaj, chiar de două ori pe zi uneori.

Târrierii de taur se nasc cu dinți destul de puternici, deci o rundă săptămânală de periere a dinților îi va păstra și sănătatea.

Sunt câini de bull terrier bun cu copii?

Târriei de taur sunt fantastici cu copii. Nivelurile lor de energie de înaltă octanică se potrivesc cu cele ale copiilor, astfel încât să poată juca împreună și să se țină reciproc ocupat. Târrierii de taur sunt, de asemenea, foarte protejați de familia lor adoptivă. Așa că dormiți în condiții de siguranță știind că copilul dvs. va veni fără nici un rău. Ele sunt, de asemenea, foarte intuitive și inteligente.

Un terrier de taur necesită o mulțime de formare și socializare A fi sociabil cu oamenii, totuși. Deci, obțineți câinele dvs. instruit profesional cât mai curând posibil. Odată pregătit, ei sunt foarte loiali și nu ar răni o muște.

Târrierii taurului fac câini de protecție bun?

Târrierii taurului fac ca câini de protecție excelentă. Și dacă Terrierul dvs. de taur este dintr-o linie de securitate sau de supraveghere, acesta este un bonus uriaș. Târrierii de taur sunt extrem de protectivi și întotdeauna alertă. Inteligența și intuitivitatea lor sunteți Ce le face grozav ca câini de supraveghere sau câini de securitate pentru casa ta.

Mai mult, sunt, de asemenea, foarte prietenos și sociabil și nu atacă fără un motiv bun. Un terrier de taur este un câine foarte turnabil când este instruit corect. Puteți folosi inteligența și încăpățânarea lor spre a le face o familie mare de familie și acasă.

Restrierea Tărătorilor de taur
Ghidul nostru gratuit pentru creșterea teritorilor de taur - împărtășiți-l!
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să reproduceți târriei bull - fundal, sănătate, gestiune de gunoi etc.