5 Consecințe ale neglijării dinților câinelui

Consecințele neglijării dinților câinelui

Indiferent de cât de mult vă pasă de câinele dvs., trebuie întotdeauna să puneți în continuare eforturi suplimentare pentru a le menține igiena dentara. Deși nu este ușor să ai grijă de un extrem de activ dinții câinelui, Apoi, din nou, dacă nu ar putea duce la boli parodontale severe. În plus, îngrijirea dentară proastă face ca multe alte boli. De cele mai multe ori, este greu să identificăm dacă suportul tău sărac suferă sau nu de când sunt excelenți la camuflarea oricăror semne de boală.

Întrebându-vă dacă ar trebui să vă panică? Depinde. Iată cele cinci consecințe ale ignorării îngrijirii dentare a câinelui dvs. care nu pot influența în mod negativ numele dintelui și gingiei, ci pot afecta, în consecință, sănătatea lor generală și bunăstarea.

Riscul bolilor de inimă

În conformitate cu Asociația Veterinară de Animal Mondială (WSAVA), este evident că problemele dentare sunt legate de sindroamele cardiopulmonare. Dacă un câine are boli parodontale (infecții în dinte), este de șase ori mai multe șanse să se diagnosticate cu endocardită (inflamație pe garniturile de perete cardiac) decât câinii fără boli parodontale.

Mulți pacienți cu câini sunt diagnosticați simultan cu boli de inimă și parodontale. Deși nu este încă determinată care sunt cauzele și efectele problemelor dentare care se leagă de bolile de inimă, experții au descoperit că bacteriile rafinate găsite în arterele inimii sunt aceleași găsite în gură. Prin urmare, se poate concluziona că bacteriile prezente în gura câinelui este ceea ce provoacă probleme cardiace.

Diabet

Da, câinii primesc și diabet! Potrivit veterinarilor, Câini diabetici sunt diagnosticate cu cantitatea mare de boală dentară. De fapt, oricare dintre aceste boli poate da naștere la cealaltă. Problemele dentare pot agrava un diabetic Sănătatea câinelui în mod semnificativ, și odată ce bolile primesc un punct de sprijin, este nevoie de o lungă perioadă de timp pentru a se vindeca. Deși este aproape imposibil să se stabilească dacă câinele dvs. a dobândit diabetul sau bolile lor parodontale, totuși, infecțiile și inflamația legată de dinții câinelui pot influența negativ metabolismul lor. Odată ce VET se adresează dintele afectat, diabetul se stabilizează de la sine.

Ați putea dori, de asemenea: Alimente pentru câini diabetici

Durere chinuitoare

S-ar putea să nu fi văzut niciodată câinele în durere, să aveți? Asta pentru că sunt foarte talentați să-și ascundă slăbiciunile. Mai mult, dacă mănâncă și se comportă ca și cum nimic nu este greșit, atunci nu există nici o modalitate de a înțelege dacă ceva nu a mers prost. Trebuie să vă amintiți că apetitul câinelui dvs. este cel mai puternic drive. Pur și simplu nu pot rezista la alimente! Câinii se pot evacua cu ușurință chomping pe dintele dureroase. Dar când câinele dvs. pare să se lupte cu mâncarea sau mestecarea, mâncarea vărsată din gura lor, în ciuda eforturilor lor cele mai bune, atunci trebuie să înțelegeți că există un nivel de durere de durere implicată.

Căutați simptome precum dorința de a mânca, gingii sângerând, saliva, umflătură, care indică în mod normal un câine care are probleme dentare. Până când au început să prezinte aceste semne, probabil că este destul de târziu. Sunt șanse, câinele dvs. de companie a trăit liniștit cu durerea de ceva timp acum. Salvați-vă prețioul Pooch această durere și menținerea unei îngrijiri dentare bune înainte de a ajunge la această etapă.

Promovează inflamația

Bacteriile care declanșează sistem imunitar provine din infecții dentare și, în curând, are ca rezultat inflamația. Reacția inflamatorie ucide bacteriile, dar apoi distruge țesuturile din jurul procesului. Ca rezultat, provoacă pierderea țesutului, durerea și mai multă infecție în țesuturile din jur de când câinele dvs. va fi împușcat în jurul umflării. Cu cât este mai serioasă problema dentară, cu atât este mai probabil ca bacteriile să călătorească în celelalte părți ale corpului.

Infecțiile dentare determină o creștere a mediatoarelor inflamatorii și duc la bacteremie (o stare prin care bacteriile apar în sânge), determinând daunele maxime. Scăderea inflamației prin tratarea problemelor dentare poate avea un mare impact asupra sănătății câinelui dvs., deoarece reduce efortul pe care corpul lor trebuie să îl pună, pentru a lupta împotriva infecției.

Brokbone Broken

Nefericit, dar adevărat, câinii pot ajunge cu o maxilar permanent rupt din cauza obiceiurilor dentare slabe. În special, rase mai mici ca Chihuahuas, Shih Tzus, și Malteză care au dinții disproporționat de mari. Infecția dentară la acești câini poate să-și slăbească relativ scăzutele și activitățile simple, cum ar fi izbucnirea din pat, ar putea duce la fracturarea maxilarului lor. Deși nu este cu adevărat comună la câini dacă, prin orice șansă se întâmplă, poate fi foarte gravă și dureroasă pentru iubitul tău animal de companie. În plus, nu va fi posibilă vindecarea complet a maxilarului fracturat, deoarece osul maxilarului nu este într-adevăr un om sănătos.

neglijarea câinelui

Cauzele sănătății dentare câinelui

Cavitățile nu sunt într-adevăr o problemă comună la câini, dar există multe alte probleme dentare care pot apărea:

  • Rădăcini și dinți sparte
  • Bolile parodontale
  • Umflarea sau dintele infectate
  • Tumori sau chisturi în gură
  • Nealinierea dinților lor
  • Brokbone Broken
  • Palate defecte

Până când câinele dvs. de companie se transformă în 3 ani, este probabil să obțină boli parodontale (cea mai comună condiție dentară la câini). Sau chiar mai rău, ar putea chiar să înceapă să arate câteva semne timpurii de boală parodontală atunci când sunt mult mai tineri. Acest lucru se va agrava numai dacă nu sunt luate măsuri de precauție. Așa cum am menționat deja, boala parodontală nu numai că afectează gura câinelui animalului dvs., dar răspândește bacteriile în celelalte părți ale corpului, cum ar fi rinichiul, mușchii inimii și ficatul și provoacă eșecul organelor în scenarii de caz. De cand Sănătatea câinilor deteriorarea rapidă odată afectată, nu se poate lua în considerare complet rezultatele extreme.

Totul începe cu o placă care în cele din urmă se întărește în tartru. Tartrul, care este deasupra liniei de gingie, poate fi încă îndepărtat fără a fi prea dureros. Dar placa și tartrul de sub linia gingiilor sunt dăunătoare, precum și dureroase pentru câinele dvs., care de obicei provine în infecții și deteriorarea maxilarului și țesuturile care leagă dinții la maxilar.

Este de obicei o curățare dentară profundă și X-RAYS care ajută la verificarea adâncimii bolii. Cu toate acestea, VET dvs. poate efectua un test de sănătate global pentru a vă oferi un diagnostic adecvat și opțiuni de tratament variabil.

Sfaturi pentru a îmbunătăți sănătatea dentară a câinelui

Așa cum știm foarte bine bacteriile prezente în dinte pot afecta rinichiul, inima și ficatul dacă se escaladează în întregul sânge și poate duce, de asemenea, la pierderea dinților. Iată câteva sfaturi despre modul în care puteți păstra gura câinelui animalului de companie sănătos:

  • Rutină dentară

Trebuie să aveți o rutină de periere a dinților și să aveți grijă de igiena dvs. orală de unul singur, corect? În mod similar, puteți crea o rutină dentară pentru prietenul tău blând. Câinii formează, de asemenea, placă și tartru în și în jurul dintelui, care pot duce la probleme dentare severe dacă nu este îngrijită de. Regulat Periajul dintelui câinelui este obligatoriu, dar dacă nu este posibil să vă spălați în mod regulat, trebuie să o spălați la minimum de două ori pe săptămână pentru a obține rezultate satisfăcătoare. Asigurați-vă că câine periuță de dinți alegeți este sigur și confortabil pentru câinele dvs. și verificați utilizarea câine pastă de dinți și curățătorii de gură care sunt concepute special pentru ei. De asemenea, atunci când vă periați dinții câinelui, căutați orice moloz prins în ei gume, și orice simptome de matriță dinți.

În legătură cu o postare: Dog Dental Spray

  • Examene dentare

Periajul regulat al dinților animalului dvs. de companie vă poate ajuta să scăpați de tartru și plăci în dinți. În mod normal, Veters recomandă proprietarilor de animale de companie să obțină un examen de igienă orală și o curățare profesională pentru câini o dată pe an. Curățarea profesională implică de obicei o curățare aprofundată a bacteriilor sub linia lor de gingie. În plus, veterinarii anestezia câinelui pentru a finaliza procedura, ceea ce face mai ușor pentru câine. S-ar putea să fiți puțin ceva cu privire la realizarea anesteziei pe câinele dvs., dar este un proces regulat care trebuie administrat. În plus, puteți Discutați-vă la veterinarul dvs despre curățarea dentară și ceea ce face atât de important să o obțineți pentru câinele dvs. Veterinarul dvs. ar fi fericit să vă lumineze cu mai multe informații.

  • Câine mestecând

Mestecarea este normală pentru câini. Ei vor mesteca orice și totul. Amintiți-vă când veți juca prietenul tău blană "Fetch", Pur și simplu nu ar vrea să renunțe la jucărie că este atât de ocupat să mestece. Mestecarea este bună pentru câinele dvs. Jucării de mestecat, frânghii, oase și bici oferă frecare de-a lungul liniei lor de gingie și acționează ca un flosser natural. Obțineți câinele dvs. unii dintre acei câini de mestecați dentari care au o formă și dimensiune corespunzătoare. Permiteți-le să mestece pe cei pentru dinți sănătoși, asigurându-i să le înlocuiască când au purtat. Dacă câinele dvs. este un cheswer agresiv, oferiți-le oase dure și jucării durabile. Dar dacă are dinți delicați, puteți încerca să le dați lucruri mai moi sau jucării latex.

În legătură cu o postare: Cea mai bună mestecă de câine

  • Monitorizați dieta lor

Dieta lor este foarte legată de generalul lor sănătatea orală. Prin urmare, asigurați-le alimente echilibrate din punct de vedere nutrițional. Dacă sănătatea dentară este ceea ce provoacă probleme pentru sănătatea generală a câinelui dvs., puteți încerca să le serviți alimente uscate-crocante care sunt formulate în mod specific și cele pe care nu le se prăbușesc. Multe alimente de câine împiedică creșterea bacteriilor și formarea plăcii. Consultați-vă cu veterinarul dvs. în avans înainte de a aduce orice major schimbări în alimentele câinelui dvs și verificați dacă alegeți alimente care au primit sigiliul de îngrijire a sănătății orale veterinare (VOHC). Evitați să le serviți mâncarea care conține o cantitate mare de carbohidrați și zahăr. Păstrați un ochi pe canin și nu lăsați-i să se rătăcească în jurul gunoiului sau curții sau oriunde altundeva unde găsesc lucruri pentru a mânca.

  • Câinele specializat tratează pentru dinții lor

Similar cu Chews dentar de câine, Dental tratate sunt concepute pentru a încuraja acțiunea de mestecat, ajutând la reducerea plăcii și a tătarului. Oferiți-vă animalelor de companie care au un sigiliu VOHC. Acesta garantează o reducere a nivelului de tartar și placă din dinții câinelui dvs. Dog Dental Tratamente vin într-o serie de forme, dimensiuni, arome și texturi. Găsiți cele care sunt fabricate din extracte naturale, astfel încât câinele dvs. nu trebuie să consume culori artificiale sau arome. Nu serviți aceste tratamente la câinele dvs. în cantități mari, deoarece sunt doar gustări și nu ar trebui să fie consumate în sarcini.

Urmând aceste cinci sfaturi pentru a îmbunătăți sănătatea dentară a câinelui dvs. și câinele dvs. de companie vă va mulțumi de fiecare dată arătați-vă acel zâmbet!

În legătură cu o postare: ELK CÂȘTIGUL DE CÂȘTIG

având grijă de câine

Prevenirea bolii dentare la câini

Am discutat deja dieta câinelui dvs. și cum puteți îmbunătăți sănătatea dentară a câinelui dvs., aici sunt câteva moduri în care puteți împiedica câinele dvs. să obțină probleme dentare în primul rând:

  • Apă ozonată

Apa ozonată este o modalitate excelentă de a vă spăla gura câinelui. Prin urmare, le puteți face să bea acest lucru, ca mijloc de a-și păstra gura proaspătă de la o vârstă fragedă. Puteți cumpăra și producătorul de ozone și faceți propria dvs. apă ozonată sau puteți chiar să le cumpărați la magazine.

  • Furajați bulionul osos la câinele dvs

Face bulion osos și să-l hrănească cel puțin de câteva ori într-o săptămână la canin. Este plin de minerale care ajută la întărirea dinților și gingiilor. În general, o mulțime de proprietari de animale de companie recomandă oxtail pentru beneficiile sale nutriționale puternice. S-ar putea să încercați o încercare!

  • Uleiul de cocos pentru gingiile lor

Uleiul de cocos este un bacterian, ceea ce îl face un remediu excelent pentru gingii. Doar luați o parte din degetul sau tifonul înfășurat în jurul degetului și o periați pe dinții și gingii câinelui cu ea în loc de pastă de dinți de câini.

În legătură cu o postare: Cel mai bun ulei de nucă de cocos pentru câini

  • Aloe vera pentru durere

Aloe vera Gelul este extrem de liniștitor. Ia unul din acele geluri naturale și organice de aloe vera de la un copac aloe vera, nu cel dintr-un tub de la farmacie. Puneți gelul direct pe dinții și gingiile câinelui dacă câinele dvs. suferă de durere sau inflamație în gura lui.

câine deteriorat

Linia de jos

Inspectați gura câinelui dvs. o dată pe săptămână, astfel încât să puteți identifica probleme înainte de a fi prea târziu. De asemenea, puteți utiliza sfaturile menționate mai sus cu orice problemă care apar. Amintiți-vă, păstrarea gurii câinelui curat și sănătoasă va proteja și sănătatea sa generală. Ceva la fel de simplu ca boala dentară poate duce la ceva foarte grav.

Spuneți-ne în secțiunea de comentarii Dacă canina dvs. sa confruntat vreodată cu probleme dentare și ce remedii ați folosit pentru a face față ei.

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Consecințe ale neglijării dinților câinelui