Dog stud services - selecție stud, taxă de știft, contract & # 038; compensare

Dog Stud Services - Selecție stud, taxă de știft, Contract & # 038; Compensare

A Serviciul pentru câini este acordul și actul de împrumut sau folosind un câine specific specific, astfel încât să poată fi asociat și să crească un câine de sex feminin. În schimbul seminului câinelui stud vor primi o sumă de numerar, Prima alegere a gunoiului sau ceva convenit între cei doi crescători. Contractele de service pentru câini sunt adesea folosite pentru a preciza în mod clar termenii și condițiile unei astfel de reproduceri.

În Lumea de reproducere a câinilor, A & # 8220; Stud & # 8221; este un câine de sex masculin al cărui proprietar (e) este potrivit pentru a se reproduce cu un alt câine de sex feminin. Câinele de sex feminin în acest caz este descris ca A & # 8220; DAM și # 8221; și va trebui să fie la fel de potrivită pentru reproducere. Este de obicei determinată după un ecran complet de sănătate cu un veterinar - un câine adecvat va fi în formă fizică bună și liber de orice boală sau gene defecte. Ambii parteneri de împerechere trebuie să fie selectați pentru conformarea acestora cu programul de reproducere a crescătorului. Un stud poate fi dovedit ceea ce înseamnă că este experimentat sau a incepator.

Ce este serviciul stud?

Procesul de împerechere între un știft și baraj (Cu scopul de reproducere) este cunoscut ca Studiu de serviciu. Proprietarul (proprietarul) studului va acționa ca avocat pentru SIRE (prin utilizarea de anunțuri, crearea de rețele la evenimente de performanță etc.), permițând proprietarilor barajului să vină și să exprime interesul pentru stud.

Ambele părți vor avea așteptări cu privire la ceea ce doresc să câștige din experiență. Proprietarul barajului va fi, de obicei, preocupat de sănătate, estetica și genele unui știft cu scopul de a produce puii cu calitățile dorite. Proprietarul studului va fi, de asemenea, preocupat de selectarea celui mai complementar baraj pentru studul său. În schimbul serviciilor, proprietarul studului va primi o Taxa de buzunar și de obicei, va fi garantat prima alegere a gunoiului dacă reproducerea are succes.

Serviciul se extinde, de asemenea, dincolo de pur și simplu, permițând un baraj la partenerul cu un știft. Dacă sunteți proprietar de stud, veți fi implicați în funcționarea interioară a procesului de la început până la sfârșit. De exemplu, va fi de așteptat să vă garantați un anumit număr de cățeluși, să ajustați câinii în procesul de împerechere (dacă este necesar) și să aveți grijă de femele pe tot parcursul anului.

Cum de a selecta Studul drept

Proprietarii barajelor vor avea, în general, o schiță specifică a tipului de stud pe care doresc să le repare cu barajul lor. Anumite trăsături dorite vor rămâne aceleași în întreaga bord, de exemplu, sănătate bună și bun pedigree. Fiecare stud ar fi trebuit, de asemenea, testat pentru bruceloză, o boală comună cu transmitere sexuală la câini - și ar trebui să aibă dovezi scrise ale unui rezultat al testului negativ.

Când vine vorba de selectarea studului drept, este vorba despre due diligence. Un crescător etic încearcă să realizeze îmbunătățirea rasei prin producerea unor specimene sănătoase, echilibrate, echilibrate și funcționale.

Un crescător dorește capacitatea de a satisface prospective la linia sa, făcând o anumită nivel înalt pe care le străduiesc în cadrul programului este îndeplinită. Măsurarea calităților potențiale ale Sirelor sunt vitale pentru îngustarea potențialului bazin.

Trebuie să epuizați toate eforturile pregătirii de investigare pentru a vă asigura că știul selectat va îndeplini obiectivele de reproducere.

Ray james, fondator al Câine de recuperare a câinelui (Grupul Facebook)

Caracteristicile cum ar fi tipul de rasă și estetica vor fi, de asemenea, importante. Un proprietar va identifica de obicei defectele în barajul lor, căutând un știft care deține aceste caracteristici lipsă, astfel încât împreună pot face puiul perfect. Este dificil să găsești un știft care posedă fiecare slăbiciune pe care o are barajul, deci este mai bine să prioritizezi care dintre ele sunt cele mai importante pentru tine.

Ca proprietar de baraj, ar trebui, de asemenea să fie indicate pe profilul genetic al câinelui dvs să deducă dacă anumite trăsături au alele dominante sau recesive. Din păcate, nu există nici o garanție că un stud poate corecta trăsătura nefavorabilă a barajului dacă este cauzată de o singură alelă dominantă - asigurați-vă că ați făcut cercetările înainte de a evita dezamăgirea!

Proprietarii barajului consideră că este util să vedem un descendent de știut în persoană, astfel încât să poată obține o idee brută despre ce să se aștepte de la un așternut rezultat. Ca proprietar de stud, poate doriți să alegeți cel mai frumos și # 8220; fiul lui & # 8221; Un popular popular și scump pentru a lua la podium la spectacole de câine. Sau, poate doriți să prezentați un pui de un stud mai cunoscut și să faceți bancă dacă îl puteți obține pe podium, să adunați interesul și să creșteți popularitatea.

Contract de service pentru câini

A Studiu de serviciu contracta este asigurată de proprietarul studului - un acord scris semnat între Proprietarul (Proprietarul). Contractul garantează creșterea reușită și asigură ambele părți care intră în acord susțin capătul negocierilor, protejând în același timp sănătatea și bunăstarea studului, barajului și a descendenților. Contractul trebuie semnat de fiecare proprietar și detaliază clar drepturile lor de serviciu.

Contract de service Stud
Un contract de servicii de student asigură ambele părți care intră în acord susțin sfârșitul negocierilor, protejând în același timp sănătatea și bunăstarea studului, barajului și a descendenților.

Compensare

În schimbul permițând unui baraj la partenerul lor, un proprietar de studio va primi un anumit nivel de despăgubire pentru a fi detaliat în Contract de service Stud. Taxa de buzunar este, de obicei, una dintre primele chestiuni care trebuie discutate de către proprietarii de știri și de la baraje, care apar la începutul contractului ca un punct major care trebuie convenit asupra. În mod ideal, o sumă ar trebui stabilită verbal cu mult timp înainte ca contractul să fie semnat. Taxa este plătită de proprietarul femeii către proprietarul bărbatului; Plătește pentru dreptul proprietarului barajului de a rambursa cu studul. Creșterea taxelor de știft se poate face numai prin utilizarea știfturilor dvs. dovedite și experimentate cu câini de sex feminin pe care îl credeți cu adevărat.

Proiecții de sănătate

Incluse în dreapta la rasă sunt mai multe condiții care trebuie îndeplinite de proprietarul studului. De exemplu, studul trebuie să aibă certificatele veterinare adecvate dovedește că studul este în stare fizică excelentă, a primit un test negativ de bruceloză și este vaccinat la zi. Proprietarul trebuie, de asemenea, să poată oferi o diagramă pedigree de trei generații, care oferă informații despre proprietarul barajului despre istoria familiei Stud.

În plus, deși proprietarul barajului plătește să primească un serviciu, trebuie să îndeplinească încă cerințele pentru a se asigura că procesul funcționează fără probleme. Și ei trebuie să se asigure că barajul lor este sănătos, vaccinat și liber de bruceloză - trebuie să fie și în sezon! Este, de asemenea, o practică comună pentru ca taxa de știft să fie plătită înainte de întreținere și pentru ca proprietarul studului să refuze începerea întreținerii de întreținere până la plata taxei menționate. Proprietarii barajelor trebuie să respecte, de asemenea, perioada de preaviz convenită cu privire la o non-sarcină dacă necesită un serviciu de returnare.

Eșecuri și încercări de reproducere

Proprietarii ar trebui, de asemenea, să fie de acord cu durata timpului pe care cei doi câini vor rămâne împreună și Câte încercări de împerechere pot fi întreprinse în acest timp. De obicei, responsabilitatea proprietarului studului să aibă grijă de bunăstarea barajului de-a lungul serviciului Stud. Proprietarul barajului ar trebui, de asemenea, să primească o reasigurare concretă cu privire la ceea ce se va întâmpla în cazul unei persoane non-sarcină și dacă studul va fi disponibil pentru o a doua încercare de a doua sau chiar.

Dacă proprietarul barajului notifică proprietarului studului a non-sarcină În perioada de anunțare corectă, iar Studul nu mai este disponibil, proprietarul DAM ar trebui să primească un serviciu de returnare de la un alt student adecvat. Perioadele de notificare sunt de obicei plasate de la 65 la 70 de zile. Nerespectarea anunțului în scris va duce la ca proprietarul studului să refuze un serviciu de întoarcere, iar proprietarul barajului trebuie să caute un nou stud.

Dacă reproducerea nu reușește după întreținere, barajul nu va fi perceput costuri suplimentare pentru un serviciu de returnare în sezonul următor. Proprietarul studului va determina câte servicii de returnare vor fi acoperite de taxa inițială. Este o practică comună pentru ca un proprietar să permită două sau trei servicii de returnare fără taxă suplimentară după care contractul va fi reziliat. DAM-ul poate fi necesar să introducă un nou acord de serviciu cu un studiu complet diferit - condițiile sunt variabile, astfel încât să vă asigurați că ați citit și înțelegeți în mod clar contractul de servicii înainte de semnare.

În cazul unei sarcini și a unei nașteri reușite, contractul ar trebui să detalieze că este obligația proprietarului stud să completeze și să returneze documentele de înregistrare relevante la proprietarul barajului. Lucrările trebuie să confirme când și unde a avut loc împerecherea și că studul este tatăl gunoiului de pui.

Logistică și organizație

Contractul de servicii trebuie să conțină numai informații despre schimbul de servicii, dar De asemenea, ar trebui să includă informații detaliate despre logistica și organizarea întregului serviciu cum ar fi adresele, datele, orele, duratele, datele de contact, numărul (numerele) de urgență și așa mai departe.

Barajele și bolțurile pot fi locale unul pentru altul, ceea ce înseamnă că barajul poate fi abandonat și a luat ore mai târziu. Alți proprietari de baraje vor călători mile pentru a renunța la câine, lăsându-le cu proprietarul studului timp de câteva zile sau o săptămână pentru a permite timp suficient pentru împerecherea naturală. Contract de service pentru câini stabilește detalii despre Cum proprietarul studului ar trebui să aibă grijă de baraj în timpul șederii sale, De exemplu, asigurați-vă că este hrănită și păstrată caldă și confortabilă. Proprietarul studului ar trebui, de asemenea, să fie de acord să ajute câinii cu împerechere, dacă este necesar, supravegherea acestora în jurul ceasului pentru a evita rănirea.

Inseminare artificiala

Dacă service naturală nu poate fi realizată, proprietarii de știft pot oferi, de asemenea, opțiunea de inseminare artificiala de către un medic veterinar licențiat. Contractul va stabili din termenii acestui aranjament, inclusiv numele medicului veterinar de a efectua procedura și orice costuri suplimentare suportate. De exemplu, barajul poate fi necesar să plătească pentru ca materialul seminal să fie colectat, înghețați și expediați la locația relevantă.

Alte clauze

Orice clauze suplimentare din contractul de service studiază, de asemenea, vor fi citite și înțelese înainte ca orice întreținere să aibă loc. Aceasta include Restricții privind rasele viitoare ale așternutului, De exemplu, proprietarul barajului trebuie să fie de acord să nu vândă puii cu amănuntul comercială care vor folosi puii numai pentru reproducerea repetată. De asemenea, ar trebui să fie clar pentru proprietarul barajului că știul va tata alte gunoi cu alte baraje în viitor.

În plus, barajele nu mai trebuie utilizate pentru reproducere după aproximativ 8 ani și nu ar trebui să aibă mai mult de 2 sau 3 litri pe an. Proprietarii studiați ar trebui să solicite informații despre istoria de reproducere a barajului dacă doresc să evite producția de pui care nu pot fi înregistrați în mod oficial de clubul de kennel.

Alte clauze comune includ, de asemenea Detalii despre ceea ce constituie A & # 8220; Litter & # 8221; - de obicei acest cel puțin un catelus (mort sau viu). Dacă un baraj produce un singur catelus, este de obicei oferit un serviciu de returnare. De asemenea, detalii despre momentul în care proprietarul studului va lua gunoi; de obicei la vârsta de 7 săptămâni înainte de a părăsi reședința proprietarului barajului.

Marketingul unui stud

Ca proprietar de stud, trebuie Strângeți un echilibru între marketing și service. Nu poți să spui da fiecărui proprietar al barajului care arată un interes în serviciile dvs. de câine, deoarece calitatea serviciului va suferi (și veți avea un câine foarte epuizat!). Pe de altă parte, nu puteți fi prea conservator, sau cererile vor diminua. Înainte de a vă gândi să vă studiați câinele, el trebuie să aibă un record imaculat de sănătate ca să nu permită serviciul să fie în detrimentul lui, barajul și puii viitoare.

Sfaturi pentru service pentru câini
Nu face Suprasolicitați materialul seminal al câinelui; Scăderea și raritatea vă permit să vă măriți brusc prețurile!

Arătați-vă bolțurile (și câștigați!)

Modul principal de a atrage atenția proprietarilor barajului este de a Afișați-vă studiul la performanță sau Câine arată evenimente, Asigurarea faptului că el apucă numărul unu pe podium. Proprietarii barajului de la căutare pentru un stud vor fi siguri că favorizează un campion, mai degrabă decât un alergător în sus. Cu cât este mai multă atenție studul dvs., cu atât mai mult vă puteți permite să vă alegeți barajele pentru a face cel mai complementar meci!

Ar trebui să vă asigurați întotdeauna că câinele dvs. este bine îngrijit și în stare fizică de top - Asigurați-vă că el pregătește și / sau exerciții în mod regulat, mănâncă bine și are verificări regulate de sănătate. Pentru ca el să fie considerat un adevărat campion, el trebuie să fie întotdeauna pe formularul de sus. Să identifice punctele sale puternice și să le comercializeze cât mai mult posibil - Nu vă fie frică să vă promovați studul dacă el poate trăi până la așteptare. Nu înșeală niciodată proprietarii barajului despre trăsăturile sau calitățile studiilor, deoarece viața oamenilor viitoare este pe linie.

Pariați pe știfturile populare

Dacă vă aflați brusc inundat cu oferte de la proprietarii barajului, atunci nu fi timid! Nu este nimic în neregulă cu Creșterea prețurilor - Dacă proprietarii de baraje sunt serioși în ceea ce privește reproducerea barajului cu studul dvs., ei vor plăti de obicei mai mult. Popularitatea poate fi instantanee sau poate apărea treptat în timp (adesea odată ce proprietarii de baraje pot vedea că studul dvs. a produs o linie puternică de pui). Modificați prețul dvs. în consecință, dar fiți inteligenți; fiind prea ambițios prea devreme poate duce la pierderea cererilor de serviciu.

De asemenea, nu există nici un rău în insistența Prima alegere a gunoiului. Prin alegerea continuă a celei mai puternice puști din grămadă, construiești un pachet impresionant de câini care vor promova și spori rolul câinelui tău. Gândiți-vă la puii dvs. de studio ca un fel de CV CANININ - ele ajută la oferirea de proprietari de baraje informații despre ceea ce ar trebui să se aștepte dacă vă vor selecta studul. Cu atât mai bine linia, cu atât mai bine CV-ul, cu atât mai multe interviuri și oferte de locuri de muncă!

Alegeți știfturile promițătoare în așternuturi

La fel de mare ca și studul tău, este, de asemenea, probabil să aibă defecte. Mai degrabă decât să locuiască pe acestea, fi proactiv. Da, proprietarii barajului vor dori să-ți găsească studiul pentru a găsi partenerul perfect de împerechere pentru barajul lor, dar și tu ar trebui, de asemenea fi în căutarea barajelor care vor umple golurile din profilul genetic al lui Canine.

Scopul întotdeauna de a crea un câine mai puternic, mai sănătos și mai frumos decât studul tău este el însuși. Apoi, atunci când insistați să aveți prima alegere a gunoiului, Puteți alege cel mai bun bărbat într-o gunoi care pare a fi un stud promițător pentru viitor. Asigurați-vă că nu mergeți la runt de gunoi, deşi! Cu studiile foarte populare, munca dvs. de a găsi un baraj complementar este făcută mai ușoară pentru că veți avea o alegere mai mare - vă puteți permite să restrânge cererile prin alegerea celor mai bune baraje din grămadă care urmează să fie deservite.

Înainte de serviciile dvs. de student orice baraj, trebuie să confirmați întotdeauna că are o înregistrare de sănătate curată și nu are trăsături moștenite care ar putea provoca puii nesănătoși. Ca proprietarul studului, este responsabilitatea dvs. de a proteja sănătatea studului dvs. și a descendenților săi, deci indiferent de cât de mulți bani sunt implicați, nu puneți niciodată știutul în pericol de rău.

Câinele de câine pot rambursa de multe ori

Când vine vorba de frecvența reproducerii, echilibrul este esențial! Cu cât este mai popular știft, cu atât mai regulat se va împerechea și va rasa. Popularitatea este minunată pentru echilibrul dvs. bancar, dar în timp poate afecta calitatea spermatozoizului pe care îl poate produce. Din acest motiv, Se recomandă ca câinii studici să fie spermați testați la fiecare câteva luni Pentru a asigura că orice modificare a spermei sunt detectate devreme. Orice modificări detectabile ar trebui urmate cu o investigație completă pentru a determina cauza schimbării și pentru a decide dacă câinele masculin este încă potrivit să fie împins.

Se recomandă colectarea spermei de la câini mai puțin frecvent de 2-4 zile înainte de împerechere. Această procedură elimină sperma moartă din tractul ejaculator pentru a îmbunătăți calitatea viitoarelor ejaculări. Masculii se pot împerechea sau pot fi colectați zilnic spermatozoizii timp de 3-5 zile consecutive Înainte de epuizarea magazinelor de spermă. Ei vor avea nevoie de o zi de odihnă pentru ca magazinele să crească din nou. Este mai bine să vă oferiți câinelui zile de odihnă regulate înainte de epuizarea completă, astfel încât sperma nu va ajunge niciodată la niveluri excepțional de scăzute și nu va neglija rezultatele sarcinii.

În plus, reproducerea studului dvs. prea adesea va pune un exces de sperma câinelui în lume - cunoscut sub numele de Sindromul popular Sire. Motivul de a studia atrage atât de multe venituri, deoarece este, în general, destul de greu să găsești câini care sunt perfect & # 8221; origine. Dacă genele unui student sunt peste tot, el nu va mai fi considerat rar și frumos, iar veniturile dvs. vor scădea. Cu toate acestea, nu suficientă reproducere și veniturile dvs. vor scădea, de asemenea. Poate doriți să se bazeze decizii cu privire la faptul dacă să vă reproducați pe factori, cum ar fi rasa barajului și locația pentru a vă ajuta să găsiți un echilibru de reproducere.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dog stud services - selecție stud, taxă de știft, contract & # 038; compensare