Utilizări ale aloe vera la câini: beneficii & cum se utilizează

Utilizări ale aloe vera la câini

Aloe Vera arată ca un cactus, dar este de fapt parte din familia crinului. Crește în părți ale lumii care sunt fie tropicale, fie semipoice. Este o plantă atractivă care este adesea cultivată în terariu în jurul caselor, în plus față de utilizarea într-o întreagă serie de produse cosmetice și loțiuni ale pielii.

Aloe Vera a fost de mult timp folosit de oameni pentru o varietate de afecțiuni proprii. Cel mai frecvent, oamenii doresc să o pună pe pielea lor când au avut prea mult soare și au devenit arse. Dar, având în vedere că majoritatea câinilor nu au pielea care este văzută de soare, poate fi folosit de către prietenii noștri canini pentru a-și îmbunătăți sănătatea sau calitatea vieții în orice fel? Și este sigur să-l utilizați?

În acest ghid pentru Aloe Vera la câini, ne uităm să răspundem la aceste întrebări, astfel încât ca proprietarii de câini, putem folosi planta în condiții de siguranță și la cea mai bună și cea mai bună utilizare. Ne poate ajuta să ieșim dintr-o serie de probleme diferite, deci este bine să aveți în kiturile noastre de prim ajutor și să știm cum să o folosim.

În legătură cu o postare: Cel mai bun protecție solară pentru câini

Aloe vera beneficiază

Beneficiile utilizării aloe vera la câini

Cele mai bune beneficii ale aloe tind să fie găsite atunci când sunt utilizate în exterior pe piele. Acest lucru este în jos proprietățile plantei care îl fac antibacteriene și antifungice, precum și în măsură să fie utilizate ca un antiinflamator. Acesta este motivul pentru care este atât de liniștitor când este aplicat pielea noastră, precum și câinii tăi.

Motivul pentru care reduce inflamația se datorează acestuia care conține prostaglandine care lucrează și la promovarea vindecării sau oprirea reacțiilor alergice în piesele lor. Ținând cont de acest lucru, Aloe Vera este fantastic să se aplice la orice sau la toate infecțiile cutanate pentru a ajuta la stimularea vindecării sau pentru a ajuta la uciderea infecției care ar putea fi propagă. În plus, cu toate aceste proprietăți fantastice din cadrul Aloe, este un remediu ideal pentru a aplica topic la orice răni sau arsuri și chiar poate iritații ale pielii cum ar fi mușcăturile, ghearele sau eczema. Ceea ce ajută în special cu câinii este că aloe se simte răcirea și astfel că sunt mai susceptibile de a permite proprietarilor să o aplice în primul rând, fără a provoca o agitație.

Mai jos este o listă completă a condițiilor pe care Aloe le poate fi folosită pentru a vă ajuta să beneficiați de câinele dvs.

  • Urechi dureroase care cauzează iritarea câinilor datorită creșterii drojdiei în masă. Proprietatea antifungică a Aloe ajută la combaterea capacității drojdiei de a se răspândi.
  • Mătreaţă este de fapt cauzată de o ciupercă mică. Se situează în interiorul porilor de pe pielea câinelui, unde foliculii de păr pot crește și ele. Aloe poate ajuta foarte mult cu această problemă ca nu numai că ucide ciuperca care provoacă mătreață în primul rând, ea calmează și hidratează pielea slabă a câinelui tău.

În legătură cu o postare: Șampon de câine pentru mătreață

  • NOZE uscate, crăpate sau labele. Aloe Vera poate fi folosit ca un leac pentru piciorul sportivului la om, și în mod similar, dacă câinele dvs. suferă de o problemă de genul ăsta, aloe poate fi folosită și pe labele lor. Dacă observați că lor labele sunt uscate sau crăpate, încercați să aplicați un aloe la acesta. Același lucru se poate spune despre labele crăpate uscate.
  • Ringworm este o ciupercă care afectează atât oamenii, cât și câinii. Ringworm arată ca un cerc urât pe pielea câinelui tău și poate provoca mâncărime. Aloe Vera ajută la lupta împotriva tratării acestuia datorită proprietăților sale antifungice.
  • Puncte fierbinți. Când câinii suferă de pete fierbinți, poate fi incredibil de dureros datorită cantității de mâncărime pe care o cauzează, precum și durerea de la căldură pe care hotspoturile le aduc. Este o idee bună să le tratați cât mai repede posibil, deoarece ele pot deveni mai mari prin zgârieturi de către câinele dvs. care răspândește infecția în jurul locului cu labele sau limba. Aloe Vera va răci la fața locului fierbinte, pentru a opri câinele dvs. de zgâriere, precum și promovarea vindecării ranălui în primul rând.
  • Soarele infectate în pliurile de piele. Acesta este un tip de durere de pat care poate afecta câinii care au pliuri de piele. Ele pot fi incredibil de dureroase și de fapt destul de periculoase dacă sunt lăsate neobservate sau nediagnostice pentru o perioadă de timp. Aloe Vera poate ajuta la etapele inițiale, deoarece va ajuta la uciderea infecției datorită abilităților sale antibacteriene și antifungice, în timp ce senzația sa de răcire oprește un câine din mâncărime, împiedicând astfel capacitatea sa de a se vindeca.
  • În cazul în care câinele dvs. săraci suferă de un ars din orice motiv, aplicând Aloe Vera poate atenua cu adevărat orice durere pentru ei. Poate că au mers pe un trotuar care este prea fierbinte în timpul verii și, prin urmare, au avut labele dureroase. Aloe Vera va răci orice rănire rapid în timp ce curăță rana pentru a preveni infecția ulterioară.

Cum se utilizează Aloe Vera

Cea mai bună și cea mai bună modalitate de a utiliza Aloe Vera pe câini este să o aplicați topic. Având în vedere că unul dintre principalele beneficii ale utilizării este o proprietate de răcire, aplicându-l topic este una dintre cele mai eficiente modalități de a profita de aceste avantaje ale utilizării sale.

Pentru ao aplica corect, nu trebuie să ieșiți și să cumpărați o plantă de aloe reală. În schimb, tot ce trebuie să faceți este să lucrați cu veterinarul dvs. pentru a alege cea mai bună cremă sau unguent disponibil pentru dvs. care conține planta de vindecare. Este deosebit de important să vă consultați medicul veterinar ca el sau ea va cunoaște istoria trecută a câinelui dvs., care este deosebit de importantă dacă au o stare de piele existentă. Cremele și unguentele disponibile pentru proprietarii de câini vor fi formulați pentru a fi siguri și pentru câini, astfel încât este întotdeauna cel mai bine să utilizați o loțiune specializată pentru a vă asigura că câinii dvs. au continuat să fie bunăstarea.

De fapt, este foarte descurajat să folosească planta în sine. Acest lucru se datorează faptului că există unele părți ale aloe care sunt rele pentru câini. Este marginile exterioare ale SAP, numite latex, care pot provoca câinelui dvs. unele probleme gastrointestinale, dacă nu mai mult atunci când sunt ingerate la un volum prea mare. Sa văzut că are unele efecte laxative puternice asupra câinilor și, în unele cazuri, poate fi chiar toxic.

Partea din planta care este necesară, pentru a vă ajuta să vă bucurați de beneficiile pe care le poate oferi, este foarte interior al frunzelor. Această parte este verde și este complet sigur de utilizat. Dar este mai bine să evitați aplicarea oricărei părți a plantei direct la câinele dvs. Riscul de a folosi partea greșită este doar prea mare și nu merită șansa. Plus, având în vedere cantitatea de loțiuni formulate special acolo, este la fel de rapidă și ușor de cumpărat unul dintre acestea de la veterinarul dvs. În acest fel, evitați toate reacțiile adverse.

Cele mai bune produse aloe pentru câini

Deci, care sunt cele mai bune produse aloe pentru câini? Ei bine, având în vedere că partea din planta care este utilă este sucul interior, asigurați-vă că aceasta este ceea ce este inclus pentru a avea orice utilizare deloc. După aceea, cele mai bune produse nu vor include niciun conservant, îndulcitori sau arome. Va fi, de asemenea, organică și pură. Toate acestea sunt cele mai bune pentru câinele dvs. și pentru mediul înconjurător pentru a opri agricultura care poate distruge habitatele pentru ao recolta.

aloe vera într-un borcan

În ceea ce privește tipul de produse cele mai bune pentru diferitele afecțiuni de mai sus, aceasta este o listă la îndemână pentru a vă ajuta să țineți un ochi când la veterinar.

  • Aloe gel de dinți - Acest gel special formulat oprește orice efect laxativ pe care câinele dvs. îl poate suporta dacă ar ingera o parte greșită a plantei de aloe sau prea mult din ea. Acesta vă poate ajuta cu adevărat în lupta împotriva plăcii de pe dinții câinelui dvs., precum și pentru a ajuta la combaterea oricăror infecții ale gurii dinților și gingiilor. Atât de multe probleme de sănătate se dezvoltă de la un câine care are o igienă proastă dentară, deci acesta este un produs excelent pentru cercetarea de a cumpăra
  • Aloe Gelly - Această formulă de aloe este perfectă pentru aplicarea local la condițiile de piele mai mici, cum ar fi tăieturile și pășunile.
  • Aloe gel cu propolis - Este fantastic să cumperi dacă îl vedeți la veterinarul dvs. Acesta poate ajuta cu adevărat să vă sprijine lupta împotriva câinelui dvs. care suferă de piele uscată sau crăpată. Aceste condiții pot apărea și pot fi dureroase atunci când pe nasul și labele lor.
  • Săpun lichid aloe - câinii nu urăsc să aibă o baie, dar când le faceți baieți, este o idee minunată să includeți aloe în ei Șampon de câine deoarece poate ajuta pielea sub blana lor. Acest lucru înseamnă că orice câini care au suferit din păcate de seceri recurente de mătreață și eczeme ar trebui să vadă o îmbunătățire considerabilă a sănătății pielii lor și, prin urmare, aspectul general al hainei lor.
  • Lotiunea de căldură aloe - Această formulare de gel aloe ajută la pătrunderea adâncă, astfel încât câinii care au alergat toată ziua și nu sunt suficient de tineri pentru a face acest lucru, poate avea o ușurare a căldurii îndreptate în articulațiile lor rigide. De asemenea, poate ajuta să calmeze mușchii obosiți. Acest lucru este fantastic să aibă în jur dacă aveți un câine de lucru îmbătrânit sau pur și simplu un câine care nu știe cum să încetinească pentru binele ei.

Ce trebuie să faceți dacă câinele dvs. ingeră aloe vera

Atunci când este folosit în mod corespunzător, Aloe Vera nu este numai sigur de utilizat pe câini, este o armă excelentă care să aibă în arsenalul dvs. de a ajuta să-și calmeze diferitele lor afecțiuni. Cu toate acestea, asta nu este de spus, ca toate medicamentele sau remedii pe bază de plante, că este 100% sigură să se folosească tot timpul.

Pentru Aloe Vera, pur și simplu nu este o idee bună pentru ca câinele dvs. să ingerați vreunul dintre ei. În timp ce o mare cantitate este necesară pentru a fi consumată pentru a fi toxică, chiar și o mică cantitate poate determina să aibă un stomac deranjat care poate duce la deshidratare dacă este destul de rău. Având în vedere acest lucru, asigurați-vă că câinele dvs. nu linge nici o parte a corpului său pe care ați aplicat o loțiune de gel aloe sau un unguent.

În legătură cu o postare: Cele mai bune conuri de câine

Dacă observați că a ingerat câteva dintre loțiunile pe care le-ați aplicat, încercați să vă asigurați că beau multă apă și sunați-vă imediat pentru sfaturi. Probabil că vor sugera pur și simplu urmărirea îndeaproape pentru orice deteriorare a stării lor, dar, deoarece vor cunoaște istoria câinelui dvs., ei vor ști care este cel mai bun mod de acțiune.

Beneficiile aloe vera la câini

Linia de jos

Știind cum să utilizați Aloe Vera pentru câinele dvs. este o idee fantastică, având în vedere că poate atenua atât de multe condiții diferite ale pielii și probleme. În timp ce evident nu există fără riscuri, aceste riscuri sunt ușor de a circumna și de a evita cu aplicarea corectă a unui gel. În plus, este un remediu pe bază de plante și natural, astfel încât evită necesitatea unor substanțe chimice dure că conțin unele medicamente sau unguente. Aceasta înseamnă că efectele secundare pe care substanțele chimice dure le pot provoca sunt evitate și sănătatea câinelui dvs. este în cele din urmă mai bună pe termen lung.

Condițiile pielii și infecțiile cutanate pot fi uneori începutul unor probleme mai grave, astfel încât să știi că aloe vera și cremele sale pot fi folosite pentru a opri sau a preveni acele condiții în primul rând, este o bucată mare de cunoștințe pentru ca proprietarul câinelui să aibă. Luați timp pentru a afla cum să utilizați în siguranță Aloe Vera, iar câinele dvs. nu va trebui să sufere din nou de o problemă de dermatită dureroasă din nou.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Utilizări ale aloe vera la câini: beneficii & cum se utilizează