Cum să faci un miros de respirație al câinelui mai bine

Nu ar fi frumos să vă strângeți puii Fără a fi nevoie să miroase respirația lui Stinky? Învăţare Cum să faci un miros de respirație câine mai bine este ușor, iar pe piață există o mulțime de produse pentru a vă ajuta. Am cinci sfaturi pentru a ajuta proprietarii să țină pasul cu sănătatea dentară a câinelui și să primească mirosul lui Fido.

Respirația urâtă, cunoscută și ca halitoză, este de obicei cauzată atunci când bacteriile producătoare de miros se acumulează în gura câinelui tău. De asemenea, poate fi cauzată de bacterii în intestin sau plămâni. Din acest motiv, dacă respirația rea ​​a câinelui dvs. se aprinde brusc sau este severă uneori, este mai bine să căutați îngrijirea veterinară. În timp ce este puțin probabil, respirația proastă ar putea fi un simptom al unei probleme de sănătate mai mari.

Gândiți-vă la modul în care vă păstrați gura curată și respirația mirositoare proaspătă. Învățând cum să faci un miros de respirație câine mai bine va fi similar cu propriul regiment de sănătate dentară. În timp ce este un proces foarte asemănător, majoritatea proprietarilor de animale de companie nu se gândesc la acest aspect al îngrijirii animalelor de companie până când câinele lor nu arată Semne de boală dentară (ca respirația proastă).

Tratarea respirației greșite a câinelui va depinde complet de cauza problemei. Dacă respirația lui nu este severă, puteți utiliza un sistem de încercare și de eroare pentru a le da seama. După cum am menționat, dacă este severă sau vine brusc, este mai bine să lucrați cu medicul veterinar pentru a crea un plan de tratament bazat pe cauza rădăcinii.

De asemenea, urmăriți: Cum de a peria dinții câine - pas cu pas video de instruire

Cum să faci un miros de respirație câine mai bine

Cum să faci un câine1. Curățenie regulată

Majoritatea medicilor veterinari vă vor recomanda ca dinții câinelui dvs. să fie curățați profesional o dată pe an. Veterinarul dvs. va dori probabil să facă prima curățare atunci când câinele dvs. are vârsta de 6-12 luni. Dacă câinele dvs. este deja un adult și nu a avut niciodată o curățare profesională dinți, asta e bine!

Nu este niciodată prea târziu să începeți să aveți grijă de dinții câinelui tău!

Întrebându-se ce este vorba de o curățare dentară? Este într-adevăr la fel de rău ca majoritatea oamenilor. Veterinarul dvs. va începe prin examinarea gurii dvs. de câine, dacă va permite acest lucru. Dacă nu, ei vor face examenul oral odată ce câinele este sub anestezie.

Cum să faci un câineÎn timp ce câinele dvs. este sedat, veterinarul dvs. va lua raze X ale gurii pentru a căuta dinți, abcese, infecții, dinți morți și probleme cu rădăcinile dinților. Ei vor curăța apoi dinții câinelui prin răzuirea plăcii și tartrului. Ei vor curăța, de asemenea, sub linia gingiilor, bacteriile sunt cunoscute pentru a construi.

Odată ce procedura sa terminat, câinele dvs. va ieși repede din sedare. Ar trebui să poată merge acasă odată ce este treaz. Medicul veterinar vă poate recomanda să așteptați o oră sau cam așa ceva înainte de a vă alimenta câinele.

2. Ține pasul cu sănătatea dentară

Păstrarea cu sănătatea dentară a câinelui dvs. este cel mai bun lucru absolut pe care îl puteți face atunci când învățați cum să faceți un miros de respirație câine mai bine. Ar trebui să faceți o rutină pentru spălarea zilnică a dinților câinelui. Dacă nu vă puteți potrivi în programul dvs., trebuie să vă spălați dinții de cel puțin 3 ori pe săptămână.

Avem o mulțime de articole grozave despre sănătatea dentară Canine, și am făcut un ghid video pentru a preda proprietarii de animale de companie cum să perie o dinți câinelui. Verificați aceste alte resurse pentru mai multe informații:

Ținând cont de sănătatea dentară a puilor, nu numai că mirosul de respirație proaspătă, dar împiedică o serie de probleme de sănătate foarte grave.

Cum să faci un câine

3. Oferiți mestecei și jucării

Există o mulțime de mestecați diferiți, oase și jucării disponibile care promovează sănătatea dentară. Câinii au un instinct natural să mestece. Mișcarea lor naturală de mestecat ajută la răzuirea plăcii și a tătarului dinților.

Chews dentar sunt proiectate cu crestături și caneluri pentru a ajuta la răsturnarea dinților. Ele pot fi, de asemenea, făcute cu ingrediente care promovează sănătatea dentară și respirația proaspătă. Când învățați cum să faceți un miros de respirație câine mai bine, oferind mestecați și jucării este o modalitate excelentă de a menține placa de la construirea între peria.

4. Furaje dentare tratează

Cum să faci un câineSimilar cu mestecele și jucăriile, există o serie de tratamente de sănătate dentară pentru câinii disponibili pe piață. Studiile au aratat că aceste tipuri de tratamente pot reduce acumularea bacteriilor pe dinții unui câine cu până la 79%!

Când faceți cumpărături pentru tratamentele dentare, este important să alegeți produse care sunt făcute fără ingrediente artificiale sau substanțe chimice nocive. Puteți găsi câteva recomandări în articolul nostru 7 alimente și mestecați pentru sănătatea dentară (susținută de știință).

5. Hrăniți dieta potrivită

În cele din urmă, găsirea dietei potrivite este importantă atunci când învățați cum să faceți un miros de respirație câine mai bine. Dacă câinele dvs. mănâncă o dietă slabă de calitate, sănătatea lui Gut va fi compromisă. Dacă lucrurile nu sunt dreptate în intestin, respirația câinelui va fi efectuată într-un mod negativ.

Sfaturi despre cum să faci un câineHrănirea unei diete de înaltă calitate nu poate rezolva complet problema. Studiile au aratat că adăugarea anumitor suplimente dietetice au un efect pozitiv asupra respirației urâte. Adăugarea de ulei de nucă de cocos, patrunjel sau probiotice poate beneficia de sănătatea intestinală, ceea ce va ajuta la respirația urâtă.

Dacă aveți întrebări sau preocupări legate de dieta câinelui dvs., medicul veterinar este cea mai bună resursă. De asemenea, vă puteți consulta cu o nutriție canină pe cea mai bună dietă pentru câinele dvs. și cel mai bun mod de a trata respirația urâtă dintr-un punct de vedere nutrițional.

Citiți următorul: 15 moduri ieftine de a preveni problemele comune de sănătate la câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să faci un miros de respirație al câinelui mai bine