Cât costă un cost cu raze x de câine?

Cât de mult sunt razele câinelui x

Câinii tind să cadă adesea și să se rănească. Uneori, ar putea fi mai gravă decât o simplă cădere și ar putea provoca fracturi, de asemenea.

La fel ca și cum părinții mergem la orice lungime pentru a avea grijă de copiii noștri, același lucru pe care ar trebui să-l facem și pentru copiii noștri. La urma urmei, ele sunt complet dependente de noi și ne dau toată dragostea și afecțiunea lor.

Câine x razes

Ca atare este greu să se ocupe de un câine bolnav. Lipsa sa de mișcări și durere ne afectează emoțional și vrem să-i dăm ajutor imediat pentru al face să se simtă mai bine.

Când luați câinele la un veterinar, există o șansă mare ca VET să vă ceară să faceți o radiografie pentru a ști dacă există vreo rănire a osului, care parte din os, cât de mare este rănirea și Obțineți răspunsuri la alte întrebări pertinente.

Cât de mult sunt razele câinelui x?

X-Rays pentru câinii dvs. de companie pot varia oriunde de la 80 până la 400 $. Cu toate acestea, acesta este doar un număr aproximativ, deoarece costul ar putea depinde de o serie de factori. Să ne uităm la unele aspecte care ar putea determina costul final al razei dvs. X.

Single sau mai multe raze X

Acest cost de 80 de dolari la 400 de dolari este pentru o singură radiografie. În unele cazuri nefericite, câinele dvs. ar fi putut să-și spargă oasele în mai multe locații din corpul său, iar acest lucru poate necesita mai mult de o raze X, mai ales dacă zonele de investigare nu pot fi acoperite într-o singură raze X.

Locația razei x

În plus, zona de raze X și locația poate determina, de asemenea, taxele. De exemplu, vătămăriile din oasele șoldului sunt mai scumpe și medii de aproximativ 150 de dolari, deoarece este o zonă mai mare. În general, păstorii germani sunt predispuși la leziuni ale șoldului și acest lucru ar putea costa mai mult.

Dimensiunea câinelui

Dimensiunea câinelui are o mare parte a costului razei X. Câinii care sunt mai mari în dimensiune au tendința de a avea oase mai mari, astfel încât razul X costă în mod natural mai mult. Pentru Câini mai mici, Costul ar fi mai mic.

Loc de raze X

Locul unde luați radiografia ar putea determina cât de mult vă va costa. X-razele care se desfășoară într-o clinică de urgență de urgență vor costa mult mai mulți bani decât să facă aceeași procedură la biroul unui Vet.

Care a spus, nu lăsa costul să fie singurul factor al acestei decizii. Dacă câinele dvs. este în durere și are nevoie de ajutor imediat, nu ezitați să o duceți la clinica de urgență, chiar dacă costă mai mult acolo. Pe de altă parte, dacă credeți că câinele dvs. poate aștepta mult mai mult timp, duceți-l la o clinică obișnuită de animale sau la biroul VET. Acest lucru vă poate ajuta să economisiți bani, dar din nou, faceți alegerea menținerii condiției câinelui.

Sedare

Un alt aspect important care va determina costul este sedarea. Dacă câinele dvs. este sub sedare sau dacă trebuie să-i dați anestezia pentru a-și reduce durerea, acest lucru ar putea costa mult mai mulți bani. Media de a oferi sedarea variază de la 50 la 200 de dolari, în funcție de mărimea câinelui și de rezistența anesteziei care trebuie administrată.

Înainte de a vă pune câinele sub sedare, verificați cu VET. Acest lucru este important, mai ales dacă câinele dvs. este alergic la anumite componente.

x raze ale unui câine

Costul de trai

Dacă ați crezut că costul vieții a fost doar pentru viața voastră, bine, va trebui să vă gândiți din nou. De fapt, costul de a trăi în orașul dvs. ar putea determina și costul razei X de câine. De exemplu, dacă locuiți în orașele majore precum Los Angeles sau New York City, costul razelor X ar fi aproape de două ori mai mult decât ceea ce ați plăti în orașe mai mici, cum ar fi Akron sau La Crosse.

Astfel, există câteva aspecte care ar putea determina costul razelor X pentru câinii dvs.

S-ar putea să fiți, de asemenea, curioși să știți cum se compară razele X de câine cu cele ale razelor X ale omului, având în vedere că costul razelor X umane ar putea fi mult mai mare.

Câinele X-Rays vs X-Rays

Din punctul de vedere al procedurii implicate, radiografia unui câine nu va fi atât de diferită de cea a razei X a omului. În același timp, există câteva diferențe în ceea ce privește modul în care se aplică tehnologia între câini și oameni. Există, de asemenea, unele diferențe în modul în care sunt interpretate rezultatele din radiografia.

Setările mașinii cu raze X

Setările cu raze X tind să aibă un kilovoltaj diferit. În general, un kilovoltaj superior produce mai multe grinzi și tind să fie mai puternică. Alături de penetrarea mai mare a fasciculului, există în egală măsură o cantitate redusă de absorbție a țesuturilor care, la rândul său, oferă o imagine mult mai clară. Un set de kilovolzi mai mari este folosit la câini, în special cei cu piei groase, deoarece acesta este modul în care acestea pot fi pătrunse adânc în oasele animalului.

Citiri cu raze X

Citirile de la radiografia sunt, de asemenea, interpretate diferit între vedeteori și medici pentru oameni. Deși anatomia ambelor câini și a oamenilor sunt similare, există încă multe diferențe și acest lucru este cel mai bine abordat cu variații în citiri. De aceea, veterinarii au un set diferit de formare, astfel încât să poată interpreta în consecință citirile cu raze X în consecință.

O altă diferență majoră este că razele X pentru animale nu pot fi luate la spitalele care tratează oamenii și viceversa. Fiecare are nevoie de setări specializate, deși aparatul cu raze X poate fi similar.

Pe scurt, costul razei X de câine depinde de o serie de factori, cum ar fi dimensiunea câinelui, numărul de raze X, locul unde luați, orașul în care locuiți și mai mult. În medie, poate costa oriunde între 40 și 200 de dolari, pentru a vă oferi o idee.

Este mai bine să luați un polita de asigurare care ar acoperi aceste costuri, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la costurile individuale și călătoriile către VET.

Deasupra tuturor, lăsați costul să nu fie un determinant când vine vorba Sănătatea câinelui tău.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cât costă un cost cu raze x de câine?