Cum să reproduceți puppies english bulldogge - sănătate, reproducere, gestiune de gunoi etc.

Cum să reproduceți Puppies English Buldogge - Sănătate, reproducere, gestionare a așternuturilor etc

Olde English Buldogge Rasa a fost creat decenii în urmă de David Leavitt să vină cu un buldog sănătos englez care poate lucra și de a respira fără o problemă. Câini de buldoggiu de reproducere vechi înseamnă a fi foarte atenți la pedigreii câinilor dvs. de reproducere, registrele și proiecțiile de sănătate disponibile la AY dată.

Deoarece rasa este atât de tânără și, în general, iubită de o audiență mai mică, există o multitudine de direcții luate pentru rasă. Unii doresc să fie atletic și muscular, alții doresc să fie mai mici și mai mult englezesc, etc. Problema este că nu există nici o regulă - ele - toate standardele sau registrul de rasă. Unele dintre aceste cluburi sunt stricte, în timp ce altele permit destul de multe specimene, chiar și pe cele fără sănătate.

Un Olde English Buldogge Breeder Trebuie să ia toate măsurile preventive pentru a evita repetarea a ceea ce sa întâmplat cu buldogul englez: un dezastru în care acum majoritatea specimenelor nu pot respira în mod corespunzător după o jogging de 30 de secunde. Să vedem de ce David Leavitt a decis să inginer și să producă o nouă rasă și care a fost amestecul original!

Contextul de creștere a buldoggiilor englezești vechi

Câinii de buldoggiu de reproducere Engleză înseamnă a trata o nouă rasă fiind versiunea modernizată a buldogului englez. Rasa de buldoggiu din engleză este sănătoasă, dar multitudinea de registre și variațiile pot fi confuze publicului larg.

Pentru a înțelege filosofia din spatele rasei și de ce a venit la viață, am ajuns să trecem printr-un fundal și chiar un pic de povestire.

Proiectul David Leavitt

David Leavitt Creat Olde English Buldogge rasa in anii 1970, ca o înviere a dispărurii acum Vechiul buldog englez. El a fost nemulțumit de problemele de sănătate ale celor mai populare Bulldog englez. El și-a dat seama că buldogii englezi nu au avut corpul că au avut strămoșii săi. Leavitt a pornit la canisa sa din Pennsylvania pentru a crea o rasă de câine care arăta ca un câine din secolul al XIX-lea, care ar putea respira și munca - dar cu temperament bun. Schema de reproducere a folosit a fost de la o formulă de creștere a bovinelor dezvoltată la statul universitar din Georgia Dr. Fechheimer. Leavitt a descris procesul său după cum urmează:

Începeți cu 3 câini independenți, 2 bărbați și 1 femeie. Puii de sex feminin sunt crescuți pentru cel de-al doilea bărbat. Din acest punct, femelele sunt crescute înapoi la unchii, fiecare generație. Am început 2 schemă independentă, astfel încât viitoarele outcrosses vor fi posibile. Am folosit rase care au toate buldog vechi în fundalul lor.

Procesul de Remiați buldogul au luat generații de câini și de câțiva ani. Până în 1988, Leavitt a ajuns la a 5-a și a 6-a generație a celor două linii. Câinele final a fost o rasă nouă pe care Leavitt a făcut-o pe Bulldogge în limba engleză Olde & # 8221; (iniţial Olde English Bulldogg & # 8221;). Această nouă linie de sânge a fost ½ engleza engleză, ⅙ American Bulldog, ⅙ American Pit Bull Terrier, ⅙ Bullmastiff.

Leavitt a început Olde English Buldogge Association În anii 1980 și a menținut noul registru al rasei. În anii 1980, Leavitt a lucrat îndeaproape cu Ben și Karen Campetti din Sandisfield, Massachusetts în dezvoltarea și extinderea programului său de reproducere. În 1993, David Leavitt sa întors registrul său și și-a vândut stocul de reproducere Michael Walz. În 2001, Olde English Bulldogge Club Kennel a fost formată și asociația de buldoggiu Oldede English a fuzionat cu ea în 2005.

Modificările majore în timp care au avut loc în aceste machinări și schimbări în registru deținător au fost dezvoltarea bulldoggerilor engleze vechi mai mari decât idealul inventatorului. Ca răspuns, David Leavitt a format un nou registru numit Leavitt Buldog Association.

Olde English Schema de buldoggiu de David Leavitt
Schema de reproducere Pentru buldogge-ul englez vechi, formulat de David Leavitt la Olde English Buldogge Association.

Un câine de lucru atletic

David Leavitt "noua rasă, care seamănă cu strămoșii săi Regency Era dar cu un temperament foarte dulce și iubitor. Câinele lui a fost desemnat ca A & # 8220; câine de lucru și # 8221; si Olde English Buldogge, care astăzi este numită uneori Leavitt Buldogge, este un câine muscular și atletic. Standard de rasă include cuvântul muscular În părțile majore ale anatomiei câinelui, inclusiv umerii, spate, piept și posterioare. Câinele are o construcție atletică cu greutate în proporție cu înălțimea.

Acest câine nu poate rula mile ca un câine de vânătoare, dar poate merge la distanța pentru majoritatea activităților. Are o abilitate de a fi un câine de urmărire bun și poate ține propriul său sau mai bine în concurența de tragere și agilitate în greutate. Câinele era menit să pară înfricoșător, dar să fie nu prea agresiv. Totuși, este loial și curajos și vă va apăra familia dacă este necesar. Și-a câștigat locul, apoi, în rolul unui câine de gardă. Nu este, totuși, potrivirea formării de protecție personală. Cu toate acestea, fațada ei înfricoșătoare, Câinii au găsit locul de muncă ca animale de serviciu și ca câini de terapie pentru copii și vârstnici.

Comparații altor buldogi și rase bully

Oamenii care sunt Bătrâni în engleză Bulldogges încearcă să reproducă câini mai buni decât ceea ce se găsește în prezent în cadrul altor rase de tip buldog. La fel ca bully american este întotdeauna comparat cu Personalul american și Pitbulls, Bătrânul Buldogge Romanian este întotdeauna comparat cu buldogii englezi și diverse mastiffs.

Compararea lor nu ar trebui să însemne confuz; ei sunt într-adevăr strâns legați și buldoggeul englez vechi este jumătate american buldog, dar rasa are caracteristici și caracteristici foarte distincte.

Confuzie cu buldogii englezi

Buldoggeul englez vechi nu este buldogul englez, totuși, cei doi sunt adesea confuz în lexiconul articolelor și în mintea publicului. Potrivit creatorului de rasă, Buldogge-ul englez vechi este doar ½ englezesc buldog. Rasa noua este mai inalta si mai grea. Buldoggeul englez vechi are un bot mai lung și nările nu sunt inhibate de riduri și pot respira. Buldogul englez cântărește între 20-60 de lire sterline. Pe de altă parte, 60 de lire sterline ar fi un buldoggiu englez foarte mic și doar îndeplinirea marcajului minim conform unor standarde de rasă ale registrelor.

Olde English Bulldogge vs. Alte rase de taur

Acestea sunt multe amestecuri și variații ale raselor folosind eticheta & # 8220; Buldog & # 8221;. Unele dintre aceste amestecuri, cum ar fi Bullmastif au trecut prin testul timpului și au primit recunoaștere oficială. Alte rase de buldog care pot fi confundate cu buldoggeul englez vechi includ Bantam Buldogge, Buldoggia banter, si Olde Boston Buldogge.

Bantam Buldogge

Bantam Buldogge este un buldog în limba engleză miniaturală. Dimensiunea sa diminuantă se suprapune pe cea a buldogului francez. Diferențierea dintre cele două poate fi o problemă. Buldogul Bantam nu este recunoscut ca o rasă de orice Clubul principal Kennel. Este enumerată uneori ca o rasă rară în cea mai mare parte pentru scopuri de marketing.

Buldoggia banter

Buldoggia banter este o rasă creată de Todd Tripp la sfârșitul anilor 1990 la canisele sale din sud-estul Ohio. Tripp a vrut să recreeze o rasă similar cu Brabanter Bullenbeisser care a fost găsit în zona Olandei și a Belgiei în secolul al XVIII-lea. În a face această rasă, el a inclus nu numai buldog, ci și un procent ridicat de boxer. Acest câine nu este recunoscut de niciunul dintre cluburile majore de canisare.

Olde Boston Buldogge

Olde Boston Buldogge este A Versiunea mai mare a Terrierului Boston. Intenția crescătorilor inițiali, familia Rutan, a fost aceea de a crea un câine ca câinii timpurii din Boston, care au fost folosite în lupta cu groapă (câine). Acești câini sunt asemănători și construi în Bulldogul englez vechi, dar destul de mic. Greutatea superioară este de aproximativ 45 de lire sterline. Ele sunt, de asemenea, de la multe dintre celelalte rase de buldog prin coada lor scurtă.

Alapaha Blue Bulldog de sânge

În plus față de acești câini cu buldog englezesc undeva acolo, ele există o serie de alte rase de câini folosind eticheta buldog. Alapaha Blue Bulldog de sânge a ieșit din Georgia și istoria vieții plantației în sudul adâncului. Această rasă a fost crescută pentru lucrările de plantare și la momentul plantațiilor, alte rase au fost amestecate în mod liber în populația câinilor. Sunt luate în considerare buldogii albastre alapaha Extrem de rare și foarte scumpe.

Olde Romanian Buldogge Rases
Olde English Bulldogge nu ar trebui să fie confundat cu Buldogge Bantam, Buldogge Banter, Buldogge Balde Boston Olde sau chiar Bulldog Blue Albastru Alapaha.

Victorian Bulldog, Valea Bulldog, și Campeiro Buldog au, de asemenea, caracteristici similare sau identice cu Bulldogul englez, cât și cu buldoggeul englez vechi. Cele mai multe dintre aceste alte rase nu au dezvoltat standarde destul de clare de rasă, și suficient sprijin popular pentru a fi recunoscută de registrele majore.

Calități și caracteristici ale buldoggiului englez vechi

Bulldoggerile engleze vechi au caracteristici specifice. Aspectul general ar trebui să fie unul de câine capabil să se angajeze în sportul de bull-momeală. Ar trebui să fie atletic și nu atât de mare încât nu putea să scape cu ușurință. Câinele are un cap mare, cu circumferința ei cel puțin egală cu înălțimea la umeri. Câinele are un bot pătrat. Dimensiunea botului este setată ca distanța de la vârful nasului până la opritor nu depășește o treime distanță de vârful nasului la occiput. Înălțimea botului nu depășește lungimea sa. Corpul câinelui a fost construit pentru a fi puternic. Câinele este mai lung decât este înalt. Picioarele sunt picioarele pisicii și sunt ușor rotunjite cu picioarele din față fiind mai mari decât spatele. Majoritatea câinilor au urechi de trandafiri (deși lalele și butonul sunt încă standard). Ochii trebuie să fie maro. Culorile de acoperire acceptabile includ albul roșu, fawn sau negru, alb; Brindle de roșu, mahon Fawn sau Negru; culoare solidă sau pied.

Descalificări Includeți culoarea ochilor, alta decât maro, un strat albastru / gri, o culoare nas care nu este negru, o coadă care este prea curbată sau scurtă (fie în mod natural, fie andocată) și dewclaws spate. Acești câini au fost crescuți să aibă un câine curajos și de alertă. Acești câini au temperamente dulci și sunt câini de familie buni. Există unele care vor arăta unele Agresiunea de același sex Dar acest lucru poate fi gestionat cu o bună socializare timpurie. Unii pot fi o energie ridicată, iar un astfel de comportament trebuie să fie canalizat în mod corespunzător într-un fel de muncă pentru a evita mestecarea mobilierului și alte semne de anxietate și stres.

Registre pentru Bulldogges English Olde

Istoria originii moderne a bulldoggerilor engleze vechi a apărut cu munca lui David Leavitt. A avut rasa de câine a fost un telefon sau o mașină pe care ar fi putut fi brevetabilă. Dacă el a elaborat secvența genetică care ar fi fost probabil Brevetabil de asemenea. Când a plecat din afacerea de reproducere și a vândut forțele de pe piața de registry au început să intre în joc. Ei pot ascuți distincția de rasă sau pot ajunge la distrugerea câinelui ca o rasă. Clubul părinte al câinelui este acum o dispută între diferitele registre. Cele două sunt Olde English Bulldogge Club Kennel si Leavitt Buldog Association (sau Leavitt Buldogge Association). Acesta din urmă este mai recent dintre cele două cluburi.

Clubul Kennel United, De fapt, permite câinilor proveniți de la cele două cluburi primare concurente în Statele Unite Olde English Bulldogge Club Kennel si Leavitt Buldogge Association. Bineînțeles, Clubul Kennel United nu subliniază aspectul câinelui, ci în schimb, Ce poate face câinele. Disputa majoră dintre cele două cluburi părinte pare a fi dimensiunea câinelui și menținerea acestuia în anumite limite de greutate. UKC rezolvă pur și simplu problema pentru sine scăderea cerințelor de greutate cu totul și pur și simplu cere ca câinele să fie proporțional cu dimensiunea sa.

Internațional Olde English Bulldogge Association

Un alt registru care este foarte popular, dar poate prezenta unele probleme pentru recunoașterea ulterioară a rasei ca atare este Asociația Internațională de Buldogge Internațională sau Ioeba. Potrivit site-ului său, IOEBA a fost înființată în 1995 la conservarea raselor de buldog, inclusiv buldogii rari. Acesta afirmă că este a Registrul nediscriminatoriu. Această mare asociație are un site foarte bine făcut, care este ambalat cu informații despre toate aceste rare rare buldog.

Cu toate acestea, registrul nediscriminatoriu și # 8221; pare să însemne o lipsă de strictețe în ceea ce câinii sunt înregistrați și Ioeba are multe plângeri ale consumatorilor. Ioeba are o mare popularitate deoarece este foarte ușor Obțineți un câine înregistrat și recunoaște toate celelalte rase noi sau rare. De exemplu, orice culoare ochi sau orice culoare de strat este acceptabilă și coada poate fi chiar legată. Nu există cerințe pentru soliditatea șoldului, cum ar fi cerută de LBA pentru reproducere. Pedigree trebuie doar să se întoarcă două generații. În contrast, Leavitt Buldog Association necesită trei și Akc necesită trei generații pentru rasele noi pentru o perioadă limitată de timp.

Olde English Bulldogge Club Kennel

OEBKC are unele critici aspre din acest club concurente îl numește un registru că "# 8220;va înregistra buldogi alternativi sub numele de rasă de buldoggiu vechi vechi& # 8220;. Standardele sale de rasă pentru Buldogge-ul englez vechi diferă în unele moduri mari de la OEBKC și de Asociația Bulldog de la Leavitt.

Leavitt Buldog Association

Asociația Bulldog de la Leavitt (care a adăugat numele și # 8220; # 8221; la numele deja numeroase că acest câine pot fi găsite sub) a văzut întoarcerea lui David Leavitt în 2005 la proiectul său original pe care la simțit că se îndepărta de la el ideal. Leavitt nu a plăcut, în special, tendința înclinată spre câini mai grei, Cu siguranță, temându-se cu o repetare a ceea ce sa întâmplat cu buldogul englez. Un fenomen care pare să se repete cu ușurință în alte rase din Statele Unite.

Standardul de buldoggiu de buldoggiu de la Leavitt Olde este aproape complet același cu standardul de rasă stabilit pentru buldoggeul englez vechi. Ea are sens, deoarece este același creator în spatele ambelor. Intervalele de greutate sunt acum identice și poate că disputa în greutate a fost rezolvată. Asociația Bulldog de la Leavitt necesită raze X detaliate Înainte de a oferi aprobarea de reproducere. De asemenea, există restricții privind reproducerea Câini strâns legate de câini, și calendarul și vârsta de cățele de reproducere. Aceste feluri de restricții păreau absente din celelalte registre.

Preocupările legate de sănătate Când reproducerea buldoggei englezești vechi

David Leavitt a creat rasa, asigurându-se că problemele de sănătate a buldogului englezesc a fost împovărat cu totală. Nu doar de noroc, ci printr-o schemă de reproducere specifică bazată pe Ereditate și genetică canină. Deoarece noile registre de rasă permit ca câinii fără distanțe de sănătate au apărut de atunci, unii crescători au luat-o ușor și Unele probleme de sănătate încep să apară.

Este vechea buldogge engleză mai sănătoasă decât alte rase de taur?

Una dintre motivațiile primare pentru David Leavitt în recrearea rasei celor din 1800 din Marea Britanie a fost sănătatea. Buldogul englez a fost crescut pentru a-și exagerezi strămoșul cu o față împinsă în măsura în care câinii de astăzi au probleme respiratorii teribile. Este un câine care nu poate tolera căldura deloc pentru că nu poate fi adecvat. Moartea de la o excursie de vară este o adevărată amenințare la adresa acestor buldogi englezi. Cadrul Squat a făcut ca câinele să nu poată rata sau la naștere fără intervenție umană. Speranța de viață, de asemenea, este de 7 ani de 7 ani, când pentru un câine de dimensiune egală, ar fi dublu numărul de ani mai mult. Situația sa a fost subiectul numeroaselor documentare, comentarii și tirade de către activiștii pentru drepturile animalelor.

[Pulcquote-dreapta] David Leavitt a creat rasa asigurându-se că problemele de sănătate Bulldogii englezi au fost împovărați cu totală.[/ Pulcquote-dreapta]

În plus, buldogul englez are rate incredibil de ridicate de displazie de șold. De fapt, se clasifică ca fiind rasa numărul unu pentru apariția sa de către Fundația ortopedică pentru animale. Din 844 de evaluări efectuate până în decembrie 2017, un incredibil 71.8% s-au dovedit a fi displaze. Coatele au venit la 34.9% din evaluările 360 ​​displaze. Pentru starea gravă a Hipoplazia traheală din cei 779 de câini au fost evaluați 5.9% au fost anormale și 9.8% au avut rezultate echivoc.

Buldoggeul englez vechi are tot aspectul iubitor și temperamentul vărul său fără toate bagajele de sănătate proaste. Câinii Buldoggeni englezi vechi nu au practic nici o problemă respiratorie. În timp ce nu are insensibilitatea completă la extremele de căldură și rece (ca și într-adevăr nici un câine), acesta poate romp afară în soarele de vară fără o persoană îngrijorătoare că o excursie scumpă la veterinar este pe orizontul apropiat. Acești câini au o speranță de viață care depășește zece ani (la egalitate cu alte rase de dimensiuni). Pentru crescători, ei sunt născuți cel mai adesea calea naturală. Masculii pot monta și atinge o Tietate de copulație naturală. Crescătorii ar trebui să se aștepte la un ieșitor natural fără intervenție costisitoare de inseminare artificială.

Preocupările legate de sănătate ale buldoggiului englez vechi

Potrivit statisticilor OFE, displazie de șold este o mare problemă de sănătate a buldoggiului englez vechi. Din cei 81 de câini evaluați, 64% au fost displaze. Problema șoldurilor malformate care pot avea ca rezultat Artrita dureroasă și lamele în câine vine de la liniile de sânge părinte care au fost utilizate în crearea rasei. După cum sa discutat mai sus, buldogul englez are o problemă extraordinară cu displazia șoldului. predispozitie genetica Pentru displazia HIP a fost un fapt bine cunoscut printre crescători de mai mulți ani acum. Cumpărătorii și crescătorii ar trebui să fie în căutarea acesteia și să nu cumpere fără clearance-ul de șold și să nu reproducă câini cu șolduri rele, respectiv.

Din păcate, statisticile OFA sunt un număr mic de câini și nu le spun consumatorilor unde sau de ce acești câini au fost testați.

Câinele crescat de David Leavitt înapoi în anii 1980 a fost creat pentru a fi un câine solid. Aceste tipuri de probleme nu ar fi trebuit să fie în prototip pentru noua rasă. Confuzia de-a lungul anilor registrului propriu-zis ar fi putut permite linia de sânge să ia un loc înapoi pe forțele pieței ale zilei. Este remarcabil faptul că asociația de buldoggiu de la Leavitt înțelege cel puțin gravitatea situației cu șoldurile și necesită aprobarea de reproducere înainte de a permite ca câinii săi înregistrați să crească. Cât de eficientă pot fi observate aceste controale cu registrele concurente.

Cealaltă preocupare majoră pentru rasă este Blotat. Blotat este starea care amenință viața care apare atunci când stomacul se aprinde pe axa sa și taie fluxul de sânge spre intestine. Este o condiție observată cel mai adesea în câinii largi. Nu există nici un remediu pentru ea, cu excepția asistenței medicale de urgență prompte.

Cum să reproduceți câinii de buldoggiu din engleză

Datorită rasei fiind mult mai sănătoasă din punct de vedere morfologic, cei care doresc să se reproducă vechiul Buldogge engleză ar trebui să poată face acest lucru fără a fi nevoie de secțiune C sau de inseminare artificială. Aproape toate sarcinile și livrările se întâmplă fără probleme specifice și sunt puternice și rezistente la o mare dimensiune la naștere.

Dimensiunea gunoiului

Bulldogge-ul mediu de limba engleză Dimensiunea gunoiului variază de la 3 la 12 pui cu o estimare Media a șase pui Pe baza câinilor de dimensiuni similare. Aceste pui nu sunt supuse hipoplaziei traheale adesea văzute în buldogul englez. În această stare, puii se nasc cu o trahee îngustă, ceea ce poate provoca probleme semnificative de respirație și deces la puii tineri. Litterul barajului de buldoggiu englez vechi ar trebui să fie de așteptat să fie înmormântat sănătos și să rămână în acest fel timp de cel puțin un deceniu cu îngrijire preventivă normală.

Sunt preferate rase naturale

Una dintre semnele cheie ale unei rase de câine care este sănătoasă este capacitatea sa de a reproduce fără ajutorul intervenției umane- Cel puțin este în idealul pe care David Leavitt a dorit pentru rasa lui. Câinii din anii 1820 nu ar fi fost concepuți de inseminarea artificială ca o chestiune de rutină cel puțin și cu siguranță livrarea chirurgicală a puiilor ar fi fost în mare parte o imposibilitate. Matingul natural este preferat ca o chestiune de rutină, astfel încât unitatea sexuală a câinelui nu se diminuează în timp. Este unul dintre mai multe elemente care vor lucra pentru a menține această rasă vitală și aproape de idealurile din secolul al XIX-lea. Unii buldogi englezi au lipsit de unitatea sexuală pentru a încerca chiar să muncească.

De asemenea, anatomia acestor câini este construită pentru a finaliza inseminarea cu o cravată naturală. Până când rasa este bine stabilită, lăsând acești câini să îndepărteze în mod natural un anumit risc de crescători răi anatomici, cu un pic cam îngustă, în piscina genetică cu inseminare artificială. Din nou, creșterea naturală pune câinii în ochii a doi crescători și acest lucru face puțin probabil ca știfturile cu probleme în acest departament să fie crescute cât de des. (Cuvântul se apropie).

Cum să eviți o altă buldog engleză repetată

Cea mai bună modalitate de a evita problemele viitoare de sănătate din această rasă este de a Controlați liniilele de sânge. Problema displaziei de șold găsite la acești câini, cel mai probabil, aproape complet, din stocul original David Leavitt, este acum cunoscută a fi o problemă în creștere. Consumatorii au nevoie de Cereți clearance-urile de șold pentru sire și baraj a fiecărui catelus achiziționat. Deoarece majoritatea cumpărătorilor de pui nu doresc sau nu știu să o facă, este datoria crescătorilor să urmeze liniile directoare de reproducere stabilite de LBA și să aibă câinii lor examinați pentru problemele de șold înainte de reproducere și să se abțină de la câinii de reproducere Prea tineri pentru ca aceste probleme de șold să fie evaluate în mod clar. Plelitora de registre este o mare problemă Chiar acum pentru sănătatea actuală a rasei, mai ales că unele dintre ele sunt mult mai puțin exigente în ceea ce privește proiecțiile și clearance-urile de sănătate. Piața poate funcționa sau poate face acest lucru la un cost mare pentru rasa mult ca și la buldogul englez.

Cel mai bun lucru pe care acești câini le-au făcut pentru ei este că ar putea deveni cu ușurință cât mai populară ca buldogul englez destul de repede în lumea noastră bazată pe mass-media. Au avut un impuls atunci când sunt menționați într-un documentar pe câinii de rasă (care au udat-o prin faptul că sunt extrem de negativi în general despre prafuri în ansamblu). O cea mai cunoscută celebritate care le are și campionii lor nu ar afecta campania.

Ar fi o rușine să pierdeți aceste zeci de ani de muncă pentru rasa acelor crescători pentru buckul rapid în detrimentul câinelui și al sănătății rasei. Primul pas ar fi pentru OEBC și LBA să fie de acord cu un standard de rasă identic. Apropierea celor două ar trebui să facă acest lucru posibil. Ideea de a impune restricții de reproducere, cu excepția cazului în care sunt transmise testele de șold ar trebui să fie o problemă de primă importanță. Ratele raportate la OFA sunt acum extrem de ridicate și suportă această problemă de sănătate ca o preocupare majoră. Acești câini au fost intenționați să lucreze câini de la început și displazia de șold interferează cu acel rol. Cumpărătorii și crescătorii trebuie să aibă grijă Citiți pedigreii câinilor ei intenționează să cumpere și să-și alcătuiească decizia informată și sigură.

Bătrâni în engleză Bulldogges
Ghidul nostru gratuit pentru creșterea bulldoggerilor engleze - împărtășiți-l!
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să reproduceți puppies english bulldogge - sănătate, reproducere, gestiune de gunoi etc.