Cum să reproducă teritorii americani de bull

Cum să reproducă teritorii americani de bull

Cei care se întreabă Cum să reproducă teritorii americani de bull sunt în general confundate de bogăția informațiilor contradictorii și controversate disponibile online. Clubele de crescători ale Pitbull și cluburile de rasă au propriile lor ideologii și preferințe și încearcă să-și reevalueze rasa pentru ei înșiși.

Lumea bully, în principal din cauza lipsei de autoritate oficială, este afectată de tactica de marketing. Fiecare altcor încearcă să-și comercializeze câinii ca și ei cel mai real Specimenul APBT. Diversitatea este importantă într-o perspectivă de sănătate pe termen lung a câinilor, iar Pitbull a fost binecuvântat cu atât de multă varietate! Bluenose, nasul roșu, scurt, musculos, pulverizatoare, animale de companie, Fawn Color & # 8230;

Cand Tărari de reproducere, Vă rugăm să înțelegeți că nu există niciunul și # 8221; Pit, sunt multe! (Și este total bine & # 8230;)

Fundal de reproducere a pitbullului

În anii 1800, crescătorii din insulele britanice cresc Bulldogii englezi vechi cu Vechi terori englezi Pentru a crea terrieri de taur Pit, care mai târziu a devenit terrier american Pit Bull Terrier (APBT) după ce imigranții le-au adus în Statele Unite. Combinația de buldog și terrier a făcut pentru o rasă pe care mulți le-au considerat eroici: puternici, atletici și curajoși, în timp ce încă mai sunt blânde și buni în jurul celor dragi. Unul trebuie să confunde acum American Pit Bull Terrier cu numele asemănător Terrier de taur.

O dată în Statele Unite, APBTS și-a arătat versatilitatea lor servind o varietate de roluri, de la câinii agricoli la câini de familie. Au fost o rasă extrem de populară pentru o lungă perioadă de timp în u.S., cunoscut pentru loialitatea și curajul lor. Din păcate, unele Credite neetice a dat APBT o reputație proastă prin reproducere pentru o agresiune sporită. Dar adevărata rasă APBT este încă o rasă blândă, iubitoare și prietenoasă, care face un mare plus față de orice familie.

Pit Bulls vs American Pit Bull Terrier

American Pit Bull Terrier este una dintre mai multe rase cu bully & # 8221; Caracteristici care au fost menționate de oameni și mass-media ca și # 8220; Pit Bulls & # 8221;. Alții include includerea Bully american, American Staffordshire Terrier, si Staffordshire Bull Terrier. Cu toate acestea, există unii experți care cred că APBT este singurul adevărat & # 8220; Pit Bull & # 8221;. APBT este o frecventă recunoscută de ambele Clubul Kennel United (UKC) si American Dog Breeders Association (Adca). Nu este recunoscut de Clubul american Kennel în prezent.

Tulpini și linii de sânge

Când au fost crescuți primii terrieri de tauri Pit, au fost dezvoltate două tulpini:

  1. A Afișați tulpina acum a etichetat Staffordshire american și
  2. A tulpina non-show acum cunoscut sub numele de American Pit Bull Terrier.

În cele din urmă, cele două au devenit recunoscute ca rase separate, dar inițial, erau două părți ale aceleiași monede. La fel cum există linii de lucru de Păstoriștii germani și linii de afișare a conformațiilor.

Astăzi, sub umbrela teritoriului american de bull, există Multe linii de sânge diferite cu variații ușor diferite.

Chevy Pit Bulls au fost crescuți pentru greutatea de greutate, de exemplu, în timp ce Razori de sânge de sânge a fost creat pentru a fi un câine de familie. Există o mulțime de linii de sânge Pitbull care au fost create de crescătorii de câini, cu anumite specificități unice atașate acestora (o tactică de marketing pentru a avea un punct de vânzare unic). In timp ce Razi de ras tauri de margine au fost crescuți ca câini de familie, mulți dintre câinii Chevy au fost crescuți ca câini de tragere în greutate.

Unele dintre cele mai populare și influente linii de sânge care au fost create sunt:

  • Muchia lamei,
  • Colby,
  • Gator,
  • Carver, și
  • Chevy.

Legislație specifică pentru rasă

APBT este interzis în Regatul Unit, Ontario și în sute de municipalități pe tot parcursul U.S. Datorită publicității negative și unei reputații proaste în ultimii 30 de ani, Pit Bull-tip câini au fost ținta lui Leglatele specifice pentru rasă În bine, peste o duzină de țări, inclusiv Canada, Australia, Noua Zeelandă, Ecuador, Malaezia, Puerto Rico, Singapore, Venezuela și mai multe țări europene.

Pit Bulls au, de asemenea, o răspundere suplimentară. Proprietarii de câini pot fi trași la răspundere în cazul în care vătămarea câinilor lor o altă persoană sau animal, deși proprietarii de case și Renters Asigurări poate oferi acoperire împotriva acestor afirmații. Cu toate acestea, unele companii de asigurări încearcă să-și limiteze expunerea la aceste afirmații prin plasarea restricțiilor privind anumite rase, inclusiv câini de tip Pit Bull, Rottweilers, Doberman Pinschers, și altele.

Există chiar și aproximativ o jumătate de duzină de companii aeriene care au plasat embargouri pe câinii de tip Pit Bull, inclusiv American Airlines, Delta Airlines și United Airlines.

Pitbull sunt periculoase?
Pitbulls nu moștenește gena periculoasă. Unele gropi au lipsit de socializare și formare pentru a favoriza agresivitatea. Asta e tot.

Popularitate

La începutul secolului al XX-lea, APBT a fost utilizat în mod obișnuit pentru Bull-momeală, un sport destul de crud în care Unul sau doi câini au hărțuit un taur până când sa prăbușit de la oboseală. După această practică a scăzut din favoare, APBTS a devenit câini de fermă populară (datorită puterii și atleticismului lor) și câinilor de familie (datorită blândeței lor cu oamenii și în special copiii). Ei au rămas o rasă populară în anii 1950 și au fost chiar folosite ca o mascotă americană de felul în care Wars Wars I și II pentru a simboliza loialitatea și curajul.

Din păcate, un efect secundar al acestei ascultări al acestei rase înseamnă că în mâinile unui manipulator neetic Ele pot fi instruite pentru luptele de câine. Și când luptele de câine au început să crească în popularitate în anii 1980, reputația APBT a avut o lovitură pe măsură ce oamenii au început să le asocieze cu această activitate ilicită.

Din fericire, APBT a făcut ceva de o revenire în ultimii ani. După scandal Implicând NFL Quarterback Michael Vick și Kennes Bad Newz, mass-media a început să recunoască APBTS ca o rasă violentă - dar ca un câine blând și ascultător care a fost profită de. Datorită eforturilor educaționale, astăzi tot mai mulți oameni au o imagine mai precisă a ceea ce este într-adevăr un terrier american Pit Bull Terrier.

Preocupări de sănătate la creșterea talilor

Băuturi bully și American Pit Bull Terrier, în special, sunt rase de câine sănătoase. Acest lucru este cel mai probabil datorită soiului genetic larg disponibil, permițând o piscină genetică mare. Unele dintre condițiile de sănătate pe care crescătorii APBT trebuie să le cunoască:

Demodectic mange

Demodectic mange, sau demodex, este când Pielea câinelui dvs. este infestată cu acarienii mici că hrana care se află în folicul de păr și glandele de petrol ale pielii. În mod obișnuit, duce la leziuni ale pielii, căderea părului și chiar tulburările genetice sau problemele sistemului imunitar. În cele din urmă, totuși, tipul și severitatea simptomelor depind de tipul și numărul acarienilor din câine.

Demodex nu este de obicei o condiție gravă și majoritatea câinilor sunt capabili să oprească creșterea acarienilor pe cont propriu. Odată ce acest lucru se întâmplă, sistemul imunitar al câinelui este în mod obișnuit capabil să împiedice infestațiile viitoare. Contrar opiniei populare, Demodex nu poate fi moștenită și poate fi trecut după naștere de la mamă la puști.

Din acest motiv, aveți un câine cu un caz serios de demodex, nu ar trebui să creați câinele până când infestarea poate fi tratată.

Ghid Pitbull (PDF)
Aveți o citire la cel mai bine vândut Ghid de ras: Bundle Bully!

Displazie de șold

Hip displazia este un Starea ortopedică care este atribuită unei conexiuni libere între șoldul și oasele coapsei care duce la dureri de șold din spate și chiar lamele. În timp ce se vede în cea mai mare parte la câinii mai mari, are tendința de a avea loc și în câinii de tip Pit Bull.

Simptomele trebuie să facă în mod obișnuit cu capacitatea câinelui dvs. de a vă deplasa. Dacă APBT începe să se miște mai încet, are probleme să se ridice sau să se culce, sau pare reticent să fugă sau să se joace, poate fi un semn că acestea se confruntă cu dureri de la displazia șoldului. "Bunny Hopping" este un alt semn comun al acestei condiții.

Diagnosticul este de obicei realizat printr-o examinare fizică în care un medic veterinar examinează mișcarea câinelui și mersul. Dacă este stabilit că câinele are displazie de șold, tratamentul poate include o gamă largă de intervenții, inclusiv pierderea în greutate, suplimentarea, exercițiile controlate și chirurgia.

Alte condiții de sănătate

Disfuncția tiroidă apare în câțiva tauri de pit. Hipotiroidismul este o tulburare endocrină a glandei tiroide care afectează mulți câini de vârstă de vârstă mijlocie. Provoacă o încetinire a metabolismului, ducând la creșterea energiei scăzute, la creșterea în greutate și o lipsă de viață de a exercita. De asemenea, poate provoca probleme de piele, inclusiv pielea cerului, pielea scalabilă și alopecia. De multe ori aceste simptome se aprind treptat, conducând mulți proprietari pentru a atribui în mod eronat simptomele la îmbătrânirea naturală.

Patella probleme sunt comune la câini, în general, iar taurii de pituri nu fac excepție. Împreună cu displazia de șold, problemele Patella pot apărea și în APBTS. Patella se referă la articulația genunchiului și poate duce la durere și mișcare dificilă. Opțiunile de tratament pentru această afecțiune sunt susceptibile de a include suplimentarea cu glucozamină, pierderea în greutate și exerciții blânde. Există, de asemenea, intervenții chirurgicale.

Defectele cardiace congenitale veniți în moduri diferite. American Pit Bull Terrier este cunoscut ca suferind de mai multe forme diferite de boli cardiace congenitale, cum ar fi supapele neregulate și aritmiile. Aceste probleme pot varia în severitate din condiții minore care nu există simptome reale, la probleme majore care necesită medicamente și chiar chirurgie.

Practici de reproducere a taurului

Pitbull de reproducere este relativ ușor pe o etichetă fiziologică și anatomică. Rasa este suficient de mare pentru a evita cele mai multe probleme anatomice de la distanță, iar sănătatea generală a bătăușilor de reproducere nu le face o rasă la risc. Trebuie să se acorde o atenție deosebită Dieta unei cățea gravidă Pitbull: Poate să piardă masa musculară dacă nu creșteți calorii și densitatea proteinelor.

Dimensiunea medie a gunoiului

Dimensiunea gunoiului Pitbull
Dimensiunea medie a unui gunoi de taur este între cinci și zece pui.

În medie, un terrier american Pit Bull va da naștere 5 până la 10 pui pe așternut. Dimensiunea gunoiului va varia în funcție de vârsta celor doi părinți, mărimea mamei și de fitness totală a femeii. Dacă sunteți interesat de ceea ce influențează dimensiunea potențială a unui gunoi, aveți o citire rapidă de Postarea noastră de blog.=

Cea mai bună dietă pentru Pitbulls gravidă

Nu este surprinzător, femelele însărcinate și de îngrijire a pitbullului necesită un Creșterea caloriilor și a nutrienților Pentru a oferi un gunoi sănătos de pui. Caracterul gravidă și lactatoare pot necesita până la trei ori cantitatea normală de calorii atunci când alăptează (mai ales în timpul săptămânilor 3-5 din lactație).

Alimentele de câine de înaltă calorii ușurează câinii să obțină toate caloriile de care au nevoie. O marcă populară de alimente pentru mulți proprietari de pitbulie este chemată Bully max. O ceașcă de ei Mâncare pentru câini de înaltă performanță Conține o creștere de 535 de calorii, care este de 2-3 ori mai mare decât majoritatea alimentelor de câini comerciale. Din acest motiv, și datorită conținutului său ridicat de proteine ​​și nutritive, bully Max este o alegere excelentă pentru orice ameliorator APBT care dorește să-și ridice câinii să fie puternici și sănătoși.

Pitbulls pentru performanță

Astăzi, taurii de pituire pură continuă să demonstreze atletismul ridicat cu succes Concurente în multe competiții canine, inclusiv:

  • urmărire,
  • agilitate,
  • atrage cursa,
  • Dock Jumping,
  • Greutate de tragere,
  • Raliul ascultării și
  • ascultare.

Este de la sine înțeles că APBTS își ia puterea și dimensiunea de la rădăcinile lor de bulldog și viteza și agilitatea lor de la jumătatea lor terrier. În ceea ce privește reproducerea propriei linii de sânge Pitbull, nu puteți pur și simplu să puneți tot efortul în alegerea a doi părinți atletici și speranță pentru cei mai buni cu puii voștri. Caracteristicile și trăsăturile care fac un pitbull Un mare concurent este în principal dobândit, mai degrabă decât moștenit (a se vedea Natura vs hrănirea). Adică , Puii pot moșteni un potențial promițător, dar numai o formare consecventă de-a lungul anilor vor emite rezultate. A zisul de lucru și # 8220; greu de muncă bate talentul atunci când talentul nu funcționează din greu și # 8221;.

Culori

Asociația americană de crescători de câini recunoaște bine Peste 30 de culori. Unele culori primare găsite în stilul de sânge Pitbull popular includ în mod obișnuit negru, buckskin, ciocolată, fawn, ciocolată, roșu și alb.

După cum sa explicat în introducerea noastră, există o mulțime de diversitate în rasă și, în ciuda unor culori sau trăsături de taur de pit, fiind hipped astăzi, astfel de fade se schimbă foarte repede. Nu doriți să reproduceți astăzi, dar în schimb, decideți ce este banda dvs. și rămâneți pe drumul cel bun, indiferent de evenimentele curente din jur.

Temperament

Deși a existat o mulțime de publicitate negativă despre câinii de tip Pit Bull, este important să rețineți că acest lucru nu este vina lui APBTS sau comportamentul acestora. În schimb, ea provine de la manipulatori neetici care au creat tauri de pitie cu intenția de a crea câini de protecție agresivă și de a lupta împotriva animalelor.

Adevărul este că groazierele americane de taur sunt a loial, drăguț, și curajos rasa care face un tovarăș și membru de familie remarcabil. Ei sunt, de asemenea, cunoscuți că au fost goofy la momentele în spate, lăsându-și capul să agăteau peste canapea și, în general, făcându-i pe proprietarii lor.

Cu toate acestea, la fel de mult ca APBTS iubesc oamenii, ei au a tendința de a fi agresiv față de alți câini. Acest lucru nu le face A & # 8220; # 8221; câine; înseamnă doar că este important ca orice proprietar APBT să fie educat și dedicat dăruirii câinilor lor formarea pe care trebuie să o asigure Socializare sigură.

Cum de a rasa terrierii americani de taur (poster)
Doriți să împărtășiți articolul pe social media? Permiteți altora să învețe cum să reproducă teritoriul american Pit Bull calea etică.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să reproducă teritorii americani de bull