Cum să ai grijă de un câine

Cum să ai grijă de un câine

Te gândești să-ți faci primul câine? Deși fiecare rasă are propriile sale specifice care merită să se uite când vine vorba de cerințele lor de îngrijire, există câteva reguli generale de degetul mare atunci când vine vorba de îngrijirea câinilor care sunt la fel de bord. Sperăm că acest ghid pentru a avea grijă de un câine vă va ajuta să înțelegeți cerințele de bază pentru îngrijirea sănătății și fericirii noului pui, înainte de a vă angaja să aveți grijă de propria dvs.

Examinarea clinică a câinilor de către medicul veterinar în funcție

Hraniți câinele în mod corespunzător

Primul lucru pe care doriți să-l asigurați că vă hrănește câinele în mod corespunzător. Alegerea dietei potrivite pentru a oferi câinelui dvs. mese echilibrate care sunt de acord cu sistemul lor digestiv este chestii dificile, și adesea obținerea dreptului lor de dietă vine cu experiență și încercare și eroare.

Anumite rase de câine au cerințe dietetice sau sugestii care merită să fie cunoscute înainte de timp, dar aici sunt cele trei diete principale pe care le puteți alege de la alegerea pentru pooch-ul tău.

Hrană pentru câini brute

Furaje brute Diete par să se ridice în popularitate. Dietele brute utilizează ingrediente naturale total, inclusiv unele alimente umane, cum ar fi legume, precum și incluzând ouăle, carnea brută și oasele întregi.

Dietele de hrana prime sunt concepute pentru a satisface instinctul natural al tuturor câinilor în care vor fura pentru alimente similare în sălbăticie. Singura problemă cu această alegere a alimentelor este că costul alimentelor crude poate fi destul de ridicat, iar mâncarea brută este o întreținere mai mare în ceea ce privește nevoia de a păstra în partea de sus a curățeniei cu fiecare masă.

Biscuiți / Kibble uscate

Kibble uscate sau altfel cunoscut sub numele de hrană pentru câini de biscuiți este cea mai obișnuită metodă de hrănire a unui câine care este utilizat la nivel mondial. Este rentabil, întreținerea redusă și durează mult mai mult decât alimentele proaspete. Când vă alimentați alimentele uscate câinelui, urmați întotdeauna recomandările de servire pe ambalaj, deoarece se va baza pe dimensiunea câinelui dvs.

Principalul lucru de a privi când cumpărăturile pentru mâncarea de câine Kibble sau uscată este să se uite la umpluturi sau agenți de umplutură în alimente. Poate branduri mai ieftine folosesc materiale de umplutură inutile care nu oferă o valoare nutrițională mică pentru câinele dvs. Doriți să căutați o marcă de mâncare bogată în vitamine și nutrienți, iar cercetarea este esențială pentru a vă asigura că obțineți ceea ce plătiți. Multe rase de câine beneficiază, de asemenea, de o dietă bogată în proteine, deoarece mulți câini sunt foarte activi și au nevoie de proteine ​​pentru a-și ajuta mușchii să se recupereze la sfârșitul zilei.

Hrană pentru câini umedă

Unii proprietari de animale de companie optează pentru alimentele umede ca cea mai bună opțiune pentru câinele lor, în special pentru câinii care se pot lupta pentru a-și păstra greutatea în sus din cauza unui metabolism ridicat.

Alimentele umede vor păstra cu siguranță câinele fericit! Dar poate fi un pic mai scump decât kibble uscat pe termen lung și hrană pentru câini umedă riscă riscul de a provoca obezitate la câinii adulți care nu își pot reglementa greutatea la fel de ușor.

Există întotdeauna opțiunea de a amesteca alimente umede cu uscat pentru a ajuta la uscarea un pic mai interesant, fără riscul de a adăuga prea multă grăsime inutilă la mâncarea câinelui tău.

Dă-ți câine o mulțime de exerciții fizice

Fiecare câine are nevoie de un fel de exercițiu potrivit pentru rasa sa. Rasele mai mici de câine, de obicei, nu trebuie să călătorească cât mai mult sau să meargă la fel de mult ca și rasele mai mari, deoarece pot fi uzate mai repede.

Fiecare părinte de companie trebuie să ia în considerare modul în care vor oferi câinele lor cu exercițiul de care au nevoie. Iată câteva dintre favoritele noastre ca opțiuni pentru exercitarea pooch-ului dvs .:

  • Luați câinele la parcul de câini locali
  • Luați drumeții pentru câini
  • Utilizați patinele pentru a păstra mai multă viteză, astfel încât câinele dvs. poate rula
  • Luați câinele la un curs de agilitate
  • Încercați lecțiile de înot Doggie
  • Joacă remorcher-de-război cu ei
  • Introduceți câinele dvs. în Doggie Sports
  • Ia-le la a dresor de câini

Cel mai important lucru să-ți amintești este să-ți iau câinele pentru plimbări zilnice, de preferință 1-2 plimbări pe zi, cu excepția cazului în care vă aflați la el. Câini cu probleme de sănătate, cum ar fi artrită poate să nu fie potrivită pentru cantități mari de exerciții și vor necesita forme alternative de stimulare.

Exercițiul mental este important

Când intenționați să aveți grijă de propriul dvs. animal de companie, ar trebui să vă gândiți și la ce tip de stimulare mentală ar beneficia de. Este bine și bine să lipiți un guler pe câinele dvs. și să le luați pentru o alergare în jurul câmpului local, dar au nevoie de stimulare mentală.

Plictiseala este cea mai mare cauză de distrugere cu majoritatea câinilor, deoarece se pot întoarce spre comportamentul distructiv ca o modalitate de a se distra. Câteva dintre cele mai bune modalități de a oferi un câine cu stimulare mentală sunt:

  • Jucării puzzle pentru câini
  • Socializare
  • Provocări zilnice (își schimbă activitățile pe zi)
  • Instruire
  • Timp de joaca

Conceptul de îngrijire a animalelor de companie și instruirea pe fundal de lemn

Cât de bine să se ocupe de comportamentul distructiv

Din păcate, când un câine afișează acest tip de comportament, el duce adesea la cruzimea animalelor sau la câinele care se termină într-un adăpost de animale dacă proprietarul nu poate găsi o modalitate de a se ocupa de ea. Există mai multe cauze ale comportamentului distructiv, cum ar fi; Anxietate de separare, plictiseală, anxietate, stres, depresie.

Fiind conștient de posibilitatea distrugerii în gospodăria dvs. (care este surprinzător de comună, mai ales cu un catelus), vă poate ajuta să pregătiți modalități de a face față acestuia. Avem câteva modalități recomandate de a încerca și de a împiedica aceste lucruri să se întâmple:

  • Catedra de formare: Acest lucru poate ajuta cu câinii care se luptă cu anxietate, deoarece le oferă un spațiu sigur adăpostit pentru a se ascunde dacă simt nevoia de a se retrage.
  • Încercați să nu plecați prea mult: Dacă aveți un câine care se luptă cu anxietate de separare, poate fi nevoie de un și câine, astfel încât să nu fie lăsați singuri prea mult timp.
  • Jucați cu ei în curte: Oferindu-i puii o șansă de a încărca într-un loc cât mai simplu ca curtea din spate le poate ajuta să lucreze prin unele dintre energia lor în exces.
  • Formare suplimentară: Dacă acestea sunt o rasă inteligentă sau o rasă de lucru, ar beneficia foarte mult de o pregătire suplimentară pentru a-și păstra mintea activă.

Ar trebui să iau un câine dacă lucrez toată ziua?

Acest lucru va depinde de modul în care intenționați să vă ocupați de câinele dvs. în timp ce vă aflați la locul de muncă. Programul de câine pentru proprietarii de lucru constă adesea în a fi lăsat în jurul valorii de aproximativ 8 ore un câine, dar cu divertismentul corect, ei pot face bine în absența dvs., cum ar fi rămase cu jucării, tratamente și jocuri.

Puii, în special, poate fi mai dificil de a fi separați de familia lor pentru perioade mai lungi de timp, astfel încât un sitter de câine în aceste vremuri poate fi o idee bună, doar pentru pacea minții și un mângâietor pentru cățelul tău.

Sfaturi generale de sănătate pentru câinele dvs

Iată câteva sfaturi generale care ar putea fi utile pentru a cunoaște pe tot parcursul duratei de viață a câinelui dvs., pentru a vă ajuta să identificați potențialele probleme de sănătate.

  • Simțiți nasul: Nasul câinelui dvs. ar trebui să se simtă mereu umed, acest lucru vă permite să știți că sunt hidratați corespunzător. Dacă nasul se simte uscat, poate doriți să vă completați castronul de apă și să vă asigurați că beau. Umiditatea nasului lor ar putea varia ușor în funcție de timpul anului, dar ar trebui să se simtă întotdeauna ușor umedă și rece.
  • Verificați-i pe Poops: Sună brută, dar ar trebui să țineți întotdeauna un ochi pe scaunele câinelui dvs. dacă puteți. Schimbări în consistență și culoare, la fel ca oamenii, pot indica probleme cu sănătatea lor și pot necesita o excursie la veterinarul sau la clinica animală.
  • Asigurați-vă că mănâncă: Modificările bruște ale apetitului pot indica o varietate de probleme, inclusiv durerea, greața, boala sau constipație.
  • Urmăriți interacțiunea cu dvs.: Dacă par să se retragă de la interacțiunea cu dvs. și familia, ar putea fi un motiv pentru ea de la stres, plictiseală sau depresie la durere sau boală.
  • Păstrați ochii pe dinți: Problemele dentare sunt extrem de frecvente la majoritatea câinilor, mai ales că îmbătrânesc. Achiziționați A câine periuță de dinți și să păstreze în partea de sus a igienei dentare înainte de începerea problemelor.

Instruirea câinelui

Dă-mi cinci - câine apăsând laba împotriva unei mâini de femeie

Unii câini necesită o pregătire riguroasă, cum ar fi câinii de lucru, cu un regim strict și restricții constante, unde alți câini sunt destul de mulțumiți de cunoașterea elementelor de bază. Principalul lucru pe care trebuie să-l cunoașteți când vine vorba de instruirea noului dvs. prieten de blană este că armarea pozitivă este întotdeauna cea mai bună modalitate de a merge.

Chiar dacă unele rase pot avea nevoie de mai mult de o mână fermă atunci când vine vorba de antrenament, aduceți întotdeauna noua dvs. casă de casă cu intenția de a folosi armarea pozitivă atunci când începeți să le pregătiți. Astfel încât să meargă la magazinul de animale de companie și să pregătești o mulțime de tratamente, precum și să ia în considerare ce reacții pozitive pe care le veți folosi atunci când puiul dvs. face bine. Păstrarea consecventă a reacției îi va ajuta să știe când au făcut ceva corect.

Dă-ți câine consistent, sesiuni de instruire, folosind o mulțime de repetări și tratează pentru a consolida un comportament bun. Noua dvs. catelus vă va căuta pentru dvs. pentru îndrumare și instruire, astfel încât perseverența și determinarea este extrem de importantă în a le oferi o experiență de formare memorabilă care îi va ajuta să-și păstreze formarea în maturitate.

Clasele de formare a ascultării

Acesta nu este ceva pe care fiecare proprietar de câini va trebui să o facă, dar face parte din experiența de formare a catelului pentru o mulțime de ele, mai ales cu rasele mai încăpățânate. Nu există nici o rușine în luarea câinelui dvs. sau chiar câinele dvs. de adulți la un antrenor profesionist de câini, dacă vă luptați să obțineți un rezultat bun din sesiunile de formare la domiciliu.

Instruirea cu ascultare cu un profesionist adesea ajută la asigurarea relației dintre proprietar și catelus, pe măsură ce lucrează împreună pentru a înțelege unul pe altul și pentru o conexiune pentru a face formarea mai ușoară.

Având un câine cu o familie

Dacă intenționați să obțineți un câine pentru o familie cu copii, asigurați-vă că ați verificat ce câinii fac cel mai bine într-un cadru de familie. Unele rase pot fi mai ample și nu sunt ideale pentru viața de familie, în timp ce alte rase de câine sunt cunoscute ca Câini de companie, adică sunt ideale pentru o astfel de viață.

Este, de asemenea, incredibil de important să înveți copiii mici cum să se ocupe de un câine în mod corespunzător, deoarece chiar și câinele cel mai pacient va fi atât de răbdător dacă un copil mic își trage pe coadă sau blană. Nu poate fi în întregime de câine pentru a-și menține răcoarea în jurul copiilor mici dacă nu sunt învățați să fie respectuoși.

Adoptați Nu faceți cumpărături

Dacă vă gândiți să obțineți un cățeluș, dacă este posibil să faceți acest lucru, vă implicăm să vă uitați la adăposturile câinilor și să promovați și să salvați un câine în loc să cumpărați un catelus. Obținerea unui cățeluș de la un ameliorator încurajează doar creșterea în continuare, când există în prezent o supraabundență a câinilor în adăposturi care așteaptă pentru totdeauna acasă.

Cea mai bună modalitate de a găsi un câine de a adopta este să contactați salvarea locală sau adăpostul pentru informații suplimentare. De asemenea, puteți găsi salvarea câinilor special dedicați anumitor rase dacă aveți un anumit câine în minte că doriți să aduceți acasă.

9 sfaturi rapide de îngrijire a câinelui

  1. Alcătuiesc un kit de prim ajutor doar pentru animalul dvs. de companie: Accidentele se pot întâmpla în jurul casei cu câini la fel de ușor cât pot cu oamenii. Păstrarea unei pungi de prim ajutor de companie în jurul casei poate fi extrem de utilă într-un vârf.
  2. Efectuați întâlniri veterinare regulate: În mod ideal, veți dori să vă luați prietenul dvs. blană pentru întâlniri anuale de veterinar pentru a păstra în partea de sus a lucrurilor.
  3. Obțineți asigurarea de companie: Asigurarea pentru animale de companie este o parte extrem de importantă a proprietății câinilor. Puteți acumula orice număr de facturi de VET neașteptate în întreaga durată de viață a câinelui dvs., astfel încât să vă păstrați câinele acoperită cu asigurări de animale de companie pentru a vă proteja atât membrul familiei dvs. de familie, cât și pe dvs.
  4. Playtime de modalitate: Antrenează câinele dvs. fără ca ei să fie chiar observați! Jocându-se cu picioarele, gura, urechile și burta în timpul jocului, puteți crea o asociere pozitivă, fiind manipulată în acest fel, făcând chipping-uri de unghii și verificări veterinare să ruleze un pic mai neted.
  5. Păstrați toxinele din cale: Nu lăsați câinele să se apropie de niciun produs chimic periculos, cum ar fi Bleach sau consumabile de curățare, deoarece ca puii vor încerca probabil să mestece aceste containere, în timp ce acestea sunt dentibile și explorate mediul lor. Acest lucru include, de asemenea, păstrarea oricărui medicament veterinar, nu doriți ca noul dvs. câine să mănânce mai mult din medicamentele lor decât sunt prescrise să aibă.
  6. Câinii au nevoie de un spațiu sigur: Asigurați-vă întotdeauna că lăsați doar câinele dvs. atunci când se află în spațiul lor sigur pentru a-și menține sentimentul de securitate atunci când sunt în izolare. Toată lumea are nevoie de un spațiu pentru a-și numi propriile, lăsați-i să aibă a lor.
  7. Uită-te la alergii sezoniere: Ai fi surprins de câți câini se luptă cu alergii sezoniere, care de obicei provoacă o mulțime de iritare a pielii. În spălarea patului câinelui, păturile și jucăriile moi săptămânale, puteți minimiza expunerea lor de polen.
  8. Combateți plictiseala cu varietate: Dacă ale tale Câinele se plictisește Într-o mulțime în timpul zilei și devenind distructive, o modalitate simplă de a le menține mai mult angajați este să-și schimbe activitățile în fiecare zi, fie că este locul în care le luați pentru o plimbare sau ce jucăriile pe care le lăsați pentru ei. Mai degrabă decât să le dea fiecare jucărie, ei au, selectați un cuplu pentru ei în fiecare zi și rotiți-le în jurul lor de la o zi la alta pentru a-și păstra interesul proaspăt.
  9. Ia câinele dvs. cioplit: Este atât de important ca câinele dvs. să fie cioplit cu o etichetă de identitate în cazul în care acestea se pierd vreodată. Împărțiți câinele înseamnă că oricine le găsește va fi capabil să-i urmărească înapoi la dvs. pur și simplu prin faptul că le-a scanat cu medicul veterinar local sau chiar cu niște magazine de companie.

Întrebări frecvente:

Î: Este greu să ai grijă de un câine?

A: Acest lucru depinde foarte mult de rasa pe care o decideți să mergeți. Unele rase sunt considerate întreținere ridicată, fie datorită personalității, nevoilor de îngrijire, comportamentului, problemelor de sănătate, nivelului de energie al activității etc. Dar același lucru merge și invers; alte rase sunt considerate a fi o întreținere redusă și, prin urmare, mai ușor de îngrijorat.

Notele de bază ale îngrijirii unui câine sunt foarte asemănătoare, indiferent de câinele pe care îl dați, dar dacă doriți să vă dați câinelui, viața pe care o merită cu adevărat trebuie să cunoașteți totul despre rasa pe care o alegeți să mergeți pentru a ridica și îngrijiți-le în mod corespunzător.

Puii, în special, sunt cunoscuți că sunt dificil, datorită nevoii de a fi instruiți și ascultarea lor în timp ce trece prin faza lor adolescentă.

Î: Câți bani aveți nevoie pentru a avea grijă de un câine?

A: Proprietatea câinilor nu este ceva care trebuie luat ușor dacă doriți să aveți grijă de câinele dvs. în mod corespunzător. Costul de a avea grijă de câinele dvs. poate varia în funcție de locul în care locuiți, rasa pe care o aveți, cerințele lor dietetice, cerințele lor de exercițiu și o multitudine de alte cheltuieli. Costul mediu anual mediu pentru un câine merge oriunde de la 1.500 dolari la 4.500 $.

Unul dintre cele mai scumpe lucruri, dacă ați fi ales să o faceți, are un câine Walker. Câinele mediu de câine costă până la 20 de dolari pe plimbare, adică dacă ați avut un Walker cu normă întreagă, ar putea costa până la 5.200 dolari pe an.

Î: Este asigurarea animalelor de companie în valoare de cost? Ar trebui să înțeleg?

A: Este întotdeauna în valoare de a avea asigurări de animale de companie. Nu sunt garantate rase de câine să fie perfect sănătoase pentru întreaga lor viață și când asigurarea de companie costă doar o medie de 20-40 de dolari pe lună, este mult mai bine să fie acoperită mai degrabă decât să se ocupe de un proiect de lege veterinar surprinzător, care ar costa cu siguranță mult mai mult decât atât.

Pe măsură ce câinele dvs. crește, ele sunt la un risc mult mai mare de a dezvolta probleme de sănătate complicate sau probleme dentare care pot fi extrem de costisitoare pentru a repara fără asigurare. Asigurarea vă protejează și vă permite să vă asigurați că câinele dvs. este îngrijit corect în timpul necesar.

Notă: Sfatul furnizat în acest post este destinat în scopuri informative și nu constituie consiliere medicală cu privire la animalele de companie. Pentru o diagnosticare exactă a stării dvs. de companie, vă rugăm să faceți o întâlnire cu VET dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să ai grijă de un câine