12 Cei mai buni caini pentru seniori: cainii de top pentru seniori si vârstnici

Cei mai buni câini pentru seniori

Când bunicul meu și-a exprimat interesul pentru a găsi un animal însoțitor pentru a-și păstra compania în cabina ei rurală, am început să mă gândesc la câini diferiți pentru ao ajuta să găsească prietenul perfect blanur.

Câinii fac prieteni mari în toată viața noastră, dar pe măsură ce îmbătrânim, Uneori tipul de câine care se potrivește cel mai bine în stilul nostru de viață se poate schimba, mai ales pe măsură ce îmbătrânim. În timp ce câinii sunt minunați la furnizarea unei companii și iubirea necondiționată, unele Pooches (în special cele cu o tonă de energie!) poate fi copleșitoare pentru cei cu un stil de viață mai puțin activ.

În acest articol vom privi la diferite rase pentru a găsi câinele care se potrivește cel mai bine stilului dvs. de viață - în mod specific, celor mai buni câini pentru seniori! Indiferent de nivelul dvs. de activitate, există o pooch perfect pentru dvs!

Factori de luat în considerare la obținerea unui pooch

Dacă sunteți o gândire senioră la aducerea unui prieten cu patru picioare în viața voastră, asigurați-vă că luați în considerare acești factori atunci când selectați un nou amic.

Nivelul energetic: pentru persoanele în vârstă care conduc mai puțin de viață mai puțin activi, un câine cu niveluri mai scăzute de energie va fi un partener ideal pentru dvs. Unele pooches necesită doar una sau două plimbări scurte pe zi, ceea ce reprezintă o modalitate excelentă de a vă menține atât sănătoasă, în timp ce sunteți încă gestionabilă! Câinii cu niveluri mai scăzute de energie sunt, de asemenea, mai potrivite pentru a vrea să vă înghesuiți cu dvs. în timp ce citiți o carte sau o ședință de un incendiu!

Dimensiune: Câinii care sunt mai mici pot fi mult mai ușor de gestionat. Cu un pic de pooch, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la ei sărind pe tine și te-am bătut sau trage prea tare pe lesa. Ele sunt, de asemenea, mai ușor de transportat, indiferent dacă mergeți la o scurtă călătorie sau luați-le la veterinar. Și ca un bonus suplimentar, acestea tind să aibă costuri medicale mai ieftine decât câinii mai mari!

Adulți VS Puppy: Puppies au niveluri mult mai mari de energie și necesită o mulțime de atenție - să nu mai vorbim, Puii trebuie să fie familiarizați. Pentru mulți seniori, adoptând un câine mai în vârstă care este deja instruit este o alegere bună, deoarece vă puteți concentra doar pe bucura de timp cu pooch-ul dvs. fără a vă îngrijora de casa dvs. de a fi distrusă! De asemenea, vă puteți simți bine despre adoptarea unui câine mai vechi, care este mai puțin probabil să găsească o casă bună, deoarece mulți oameni doresc să adopte puii.

Comunitate: Pentru persoanele în vârstă care trăiesc în comunități, pot exista linii directoare rezidențiale pentru ce tipuri de animale de companie pe care le-ai permis să le aibă! Unele comunități permit doar animale de companie sub o anumită dimensiune, în timp ce în alte locuri sunt interzise anumite rase controversate, cum ar fi tauri de pit.

Sănătate: Unii câini sunt mai probabil să aibă Probleme scumpe de sănătate decat altii. De exemplu, rase precum dachshunds sunt predispuse la probleme de spate, iar schnauzers miniatural au șanse mai mari decât alte rase de dezvoltare a diabetului.

Cei mai buni câini pentru seniori și vârstnici

Am compilat o listă a câinilor pe care îi recomandăm ca cei mai buni câini pentru seniori, datorită întreținerii lor ușoare și a energiei relativ scăzute (în cea mai mare parte). Desigur, această listă nu este exclusivă - există o mulțime de alte rase care ar funcționa excelent cu proprietarii vârstnici!

Cainii de adăpost și rasele mixte sunt, de asemenea, alegeri fine, atâta timp cât evaluați cerințele lor de energie și îngrijire și luați în considerare modul în care aceste nevoi se vor potrivi cu stilul dvs. de viață.

1. Malteză

malteză

Această rasă de câine hipoalergenic are o medie de 4 până la 7 kilograme cu a Speranța de viață lungă de 15 până la 18 ani. Foarte portabil, Malteză este crescând să fie un lapdog perfect și un animal de companie. Malteză tind să fie incredibil de afectuos și inteligent, făcându-le foarte receptivi la antrenament. Acesta este un câine mare pentru cineva care caută un amic iubitor și attent!

Cu această rasă există mai multe probleme de sănătate care trebuie luate în considerare, cum ar fi glaucomul, defectele hepatice și "Sindromul câinelui agitator."Acestea pot fi evitate parțial prin alegerea cu atenție a unui crescător atunci când vă căutați noul dvs. Pooch!

În timp ce Maltezi are nevoie de o anumită cantitate de îngrijire, părul îi face grozav pentru cineva cu alergii. Și cu toate animalele de companie, este important să vă păstrați puicul sănătos prin menținerea greutății, a dietei și a exercițiilor!

Alte rase similare (hipoalergenic) care trebuie luate în considerare includ Bichon Frise, Shih Tzu, si Havanese.

2. Mops

Pugs fac animale de companie superioare bune

Pugs sunt o rasă super blândă și afectivă a cărei natură jucăușă, curioasă le face un tovarăș îndrăzneț și iubitor. Pugurile de obicei cântăresc între 14 și 18 kilograme și adesea trăiesc pentru a fi de 13 până la 15 ani. Moderat activ, Pugs iubesc să meargă pentru plimbări, dar sunt, de asemenea, fericite să vă strângeți pe canapea! De fapt, Pugs într-adevăr nu ar trebui să se angajeze în activități intense datorită problemelor lor de respirație (care rezultă din nasul lor snubbed).

În timp ce Pugs pot suferi de probleme oculare și probleme de respirație, ele sunt o rasă sănătoasă, deși este important să se țină cont de greutatea lor, deoarece sunt mâncători vagi. Ca și în cazul altor câini de rasă pură, este înțelept să treceți printr-un crescător de reputație - unii chiar fac testarea genetică pentru a reduce șansele de a vă dezvolta anumite boli.

Pugurile sunt cu părul scurt și, Deși nu hipoalergenic, ei necesită îngrijire minimă, făcându-le o întreținere redusă și opțiunea rentabilă pentru un animal însoțitor. Mici, dar robust, pugs împachetați o mulțime de personalitate în corpurile lor mici!

3. Beagle

Beagle

Beagles sunt cunoscute pentru a fi dulci, blând, independenți și energici (să nu mai vorbim de acesta Rasa de snoopy). În timp ce Inteligent, Beagles poate fi încăpățânat și curios, ceea ce poate necesita creativitate și instruire extinsă! Cu o greutate medie de 24 de lire sterline și o speranță medie de viață de 14 ani, acești câini de câini fac tovarăși mari de blană. În mod natural, un câine de ambalaj, beagles sunt sociale și, de obicei, face bine în jurul altor câini!

Această rasă are energie moderată până la mare și se face bine cu mai multe plimbări pe zi sau în capabilă să ruleze într-o curte. Beagles se dezvoltă, de asemenea, pe o mulțime de atenție și de stimulare. Aceasta ar fi o rasă bună pentru cineva care caută o distracție Insotitor de drumeții!

Beagles se bucură de o sănătate bună și, în timp ce sunt nu hipoalergenic, au straturi scurte care sunt ușor de îngrijit. Este important să țineți un ochi asupra dietei Beagles totuși, deoarece acestea tind să-și iubească mâncarea! În timp ce mici, beagles sunt destul de robuste și bucurați-vă de o mare varietate de activități.

4. Chihuahua

Chihuahuas sunt minunate pentru seniori

Chihuahua medie de 3 până la 6 kilograme și poate trăi o viață lungă de aproximativ 18 ani. O rasă plină de viață, loială, ciudată, Chihuahua poate avea o mare varietate de trăsături de personalitate. Foarte mici și ușor de transportat sau de transport (se pot potrivi cu ușurință într-o Carrier Purse), această rasă poate fi un cuddly, afectuos snuggler perfect pentru cineva care nu caută un câine care are nevoie de o mulțime de exerciții fizice sau plimbări lungi.

Chihuahua sunt, în general, a sănătos rasă, dar, ca și în cazul tuturor câinilor de rasă de rasă, este important să găsiți un crescător de reputație. Cu straturile lor scurte, îngrijirea este destul de simplă și ușoară. Cu toate acestea, ele nu sunt hipoalergene!

Deoarece Chihuahuas sunt atât de mici, au vezici foarte mici. Cu această rasă poate fi o idee bună să încercați o cutie de gunoi sau să aveți Doggie Pee Pads undeva în casă pentru ca ei să se poată elibera într-un loc acceptabil.

Această rasă este foarte mică și fragilă și poate fi predispusă la lătratul datorită naturii lor adesea nervoase.

5. Boston Terrier

Terrierii Boston sunt câini buni pentru seniori

Boston Terriers sunt câini de 10 până la 25 de kilograme, cu o speranță de viață de aproximativ 12 ani. O rasă inteligentă, jucăușă, Terrierul dvs. Boston este sigur că are o personalitate colorată! Un teritoriu foarte afectuos și prietenos, Boston, fac prieteni excelenți care sunt fericiți să fie cu dvs. dacă vă bucurați de o mulțime de plimbări sau sunteți mai potriviți pentru a vă bucura de o zi liniștită în camera dvs. de zi.

Deoarece terrierii din Boston sunt Brachycefalice (cuțit scurt), ele pot fi predispuse la probleme de sănătate, cum ar fi dificultățile de respirație. Și să fie avertizați, ei pot, de asemenea, să sforăiească! Altele decât problemele respiratorii, Terrierii Boston sunt câini robusi care pot conduce vieți lungi și sănătoase cu îngrijirea potrivită!

Periajul adecvat este întotdeauna bun pentru a vă menține cu orice pooch, dar terrierii Boston au straturi scurte care sunt relativ scăzute și nu vor vărsa o tonă; Cu toate acestea, acestea nu sunt o rasă hipoalergenică.

Dacă acest tip de câine interesează, o rasă similară pe care ați dori să o priviți este Buldog francez.

6. Otterhound

Otterhound

Dacă sunteți în căutarea unei rase mai mari, mai active, Otterhound ar putea fi povestea potrivită pentru dvs. Cu o greutate maximă de aproximativ 50 de kilograme, acești câini prietenoși, independenți au o speranță de viață relativ lungă de aproximativ 12 ani.

Afectuos și alertă, această rasă moderată activă iubește toate tipurile de activități - în special înot! Otterhoundul are un strat dublu repellent cu apă și Webbed toes, făcându-l bine potrivit pentru activitățile de apă.

Deși nu este hipoalergenic, Otterhounds Shed Minimal și necesită doar o întreținere moderată și periaj. Ele sunt o rasă relativ sănătoasă, deși cu toți câinii de rasă pură este important să vă faceți cercetările înainte de a le adopta de la un ameliorator sau de salvare!

7. Cavalier King Charles Spaniel

Cavalier-King-Charles-Spaniel

Cavalier King Charles Spaniels sunt o rasă elegantă cu o haină lungă și matasoasă. Această pooch afectivă cântărește între 13 și 18 lire sterline și are o speranță de viață de 9 până la 14 ani.

Jucăuș, adaptabil și sociabil, regele cavalier Charles Spaniel poate face un mare partener dacă într-un cadru rural sau în apartamentul tău în oraș. Deși această rasă are bună capacitate de supraveghere Și este sigur că vă avertizați la intruși, acest câine mic este foarte blând și prietenos.

Această rasă nu este hipoalergenică și necesită moderată îngrijirea și periajul, ca blană lungă, matasoasă să fie ușor de matted. Cu această rasă este important să găsiți un crescător bun, deoarece sunt predispuși la mulți probleme de sanatate cum ar fi condițiile cardiace, condițiile neurologice și condițiile ochiului / pielii.

Cavalier King Charles Spaniels sunt destul de active și face cel mai bine cu exerciții moderate. Plimbările lungi și excursii la parcul de câine sunt mult apreciate! Acest câine ar putea fi perfect pentru dvs. dacă vă bucurați de un stil de viață oarecum activ sau să aveți o curte mare.

8. Poodle (standard, miniatură sau jucărie)

pudel

Pudele sunt câini energici, inteligenți și loiali. Indiferent dacă preferați câini mai mari sau mai mici, Poodles vin într-o varietate de dimensiuni! Podelele de jucărie variază în dimensiune de la 6 la 9 kilograme, pudele miniaturale sunt de 15 până la 17 kilograme, iar polițele standard pot fi de 45 până la 70 de lire sterline. Podelele de jucărie și miniaturale au o durată de viață de până la 15 ani, în timp ce polițele standard au o durată medie de viață de 12 ani.

Poodles pot fi o rasă nervoasă și au nevoie de o cantitate bună de socializare și interacțiune. O rasă activă, fac cel mai bine cu o varietate de activități, de la mers la înot!

Dacă suferiți de Alergiile legate de animalele de companie, Un pudel ar putea fi prietenul perfect pentru tine! Cu blana lor hipoalergenică, ei au nevoie de îngrijire profesională, dar nu vei avea nevoie niciodată vidați blana lor! Poodleii sunt, în general, o rasă sănătoasă, deci nu va trebui să vă faceți griji cu privire la suportul prea multor costuri medicale.

9. Cocker spaniol

Cocker spaniol

Dacă vă amintiți cu blândețe că vizionați doamna și trampul ca un copil (sau cu nepoții), Cockerul loial și elegant Spaniel poate fi însoțitorul pentru tine!

Aceste pooches sunt a Rasa de dimensiuni medii, de obicei cântărind între 20 și 30 de kilograme și în picioare între 13.5 și 15.5 inci înălțime. Ele sunt un animal de companie grozav pentru oamenii care îi plac compania - un spaniel de cocker va fi reticent să vă părăsească!

Cocker Spaniels se înțeleg cu toată lumea, indiferent dacă sunt copii sau un alt animal de companie. Deși ar putea avea nevoie de o mică încurajare suplimentară pentru a vă obișnui să mergeți afară pentru a-și face afacerea, acești puii sunt extrem de ușor de antrenat (am întâlnit odată cine a învățat să "cânte" ziua de naștere fericită!). Îi place să fie în jurul oamenilor și pot deveni singuri dacă au plecat acasă singur pentru prea mult timp.

În timp ce acești câini sunt fericiți să stea și să se înghesuie, au nevoie și de un exercițiu. Veți dori să luați Pupul Spaniel pe 2 scurte, 30 de minute pe zi. Dacă aveți nevoie de un pic de împingere suplimentară pentru a vă menține exercițiul zilnic, energia veselă a lui Cocker Spaniel poate fi un motivator mare.

Cocker Spaniels nu sunt cele mai bune rase acolo pentru persoanele cu alergii; în ciuda părului (spre deosebire de blănuri), ele nu sunt hipoalergenice. Părul lor poate fi o binecuvântare sau un blestem, în funcție de preferințele dvs. Ei nu au vărsat atât de mult, deci nu va trebui să vă faceți griji cu privire la aspirarea după ei, dar haina lor are nevoie de întreținere, cu periere temeinică și excursii regulate la groomers. Pentru o întreținere scăzută Doo, cereți "Cutia de catelus."

Spaniels nu au de obicei multe probleme medicale în timpul duratei lor de viață de 12-15 ani, dar că, desigur, vor varia între crescători. Unele probleme comune includ alergiile alimentare și, pe măsură ce avansează în ani, displazie de șold, insuficiență renală și cataractă.

10. Pembroke Welsh Corgi

Corgi

Pembroke Welsh Corgi este o alegere excelentă pentru seniorii care caută un tovarăș de patru picioare - întrebați doar Regina Angliei! De la tinereții ei până astăzi, acești pui au fost un favorit al Elizabeth al II-lea, și este ușor de văzut de ce.

Cu dispunerea lor iubitoare dar independentă, Acești câini sunt o companie minunată dacă locuiți într-un apartament sau aveți un spațiu suplimentar suplimentar pentru câțiva dvs. la Zip despre.

Corgisul sunt un câine de dimensiuni medii, în picioare cu 10-12 inci înălțime și cântărind nu mai mult de 30 de kilograme (Deși este posibil să trebuiască să-i monitorizați mâncarea pentru al păstra la o greutate sănătoasă!). Haina lor dublă este rezistentă la intemperii, dar păstrați-vă minte - înseamnă, de asemenea, înseamnă ele sunt nivele semnificative. Periajul regulat ar trebui să vă ajute să vă mențineți casa de a obține un strat de blană Corgi.

Corgisul sunt foarte inteligenți și iubesc să fie în jurul oamenilor. De fapt, ei sunt prietenoși cu străini și vor deveni singuri dacă departe de proprietarul lor prea mult. Ele sunt minunate cu copii și alte animale de companie, deși ar trebui să monitorizați aceste interacțiuni la început - Corgis, uneori, la glezne în timpul jocului datorită instinctului lor de hrănire. Ele sunt moderat ușor de antrenat, deși unele au fost cunoscute a fi un pic intenționate.

Aceste pooches cu picioare scurte au o cantitate surprinzătoare de energie care ar trebui să fie ușor de gestionat pentru un senior activ. Ei necesită aproximativ 30-45 de minute de exercițiu pe zi. Dacă aveți o curte mică pentru ca ei să alerge în jurul valorii de acesta este un bonus, dar Corgis se adaptează, de asemenea, la viața apartamentului foarte ușor.

Corgis trăiește 11-13 ani și sunt relativ sănătoși, deși veți dori să vă asigurați că poochia dvs. nu mănâncă și că nu este sărituri în sus sau în jos din mobilier. Îngrijirea cadrului mic, lung al lui Corgi în tineret înseamnă că va fi mai puțin probabil să sufere de afecțiuni comune, cum ar fi displazia de șold și boala discului nevertebral pe măsură ce vârgește.

11. Terrier scoțian

Terrierii scoțian sunt minunați pentru seniori

Terrierul scoțian, adesea afectuos numit "scottie", a fost un favorit în Casa Albă de zeci de ani - Franklin D. Roosevelt, Dwight D. Eisenhower, Jacqueline Kennedy Onassis, și George W. Bush erau toți iubitorii acestui câine independent și curajos.

Scotties nu sunt doar un mare partener pentru președinți, ci și vârstnicii, din cauza lor temperament adaptabil, dimensiune mică și haina hipoalergenică.

Scotties sunt A Rasa mică, în picioare nu mai mult de 10 centimetri la umăr și cântărind între 18 și 22 de lire sterline. Așa cum am menționat, au păr hipoalergenic, care este minunat pentru seniori cu alergii. În timp ce nu vărsăm foarte mult (un plus mare), haina lor dublă are nevoie de îngrijire săptămânală.

Ele sunt inteligente, dar pot fi încă puțin dificil de antrenat. Din fericire, ele sunt ușor de mituit cu tratamente (ceva mulți bunici știu ceva despre)!

Aceste mici pooches sunt nu prea mult de alergare, dar sunt încă destul de energic. Ele sunt perfecte pentru seniorii cărora le place să iasă pentru un AMBI zilnic, fără să vă îngrijoreze că pudorul lor trăgând în mod necontrolat.

Scotties sunt câini de apartament mare și sunt minunați cu copii. Dar ei beneficiază, de asemenea, de a avea o curte dată lor Predilecția pentru săpare, care provine dintr-o lungă istorie de vânătoare de animale de vânătoare, cum ar fi Badgers. Dați-i un loc dedicat pentru a săpa pentru a se putea distra de ore, fără a vă conduce nucile sapand gropi o grădină iubită de trandafiri.

Terrierii scoțiani pot trăi 11-13 ani, cu relativ puține probleme de sănătate. Boala lui von Willebrand (o tulburare potențial fatală, ereditară) afectează această rasă mai mare decât altele, dar recent s-au înregistrat unele progrese Identificarea acesteia prin testarea ADN-ului. Scotties suferă, de asemenea, în mod unic de Scotty cramp, o afecțiune musculară care afectează aceste pooches după o perioadă de exerciții fizice sau de emoție. Dacă puii dvs. are simptome severe, discutați cu medicul veterinar, dar în majoritatea cazurilor nu este nimic de îngrijorat.

Un ultim lucru: Scotties nu înotați foarte bine, deci asigurați-vă că Păstrați piscina și siguranța cu barca Dacă vă petreceți mult timp agățat în jurul apei.

12. Greyhound italian

Grandicii ar putea ști Greyhound italian De la recent Popularitatea YouTube, Dar ceea ce ei nu știu este că acest pooch este de fapt un mare partener pentru seniori!

"Iggii" (așa cum au fost porecled) stau până la 15 centimetri înălțime și de obicei cântăresc în 11 kilograme. Dacă întâmpinați un câine sensibil și jucăuș, Greyhoundul italian ar putea fi completarea corectă a casei dvs.

Greyhoundul italian Dimensiunea mică îl face o rasă ușor de gestionat pentru mulți seniori. În plus, ele sunt hipoalergene cu un strat de întreținere redusă. Nu numai că acești puii abia vărsat, ei au, de asemenea, nu au nevoie de nevoi de îngrijire.

Ei pot să se răcească ușor și pot necesita un pulover sau palton de iarnă în lunile mai proaspete; Cu toate acestea, dacă pierdeți scena unde ați putea să vă păpiți pe nepoții în haine drăguțe, vă puteți bucura de acest aspect de a deține un Iggy.

Aceste pooches se dezvoltă în jurul oamenilor. Îi place să se strecoare, iar anticul lor Goofy sunt obligați să-și pună un zâmbet pe față. Mai ales în tinerețea lor, Iggii au o mulțime de energie și probabil vor necesita 1-2 plimbări pe zi de cel puțin o oră. Cu toate acestea, dacă adoptați o oi mai mare italiană, el se va adapta probabil la stilul dvs. de viață destul de ușor.

Iggii sunt o rasă inteligentă care se antrenează cu ușurință cu armătură pozitivă (adică tratează). Un lucru pe care îl au uneori dificultăți în HouseTraining. Ele sunt încă potrivite pentru viața de apartament, dar este posibil să aveți nevoie să puneți niște tampoane pentru a minimiza accidentele.

Greyhounds italian sunt câini sănătoși în general de obicei trăiesc 14 până la 15 ani. Totuși, există câteva obiceiuri pe care trebuie să le urmăriți pentru a evita excursii la veterinar.

Acești puii iubesc să urmărească lucrurile cu abandon, care nu este întotdeauna o potrivire bună pentru cadrele lor fragile, așa că asigurați-le pe o leșie atunci când ieșiți pentru a evita oasele sparte.

Ele pot fi, de asemenea, susceptibile la cancerul de piele. Ca atare, veți dori să vă asigurați că el se îndoaie în zonele umbrite și nu direct la soare. În calitate de îmbătrâni, el poate suferi de boli comune pentru câini mici, cum ar fi Luxation Patellar. Riscul altor aspecte comune, cum ar fi displazia șoldului, ar trebui redus prin trecerea printr-un crescător de reputație.

Sfaturi mai vechi de proprietar

Compania de câini este excelentă pentru orice vârstă, dar există câțiva luați în considerare proprietarii mai în vârstă ar trebui să țină cont:

  • Dog Manners & Training. Din cauza unui echilibru mai puțin și a unui risc de scădere mai mare, proprietarii de rang înalt trebuie să dedice mai mult timp instruirii. Un câine care sare în sus când vii în ușă cu mâinile pline de alimente, sau un câine care te deranjează de-a lungul străzii nu este doar o supărare - poate fi un pericol grav. Asigurați-vă că găsiți a Un antrenor de câini de reputație în zona dvs. pentru a vă asigura că prietenul dvs. blând este politicos și bine comportat.
  • Luați în considerare lenjerie de artritică. Leashele tradiționale pot fi destul de incomod pentru proprietarii cu artrită, deci încercați să optați pentru special câine leagă pentru mâinile artritice care prezintă o pereche suplimentară și o aderență mai confortabilă.
  • Plimbare și activitate fizică. Câinii au nevoie de o cantitate echitabilă de activitate fizică În fiecare zi, asigurați-vă că sunteți pentru sarcină. Sunt Reducerea câinilor de energie redusă care nu necesită o exercitare fizică, dar chiar și acești câini au nevoie de cel puțin o scurtă plimbare în fiecare zi și pauze de potty. Dacă nu vă puteți exercita câinele dvs., există servicii de mers pe jos de câine care pot ajuta, dar asigurați-vă că luați în considerare costul suplimentar.
  • Gândindu-se înainte. Proprietarii mai în vârstă ar trebui, de asemenea, să se asigure că se va întâmpla ce se va întâmpla cu câinele dacă se vor întâmpla să se mute într-o unitate de îngrijire care nu permite animalele de companie. Există un prieten sau un copil care ar fi dispus să-l ia pe câine dacă se întâmplă ceva neașteptat? Există facilități de îngrijire în apropiere care permit animalele de companie? Luați toate aceste lucruri în considerare dacă vă gândiți la adoptarea unui nou prieten.

Cei mai buni câini pentru vârstnici: Care este preferatul tău?

Personal, sunt un mare proponent de a avea un tovarăș de blană în jurul valorii - câinii pot face atât de mult pentru a stimula bunăstarea noastră emoțională și îmi place să am relația reciprocă de a avea grijă unul de celălalt!

Sperăm că această listă a celor mai buni câini pentru persoanele vârstnice ți-a dat o mulțime de idei pentru a găsi tovarășii cu patru picioare care sunt potriviți pentru persoanele mai în vârstă.

Ți-a plăcut această listă? Orice rase pe care credeți că le-am pierdut? Vă rugăm să împărtășiți orice gânduri sau povestiri din secțiunea de comentarii de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 12 Cei mai buni caini pentru seniori: cainii de top pentru seniori si vârstnici