Top 20 de rase de câini cele mai scumpe

Top 20 de rase de câini cele mai scumpe

Valoarea câinelui nu este un semn al cât de multă iubire dă - este un simplu număr care deține un înțeles anecdotic. Am rotunjit Cele mai scumpe rase de câine prin calculul lor Prețul mediu de vânzare dar și vânzările cunoscute de înregistrare.

Evident, majoritatea acestor rase scumpe pot fi achiziționate pentru mult mai puțin, cu excepția lor top linii de sânge. Dragostea și compania necondiționată a unui câine nu sunt întotdeauna ieftine. Deci, aici merge o listă cu cele mai scumpe rase de câini și de ce costă mult mai mult decât animalul tău mediu de companie.

1. Mastiff tibetan - 20.000 de dolari

Mastiful tibetan
O descriere a unui mastiff tibetan (credite)

Mastiful tibetan este o altă rasă de câine prețioasă, cunoscută pentru aspectul său neconvențional și natura fert. Originarea din regiunile Himalaya și Tibet și Nepal, un câine adult complet de la această rasă vă poate costa până la 20.000 de dolari. Câinii din această rasă sunt imense și mari cu o înălțime de aproximativ 33 și # 8243; și o greutate maximă de 160 de lire sterline.

Mastiful tibetan este un Rasa antică și câinii au fost în mod tradițional folosit de triburile locale Himalayan pentru a-și proteja oile de la prădători. Ele sunt puternice, dar amiabile și se presupune că cea mai protejată rasă de câini din lume.

2. Canadian Eskimo Dog - 16.000 de dolari

Canadian Eskimo Dog (Puppy)
Un câine de escală canadian canadian.

Care vă solicită să cheltuiți până la 16000 $, Canadian Eskimo Dog este una dintre cele mai vechi și mai rare rase de câini, originare ca câini de lucru în regiunea arctică a Americii de Nord. Un eschimo canadian adult este de aproximativ 60 cm înălțime și cântărește aproximativ 35-40 kg. Disponibil în culori negre, albe, gri și ficat, o pooch de la această rasă poate fi Extrem de alertă, loială și inteligentă.

Acești câini au făcut parte din cultura inuită pentru mai mult de 2000 de ani, cu rasa fiind pe punctul de a dispus. Nu există mai mult de 500 de câini în SUA, justificând eticheta lor de preț.

3. Bully american - 15.000 de dolari

Diferitele tipuri de bullieri americani
Diferitele soiuri de bullieri americani.

Bully american este una dintre cele mai bune varietăți de tauri de pit, dezvoltate de la American Staffordshire Terriers și Bulluri americane. Greu (aproximativ 110 lbs), scurt (aproximativ 20 ° C # 8243;), robust cu a Structura feței largi și musculare, Bully american este unul dintre cei mai buni caini de companie, chemând un cost de până la 15.000 de dolari.

Bully american vine cu o haină scurtă, netedă și lucioasă. Câinii au o dimensiune mică de gunoi, aproximativ 4 pui, ceea ce reprezintă un motiv în spatele de ce formează una dintre cele mai scumpe rase de câini. Clubul Kennel United (UKC) recunoaște această rasă ca fiind iubitoare și prietenoasă, ca parte a familiei tale. Prețurile sunt similare cu celelalte diferite tipuri de rase de taur Pit.

4. Samoyed - 14.000 de dolari

Două Samoyeds
Doi câini frumoși samoyed (credite)

Samoyed este una dintre cele mai scumpe rase de câine, costă în jur de $ 5000- $ 14000, dar asigurându-se că merită toate investițiile dvs. Cu o înălțime de aproximativ 19 și # 8243; și o greutate de aproximativ 45-65 de kilograme pentru un bărbat și 35-50 de lire sterline pentru o femeie, Samoyeds sunt identificați de ei frumoasa stradă grosieră all-alb care este menită să le protejeze de temperatura brutală la rece în Siberia.

Samoyeds au un zâmbet rar, care de fapt păstrează colțurile răsturnate ale gurii lor de la murdărirea și, prin urmare, împiedică formarea gheumelor pe față. Samoyeds aparțin raselor de lucru de lucru și au o speranță de viață de 12-14 ani. Ele sunt inteligente, răutăcioase și extrem de sociale. Acești câini drăguți de blană care devin o specie rară necesită o mulțime de dragoste și atenție.

5. Cavalier King Charles Spaniel - 12.000 de dolari

Patru cavalier King Charles câini
Un grup de cavalier regele Charles Spaniel (credite)

Cavalier King Charles Spaniel se întâmplă ca un mic pooch, adesea clasificat ca câine de jucărie. Cu o înălțime și greutate de aproximativ 12 și # 8243; și respectiv 7 kg, câinii se găsesc în culori diferite, din care cele de culoare tri-color sunt cele mai rare și cele mai atractive.

Regele Cavalier Charles este o rasă care a fost dezvoltată cu un scop distinctiv. Acești câini au fost meniți să semene cu Câinii instanțelor de regele Charles I și II. Câinii vă pot costa până la 12.000 de dolari. Ele sunt active, sociabile și jucăușă și sunt cele mai fericite atunci când sunt luate pentru a juca în grădină sau o plimbare lungă, împreună cu niște freame de burtă și cuddles.

6. Chow Chow - 10.000 de dolari

copac phylogenetic chow chow rasa
Arborele genealogic al chowerului chower în comparație cu alte rase vechi de câini.

Există mai multe motive în urmă Chow Chow fiind una dintre cele mai scumpe rase de câini, costându-vă până la 10.000 de dolari. Mici în aparență cu o greutate de aproximativ 70 lbs și un zâmbet fascinant goofy într-un ursuleț asemănător ursului, Acesta este unul dintre Cele mai vechi și mai rare rase originare din China. A fost în mod tradițional numit Canceshi Quan, ceea ce înseamnă un "câine de leu pufos".

Câinii sunt loiali, atenți și independenți în natură. Expresia înfricoșătoare a unui chow chow este un semn distinctiv al rasei. Ele sunt un pic cam aloof, care necesită o cantitate bună de exerciții fizice pentru a rămâne bucurie și activă.

7. Rottweiler - 10.000 $

Rottweiler exercită și de lucru
Rottweiler participă la Schutzhund.

Rottweiler este unul dintre cei mai neînfricat și muncitor Câine de rase acolo, convinându-vă să cheltuiți aproximativ 1000 de dolari la până la 10.000 de dolari pentru un câine de dimensiuni mari adulte. Un rottweiler masculin are o înălțime și o greutate de 61-69 cm și, respectiv, 50-60 kg, în timp ce omologul său de sex feminin are o înălțime și o greutate de 56-63 cm și, respectiv, 35-48 kg.

Cu o durată medie de viață de 8-10 ani, acești câini sunt constanți, ascultători și buni. Ei erau cunoscuți în Germania ca câini de măcelărie Rottweil și au fost menite să păzească efectivele de animale și să tragă cărucioare care transportă carne de măcinare. Astăzi, inteligența și atenția la rasa și de linii de sânge specifice le fac unul dintre cei mai scumpi câini care joacă adesea rolul câinilor de poliție sau câini de salvare.

8. Lowchen - $ 8,000

Lowchen Dog Show
Celeste, un Lowchen frumos din MusicBox Bichons & Lowchen.

Lowchen este o rasă veche a câinilor care au fost printre primii care au fost recunoscuți ca rase de la momentul Renașterii. Rasa a fost așa popular printre nobili că puteți găsi acești câini prezentați pe picturile renascentiste populare. Aceștia sunt câini mici, adesea identificați ca câini de jucărie cu o greutate de doar 8 kg și o înălțime de 30-35 cm. Aspectul lor drăguț și părul lung și-au câștigat numele de "Lions Lions & # 8221;.

Lowchens sunt extrem de rare, aproape pe marginea de dispariție și asigurarea se poate costa până la 8000 $. Ele pot fi găsite în diferite culori și de obicei sunt non-sportive și prietenoase în natură. Dimensiunea lor de gunoi este, de asemenea, mică, aproximativ 3-5 pui.

9. Dogo Argentino - 8.000 de dolari

Adult Dogo Argentino
Shot de un adult Dogo Argentino (credite)

Dogo Argentino, ca una dintre cele mai scumpe rase de câine, originare din Argentina și a fost în mod tradițional dezvoltat pentru a fi implicat în vânătoare de jocuri mari. Greutatea medie și înălțimea unui bărbat Dogo Argentino sunt de 65 kg și 27 și # 8243; respectiv, în timp ce același pentru o femeie este de 60 kg și 23 și # 8243; respectiv. Câinii au un corp alb și mare, cu o haină scurtă și un piept adânc.

Natura dedicată și protectoare a unui Dogo Argentino își justifică prețul adesea cu 8000 de dolari. Câinele poate fi un animal de companie perfect, deoarece el / ea este, de asemenea, ușor de antrenat și iubește să se strecoare. Cu toate acestea, rasa solicită un proprietar activ să fie instruit bine pentru că are o natură dominantă.

10. Afgan Hound - 7.000 de dolari

Afgan Hound Portret
Un portret frumos al unui hound afgan (credite)

Cu o înălțime și greutate de aproximativ 73 cm și, respectiv, 27 kg, aspectul unui complet acoperit Afgan Hound este suficient de unic pentru a-și justifica costurile ridicate de aproximativ 7000 USD. Câinele are a aspect distins În virtutea hainei sale fine, groase, matasoase, împreună cu un inel cu un inel la capătul coada.

Un hound afgan poate fi găsit în culori diferite, cum ar fi Fawn, aur, roșu, cremă și chiar tri-color. Numele său local din Afganistan este SPAY TAZA și este de obicei cunoscut ca fiind aloof și totuși demn și jucăuș în situații fericite.

11. Bulldogul francez - 6.000 de dolari

Bulldogii francezi C-secțiune
Datorită morfologiei lor, peste 80% dintre buldogii francezi sunt dată la naștere prin secțiunea C.

O mică rasă de câini domestici, Buldog francez au originat în anii 1800 ca a Cross Rasa între ratele locale din Paris și buldogi din Anglia. Acești câini plini de viață și afectuos cântăresc aproximativ 11 kg și sunt petite și scurte în structură.

Un buldog francez este dificil de a crea câine și rare, care solicită costurile ridicate de aproximativ 6000 $. Acest lucru se datorează faptului că câinii nu pot rasa cu greu în mod natural datorită șoldurilor înguste. Dimensiunea gunoiului este prea mică, aproximativ 2-3 pui. Majoritatea femelelor au nevoie de o secțiune C pentru livrare și rasă, în timp ce un întreg are nevoie de multă grijă și atenție.

12. Faraon Hound - 6.000 de dolari

Egiptean Hounds Faraon
Trei Hounds Egyptian Egipt Egiptian (credite)

Rare și prețioase în ceea ce privește apariția și dispoziția, Houndul Faraon sau Faraon Hound poate costa mai mult de 6000 de dolari pentru anumite linii de sânge. Această rasă este Houndul Național al Maltei și numele său nativ este Kelb Tal-Fenek, ceea ce înseamnă Câine de iepure. Au fost în mod tradițional folosit pentru iepuri de vânătoare În Insulele Malteze.

Un câine Faraon este de 18-27 kg în greutate și 53-63 cm înălțime. Ele sunt sociabile, inteligente, jucăușă, activă și afectivă în natură. Hounds Faraon sunt identificați prin aspectul lor regal și dispunerea atletică. Ele pot fi instruite foarte bine și au făcut o parte inseparabilă a unei familii.

13. Saluki - 5.000 de dolari

Câinele Saluki
Imagine a unui câine Saluki.

Saluki este o rasă antică și rară care vă poate costa până la 5000 $ sau mai mult. Cu o durată de viață de aproximativ 12-14 ani și o înălțime și o greutate de 23-28 "și, respectiv, 40-60 de lire sterline, un saluki are un aspect extrem de neconvențional, cu pieptul său adânc și picioarele lungi. Salukis au fost Câini regali din Egipt, cunoscut pentru prietenia lor cu omenire de la vârsta faraonilor. Rasa a provenit din semiluna fertilă.

Acești câini au lucrat în mod tradițional ca niște opinii. Ele sunt independente și blânde. Cu formarea pacientului, această rasă de câini se poate dovedi a fi unul dintre cei mai de încredere însoțitori.

14. Akita - 5.000 de dolari

Akita Dog
Câinele irezistibil și pufos Akita.

Akita este o rasă japoneză de câine care poate costa până la 5000 $. Cântărind aproximativ 34-50 kg (feminin) și 45-59 kg (bărbat) cu o înălțime de aproximativ 58-64 cm (femeie) și 64-70 cm (bărbat), Akita poate fi găsită în unele culori rare cum ar fi roșu Fawn , Susan și pinto, care este un motiv principal al costurilor lor ridicate. Acești câini sunt puternic, dominant și independent, Aloof cu străini, dar cald și afectuos cu membrii familiei. Ele sunt sensibile la anumite medicamente.

Akitas arata drăguț cu un aspect japonez și un strat dublu scurt, care este, de asemenea, rar și găsit mai ales în rasele de nord Spitz ca Husky Siberian. Câțiva câini cu normă întreagă pot fi găsiți și în anumite gunoi.

15. Câine de apă portugheză - 5.000 de dolari

Barack Obama și câinele său portughez
Barack Obama și câinele său portughez

Familos de către președintele american Barak Obama, numit Bo, această rasă vă aduce unii dintre cei mai pricioare câini sau cățeluși. Ele sunt caracterizate de haina lor ondulată și curbată și non-vărsare Calități. Un bărbat Câine de apă portugheză este de 50-57 cm înălțime și 19-27 kg în greutate în timp ce femeia este de aproximativ 43-52 cm înălțime și 16-23 kg în greutate. Au o durată de viață de 10-14 ani.

Istoria interesantă a originii rasei de câine de apă portugheză vă poate face investiția de până la 5000 de dolari pe ea demnă. Câinii acestei rase sunt din regiunea de coastă Portugalia unde au fost folosite de pescarii pentru a recupera uneltele pierdute, peștele de efectiv în plase și chiar livrează mesaje către bărci.

16. Română Bulldog - 4.000 de dolari

Română Bulldogs și Bull-Baiting
Rasa Buldog a fost crescută selectiv în special pentru competițiile de bulgăre.

De asemenea, pur și simplu denumit Buldog, Această rasă vă aduce unii dintre cei mai buni câini care costă până la 4000 $. Buldogii sunt cunoscuți pentru ei Structura musculară și hefty cu o față largă, încrețită și buldogul englez nu este o excepție. Un buldog englez are o înălțime și o greutate de 2 picioare și 55 lbs (masculin), respectiv, în timp ce femeia are o înălțime și greutate de 1 picior și respectiv 45 lbs (feminin).

Buldogii englezi au costurile slabe de sănătate și VET pe ele sunt de obicei mai mari, adăugând la factorul lor scump. Ele sunt jucaus și energice ca puii, dar mai ales leneși ca adulți, iubind să sforăie pe canapea.

17. Bedlington Terrier - 4.000 de dolari

Bedlington Terrier
Câinele Terrier Bedlington Terrier ciudat (credite)

Cu o înălțime de doar 1 picior și greutate de aproximativ 10 kg, Bedlington Terrier este unul dintre cei mai buni câini / cățeluși, în principal din cauza culorilor lor rare și a aspectului neconvențional. Textura stratului este în mod unic curbată și clară. Există un topknot distinct care îi conferă un aspect drăguț.

Această rasă rară originară în Nordul East Anglia și Folosit în scopul vânătoarei de vânătoare poate costa până la 4000 USD. Câinii sunt identificați pentru natura lor contradictorie. Ele pot fi extrem de bune cu copiii, pe de o parte, și suficient de agresivi pentru a ucide un alt câine de greutatea lor, pe de altă parte.

18. Lakeland Terrier - 3.000 de dolari

Lakeland Terrier
Un adult Lakeland Terrier (credite)

Derivându-și numele de la districtul Lacurilor În Anglia, Lakeland Terrier este o rasă scumpă de câini, care necesită să cheltuiți aproximativ 3000 de dolari pentru a le face o parte din familia dvs. Ele sunt de aproximativ 8 kg în greutate cu o înălțime de aproximativ 38 cm. Găsite în diferite culori, inclusiv negru și bronz și albastru, acești câini sunt îndrăzneți, încrezători, inteligenți și extrem de instruiți.

Destul de adaptabil în natură, Un terrier Lakeland se poate dovedi a fi un animal de companie perfect. Cu toate acestea, rasa devine mai rar din cauza dimensiunii lor mici de doar 3-4 catei.

19. Irlandez wolfhound - 3.000 de dolari

irlandez wolfhound
O uriașă wolfhound irlandez (credite)

Cântărind aproximativ 150 kg cu o înălțime de 30 ° C # 8243;, un Irlandez wolfhound vă poate costa până la 3000 $. Este o rasă rară care poate supraviețui și trăia bine numai în vreme rece. Statura lor este un pic bizar cu o față disproporționat de lungă. Câinele și-a derivat numele de la utilizarea tradițională ca câine de vânătoare sau un câine de gardă. Câinii au fost cunoscuți pentru lupi de vânătoare și Elks din Irlanda decenii înapoi.

Prin natura, Acești câini sunt dulci și necondiționați loiali membrilor familiei lor. Ca catelus, ei pot fi un pic stângace și cere o atenție bună înainte de a se maturiza.

20. Azawakh - 3.000 de dolari

Azawakh
Câinele lui Leggy Azawakh.

Identificate prin structura sa extrem de subțire și ochii de migdale, Azawakh este una dintre cele mai vîrstă rase de câine, costându-vă aproximativ 3000 de dolari și în sus. Un Azawakh are o durată de viață de 10-12 ani, este de 15-25 kg în greutate cu o înălțime de aproximativ 61-74 cm. Acești câini pot fi găsiți în culori diferite prin intermediul lor Feline mers rămâne în principiu constant.

O rasă africană rară, Azawakhs sunt afectuoase, atent, rafinat, feroce și robuste. Este printre aceștia rare rare care sunt disponibile pentru proprietate în SUA și Canada. Un azawakh este destul de plin de viață, dar are o tendință de a obține în aloof. Acesta este motivul pentru care; Proprietarii trebuie să implice acești câini în activități fizice pentru a le menține bucurie și a înălțat.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 20 de rase de câini cele mai scumpe