Creșterea buldogilor englezi - istorie, sănătate și cele mai bune practici

Creșterea buldogilor englezi - Istorie, sănătate și cele mai bune practici

Una dintre cele mai recunoscute rase de câine vreodată, Bulldog englez este, de asemenea, unul dintre cele mai grele de rasă. Creșterea selectivă poate avea consecințe oribile atunci când se face iresponsabil și Română Bulldog Creștere este exemplul perfect al creșterii câinilor care merge prost. Dacă vă întrebați Cum să creați buldogii, Astăzi, înseamnă încercarea de a îmbunătăți rasa prin anularea a ceea ce sa făcut de zeci de ani.

Lista preocupărilor legate de sănătate este conștientă de nesfârșită! Din condițiile pielii și bolile ortopedice la cancerele și problemele de respirație, buldogii primesc întreaga punte. Ca un crescător responsabil de buldog, trebuie, de asemenea, să fiți conștienți de faptul că femeile bulldog practic dau întotdeauna naștere prin secțiunea C. În plus, defectele congenitale și Puppies buldog buldog sunt foarte frecvente.

Făcând cercetarea dvs. privind ridicarea buldogilor, sunt sigur că ați întâlnit-o tone și tone de descurajare, Toți sugerează că te întorci cu coada între picioare și nu te uiți niciodată înapoi.Acest lucru merge doar pentru a arăta asta Creșterea și ridicarea buldogilor necesită o inimă puternică și iubirea ca câinii tăi să suporte orice încercări care vor veni în cele din urmă.

Buldogii englezi de reproducere este o provocare, dar necesară dacă cineva dorește să salveze o astfel de rasă frumoasă - o rasă cu o istorie minunată!

Istoria rasei de buldog englezesc

Personalitățile renumite și figurile istorice care dețin un buldog englez includ ca Winston Churchill, Brad Pitt, John Legend sau chiar înotător de campion mondial, Michael Phelps. Ghici ce este Mascot Oficial Oficial al Statelor Unite ale Corpului Marine? Da, buldogul!

Există sute de rase oficiale acolo, deci de ce o astfel de rasă de câine moștenită de o imagine atât de puternică și de popularitate? Este totul despre Istorie, dragii mei.

Română Bulldogs și Bull-Baiting
Rasa Buldog a fost crescută selectiv în special pentru competițiile de bulgăre.

De la Bull-Baiting la Buldog

Primele lucruri în primul rând, termenul buldog a apărut în jurul anului 1500 și Rasa a fost numită Buldog, deoarece astfel de câini au fost folosiți în momeală de taur, un sport foarte popular de sânge și un spectacol înapoi atunci. Bauling-bation-bation a constat dintr-un taur care se confruntă cu câini de la care câștigătorul a fost câinele care ar fi câștigat victorios nasul taurului și l-au fixat la pământ.

Evident, taurii au o putere și putere considerabilă Sute de câini au murit la astfel de evenimente - au fost călcați, strânși și aruncați. in orice caz, crescătorii de astfel de câini au încercat să aleagă în mod selectiv cele mai adecvate fțișuri și au continuat să le reproducă, generație după generație. Ei puteau vedea cât de bine erau acești câini în arenă, așa că au continuat să lovească acești câini care au fost menționați ca Bulldogs.

Până în anii 1800, buldogul fizic a fost sinonim cu a Corpul Stocky, capete masive, fălci incredibil de puternice, și un temperament neînfricat. Acestea au fost toate motivele pentru care buldogii au fost atât de buni la dominația tauri feroce.

În 1835, Cruzimea față de animale Act 1835 a inclus o nouă legislație care pune capăt baiajului, cocoșului și tuturor celorlalte bovine sau poartă sporturile de sânge. Că nou regulament ar fi trebuit să fie sfârșitul buldogului, dar în mod clar, nu a fost.

New York a păstrat buldogii

Bulldogul vechi englez a fost o rasă iubită și a fost a Simbolul forței și curajul fără teamă. Atât de mult încât mai mulți emigranți britanici au adus acești câini cu ei atunci când traversează Atlanticul să se stabilească în New York.

Timpul a fost grozav, deoarece la mijlocul secolului al XVII-lea, Marele Apple se confrunta cu provocări cu numeroși tauri sălbatice prezente în oraș. La acea vreme, guvernatorul Richard Nicolls a rotunjit cele mai bune buldogi disponibile și a început să reproducă și să le formeze pentru a prinde acei tauri sălbatice de nas și le-au ținut până când pot fi neutralizate de către manipulator.

Evident, buldogii au reușit și la asta.

Buldogii ca animale de companie

Odată ce taurii au fost mai puțin o amenințare la New York și mai puțin dintr-un spectacol în Regatul Unit, nu a mai fost multă muncă pentru ca buldogii să păstreze.

in orice caz, Buldogii ca animale de companie au fost în creștere datorită Bill George (1802-1881), faimosul dealer de câini Victorian-Era și personaj bine cunoscut în Londra, Anglia. Dar familiile care dețin buldogi au fost mai mult în aspectul său foarte unic, mai degrabă decât abilitățile sale de batare.

Cred că atunci când lucrurile au început să meargă prost. Buldogul de reproducere a început să se concentreze asupra exagerării a acelui cap de pătrat puternic, corpul de stocare și fizic original. Nimeni nu a crezut că acest lucru ar putea merge atât de departe, dar am făcut și suntem martori la toate consecințele de astăzi.

Preocupări de sănătate la reproducerea buldogilor

Cu un Speranța medie de viață de 8 ani, Rasa de buldog engleză este printre cei mai scurți câini vii acolo. Condițiile medicale care afectează rasa noastră de buldog sunt largi și severe; Ele afectează toate fațetele unui câine de sănătate: ochi, piele, articulații, respirație, celule și așa mai departe.

A studiu condus de cercetători de la Universitatea din California, Davis a sugerat că buldogii de reproducere că sănătatea poate fi o misiune imposibilă din cauza anilor de aproape endogamie.

Am fost luați înapoi de cât de puțin "cameră de wiggle" există încă în rasa pentru a face schimbări genetice suplimentare. Cu siguranță, ne-am întrebat dacă încearcă să diversifice fizic buldogul englez, de exemplu, prin introducerea rapidă a unor culori noi, rare; făcând corpul mai mic și mai compact; sau adăugând alte riduri în strat; vor îmbunătăți deja Diversitatea genetică a rasei.

Profesor Niels Pedersen, UC Davis Școala de Medicină Veterinară Centrul de Sănătate Animale de companie.

Această imagine dramatică nu ar trebui să descurajeze pe nimeni dispus să se îmbunătățească, deoarece să se confrunte cu ea, Buldogii sunt aici pentru a rămâne. Prin urmare, toți crescătorii Buldog trebuie să o ia pe ei înșiși, ca o comunitate, să facă tot posibilul pentru a rezolva cât mai multe probleme posibil. Dacă necesită ca unele reguli să fie rupte de cluburile de kennel și câteva linii în Standard de rasă a schimba; Atunci fii.

Prin reproducerea buldogilor, Trebuie să fiți conștienți de unele dintre cele mai comune condiții de sănătate care afectează rasa de buldog engleză. În mod ideal, doriți să rambriți astfel de probleme din linia de sânge.

Brachycephalic Sindrom

Brachycefalia înseamnă scurt, și când sunt scurtate la unele extreme cum ar fi asistăm astăzi cu buldogi, această problemă respiratorie a sunat și Boala de căile respiratorii obstructive congenitale duce la o serie de probleme conexe.

Deoarece acești câini nu pot face față unei activități susținute, Ele sunt la un risc ridicat de obezitate și probleme structurale.

Pisicile din rasa persană, precum și Bulldogii francezi, Pugs, pechinez, și Boston Terrier câinii sunt, de asemenea, victime ale aceluiași lucru Brachycephalic Sindrom. Dacă ați întâlnit-o în persoană, nu puteți ignora Respirație grea zgomotoasă și Sedentaritatea forțată. Animalele de la rasele brahycefalice pot chiar să se prăbușească uneori datorită a lipsa severă de oxigen. Căldura este un pericol masiv pentru rasa buldog - Câinii nu transpiră Deci, singura modalitate pentru ei să se răcească în jos, este prin gâfuire și respirație. Cu astfel de câini, respirația și gâfâitul sunt atât dificile, astfel că ventilația este prea lentă pentru a răci câinii în jos.

Chirurgia este posibilă, dar nu va remedia problema cu siguranță, în schimb, încearcă să îmbunătățească cele mai grave cazuri. Soluția reală este prin creșterea mai inteligentă a partenerilor care se potrivesc cu forme de cap mai sănătoase și tracte respiratorii. Cu toate acestea, aceste specimene mai bune pot fi afectate de alte afecțiuni de la buldogul este o victimă a unei liste de munte-înalt de probleme potențiale - face ca părinții sănătoși buldog să fie foarte greu!

Boli ortopedice

Rasa buldog este victima deformărilor severe ale cartilajului și a mai multor probleme musculo-scheletice. Printre toate, Chondrodysplasia face ca buldogii să fie predispuși la dureri dure și probleme comune care sunt aproape imposibil de rezolvat. Dacă vă plac numerele, rasa de buldog este cea mai expusă riscului de displazie a șoldului cu 74% din dispersul populației. Displazia cotului este chiar în urmă cu 40% din buldogii displazici.

Alte probleme ortopedice și musculo-scheletice care vizează buldogii includ:

  • Patella de lux - o condiție în care genunchiul se dislocează și se mișcă din locația sa sănătoasă
  • Ruptura ligamentului cruciat - probleme cu perechi de ligamente aranjate ca o literă x care leagă două oase
  • Boala discului intervertebral - Discuri de amortizare intervertebrală ale măduvei spinării și spinoase (herniate)
  • Osteochondrită - creșterea anormală a cartilajului la capătul unui os într-o articulație

Centrul de Informare în domeniul Sănătății Canine Are o listă a testelor de screening disponibile pentru a observa unele dintre aceste condiții.

Probleme oculare

Ochii unui buldog necesită o mulțime de atenție de la început. Majoritatea vor începe mai devreme și, dacă nu sunt fixate în faza de început, adesea devin nerudibile și sunt gata de disconfort câinele dvs. pentru viață. În A studiu Supravegherea de către Clubul Britanic Kennel, cea mai frecvent raportate condiție în bulldogii vii a fost ochiul de cireș.

Dar există mai multe boli oculare pe care buldogii par a fi victimele:

  • Cherry ochi - Glanda lacrimă pralapătată și mărită pe suprafața interioară a părțiii a treia
  • Ulcere corneene - Deschideți rănirea pe corneea câinelui care duce la pierderea ochiului dacă este lăsată netratată
  • Anomalii ale genelor - Adesea, genele suplimentare vor crește de la capac și se freacă de cornee
  • Entropia - pleoapa se întoarse spre interior, provocând genele să se frece cu ochiul ocular
  • Ectropion - pleoapa sa întors spre exterior, lăsând suprafața interioară a pleoapelor expuse la infecții

Senior și îmbătrânirea buldogilor sunt, de asemenea, foarte frecvent având a Defecțiune în producția de lacrimi care determină ca acești buldogi să sufere de ochii incredibil de uscați. Aceasta este așteptată post-operație, cum ar fi după o operațiune de ochi de cireșe, dar se întâmplă și din cauza vârstei înaintate. Utilizați un produs artificial artificial recomandat pentru a evita un șir întreg de condiții corneene care rezultă din ochii uscați pe termen lung.

Condiții de piele

Din cauza pielii sale încrețite, rasa buldogului este foarte expusă riscului de infecții cutanate bacteriene, precum și de iritare. Dermatita atopică canină denumită în mod obișnuit eczema este, probabil, cea mai frecventă condiție de piele a buldogului englezesc.

Pe partea de sus a eczemei, mai multe alte boli ale pielii care afectează buldogii includ:

  • Pyoderma - infecția bacteriană care are ca rezultat formarea de puroi în leziuni și pustule
  • Ori dermatită - o infecție cauzată de pliuri de piele și de pielea liberă care vizează adesea o față de buldog
  • Demodectic mange - o infecție a pielii cauzată de Demodex Canis acarian (câțiva câini sunt înclinați genetic la ea)

Cea mai bună modalitate de a vă menține buldogii liberi de cele mai multe infecții ale pielii este utilizând Șervețele antibacteriene în mod regulat și curățați în mod corespunzător atât haina și ridurile câinelui. Menținerea pielii uscate ar trebui, de asemenea, să împiedice creșterea și proliferarea drojdiei și a bacteriilor pe epiderma câinelui.

Probleme musculo-scheletice în buldogii englezi
Rasa de buldog engleză este afectată de multe probleme musculo-scheletice.

Alte probleme care afectează buldogii

Tumora celulară a celulelor este cel mai frecvent cancer în rasa buldogului: afectează cea mai mare parte a pielii, există, de asemenea, apariții ale altor organe care sunt afectate, cum ar fi ficatul câinelui, măduva osoasă, splină sau chiar tractul gastrointestinal. Ratele de câine cu fața în față sunt mai predispuse la tumorile celulelor catarg, deși orice rasă de câine poate fi victima acesteia.

Când apar pe piele, tumoarea celulelor catarg variază foarte mult în aparență. Ele pot fi o bucată sau o ciocnire ridicată pe sau chiar sub piele și pot fi roșii, ulcerați sau umflați.

În plus, mulți proprietari vor raporta o mărime de ceară și de scădere a tumorii, care pot apărea spontan sau pot fi produse prin agitație a tumorii, provocând degranularea.

Celulele mastoare conțin granule umplute cu substanțe care pot fi eliberate în sânge și pot provoca probleme sistemice, incluzând ulcerația stomacală și sângerarea, umflarea și roșeața la și în jurul situsului tumoral și complicațiile potențial amenințătoare, cum ar fi o scădere periculoasă a sângelui presiune și un răspuns inflamator sistemic care duce la șoc.

Tumorile celulelor celulelor la câini, Document de către Spitalul Veterinar Ryan al Universității din Pennsylvania

Alte Cancerul țintă buldogs ca Limfom, Hemangiosarcoma, Melanom și Carcinom mamar. Evident, cancerele din speciile canine sunt ca cele găsite la om, nu știm mereu cum să le evităm sau de ce apar. Menținerea unei bune diete și a sănătății generale de ajutor reducerea riscului pentru majoritatea cancerelor.

Tiroidia este o glandă mică, așezată aproape de Larynxul câinelui, în gât și face parte din Sistemul endocrin util în reglarea diferitelor niveluri hormonale. Rasa Buldog are tendința de a obține niveluri de hormoni tiroidieni mai scăzute și poate dura ani pentru a fi observate și tratate. Semnele vizibile sunt condiții de piele recurente sau dificultăți la menținerea unei greutăți bune, în ciuda unei alimente mari. Această condiție se numește Hipotiroidismul.

[Pullquote-dreapta] O buldog feminin va elibera întotdeauna așternutul de pui cu ajutorul unei secțiuni C.[/ Pulcquote-dreapta]

În cele din urmă, problemele urinare reprezintă o altă problemă de sănătate pentru a adăuga la această listă nesfârșită. De obicei sunt diagnosticați ca Cistita canină sau infecții ale tractului urinar, ușor de văzut cu urineză sau a cultură de urină. Ambele condiții sunt relativ ușor de tratat utilizând medicamente prescrise corespunzătoare.

Cele mai bune practici la reproducerea buldogilor

Acum că amândoi am fost de acord că trebuie să intrați în ea pentru lunga tracțiune, putem să vă pregătiți acum să creați buldogi mai bine. Totul începe cu pagina noastră cea mai vizibilă despre Stâlpii de creștere a câinilor deoarece în ciuda faptului că este o rasă foarte ciudată, buldogii sunt doar câini.

In medie, O buldog feminin va da naștere la 4 pui Folosind o secțiune C de nouă ori din zece. Odată ce părțile sunt de naștere, adesea sunt ridicate manual și îngrijite de mamă și de crescătorul câinelui; Acest lucru se datorează faptului că mama inevitabil va avea nevoie de ceva timp pentru a se recupera din secțiunea C-.

În cazul în care alte rase pot avea, de obicei, de-a lungul zilei de nou-născuți de îndată ce li se dă naștere, aici, buldogul are nevoie de un tratament special pentru a evita mama să devină prea obosită, sau cățelușii prea neglijați.

Câinii de reproducere este mai greu și mai scump cu buldogii englezi. De exemplu, buldogii practică întotdeauna nașterea cu o secțiune C
Câinii de reproducere este mai greu și mai scump cu buldogii englezi. De exemplu, buldogii practic întotdeauna dă naștere printr-o secțiune C.

C-secțiunea este obligatorie cu buldogii

Bulldogii practic dă naștere întotdeauna printr-o secțiune C din mai multe motive:

  • Risc de pui Anasarca - cantitatea anormală de fluid serorifian într-un țesut corporal, organe sau cavități cauzând o dimensiune a corpului prea mare, care pur și simplu nu poate trece prin canalul de naștere al mamei
  • Dimensiunea puiilor - nou-născuții de la rasa buldogului au un cap foarte mare și umeri care fac o livrare normală aproape de imposibilă
  • Distocia - o naștere dificilă cauzată de un făt anormal poziționat și de o mică pelvis maternă
  • Căldură - cauzate de stres și efort intens, o astfel de supraîncălzire este un stat periculos care să fie în cățea de călcâie

Costul unei secțiuni C cu toate elementele de linie conex incluse (examinare, chirurgie, observare post-chirurgicală și îmbarcare) ar trebui să vă aducă aproape de aproximativ 750 USD sau mai mult în unele zone sau în timpul orelor speciale. Acest lucru este dacă totul merge bine, așa că doriți să vorbiți în mod ideal cu VET dvs. în prealabil pentru a evita taxele neașteptate adăugate la factura dvs. de veterinărie.

Numeroase vizite veterinare

În plus, Verificările de sănătate sunt multiple și frecvente cu rase la risc ca buldogul, și vizitele postnatale ale VET sunt, de asemenea, recurente pentru a asigura creșterea puiilor este stabilă și normală. Toate aceste călătorii înainte și înapoi la practica veterinară se adaugă, mai ales atunci când numărați și costul spitalizării, Rezultatele laboratorului ADN, rapoarte de sânge, raze X, medicamente și suplimente. Și acest lucru se ridică în mod obișnuit de 4.000 de dolari la 6.000 de dolari pentru o gunoi.

Pe partea de sus a investiției financiare grele, Buldogii de reproducere necesită mult mai mult timp să aloce de la ameliorator. Spre deosebire de alte rase în care natura mamă se ocupă de cea mai mare parte, amelioratorul trebuie să fie foarte prezent pe toată durata sarcinii, de muncă, de livrare și chiar în primele săptămâni ale căței. Avem un articol cuprinzător cu tot ce ar trebui să fie în dvs Setul de grinzi.

De aceea, atunci când este implicat în creșterea bulldogului etic, un crescător va prețui un catelus buldog în jurul marcajului de 3.000 $ și îl va vinde cu ușurință. Pentru mai multe informații, citiți articolul nostru cuprinzător despre calea cea bună prețul fiecărui catelus într-o gunoi.

Ultimele cuvinte despre reproducerea buldogului

Atâta timp cât sunteți candidatul potrivit, greutățile buldogilor de reproducere nu vă pot sperie deloc sau deloc. Nu este o treabă ușoară și necesită dedicarea totală de la dvs. și angajamentul față de tratamentul uman al câinelui și îmbunătățirii acestei rase dificile.

Există o mulțime de cheltuieli și chiar dacă fiecare catelus vândut se face atât de mult la un preț ridicat, niciodată nu știți dacă cererea va fi sau nu, atunci când veți avea așternutul. Prin urmare, vă expuneți într-adevăr la unii raspunderi financiare. Păstrați economii de aproximativ 5.000 de dolari pentru a vă asigura Stabilitatea programului dvs. de creștere a buldogului. Vizitele planificate și neplanificate la VET vă pot stabili mai mult de 3.000 de dolari, deci trebuie să fiți gata financiar.

Să aibă succes în Câine de reproducere și reproducere buldogi, Ar trebui să vă conectați cu alți crescători de buldog, judecători și experți în rasă. Când lucrați cu o astfel de rasă provocatoare, trebuie să fiți mentorat, cel puțin pentru primele puțuri. Găsiți mentori care sunt demn de încredere și care conduc prin exemplu, nu doar prin discursuri mari.

Creșterea bulldogilor englezi
Ghidul nostru gratuit pentru reproducerea buldogilor englezi - împărtășiți-l!
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Creșterea buldogilor englezi - istorie, sănătate și cele mai bune practici