Petplan și partenerul total de îngrijire a animalelor de companie pentru a oferi asigurări mai bune pentru animale de companie proprietarilor

PetPlan și partenerul total de îngrijire a animalelor de companie pentru a oferi asigurări mai bune pentru animale de companie proprietarilor

Pe 30 maia Un nou parteneriat unic va lansa pentru a satisface cererea tot mai mare de asistență medicală de înaltă calitate pentru animalele de companie. Compania de îngrijire a animalelor de companie, Cei mai buni prieteni de îngrijire totală pentru animale de companie, și furnizorul de asigurări de animale de companie, Petplan, Împărtășește o credință de bază că animalele de companie sunt familiale și se alătură forțelor pentru a ajuta consumatorii să obțină ceea ce au nevoie de industria de îngrijire veterinară de 15 miliarde de dolari pe an.

Cei mai buni prieteni pentru animale de companie are 38 de centre în 18 state care oferă cea mai bună îngrijire absolută pentru câini și pisici, inclusiv Servicii veterinare și de wellness, Îngrijirea, îmbarcare, instruire și tabără de Doggy Day. Unul dintre centrele lor este situat chiar în lumea Walt Disney. Compania și-a deschis centrul emblematic în 1996. La cei mai buni prieteni Îngrijirea animalelor de companie Câinii pot petrece un singur timp cu un membru al personalului iubitor de animale de companie, joacă pe terenul de joacă câine cu alți canini sau nap într-un sat Doggy All-Suite.

LEGATE DE: Dog Care 101: Cum să vă îngrijim câinele acasă

PetPlan este una dintre cele mai importante companii de asigurări de companie din lume și anul trecut au fost numite Forbes " Lista anuală a companiilor cele mai promițătoare ale Americii pentru al treilea an la rând. Lista este formată din 100 de companii private, de înaltă creștere, care au viitorul futures luminos. A fost, de asemenea, singura companie de asigurări de companie inclusă pe Inc. RevistăLista celor 500 de companii cu cea mai rapidă creștere a companiilor private din Statele Unite.

PetPlan și partenerul total de îngrijire a animalelor de companie pentru a oferi asigurări mai bune pentru animale de companie proprietarilor

Ei ofera Politicile de asigurare pentru câini și pisici complet personalizabile care oferă o acoperire standard cuprinzătoare a tuturor condițiilor cronice și ereditare pentru viața animalului de companie. Să nu mai vorbim de acoperire pentru orice accidente neprevăzute, pe care proprietarii de câini știu se pot întâmpla în orice moment.

După o revizuire extinsă a pieței asigurărilor de animale de companie, cei mai buni prieteni total de îngrijire a animalelor de companie a ales PetPlan ca furnizor preferat pentru mai mult de 50 de centre totale de îngrijire a animalelor de companie și spitale veterinare din Statele Unite. La rândul său, PetPlan va extinde ofertele speciale și promoțiile celor mai buni prieteni "peste 500.000 de clienți.

LEGATE DE: 9 cele mai bune dispozitive Dog Tech Proprietarii de animale de companie iubesc

Cei mai buni prieteni deja oferă un plan de wellness "TOTAL PET Care" care acoperă asistența medicală preventivă, îngrijirea de rutină și alte servicii. Parteneriatul companiei cu PetPlan va oferi o acoperire a clienților Îngrijirea veterinară neașteptată precum și completarea programului lor deja existent.

Chris Ashton, co-fondatorul și CEO-ul Petplan, spune că parteneriatul va face mai accesibilă îngrijiri veterinare excepționale părinților de companie din întreaga țară și că compania este mândră să facă instalațiile medicale de ultimă oră ale celor mai buni prieteni total Îngrijirea mai accesibilă persoanelor care altfel nu pot să-și permită aceste tratamente avansate pentru animalele de companie iubite.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Petplan și partenerul total de îngrijire a animalelor de companie pentru a oferi asigurări mai bune pentru animale de companie proprietarilor