10 Întrebări pe care toată lumea ar trebui să le întrebe medicul veterinar

Pentru Proprietari de câini noi și veterani vechi, este întotdeauna o idee bună să vă luați catelul sau câinele în veterinar în mod regulat. Acest lucru poate fi pentru ceva la fel de simplu ca o verificare și pentru a face inoculările lor regulate, pentru a verifica o ciocnire suspectă înainte ca bucata să devină ceva mai sinistru.

Desigur, cu toții vrem să facem tot ce putem pentru prietenii noștri blană, dar fără anii de formare pe care un veterinar îl suferă, poate fi greu de înțeles exact ceea ce este planul de acțiune sau cum să-ți faci viața câinelui tău mai bine. Aici, am compilat o listă de întrebări pentru a vă întreba medicul veterinar, pentru a face procesul de a fi o vizită stresantă mult mai simplă. Ceea ce înseamnă că te concentrezi pe ceea ce contează - Palul tău cu patru picioare!

VET Oficiu

Ce faci astazi?

În ciuda sunetului oarecum evident, este ușor să vă îndepărtați în acest moment, să răspundeți "da" și "nu" la orice întrebări și să plecați fără să știți ce sa întâmplat. Dacă nu sunteți sigur ce verifică veterinarul dvs. sau ce ar putea fi problema, cereți-vă votului dvs. această întrebare.

Chiar mai bine, dacă ați mers la veterinarii cu un scop specific, veți aprecia răspunsurile deschise pe care practicantul dvs. ar trebui să-ți vadă. Dacă sunteți preocupat de ceva, VET ar trebui să vă vorbească prin procedura care, sperăm, vă va pune în ușurință mintea. În esență, creați o relație cu medicul veterinar, cu cine aveți încredere în cei mai buni prieteni de colegi. Mai degrabă decât să vă găsească enervant (ceea ce reprezintă majoritatea oamenilor atunci când întrebi un profesionist pentru opinia lor), veterinarul dvs. va ști că aveți un interes clar pentru sănătatea și fericirea animalului dvs. de companie și vă va vorbi probabil prin fiecare verificare ca ei du-te prin el.

Animalul meu este în pericol de orice boală?

Aceasta este mai mult pentru cei care sunt noi la rasa lor de animale de companie sau nu au avut niciodată un animal de companie înainte. Acestea fiind spuse, proprietarii de animale de companie pot fi, de asemenea, surprinși de ceea ce animalul lor de companie poate fi în pericol de! Cu informații noi care ies în mod regulat prin cercetări extinse, este întotdeauna posibil ca un nou vaccin să fi fost eliberat sau poate fi efectuat un nou control.

De exemplu, Spaniels Cocker sunt mult mai probabil decât alte rase pentru a avea probleme cu urechile și / sau auzul, în timp ce Păstoriștii germani se poate lupta cu șoldurile lor mai târziu în viață. Învățarea specificului riscului de boală al PET poate însemna că măsurile preventive pot fi luate cât mai curând posibil. De asemenea, ar trebui să puteți efectua verificările necesare, în timp ce vă cereți medicului veterinar pentru mai multe sfaturi despre acest lucru.

Jabii și inoculări

Există o varietate de jaburi necesare pentru tot felul de animale de companie. Cu câini și pisici, în special, este important să le începeți de la cel mai sănătos mod pe care îl puteți. Adresați-vă medicului veterinar pe care JAB-urile sunt folosite pentru a vă vaccina împotriva a ceea ce și a verifica ce trebuie să "top-up" mai târziu pe linie.

Cele mai renumite centre de salvare și crescători vor da primul set de inoculări - și de obicei includ un voucher pentru al doilea set, care urmează să fie administrat ulterior. De asemenea, nu uitați că canisele și casele sunt foarte puțin probabil să vă găzduiască animalul dacă nu au lucrări și vaccinări corecte. Deci, asigurați-vă că obțineți dovada lui Jabs și păstrați-le departe, în siguranță.

Dacă intenționați să luați o pauză fără animalul dvs. de companie, adresați-vă animalului de companie și bordului dacă aveți nevoie de orice protecție suplimentară. Câinii sunt cel mai probabil să solicite o imunizare împotriva tusei de canisare. Desigur, dacă intenționați să le luați cu dvs., luați-i vaccinați împotriva rabiei înainte de a ieși afară!

Greutate sănătoasă pentru animalul meu de companie

O mulțime de veterinari vor cântări animalul dvs. de companie în timpul fiecărui examen, în special pentru animalele mai tinere. Acest lucru este de a asigura că acestea cresc la o rată sănătoasă. Este întotdeauna o idee bună să vă adresați medicului veterinar ce este greutatea ideală pentru animalul dvs. de companie, deoarece variațiile mai mari ale acestui lucru pot semnifica, de obicei, problemele mai târziu în jos.

De exemplu, dacă știți că vă hrăniți bine de animalele de companie și încă mai pierde în greutate, pot avea un dezechilibru hormonal. Păstrarea unui ochi pe acest lucru vă ajută să excludeți unele dintre cele mai frecvente probleme, permițându-le să ajungă direct la efectuarea controalelor și testelor necesare - ceea ce înseamnă că animalul dvs. de companie va primi probabil rezultatele lor mai repede și va fi tratat mult mai repede decât fără aceste informații.

Proprietarul câinilor

Cea mai bună mâncare pentru animalul meu de companie

Este întotdeauna o idee bună să obțineți o recomandare bună din veterinarul dvs. despre mâncarea pe care doriți să o oferiți animalului dvs. de companie. Diferitele rase pot deveni mai sănătoase atunci când se utilizează / mănâncă Diferite mărci sau ingrediente. S-ar putea să observați, de asemenea, că o mulțime de hrană pentru câini și pisici are doar o cantitate mică de "derivați" de animale (citiți: resturile de carne din alimentele umane), mai degrabă decât o decentă de a ajuta la carne bogată în nutrienți. VET dvs. poate fi capabil să vă ghideze dacă acest lucru este sau nu potrivit pentru prietenul tău blană.

Tu și veterinarul tău vă veți cunoaște animalul cel mai bun. Puteți observa dacă el sau ea este în afara alimentelor lor sau neinteresat în orice specific al alimentelor lor, așa că le informați dacă observați o schimbare a comportamentului lor în jurul alimentelor.

Ce medicamente regulate ar trebui să folosesc pentru animalul meu de companie?

Pentru animalele cu probleme medicale specifice, VET dvs. va fi probabil să vă dea o rețetă și câteva instrucțiuni. Dacă vă simțiți confuzi în orice moment, cereți-le (sau echipei de recepție) dacă ar putea să le scrieți pentru dvs. - este întotdeauna mai bine să fii în siguranță decât să-ți pare rău!

Acestea fiind spuse, medicamentele nu sunt doar pentru colorarea bolilor. Majoritatea utilizării medicinale în comunitatea animală este pentru măsura preventivă. Acestea includ Flea și tratamente de lucru, Mitere de ureche medicamente și Tick Prevenirea. Operația veterinară locală va avea informații mai specifice pentru rasa PET și probabilitatea medicamentelor.

În legătură cu o postare: Cei mai buni de muncitori pentru câini

Care este cea mai bună rutină pentru animalul meu de companie?

Acest lucru poate suna un pic ciudat, dar, ca oamenii, prietenii noștri de animale pot prospera într-un mediu care este centrat în jurul rutinelor. S-ar putea să fi observat acest lucru, deoarece probabil că veți veni acasă de la locul de muncă pentru a vă găsi prietenul așteptând cu răbdare pentru dvs. Este posibil ca ei să nu poată spune timp, dar pot încă să se descurce exact când mama și / sau tata se întoarce!

Unele rutine mari care ajută și cu antrenamentul lor sunt la fel de simple ca și ridicarea în același timp în fiecare zi pentru a le lăsa afară, oferindu-le o perie săptămânală (sau mai des, dacă este necesar), având mese la o perioadă similară pentru voi înșivă și ( Dacă aveți un câine) luându-le pentru Plimbări regulate în jurul aceleiași momente în fiecare zi.

Puteți recomanda școlile de instruire?

Chirurgia dvs. locală este probabil să aibă o mulțime de conexiuni în acest domeniu - și sunt, de asemenea, probabil să fi avut o mulțime de pacienți care au încercat și au testat toate școlile de formare locală! Desigur, puteți să luați întotdeauna o listă de școli potrivite în zona dvs. și să faceți propriile dvs. cercetări pe care dintre ele vin foarte apreciate și sunt cele mai potrivite pentru dvs. și pentru animalul dvs. de companie.

Marele lucru despre cererea dvs. de veterinar este că ei pot chiar să poată obține rate preferențiale pentru clienții lor, dacă au un acord cu o școală locală. Deci, asigurați-vă că vă întrebați această întrebare și vedeți dacă vă puteți salva niște bani.

Vă rog să vă informați și / sau să explicați factura?

Majoritatea oamenilor nu se bucură în mod deosebit cererea de bani și cu siguranță pot fi ciudate în majoritatea domeniilor de viață. Acestea fiind spuse, chiar dacă veterinarul dvs. poate face o slujbă sterlină și oferind un serviciu bun, este întotdeauna o idee bună să obțineți facturile VET detaliate.

Dacă nu altceva, să vă explicați factura dvs., vă poate ajuta să vă ajutați când vorbiți cu companiile de asigurări despre procedurile dvs. de companie a trebuit să întreprindă. Având un proiect de lege detaliat poate fi un ajutor imens atunci când revendicați o boală neașteptată, deoarece documentele pot oferi majoritatea informațiilor necesare. Aceasta înseamnă că veți fi manipulați o durere de cap mai mică mai târziu în jos pe linie, când sunteți deja probabil să luați timp pentru a vă asigura că membrul dvs. de familie mai blanos se recuperează bine.

veterinar

Când vă văd în continuare?

Poate părea o întrebare destul de evidentă. Cu toate acestea, este important să vă asigurați că nu pierdeți numiri de urmărire cu VET dvs. Mai ales dacă sunt datorate pentru un curs de jabs sau trebuie să verifice după recuperarea lor de la un tratament, ar fi trebuit să fie supus. Solicitarea veterinarului dvs. atunci când ar trebui să le vedeți în continuare, vă va permite, de asemenea, să aveți de asemenea o cronologie în care animalul dvs. de companie ar trebui să se recupereze. În acest fel, veți ști dacă sunt în spatele programului și dacă ar trebui sau nu să rezervați o altă întâlnire pentru a vă asigura că vindecă complet și corect.

Nu trebuie să vă faceți griji că vă întrebați aceste întrebări. Sunt de obicei mai mult decât fericiți să ajute. De fapt, mulți veterinari întâmpină-l! Acesta arată că sunteți cu adevărat dedicați celui mai bun prieten și vă ajută să creați încredere între dvs. și chirurgia locală. Să nu mai vorbim că vă veți simți mai fericiți știind exact cum să vă gestionați animalul, în timp ce părăsiți o idee clară în mintea următorilor pașii de care aveți nevoie pentru a lua!

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Bretele de genunchi de câine
Protecția solară pentru câini
Dog Pill Shooter
Bandaj lichid pentru câini
Ulei de somon pentru câini
Câini termometre
Dog Flea Placi
Dușuri de îndepărtare a câinelui
Ulei de cânepă CBD pentru câini
Ceara de protecție la labe pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Întrebări pe care toată lumea ar trebui să le întrebe medicul veterinar