Cât de des ar trebui să-mi curăț dinții câinelui meu?

Cât de des ar trebui să-mi perie câinele și dinții # 039

În mod ideal, câinii ar trebui să aibă dinții periat zilnic. Acest proces ar trebui să fie făcut într-o rutină, la fel ca și cum ați mers câinele zilnic sau hrănindu-l la cină. O dată pe zi este bine.

La câinii mai tineri, periajul dinților este încă importantă, dar îngrijirea zilnică nu este întotdeauna necesară. Frecvența periajului dinților este într-adevăr dependentă de mai mulți factori, printre care:

  • Vârstă. Câinii mai în vârstă vor avea nevoie de multă atenție mult mai multă îngrijire a dinților, deoarece acumularea acumulează de-a lungul anilor.
  • Rasă. Rasele care sunt predispuse la sub / suprasolicitări vor dezvolta în mod obișnuit acumularea plăcii pe dinți mai devreme decât alți câini.
  • mărimea. Câinii mici sunt notorii pentru că au probleme dentare de la o vârstă fragedă, așa că vor avea nevoie de mai multă atenție dinților.
  • Dietă. Câinii hrăniți o dietă conservată vor dezvolta mai multe acumulări decât câinii care mănâncă o dietă bazată pe kible.
  • Timpul petrecut mestecând. Cantitatea de activitate de mestecat este crucială pentru că Câinii care mestecau Mai multe despre materialele grele (jucării, oase, kibble, etc.) va fi mai puțin probabil să aibă acumularea dentară. Acest lucru se datorează faptului că actul de mestecare este abraziv și va freca placa și calculul.

Vedeți ce trebuie să spună acest medic veterinar - cu atât mai mult periați cu atât mai bine! Chiar și o dată pe săptămână sau o dată pe lună face o mare diferență pentru chomperii câinelui tău.

câine pastă de dințiDe ce curăță dinții câinelui meu important?

Credeți sau nu, igiena dentară de rutină este una dintre cele mai trecute aspecte ale proprietății caninei.

Mulți proprietari nu își perie în mod regulat dinții câinelui - din acest motiv, boala dentară este una dintre cele mai răspândite probleme din toate rasele de câini.

Pot folosi pasta de dinți pentru a curăța dinții câinelui meu?

În nici un caz. Pastele de dinți umane conțin fluorură, o substanță care este toxică pentru animalele de companie. Din fericire, ei fac câine pastă de dinți Doar pentru canini!

Asigurați-vă că utilizați întotdeauna produse dentare special concepute pentru animale de companie, cum ar fi acest lucru Pasta de dinți cu articul de pasăre petrodex si aceste periuțe de dinți canine extra-lungi de la Pet Republique.

Dacă nu pot să-mi perie dinții câinelui meu?

Nu fiecare câine va tolera periajul dinților. Cel mai bun împușcat de a avea un câine adult care cooperează cu periajul regulat dinții este de a introduce cățeluși la îngrijirea dentară de la o vârstă fragedă.

Deși majoritatea câinilor tineri nu vor avea nevoie de curățarea regulată a dinților, este important să le învățați să accepte utilizarea unei periuțe de dinți.

La fel ca și tu antrenezi un cățeluș pentru a vă permite să-ți taie unghiile, ar trebui să-i antrenezi să-ți lași dinții. Dacă câinii nu sunt introduși de la o vârstă fragedă, este un proces care va necesita mult mai multă pregătire, timp și răbdare.

Unii câini nu ne vor permite să ne ocupăm de gura lor. În acest caz, o abordare a mâinilor este cea mai bună pentru proprietar și pentru animale de companie - din fericire, există o mulțime de doggie produse dentare de pe piață care pot ajuta la combaterea bolii dentare pentru câinii care nu pot să-și susțină dinții!

Care sunt cele mai bune produse dentare câine?

Produsele dentare câine sunt diferite mărfuri pe care le folosim pentru a păstra dinții câinelui curat! Boala dentară ușoară poate fi, în general, rezolvată prin utilizarea unui produs stomatologic, care este economiile de viață noi pentru câinii care urăsc să-și atingă dinții!

Aceste produse lucrează prin acțiuni abrazive sau enzime pentru a reduce acumularea plăcii și a calculului. Există mai multe opțiuni disponibile prin intermediul magazinului local de vânzare cu amănuntul, online sau la biroul dvs. de veterinar. Iată câteva dintre cele mai comune produse:

  • Câine produse dentareDental tratează. Tratează ca cele populare Greens Dental tratează sunt minunate pentru a vă împrăștia respirația câinelui, precum și reducerea dezvoltării plăcii. Mulți câini iubesc și gustul!
  • Spray-uri dentare și aditivi de apă. Aceste produse conțin enzime care descompun acumularea plăcii câinelui. Recomandăm Respirație naturală Spray de îngrijire orală de la Amazon.
  • Pulberi dentare. Pulberile pot fi plasate pe alimentele câinelui dvs. și pot ajuta la curățarea dinților. O astfel de pulbere care a primit o mare recenzie online este Vertri-Science Laboratories Pulbere de susținere Perio-suport.
  • Prescripție diete dentare. Pentru problemele de dinți severe, veterinurile pot prescrie diete alimentare de câine dentare, cu kibble special formulate, care, în loc să se prăbușească, curățați dinții câinelui.
  • Jucării de câine dentare. Jucăriile de câine dentare au mici nuburi și specite care ajută la curățarea dinților câinelui curat în timp ce mestecă și joacă, cum ar fi Nylabone Dog Dog Chew Toy.

Boala dentară câine poate provoca probleme grave de sănătate

Dacă este lăsată netratată, boala dentară de câine poate provoca daune altor organe vitale din interiorul corpului. Toxinele se acumulează în gură și apoi sunt circulați de fluxul sanguin.

Aceste toxine sunt apoi filtrate de organe importante, cum ar fi ficatul și rinichii. Ulterior, aceste organe devin deteriorate și boala pe termen lung poate duce la eșecul organelor.

Ce sunt semne de boală dentară?

Câteva simptome ale bolii Doggie Dental includ:

  • Respirația mirositoare murdară
  • Excesiv de drooling
  • Red, inflamate sau sângerare gingii
  • Pierderea poftei de mâncare
  • Placă sau calculul de calcul
  • Dinți liberi sau lipsiți
  • Gura dureroasă sau dureroasă

Cum pot fi evitate problemele dentare?

Vești bune! Cea mai bună modalitate de a preveni problemele dentare din cel mai bun prieten al dvs. este de a practica o bună igienă dentară. Care ar trebui să fie ușor de reținut, deoarece este același pentru oameni!

Când ar trebui să-mi perie câinele

Luarea măsurilor preventive vă va asigura că câinele dvs. are o gură sănătoasă cu dinți albă. Ca și oamenii, câinii ar trebui să aibă dinții periat în mod regulat. Tar trebui să se facă cu produse special concepute pentru câini, în special pastă de dinți.

De asemenea, asigurați-vă că aveți o relație bună cu medicul veterinar. Problemele dentare severe pot fi evitate prin faptul că ați văzut câinele dvs. de un veterinar în fiecare an. Ei vor evalua dinții la verificarea anuală a puilor și vor recomanda curățenie profesională dacă este necesar.

Dinții câinelui meu sunt foarte răi. Ce ar trebuii să fac?

Vorbiți cu medicul veterinar. Veterinarul dvs. știe ce este cel mai bun pentru câinele dvs. și vă poate recomanda cum să abordăm boala dentară pentru câinele dvs. ca individ. Curățarea profesională a dinților este necesară, de obicei, deoarece câinii îmbătrânesc sau dezvoltă placă excesivă și calcul.

O curățare profesională profundă a dinților este efectuată de medicul veterinar, similar cu modul în care medicul dvs. dentist vă va curăța dinții. Pentru siguranța câinelui dvs., el / ea va fi plasat sub anestezie. Acest lucru va permite medicului veterinar să examineze întregul gura câinelui dvs. și să vizeze toate zonele problematice.

Veterinarii folosesc unelte specializate pentru a îndepărta placa și calculul. Curățarea dentară este apoi urmată de o lustruire pentru a părăsi dinții câinelui curat curat.

Cazurile mai severe de boală dentară pot solicita evaluarea dinților cu raze X. Acest lucru va permite medicului veterinar să determine dacă dintele ar trebui să fie tras sau nu.

În mod surprinzător, câinii se vindecă foarte bine după procedurile dentare. Ei pot chiar să mănânce Kibble cu puțin până la desători! Este uimitor cât de bine au rămas înapoi odată ce au o gură sănătoasă.

Care sunt jucarii și mestecați Doggie preferat și mestecați? Împărtășește-ți alegerile în comentarii!

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cât de des ar trebui să-mi curăț dinții câinelui meu?