Fresh patch review + dog alternative pee pads

Patcher Patch Alternative Patcher Patch Alternative

Face cainele sau catelul dvs. au "probleme de potty & # 8221; și merge peste tot în casă? Plăcile de iarbă de iarbă de iarbă ar putea ajuta la asigurarea unei soluții.

De ce câinii au nevoie de patch-uri

Câinii pot avea nevoie de plasturi de cot pentru orice motiv, inclusiv:

  • Puii fiind housebroken. Când sunteți primul Formarea casei Un catelus, Ei vor avea fără îndoială accidente. Puppy Potty Patches poate ajuta la facilitarea instruirii, mai ales daca merge in aer liber constant nu este o solutie viabilă.
  • Câini incontinenți mai vechi. Câinii mai în vârstă nu pot ține vezica lor atât timp cât câinii mai tineri. Uneori ei nu pot să-l facă în timp. Câini de rang înalt de asemenea, poate suferi de probleme de rinichi sau de artrită, făcându-l mult mai dificil pentru ei să facă excursii în interiorul și în afara toată ziua. Patchele de potturi interioare vă permite câinelui senior să se elibereze fără să se simtă rușine sau stresat.
  • Câini care au chirurgie, mobilitate sau probleme de vezică urinare. Câinii care nu pot obține cu ușurință (din orice motiv de motive) sau care nu pot ieși afară la toaletă după o intervenție chirurgicală poate fi mare candidați pentru patch-uri de câine. De asemenea, orice câini care au probleme generale ale vezicii urinare pot necesita o soluție de pottia interioară.
  • Vreme rea. În unele cazuri, vremea poate fi atât de rea încât proprietarii ar prefera să nu (sau să fie fizic incapabili) să-și ia câinii afară. În aceste cazuri, tampoanele de dog indoor potty oferă o soluție excelentă.
  • Apartament de locuit. Pentru proprietarii care trăiesc în apartamente mari sau ridicări mari cu zeci de etaje, luând câinele dvs. în mod constant pentru a merge la baie poate pur și simplu să nu fie foarte practic. Doggy Potty Pads poate face lucrurile mult mai ușor.

De ce tampoane de iarbă?

Din ce în ce mai mulți proprietari se îndreaptă către patch-uri de iarbă, cum ar fi patch-ul proaspăt pentru câinii lor. Există mai multe avantaje specifice patch-urilor de iarbă, cum ar fi:

  • Bun pentru câinii pretențioși. Unii câini sunt foarte speciali în cazul în care se eliberează - acești câini adesea nu vor merge la tampoane de iarbă sintetice sau tampoane de câine din plastic. Pentru ei, tampoanele de iarbă de iarbă sunt adesea cea mai bună soluție.
  • Eco-friendly. Tampoanele de iarbă de iarbă sunt adesea ecologice, deoarece acestea pot fi ușor compostate și nu au pus tulpina asupra mediului.
  • Fără miros. Absorbția ierbii reale combate adesea mirosurile de urină.
  • Ușor de eliminat. Iarba de câine de iarbă ca patch-uri proaspete sunt cea mai ușoară soluție pentru proprietari, deoarece pot fi pur și simplu eliminate după utilizare. Alternativele de iarbă sintetice sunt un hassle pentru a curăța, necesitând proprietarilor să se clătească tăvile de urină, iar foile de plastic nu sunt mult distractive pentru a dispune de oricare dintre ele.
  • Și alte animale de companie ca ei! Plăcuțele de iarbă pot fi adesea folosite și cu pisici și chiar iepurași!

Grass Potty Pad Reviews

În acest post, vom detalia câteva dintre cele mai populare și cele mai recomandate tampoane de iarbă de iarbă.

Noi vom concentra foarte mult pe patch-ul proaspăt, care a fost recent prezentat pe rezervorul de rechin. În plus, vom revizui un tampon de iarbă de iarbă este o alternativă proaspătă de patch-uri, un tampon de iarbă sintetică și o ofertă clasică de tablă de plastic.

Toate aceste tampoane de câine Potty vin foarte revizuite pe Amazon, deci orice este un pariu destul de decent!

Patch Patch Real Grass Dog

Despre: Patch-ul proaspăt este o cutie de "gardă reală", care este pe deplin de unică folosință. Patch-ul proaspăt a primit tone de atenție încă de la aspectul său Bazin cu rechini. În timp ce există mai multe tipuri de cutii de gunoi de câine disponibile Proprietarii care au nevoie de opțiuni de baie interioară pentru pooches, credem că tampoanele de iarbă naturală ca cea mai bună alegere.

Fresh Patch ReviewFresh-patch-rechin-rezervor

Preț: $, Cu prețuri exacte pe baza dimensiunii animalului dvs. de companie și în funcție de comerciantul dvs. cu amănuntul.

Unde să-l obțineți: Patch-ul proaspăt este disponibil pentru a comanda prin Amazon sau pe Site-ul oficial de patch-uri proaspete.

Evaluarea noastră:

  • mărimea. Plăcuțele de iarbă proaspete vin în 16 inci, care este o mulțime de spațiu pentru câini de până la 25 lbs. Dacă aveți nevoie de mai mult spațiu, puteți să vă alăturați mai multor unități de patch-uri proaspete împreună.
  • Iarba specială. Patch-ul proaspăt prezintă iarbă hidroponică, care este greutate ușoară, lungă durată și fără murdărie.
  • Eco-friendly. Serverele de patch-uri proaspete ca o alternativă ecologică la tampoanele de câine din plastic sintetic.
  • Absoarbe mirosurile. Structura rădăcină complexă a pășunii proaspete absoarbe urina și mirosurile.
  • Parfum atractiv. Mirosul de iarbă atrage în mod natural câini, asigurându-se că ei vor fi interesați de utilizarea tamponului Potty.
  • Ușor și de unică folosință. Nu există părți reutilizabile pentru curățarea sau înlocuirea, făcând eliminarea unei brize.
  • Mare alternativă la ieșirea din afară. Patch-ul proaspăt este ideal pentru locuința de apartamente, programe aglomerate și evitarea câinilor de câine de primăvară, noaptea sau reamete.

Pro:

Câinii iubesc că patch-ul proaspăt este o iarbă reală - sunt mult mai înclinați să folosească tampoane ca aceasta în comparație cu tampoanele standard de potty interioare. Acest lucru face patch-uri proaspete o opțiune excelentă pentru câinii care sunt deosebit de agitați în legătură cu locul în care merg să se elibereze.

Proprietarii mărturisesc că patch-ul proaspăt nu miroase rău deloc - este într-adevăr mare la absorbția mirosurilor și a mirosurilor de urină. Proprietarii iubesc, de asemenea, că vine într-o formă de box de pizza pe care o puteți arunca, făcând procesul prea ușor, nici o curățare necesară!

Contra:

Deși marea majoritate a câinilor iubesc patch-ul proaspăt, câțiva câini îl vor respinge și vor opta pentru adevăratul lucru.

Proprietarii observă că fundul cartonului se poate despărți dacă devine prea umed, așa că păstrați înălțimea sau utilizarea maturilor de cauciuc dacă pe o punte sau o zonă umedă. Un cuplu proprietari raportează că primește o iarbă galbenă, veche în transportul lor, dar asta nu pare să fie comună. Singurul alt con este că patch-ul proaspăt nu este cea mai ieftină opțiune de pe piață.

Doggielawn câine de iarbă de unică folosință

Doggie Lawn

Despre: Dacă nu săpați patch-ul proaspăt, există și alte opțiuni similare acolo. Doggielawn este o astfel de alternativă de patch-uri proaspete.

Preț: $, foarte comparabil cu patch-ul proaspăt, cu o serie de prețuri bazate pe dimensiunea PET.

Unde să-l obțineți: disponibil pe Amazon și alți comercianți cu amănuntul.

Evaluare:

  • mărimea. Această alternativă proaspătă de patch-uri vine în 24 de ani.Plăcuțele de 75 x 21 inch (cele mai mari tampoane de pe piață).
  • O iarbă reală. Doggielawn este realizată din iarbă reală care absoarbe lichide și mirosuri.
  • Complet de unică folosință. Doggielawn este complet de unică folosință, astfel încât nu există nici o mizerie, nici miros și nici o curățare, cu excepția eliminării solidelor de companie.
  • Eco-friendly. O alternativă mai ecologică la placăturile de puști din plastic.
  • Ușor de folosit. Doar luați capacul de pe caseta de carton (care este căptușit pentru a preveni scurgerea) și a plasa olita într-o zonă desemnată și # 8220; # 8221; Pentru a începe să vă antrenați câinele pe iarbă.
  • Consultarea gratuită de formare. Doggielawn oferă o pregătire gratuită prin consultare telefonică dacă aveți un timp greu de a obține câinele dvs. aclimatizat la tampoanele de iarbă.

Pro:

Doggie Lawn poate lucra pentru câini care nu iau la alte plăcuțe. Este foarte asemănător cu patch-ul proaspăt, principalul avantaj fiind consultarea gratuită de formare și plăcuțe ușor mai mari.

Contra:

Unii proprietari observă că câinii lor tind să-și piardă interesul când iarba începe să moară. Alții consideră că tampoanele Doggielawn sunt supraevaluate.

Patch-uri proaspete vs doggielawn

Patch-ul proaspăt și doggielawn sunt produse foarte asemănătoare - ambele sunt tampoane de câine pee fabricate cu iarbă reală, care pot fi eliminate după utilizare.

Ce este același lucru?

  • O iarbă reală. Ambele sunt plăcuțe de câine de unică folosință cu iarbă reală. În esență, produsele lor sunt aproape identice.
  • Preț. Ambele elemente sunt la prețuri foarte asemănătoare, cu prețurile în funcție de dimensiune.

Ce este diferit?

  • mărimea. Doggielawn Pads sunt puțin mai mari decât patch-ul proaspăt (Doggielawn este 24.75 x 21, în timp ce patch-ul proaspăt este de 24 x 16).
  • Gratuit de formare. Docgielawn se angajează să ofere apeluri gratuite de formare către clienții care au nevoie de ajutor să-și predă câinele cum să folosească câinele de iarbă pee. Este posibil să fiți în stare să obțineți ajutor și cu patch-ul proaspăt, dar Doggielawn promite consultarea de formare dacă este necesar, ceea ce poate fi un avantaj pentru proprietarii cu câini finici.

Care este cel mai bun?

În cele din urmă, ambele produse sunt demne de considerația dvs. Cei care doresc cu siguranta ajutor de antrenament ar putea prefera Doggielawn, dar patch-ul proaspat ar putea fi bine pentru nevoile dumneavoastra. Vă recomandăm să încercăm atât și să decideți care funcționează cel mai bine pentru câinele individual și pentru preferințele sale.

Apoi, vom privi la câteva tampoane de câine de câine care nu folosesc iarbă reală, dar, în schimb, folosesc iarba sintetică sau tampoane de pipi din plastic.

Petzoom Pet Park Indoor Pet Potty

Grass pE Pad

Despre: Petzoom Pet Park este o altă soluție de pad de câine, folosind iarba sintetică mai degrabă decât iarba reală.

Preț: $$. $

Unde să o găsiți: Disponibil de la Amazon sau alți comercianți cu amănuntul.

Evaluare:

  • Făcute cu iarbă sintetică. Pet Pet este fabricat din iarbă sintetică care arată și se simte reală câinilor (și heck, probabil pentru oameni).
  • Vremea. Deoarece iarba de parc Pet este o dovadă de vreme, astfel încât să o puteți lăsa afară pe terasă sau pe balcon.
  • Non-toxic. Parcul Pet Petzoom este netoxic și sigur de utilizat în jurul animalului dvs. de companie.
  • Deține un galon de lichid. Parcul de companie poate deține un întreg galon de lichid în tava de colectare - doar goliți-l la sfârșitul zilei.
  • Reutilizabile. Avantajul major al parcului de companie este că este reutilizabil - pur și simplu clătiți și reutilizați.
  • Mat ridicat îmbunătățește salubrizarea. Fluidul trece printr-un proces de protecție la 3 etape, lăsând fluidul să treacă printr-un covor anti-microbian, cu mat așezat deasupra lichidului în tava de colectare, păstrând suprafața superioară relativ proaspătă și sanitară.

Pro:

Zoom-ul de zoom PET sintetic de iarbă de iarbă este reutilizabil, care poate economisi costurile pe termen lung. Cumpărătorii rețineți că Pet Pet Zoom Pet Park este realizat din o calitate bună și este superioară altor plăcuțe de câine de iarbă sintetice.

Contra:

Aceste tampoane nu sunt o plimbare în parc pentru a curăța. Proprietarii intră în detalii despre clătire, curățenie și înmuiere, care trebuie făcute pentru a curăța plăcuțele și pentru a le păstra mirosul.

După un timp, parcul de animale de companie sintetic iarba de iarbă păstrează un miros și devin din ce în ce mai greu de a menține mirosul proaspăt.

Herzko Ultra-absorbant câine 

câine pipi tampoane

Despre: Herzko Ultra-absorbant tampoane Potty sunt plăcuțele de plastic standard care pot fi eliminate după utilizare.

Preț: $

Unde să o găsiți: Disponibil de la Amazon și alți comercianți cu amănuntul.

Evaluarea noastră:

  • mărimea. Disponibil în tampoane de antrenament de 22 x 22 inch.
  • Ultra-absorbant. Aceste plăcuțe de câine pot fi fabricate cu 5 straturi de protecție și margini sigilate, ceea ce le face să fie absorbanți și o dovadă de scurgere.
  • Nici o scurgere. Laminatul centrat al acestor tampoane de potty transformă urina câinelui în gel pentru a evita scurgerile și urmărirea la dispunerea tampoanelor uzate.
  • Satisfacție garantată. Aceste tampoane de pisici de câine sunt 100% satisfacție și bani înapoi garantate.
  • Feromoni. Conține feromoni pentru a atrage câinele dvs. în centrul padului.
  • Rezistența la lacrimă. Stratul superior este rezistent la rupere, împreună cu un strat de plastic de fund impermeabil, rezultând o protecție reală de scurgere și de mizerie.

Pro:

Majoritatea proprietarilor raportează o mare absorbție și rezistență la scurgeri. Compania oferă, de asemenea, o garanție de satisfacție de 100%, care este întotdeauna un plus.

Aceste tampoane de câine de plastic sunt, de asemenea, mai puțin costisitoare decât unele dintre alternativele enumerate mai sus. Pentru mai multe informații, consultați-ne Revizuire completă pe tampoane de potty din plastic.

Contra:

Unii proprietari raportează că urina scurgerea tampoanelor și gelul nu se solidifică urina în timp ce revendică. Aceste plăcuțe de pisici de pisici pee nu sunt reutilizabile și nu sunt ecologice, care este un alt dezavantaj.

Ce câine Potty Pad este potrivit pentru dvs?

În timp ce tamponul perfect pentru câinele dvs. și câinele dvs. este în mare măsură determinat de preferințele personale și de gust, vă recomandăm fie patch-uri proaspete sau doggielawn.

Aceste tampoane de câine naturale făcute din câini reale de încântare de iarbă, sunt ușor de eliminat (fără mizerie) și sunt ecologice. Vă sugerăm să încercați unul dintre acele elemente mai întâi și să vedeți dacă funcționează bine pentru dvs. și câinele dvs!

Aveți orice soluții pentru câini Potty Pad pe care doriți să o sugerați? Distribuiți-vă gândurile în comentariile. Și dacă acest articol a fost util, vă rugăm să vă asigurați că îl puteți împărtăși!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Fresh patch review + dog alternative pee pads