Miniature bull terrier (mbt): profil de rasă de câine

Miniature Bull Terrier de dormit pe canapea

Terrierul miniatural Bull, sau MBT, este o canină compactă cu o personalitate mai mare decât cea de viață. O parte din familia terrier, acești câini au tenacitate, dar sunt înfricoșătoare cu afecțiune și antic. Demeanorul și aspectul lor sunt în mare parte similare cu Terrierul standard de taur - cu ochii triunghiular caracteristici și capul în formă de ouă. Dar nu face nici o greșeală despre asta, MBT este o rasă pe tot propria sa cu o "ouă" devotată.

Astăzi, Mini Bull Terrier face un animal de companie popular și excelează ca un concurent canin, în special în agilitate. Cu toate acestea, acești câini necesită un proprietar ferm, dar răbdător și nu sunt neapărat cea mai bună alegere pentru un proprietar de câini de primă dată. Dacă aveți ceea ce este necesar pentru a păstra cu un pas înaintea MBT, vă veți îndrăgosti de caracterul unic al acestei rase.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Terrier

Înălţime: 10 până la 14 inci

Greutate: 25 până la 35 de lire sterline

Palton: Short, grosier grosier

Culoarea stratului: În diferite culori, inclusiv alb, negru și alb, cu marcaje colorate, inclusiv brindle

Speranța de viață: 10 până la 13 ani

Caracteristicile terrierului miniatural Bull Terrier

Nivelul de afecțiuneÎnalt
PrietenieÎnalt
Copil prietenosMediu
Prietenos cu animalele de companieScăzut
Nevoi de exercițiiÎnalt
JucăușăÎnalt
Nivel de energieÎnalt
TrainitateMediu
InteligențăÎnalt
Tendința de a blocaMediu
Cantitatea de vărsareMediu

Istoria Terrierului de Bull Miniatura

O privire la Terrierul miniatural Bull Terrier și veți vedea că acest câine este o rasă pe tot propria sa. Capul caracteristic al capului și a ochiului triunghiular dau câteva perspective asupra istoriei rasei. Cu toate acestea, știm că, la fel ca toate rasele miniaturale, MBT a fost crescută într-un pachet mai mic de la tipul standard al rasei.

Terrierul Standard Bull este în mod obișnuit considerat că a fost dezvoltat la mijlocul anilor 1800 de la o cruce între vechiul buldog englez, terrierul alb englez, oglinda engleză și dalmațiană. Din această conglomerație canină a apărut un terrier care a excelat la vânătoare și uciderea șobolanilor în "evenimente sportive" unde spectatorii au plasat pariuri pe rezultate.

Văzând tenacitatea rasei, au început vânătorii Creștere o versiune miniaturală pentru a servi ca mai mici "rataturi" care ar putea vâna o pradă mică chiar și în sferturi strânse. Terrierul miniatural Bull Terrier deține astăzi pe tenacitatea terrierului și adesea prezintă o forță puternică de pradă, totuși natura jucăușă și dulce a mini este ceea ce face ca această rasă să iasă în evidență ca un animal însoțitor remarcabil.

Unul dintre cele mai renumite Mini Bull Terriers este icoana pentru cumpărăturile Superstore Target. Bullseye, numit aprit pentru cercurile roșii adorning un strat alb de zăpadă a apărut în anunțurile de tipărire și de televiziune pentru companie din 1999. Interesant, acest lucru este, de asemenea, același an pe care MBT a câștigat recunoașterea oficială a rasei de la AKC.

Miniatura Bull Terrier Care

Formarea unui Mini Bull Terrier va fi probabil cea mai mare provocare plăcută și cea mai mare provocare. Proprietarii unui MBT își cântă simultan laudele în timp ce se plâng cu dungirea lor încăpățânată. Acest lucru este tipic pentru terrieri, iar Mini Bull Terrier a primit o doză de dimensiune completă de "tude.

Pacientul, formarea consecventă și fermă va merge mult în a ajuta acest terrier de dimensiuni mari să învețe să asculte și să se supună comenzilor dvs. Este extrem de benefic să vă înscrieți câinele în clasele de ascultare de la început pentru a ajuta la stabilirea unor principii de conducere bune.

Rețineți că acești câini sunt foarte inteligenți și fără suficiente exerciții fizice și fizice, își vor găsi propria cale de a rămâne ocupată. Descris frecvent de entuziaștii de rasă ca fiind "un copil de 3 ani într-un costum de câine", te vor ține distrați, dar și primăvară o mulțime de surprize pe tine.

Unii oameni spun că terrierii de taur sunt deosebit de câine agresiv, dar alți proprietari experimentați subliniază faptul că binele socializare este cheia - așa cum este cu orice rasă de câini. Totuși, este înțelept să rețineți că această rasă a fost dezvoltată pentru a vâna un joc mic, astfel încât acțiunea lor de pradă este puternică și ar putea să-și suporte o pregătire bună ocazional. Unii oameni spun că Mini Bull Terrier nu poate fi de încredere în lesa, în timp ce alții consideră că este posibil - atâta timp cât le-au lăsat pooch-ul să-și aleagă propria cale.

Streak-ul încăpățânat al Terrierii Mini Bull duce uneori la o stare de oprire."Mai mult de un proprietar MBT a raportat că își dau câinele înapoi de la o plimbare unde a decis să ia o singură pas cu pas. Această închidere mentală poate apărea și în timpul activităților de instruire sau când MBT protestează o nouă schimbare în rutină. Aceste tipuri de provocări necesită răbdare și hotărâre de a lucra și este, de asemenea, important să se formeze o activitate de stimulare mentală pentru MBT dvs.

La fel ca mulți terrieri, minniul Terrier are o inimă mare în interiorul pieptului său adânc. Acești câini tind să arate o loialitate extraordinară față de proprietarii și familia lor. În timp ce nu prea agitat, ei iubesc să fie în jurul poporului lor și pot deveni plictisitori sau distructivi dacă sunt lăsați singuri pentru perioade excesive de timp. Ei s-au descurcat bine cu copiii, dar este important să vă asigurați că câinele dvs. este socializat de la puppyhood cu copii într-o varietate de vârste. Energia și entuziasmul unui MBT fac un mare coleg de joc pentru copiii mai mari care iubesc să ruleze și Romp.

Câteva plimbări solide în fiecare zi vă vor ajuta să vă păstrați taurul tău în formă și din necazuri. Acești câini par să se bucure de provocări atletice, cum ar fi agilitatea, flyball, raliu și multe altele. Introducerea unui număr de activități în rutina MBT este o modalitate excelentă de a preveni plictiseala, păstrând în același timp câinele potrivit și sănătos.

Îngrijirea unui Terrier Mini Bull este destul de simplu. Acești câini au nevoie doar de periaj o dată pe săptămână, în mod ideal cu un mitt de îngrijire. Ei beneficiază de o baie ocazională pentru a păstra mirosul câinelui, dar nu este necesar să mergem la orice lungimi minunate pentru a vă menține haina MBT să arate minunat. Ar trebui să știți că această rasă este cel puțin o pantode medie - unii câini au vărsat mai puțin și alții par să scape mai mult, dar fie că părul scurt, grosier sunt obligați să apară pe podele, mobilier și îmbrăcăminte.

Probleme comune de sănătate

Cu o construcție robustă și o personalitate gata-t0-Go, Mini Bull Terrier nu este fragil sau slab. Cu toate acestea, rasa are unele probleme de sănătate comune pentru a fi conștienți de. Clubul național de rasă recomandă să solicitați un crescător pentru testele de sănătate de la ambii părinți (și cățelul, dacă este cazul) pentru boala inimii și renală, surzenie, patella de lux și luxarea lentilelor primare. Surzenia este observată în mod special în terrii solizi de tauri albe, deși problema a fost observată la câinii cu haine de diferite culori, de asemenea. Rasa este, de asemenea, predispusă la alergii - acestea pot fi legate de mediu sau legate de alimente.

Există o dezbatere cu privire la faptul că capul în formă de ouă din rasă nu contribuie la tulburări de temperament. Cel puțin, sa sugerat că încrucișarea pentru forma capului și dimensiunea miniaturală a provocat unele probleme de sănătate pentru rasă. Căutați un ameliorator cu pedigree solide și o linie sănătoasă pentru a ajuta la minimizarea șanselor de probleme legate de încrucișare.

În concluzie, Terrierii Mini Bull se confruntă uneori cu următoarele condiții de sănătate:

Dieta și nutriția

Mini Bull Terriers ar trebui să fie hrăniți o dietă de calitate, cu precauție specială împotriva suprapunerii. Rasa are o tendință de a deveni supraponderală, așa că nu-l face ca un obicei să dea prea multe tratamente sau de hrană la un MBT.

Tendința de rasă față de alergiile înseamnă uneori că se luptă cu formulele tradiționale de mâncare pentru câini. Unele MBTS fac mai bine pe o dietă cu ingredient limitat pentru a combate alergiile și pentru a menține un strat și piele sănătoasă.

10 cele mai bune rase de câine energic pentru persoanele active
PROS
  • Prietenos și afectuos

  • Foarte inteligent

  • Dimensiune compactă potrivită pentru apartamente sau case

Contra
  • Poate fi încăpățânat

  • Nu pot tolera bine câinii

  • Pot arunca considerabil

Unde să adoptați sau să cumpărați un terrier miniatural

În timp ce Mini Bull Terrier a câștigat notorietate, mulțumesc parțial rolul de rasă în campaniile majore de marketing, sunt încă un terrier relativ rar de găsit. Crescătorii există care se specializează în Mini Bull Terrier, dar ați putea găsi, de asemenea, PAL de dimensiuni mari la o salvare.

Salvarea bulversiunilor locale sau regionale, când au un Mini Bull Terrier care au nevoie de o casă bună. Este întotdeauna o idee minunată de a verifica mai întâi organizațiile de salvare, înainte de a lua în considerare cumpărarea unui catelus de la un crescător.

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Dacă credeți că doriți să faceți o parte mini ouă din pachetul dvs., faceți temele pe ceea ce este nevoie pentru a găsi câinele potrivit pentru dvs. Mini Bull Terriers sunt atrăgătoare din cauza dimensiunilor lor mici, dar ei încă mai au un angajament mare în ceea ce privește timpul, formarea și energia.

Alte rase de câine Poate doriți să luați în considerare și:

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Miniature bull terrier (mbt): profil de rasă de câine