5 Semne este timpul să vă schimbați mâncarea câinelui

Caini alimente

Mulți proprietari de câini ar trebui să ia timp și efort pentru a alege mâncarea potrivită pentru tovarășii lor canini. Unii nu-și dau seama de modul în care dieta potrivită îi va păstra sănătoși și liberi de anumite boli. Din păcate, mulți nu își dau seama că Pouches vor avea nevoi dietetice diferite în diferite etape ale vieții lor. La fel ca oamenii, puii vor avea nevoie de mai multe substanțe nutritive specifice decât adulții.

Când ar trebui să schimbi mâncarea câinelui?

Pentru a ghida proprietarii de câini în alegerea alimentelor potrivite pentru animalele de companie, ei își pot folosi etapa de viață ca ghid. În timpul acestor tranziții ar trebui să discute dieta și nutriția cu VET și, eventual, trece la un tip mai adecvat.

alimente sănătoase pentru câini

Puppy

Alimentele de câine sunt etichetate pentru a ghida proprietarii de animale de companie în găsirea celui potrivit pentru a-și hrăni animalul de companie. Dacă aveți un catelus la domiciliu, ajungeți la un produs care a fost evaluat ca "creștere", deoarece acest tip de alimente este pregătit special pentru pisici și cățeluși în conformitate cu Aafco sau asocierea oficialilor americani de control al hranei pentru animale.

În această etapă, puii și pisicile continuă să crească rapid, motiv pentru care au nevoie de niveluri mai ridicate de proteine ​​și mai multe calorii pentru a satisface diagramele de creștere. Dacă aceste cerințe nutriționale nu sunt îndeplinite prin dieta lor, animalul dvs. de companie ar putea suferi de o creștere stuntată sau mai rău, se poate îmbolnăvi.

Adult

Odată ce animalul dvs. de companie ajunge la etapa de viață a adulților, este vital să discutați cu VET pentru a discuta despre modificările dietei câinelui. Din păcate, mulți câini de companie și pisicile suferă de obezitate și alte boli nutritive. Acesta este rezultatul dietei greșite. De exemplu, dacă aveți o pisică sau un câine adult, unul care nu primește o mulțime de exerciții fizice sau să conducă un stil de viață sedentar, va ajunge să fie obezi dacă continuați să-i dați alimente care au fost proiectate pentru cățeluși și pisoi. Prin urmare, este bine să căutați alimente pentru câini care a fost etichetat ca "întreținere a adulților" de AAFCO.

Senior

La fel ca oamenii, animalele de companie mai vechi încep să obțină mai bolnav sau să aibă mai multe probleme medicale pe care le îmbătrânesc. Având dieta potrivită este importantă pentru a le menține în partea de sus a sănătății. De exemplu, câinii de rang înalt care suferă de probleme de mobilitate pot fi recomandate de către VET pentru a alege alimente care conțin acizi grași cum ar fi DHA și EPA și glucozamină. În unele cazuri, alimentele potrivite pentru animale de companie ar putea ajuta la gestionarea simptomelor unei boli sau a unei stări medicale, cum ar fi bolile de inimă și boala renală cronică. Nu există nici o evaluare specifică a alimentelor pentru această etapă de viață, deci este bine să mergeți la mâncarea de companie de întreținere de întreținere pentru pooch-ul tău. De asemenea, puteți discuta despre specificul nevoilor și deficiențelor nutriționale ale animalului dvs. de companie cu VET dvs.

În unele cazuri, este posibil să aveți nevoie să vă schimbați mâncarea animalului din cauza altor factori. Acordați atenție acestor 5 semne care vă semnalează că este timpul să vă schimbați alimentele.

Ați putea dori, de asemenea: Senior Dog Alimente

Diaree

Oamenii vor ști că cronică diaree și vărsături nu este un semn bun. Când vine vorba de animalul dvs. de companie, aceste simptome vă vor semnala că dieta sa nu este adecvată. Nu vrei să aștepți până când scaunul câinelui tău devine apoasă. De fapt, ar trebui să fie altceva decât să se desprindă. Având cazuri de scaun liber pentru o lungă perioadă de timp poate ajunge cu probleme de sănătate viitoare sau cel puțin să facă animalul dvs. incomod.

Mai mult, s-ar putea semnala că alimentele nu au fost digerate în mod corespunzător. Câinele dvs. ar putea recurge la mâncarea iarbă și alte plante pentru a reduce dureri de stomac.

Mâncărime

Câinii pot suferi, de asemenea, de alergii, care se manifestă ca Pielea uscată și mâncărime. Ele pot fi alergice la o mulțime de lucruri posibile cum ar fi grâul, porumbul sau soia, și dacă câinele dvs. este prea mult, vă puteți consulta cu veterinarul dvs. pentru a veni cu o nouă dietă pentru poochia dvs.

Nu poate menține greutatea

Având o greutate sănătoasă va afecta sănătatea câinelui dvs. și va face să trăiască mai mult și mai fericită. Orice sau sub această greutate va semnala o problemă. Alimentele pot afecta fiecare câine diferit, deci înainte de a lua în considerare o schimbare, este bine să vorbim mai întâi cu VET. Animalul dvs. de companie ar putea ajunge să câștige o mulțime de greutate sau să ajungă la greutate. Problemele cu greutatea câinelui este un semn că trebuie să contactați medicul veterinar.

Ați putea dori, de asemenea: Ajutați câinele să piardă în greutate

Letargie

În multe cazuri, animalele de companie ar putea suferi de malnutriție sau lipsa suficientă nutriție datorită calității scăzute a hranei pentru câini. Acest lucru se va manifesta în câinele dvs. letargic și obosit tot timpul pentru că nu primește toată energia de care are nevoie de mâncarea pe care o mănâncă. S-ar putea să se datoreze unei stări medicale, dar ar putea fi, de asemenea, ceva la fel de simplu ca o schimbare de dietă, așa că mergeți la veterinar va exclude orice boală sau semnal necesitatea de a schimba ceea ce hrăniți-l.

Alimente pentru câini

Haina plictisitoare

La om, nutriția slabă se manifestă în pielea uscată, în timp ce, la câini, va face haina să arate plictisitoare. Calitatea alimentelor și modul în care corpul dvs. de companie procesează că va afecta și cum arată blana. Indiferent dacă este însoțită de mâncărime sau nu, acesta este un semn foarte clar că dieta poochei este insuficientă și necorespunzătoare. Incercare diverse tipuri de alimente sau evitând unii ar putea fi soluția pentru a da o nutriție adecvată și a ajuta-o să arate mai bine.

Mâncarea animalului dvs. este principala sursă a nutriției sale și va determina dacă este sănătoasă sau nu. Se va manifesta, de asemenea, în greutatea sa, comportamentul, funcțiile corporale și chiar aspectul său. Din cauza diferitelor nevoi dietetice ale unui câine în timpul diferitelor etape de viață, lipirea unui singur tip de alimente pentru câini este cea mai rea idee. Să știi dacă îți dai animalele de companie nutriția potrivită în orice moment, este recomandabil să discutați dieta cu VET. Luând timpul și efortul hrăniți câinele Dreptul va asigura o mare sănătate și o viață lungă, cele mai bune cadouri pe care un proprietar de animale de companie le poate oferi companionului său canin.

Ați putea dori, de asemenea: Cele mai bune mărci de mâncare câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Semne este timpul să vă schimbați mâncarea câinelui