American pit bull terrier

Istoria lui American Pit Bull Terrier

American Pit Bull Terrier (APBT) este o rasă de câine însoțitor. Acești câini sunt musculari și puternici, dar sunt în mod natural agresivi numai față de alte animale, nu la oameni. Când este instruit corect, acest câine este un animal de familie loial și afectuos. Rasa nu este recunoscută de Clubul American Kennel (AKC), dar este recunoscut de Clubul Continental Kennel și de Clubul Kennel United (UKC).

Privire de ansamblu de rasă

  • Grup: Terrier (Clubul Kennel United)
  • Înălţime: 17 până la 20 de centimetri
  • Greutate: 30 la 65 de lire sterline
  • Coat și culoare: Coat scurt în culori negre, alb, brindle, fawn, albastru, roșu, maro, bronz, sau gri
  • Speranța de viață: 8 până la 15 ani

Caracteristicile terrierului american Pit Bull Terrier

Nivelul de afecțiuneÎnalt
PrietenieÎnalt
Copil prietenosÎnalt
Prietenos cu animalele de companieScăzut
Nevoi de exercițiiÎnalt
JucăușăÎnalt
Nivel de energieÎnalt
TrainitateÎnalt
InteligențăÎnalt
Tendința de a blocaMediu
Cantitatea de vărsareMediu
1:51

Faceți clic pe Redare pentru a afla mai multe despre Bull American Afecțios

Istoria lui American Pit Bull Terrier

Terrierul american american american poate să-și urmărească rădăcinile înapoi în Anglia și la începutul secolului al XIX-lea. Cruci între câinii de tip "bully" au produs în cele din urmă APBT-ul modern. Deși nu este recunoscut ca o rasă și mult mai mică decât APBT modern, cei mai devreme "buldogi" au fost folosiți ca câini de lucru, controlând tauri nesoluționate pentru măcelari, precum și fermierii.

Acești "buldogi" seamănă cu APBT modern, dar au fost considerabil mai mici, cântărind la 15 până la 30 de lire sterline. Curajul și tenacitatea care au făcut acești câini buni la cortalling tauri periculoase le-au făcut grozav la sportul de sânge de baiting. Anul 1835 a văzut sfârșitul baiatului de taur de mortală și apariția unui sport mai sinistru al sângelui: lupta câinelui.

În 1898, Chauncy Bennet a format UKC, un registru de rasă destinat exclusiv înregistrării și acceptării taurului de pit. AKC nu dorea nimic de-a face cu taurii de pit, așa că Bennet a căutat să creeze o organizație care să reprezinte rasa ca câini de performanță. Domnul. Bennet a adăugat "american" și a scăzut inițial "groapă" din numele APBT, dar strigătul public a condus la "groapă" adăugarea înapoi la numele - Astfel, American Pit Bull Terrier terrier.

AKC a decis să se înregistreze tauri de pit dar sub un nume diferit - Staffordshire Terrier, care a fost ulterior schimbată la American Staffordshire Terrier (AST) în 1972. Până în 1936, taurii de pituri și AST au fost identici din punct de vedere fizic. După 1936, AST au fost crescuți exclusiv pentru conformare, iar cerințele lor de rasă au devenit mult mai stricte. APBT-urile au fost crescute atât pentru performanță (lupte), cât și spectacolele de conformitate, iar standardul de rasă a devenit mult mai indulgent. AST, fenotipic, a devenit "flastler" cu capete de blocare, cufere mai mari și o maxilară mai groasă, în timp ce Apbts a variat fenotipic de la Lanky la Stocky. Deși aspectul variat în APBT, greutatea relativă, dimensiunea și proporția au rămas constante și câinii peste 60 de kilograme au fost rareori văzute. Ambele AST și APBT au fost crescute pentru a fi extrem de robuste și extrem de umane, să nu menționeze atletic, curajos și tenace.

Acești câini sunt supuși unor interdicții și restricții în multe țări, inclusiv Regatul Unit, provincia canadiană Ontario și multe jurisdicții locale în Statele Unite.

American Pit Bull Terrier Care

Stratul scurt, neted al terrierului american Pit Bull necesită puțin mai mult decât Îngrijirea de rutină. Deși câinii își vor purta unghiile în mod natural de mers pe jos, cele mai multe au nevoie de regulament Trupe de unghii pentru a-și păstra picioarele sănătoase. Da câinelui Baie după cum este necesar pentru a menține pielea și haina curată și sănătoasă.

American Pit Bull Terrier este o rasă de câine atletic cu o mulțime de energie, deci rutină exercițiu este foarte important. Ei vor beneficia în special de Dog sport care le provoacă mental și fizic. Indiferent de tipul de exercițiu, asigurați-vă că este furnizat aproximativ de două ori pe zi sau mai mult. Fără o priză adecvată pentru toată energia, câinele dvs. poate deveni distructiv, hiperactiv sau poate dezvolta altele Probleme de comportament. Îi place să mestece și să aibă fălci puternice, așa că au jucării durabile de mestecat disponibile.

Ca și în cazul oricărei rase de câine, Formarea corectă este o necesitate pentru terrierul american Pit Bull Terrier. Aceasta este o rasă de câine destul de inteligentă, care poate fi încăpățânată, urmând propria voință, dacă este permisă. Instruirea cu ascultare este esențială pentru a vă gestiona câinele. Instruirea va stimula încrederea câinelui dvs. și va oferi structura. Din cauza faptului că Pit câinii de tip Bull sunt în mod obișnuit înțeleși greșit și chiar în mod greșit portretizat, unii oameni se vor teme de câinele tău. Formatorii de câini și profesioniștii din domeniul animalelor recomandă adesea ca American Pit Bull Terrier să fie complet Canina certificare a cetățenilor ca un pas adăugat în Proprietatea de câine responsabilă.

În general, terrierul american Pit Bull este profund afectuos, intens prietenos și cu bucurie energic. Rasa poate deveni un tovarăș iubitor pentru multe tipuri de gospodării active. Cu toate acestea, fiți conștienți de faptul că rasa are o forță puternică de pradă și o istorie de lupte pentru câini, astfel încât câinele ar trebui să fie supravegheat și introdus cu atenție la întâlnirea altor animale și copii mici. Aceasta include excursii la parcul de câine. Întotdeauna umblați câinele pe o leșie și nu lăsați-l să se rostogolească. Acești câini nu pot începe o luptă, dar nu se întorc când sunt provocați.

Cu toate acestea, cu pregătire și socializare adecvată, rasa se poate înțelege foarte bine cu copiii și chiar și alte animale de companie. American Pit Bull Terrier este cunoscut pentru a forța o legătură puternică cu familia sa. Această rasă poate deveni un animal de companie loial și prieten pentru viață.

În deținerea unui terrier american Pit Bull, trebuie să monitorizați continuu legile locale în jurisdicția dvs. și orice prin care călătoriți. Orice legi care aplică la PIT Bulls se aplică acestei rase.

Probleme comune de sănătate

La fel ca trăsăturile precum personalitatea și aspectul pot fi asociate cu rasa de câine, anumite probleme de sănătate sunt moștenite. Crescători responsabili Aveți grijă să păstrați cele mai înalte standarde de rasă stabilite de cluburile de kennel cum ar fi AKC. Câinii crescuți de aceste standarde sunt mai puțin probabil să moștenească condițiile de sănătate. Cu toate acestea, pot apărea unele probleme de sănătate ereditare în rasă.

Condițiile de conștientizare a includerii:

  • Displazie de șold: Formarea anormală a prizelor de șold care poate duce la artrită sau durere articulară la câini.
  • Dermatita atopică de canină: O boală inflamatorie a pielii cauzată de alergii la iarbă, mucegai, acarieni de praf și alți alergeni de mediu.
  • Hipotiroidismul: O condiție în care metabolismul câinelui încetinește datorită scăderii producției de hormoni tiroidieni.

Dieta și nutriția

În general, American Pit Bull Terrier are nevoie de 1.5 la 2.5 cești de alimente uscate de înaltă calitate pe zi, pe care ar trebui să le împărțiți în două mese. Asigurați-vă întotdeauna că au apă curată și proaspătă pentru băut. Fiți conștienți de faptul că nevoile dietei ale câinelui se va schimba în timp, pe măsură ce vârî. Lucrați cu medicul veterinar pentru a afla un plan de dietă individualizat pentru câinele dvs.

10 cele mai bune rase de câine energic pentru persoanele active
PROS
  • Când sunt instruiți și socializați, Apbts sunt animale de companie loiale și pline de bucurie.

  • Pit tauri nu au nevoie de cantități excesive de îngrijire.

  • Taurii de pit sunt vegheri buni.

Contra
  • American Pit Bull Terrier poate fi în mod natural agresiv față de alte animale.

  • Rasa are nevoie de o mare afacere pentru a evita problemele de comportament.

  • Rasa este interzisă în anumite orașe, iar proprietarii pot avea probleme de asigurare.

Unde să adoptați sau să cumpărați un terrier american Pit Bull Terrier

American Pit Bull Terrier și Amestecurile Pit Bull sunt disponibile în mod obișnuit pentru adopții, reprezentând până la 20% dintre câinii la adăposturi. Verificați cu adăposturile animalelor, controlul animalelor și grupurile locale de salvare pentru a găsi un taur de pit care are nevoie de o casă.

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Înainte de a decide dacă American Pit Bull Terrier este potrivit pentru dvs., asigurați-vă că faceți o mulțime de cercetări. Discutați cu alți proprietari, crescători de renume și grupuri de salvare pentru a afla mai multe.

Dacă sunteți interesat de rase similare, uitați-vă la acestea pentru a compara argumentele pro și contra.

Există o întreagă lume a potențialului rase de câini acolo - cu o mică cercetare, puteți găsi cea potrivită pentru a aduce acasă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » American pit bull terrier