Câini de reproducere dovedite - definiție pentru baraje, știfturi, pui

Câini de reproducere dovedite - Definiție pentru baraje, știfturi, pui

Câinii care pur și simplu împerecheau nu sunt câini dovediți - sunt cunoscuți sub numele de știfturi sau baraje. Câini dovedite sunt câinii care au demonstrat că pot produce o gunoi de înaltă calitate și sănătos. Prin definiție, un câine de reproducere dovedit poate desemna o femeie sau bărbat. Ele sunt esențiale pentru toți Programe de reproducere a câinilor campion.

Barajele și sirenele devin câini de reproducere dovediți numai după ce produc o gunoi sănătoasă, fără boală. Crescătorii, care nu doresc să ia o șansă sau să plătească sume mai mari atunci când planifică o opțiune de împerechere pentru stocul de reproducere dovedită, spre deosebire de primele cronometre, deoarece din mai multe motive.

Amintiți-vă că este un baraj dovedit nu are o definiție a set-în-piatră. Unii crescători au un sens mai strict pentru asta decât alții. Și acestea, în general, se percepe mult mai mult pentru taxele și puii de reproducere.

De ce sunt mai buni câini?

Fertilitate este mai mare în câinii dovediți. Acest lucru este deosebit de important deoarece un câine sănătos de sex feminin va avea cel mai probabil pui din fiecare împerechere. Un câine de sex masculin motilitate sau Numărul de spermatozoizi Poate provoca un eșuat Sarcina. Astfel proprietarii de câini de sex feminin vor încerca întotdeauna să caute un stud dovedit pentru ea, pentru a se asigura că căldura ei nu merge deșeuri.

Un câine de reproducere dovedit are o șansă sigură de a produce o înaltă calitate, superioară genetic și gunoi fără boală. Crescătorii pot percepe o sumă mai bună pentru fiecare împerechere, deoarece câinele a avut un descendent de succes și de bună calitate înainte. Câinii de sex feminin dovediți pot, de asemenea Aveți grijă de așternutul lor mai bine, cu experiența pe care o au, de a privi după cea precedentă, făcând astfel un a mai bun preț.

Poți fi un câine dovedit la naștere?

Unii câini sunt de facto PRICIER și mai căutat după naștere la naștere din mai multe motive:

  • Specifică sau model specific,
  • Linia și pedigree,
  • reputația crescătorului,
  • Calitate generală de sânge și # 8230;

Indiferent de cât de căutat - după ce un cățeluș este al doilea, se naște, nu poate fi dovedit înainte de a fi suficient pentru a-și dovedi propria capacitate de a trece la toate calitățile pe care le are în sine. Fiind un câine de reproducere dovedit, barajul sau sire este despre a dovedi că generațiile viitoare pot fi la fel de mari ca și dvs origine.

Desigur, unele pui au cote mai mari de a fi dovedite decât altele. Cu toate acestea, până când au făcut-o o dată sau de două ori cu succes, ele nu pot fi etichetate dovedite încă.

Șuruburi dovedite

Un câine dovedit ar trebui să fie în posesia următoarelor calități, pentru a aduce o Taxă de serviciu superior și să fie anunțată ca dovedită.

Maturitate sexuală

Dacă nu neutered, Câinii de sex masculin tind să Active sexual pe tot parcursul anului și pot impregna cu succes o femeie în căldură, chiar de la începutul pubertății lor. Când sunt de aproximativ cinci luni de vârstă, puii tind să înceapă să urce pe tot ce pot găsi în jurul lor. Acest lucru poate continua până la șaptea de opt luni. Dar prima împerechere a câinelui trebuie să apară când ajung în jur un an de vârstă.

Câinele masculin reușește să miroasă feromonii dat de femeie în timpul estrului sau perioadei. Ei urmează mirosul să o găsească și să se angajeze cu ea. O pricepere sexuală a câinelui și nevoia de a se împerechea declin pe măsură ce vârî cu vârsta. Deci, cel mai bine este să folosiți mai devreme în viața sa.

Proiecții de sănătate

Simptomele bolilor și tulburărilor pot fi văzute numai la câinii adulți, odată ce acestea sunt complet mature. Pentru ca un câine de sex masculin să fie calificat ca un câine de reproducere dovedit, el trebuie să fie Certificat sănătos și fără diferite tulburări canine ca displazie, Sindromul Cushing, boala hepatică etc. Testarea genetică poate fi de asemenea utilă în curățarea câinilor de transport.

Trebuie, de asemenea, să facem o căutare de fond în ceea ce privește modul în care puii din sesiunile de împerechere anterioare s-au dovedit, pentru a stabili sănătatea câinelui.

Deja a sunat un așternut sănătos

Așa cum am menționat mai sus, abilitățile de reproducere dovedite de câine depind în mare măsură Cum sa dovedit așternutul său anterior. Dacă și numai dacă câinele a suferit anterior un gunoi sănătos și fără boală, este calificat să fie considerat ca un câine de reproducere dovedită

Pentru a fi un câine bun dovedit, el trebuie să-și mărturisească abilitățile genetice minunate, dând dovada lui realizări de linie. Dacă tatăl său a câștigat Premii la spectacole de câine sau dacă au fost alese puii din așternutul său anterior efectuați o muncă foarte inteligentă, Apoi este numit un câine de reproducere dovedit.

Ce sunt câinii dovediți
Dambururile dovedite și bolțurile dovedite sunt favorizate de crescătorii de câini cu experiență datorită unui nivel mai ridicat de certitudine în producerea de cățeluși de calitate.

Dambursuri dovedite

Așa cum este în lumea umană, femelele pur și simplu trebuie să facă mai mult efort A fi la egalitate cu bărbații chiar aici, în lumea câinelui. Pentru ca o femeie să fie considerată ca un câine de reproducere dovedit, ea trebuie să fie o mamă bună generală.

Să fie matur sexual

Un câine de sex feminin se maturizează după vârsta de cinci ani sau șase luni. Câinii de sex feminin au primul lor estrus între vârsta de șase până la douăsprezece luni, în funcție de dimensiunea corpului lor. Spre deosebire de câinii de sex masculin, care sunt activi sexual pe tot parcursul anului, instinctele sexuale ale femeii sunt sezoniere și apar doar bi-anual, când este ea in caldura.

Întregul proces de împerechere, la femele, poate fi împărțit în două faze:

  1. proestrus, și
  2. Căldură în picioare.

PROSTERS este atunci când femeia prezintă dorința de a fi împerecheată, flirtează și prezintă pro-activitate atunci când este abordată pentru coit de un bărbat. Această fază durează aproximativ 9 zile în total, în timpul căreia vulva se umflă progresiv. Dacă un câine de sex masculin încearcă să o monteze în această fază - se poate supăra cu adevărat!

La sfârșitul porusului, este atunci când intră în faza de căldură permanentă, numită și el estrus. Atunci când ea îi permite unui câine să o monteze și să se angajeze cu ea. Această perioadă durează, de asemenea, aproximativ 9 zile.

Distanțe de sănătate

O femeie este considerată un câine de reproducere dovedit când a crescut pentru a fi un câine sănătos și fericit. Ea nu prezintă nici un semn de displazie sau este eliminat de orice afecțiune gravă. O femeie jucăușă, activă și emoțională și comportamentală sănătoasă este ceea ce face pentru un baraj dovedit după aceea.

O femeie care dezvoltă probleme în timpul sau după sarcina devine un candidat eșuat pentru un al doilea gunoi, datorită sănătății ei. Aceasta înseamnă că proprietarul sau crescătorul trebuie să fie foarte precaut de sănătatea ei, post-partum. El trebuie să se asigure că nu este expusă unor condiții igienice nesănătoase sau slabe și are împrejurimi salubrioase. Ea va avea nevoie de toți crescătorii ei, dragoste. Îngrijire și afecțiune pentru a se califica ca un baraj benefic, dovedit.

A efectuat o sarcină la termen

În afară de a fi sănătoși, ar fi trebuit, de asemenea, să aibă naștere și a adus cel puțin o gunoi, pentru a putea să se califice ca un baraj dovedit. O mulțime de evenimente pot descalifica un câine de sex feminin să fie descris ca fiind dovedit, inclusiv:

Toate aceste evenimente nefericite ar respinge, în general, o femeie de la Realizarea unei sarcini la termen într-un mod suficient de sănătos de a fi considerat ca dovedit.

A dat naștere la așternut sănătos

O calitate foarte importantă a unui câine de sex feminin dovedit este nașterea și educarea unui așternut sănătos. De obicei, dacă puii sunt slabi sau nu au un sistem imunitar robust, pot fi predispuși la contractarea bolilor imediat după naștere. Uneori, chiar mama poate contracta numeroase infecții post-naștere. Acesta este atunci când rolul amelioratorului intră în lumină. Proprietarul trebuie să fie foarte atent la împrejurimile mamei și copilului.

Crescute și puii îngrijiți

Multe depinde de cât de bine se ocupă mama după cățelușele ei. Chiar de la cât de bine ea ea le curăță la modul în care ea le hrănește și le protejează. A ei lactații De asemenea, trebuie să fie adecvați și nutritivi pentru puii. Când aceste pui cresc pentru a deveni câini pricepuți sau animale de companie iubitoare în familii, femeia devine un câine dovedit.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câini de reproducere dovedite - definiție pentru baraje, știfturi, pui