Dog iq test: este puiul dvs. Un pantalon inteligent?

Dog IQ test

Câinele tău este un geniu?

Dacă vă place majoritatea proprietarilor, probabil că vă gândiți la cât de inteligent este câinele dvs. (sau, cât de drăguț este prost).

Veste bine - acum există o modalitate de a evalua inteligența caninului!

De ce este bine să evaluați inteligența câinelui

  • Creați noi provocări pentru câinii plictisit. Dacă câinele dvs. se dovedește a fi deosebit de inteligent, acest lucru poate dezvălui o înțelegere a comportamentului. Dacă puiul tău inteligent tinde să devină distructiv atunci când a rămas singur, s-ar putea pur și simplu plictisit. Provocând câinele dvs. prin antrenament de agilitate, experimentând cu noi trucuri și oferindu-vă câinelui Puzzle-bazate pe jucării poate ajuta la ameliorarea plictiselii.
  • Știți ce să vă așteptați la antrenament. Evaluarea inteligenței câinelui vă poate ajuta, de asemenea, să dezvoltați un plan de instruire mai adecvat pentru câinele dvs. O canină cu niveluri ridicate de inteligență poate fi capabilă să învețe mai multe trucuri și comenzi complexe, în timp ce câinii mai puțin străluciți pot dori să rămână cu comenzile de bază.
  • Distrează-te cu puștiul tău! Chiar dacă câinele dvs. nu este următorul Einstein, conducând testele de câine IQ este o distracție departe de a petrece timp cu câinele dvs. și să păstreze puterea creierului la locul de muncă!

Oamenii de știință sunt chiar Realizarea cercetării în cazul în care un câine mai inteligent trăiește mai mult decât colegii lor mai puțin cunoscuți.

Ce este un test de câine IQ?

Cel mai popular test de câine IQ, iar cel care ne-a inspirat propriul test de mai jos, este bazat pe o serie de rezolvarea problemelor și provocări de memorie.

Cât de inteligent este câinele meu

Cum reacționează câinele dvs. și răspunde la aceste provocări ajută la indicarea nivelului lor de înțelegere și inteligența generală. Provocările includ:

  • # 1 prosop peste cap. Pentru această provocare de testare a câinelui IQ, vei arunca un prosop peste capul câinelui tău și vezi cât de mult îl duce să-l scoată.
  • # 2 tratați sub prosop. Vei ascunde un tratament sub un prosop pe podea și vezi cât de mult îți ia câinele pentru a găsi tratamentul.
  • # 3 mai dificil de tratament sub prosop. În această versiune mai dificilă a puzzle-ului de mai sus, veți ascunde un tratament sub un prosop din interiorul unui decalaj care poate fi atins numai de labele câinelui, nu de botul lui. Vedeți cât durează să ajungă la tratament (folosind labele sale).
  • # 4 Cupa ascunsă tratați. În acest test de memorie, veți ascunde un tratament sub o ceașcă ca ceasul câinelui, îndepărtați-l din cameră și vedeți dacă ghicește paharul corect când se întoarce.

Aceste provocări sunt ceea ce alcătuiesc testul standard de dog IQ, bazat pe Psihologie Stanley Coren, Inteligența câinilor.

Sunt testarea IQ de câine o măsură exactă a inteligenței?

Așa cum oamenii pot fi elevi vizuali, cursanți auditivi sau leatrii tactili, există diferite forme de inteligență pentru câini.

Unii câini au inteligență instinctivă, bazată pe abilități care vin ca urmare a rasei lor. De exemplu, Wolfhounds și Greyhounds sunt câinii de vedere și au abilități naturale care îi vor ajuta să reușească la provocările bazate pe vedere. Beagles și sângele au fost crescute pentru nasul lor de elită, așa că vor fi mari răspunsuri pentru provocările bazate pe mirosuri.

Inteligența câinilor

Inteligența de învățare, pe de altă parte, implică învățarea socială, învățarea mediului, învățarea sarcinilor și înțelegerea limbii. Aceste abilități pot fi învățate și dezvoltate.

Nici un tip de abilitate sau putere indică într-adevăr că un câine este mai inteligent decât altul, La fel cum ar fi prostie pentru a eticheta un om de știință pro matematică ca mai inteligent decât un artist renumit - este pur și simplu o chestiune de diferite tipuri de inteligență.

Oamenii pot fi inteligenți emoțional, inteligenți din punct de vedere matematic, inteligent creativ și mult mai mult! Același lucru este valabil și pentru câini.

Astfel încât, în timp ce poate fi incorect să pretindă că testele de câine IQ sunt măsuri exacte de inteligență canină, ei do Ajutați la evaluarea anumitor abilități de rezolvare a problemelor caninei și abilități de memorie, care pot oferi o bună evaluare generală a lui Doggy Smarts.

În plus, sunt tone de distracție, deci de ce nu?

Gata de a lua câinele nostru IQ Quiz?

Am dezvoltat un test pe care îl puteți lua cu câinele dvs. pentru a evalua IQ-ul câinelui. Pentru mai multe detalii despre cum să acționați aceste provocări, derulați mai jos, unde oferim o provocare mai detaliată.

Sfaturi pentru efectuarea testului Dog IQ

  • Conduce cu proprietarul. Câinii tind să se descurce mai bine atunci când proprietarul lor este cel care conduce testul IQ, deoarece câinii pot fi nervoși și mai puțin la ușurință în jurul străinilor sau a oamenilor, nu știu, de asemenea.
  • Puii ar putea să nu facă și ei. Puii continuă să învețe și să crească și va fi dificil să-și evalueze cu exactitate inteligența atunci când nu sunt la maturitate completă. Continuați și luați testul pentru distracție, dar pentru un rezultat mai fiabil, așteptați până când câinele dvs. are cel puțin un an.

1. Prosop peste cap

Această provocare implică aruncarea unui prosop mare sau o pătură mică asupra capului câinelui pentru a vedea cum îl duce să se elibereze.

  1. Lăsați câinele să miroasă prosopul sau pătură în prealabil, așa că nu este înspăimântat de ea
  2. Aruncați ușor prosopul peste capul întregului câinelui astfel încât capul lui este complet acoperit. Ar trebui să aterizeze într-o singură mișcare netedă (încercați să practici cu un scaun în prealabil pentru a ajunge la dreapta)

Timpul câinelui tău și-l înscrie pe baza cât timp îl duce să scape de prosop:

  • 30 de secunde sau mai puțin: 3 puncte
  • 31-120 secunde: 2 puncte
  • Dar nu reușește în 120 de secunde: 1 punct - și scoateți prosopul pentru el!
  • Nu încercați să obțineți gratuit: 0 puncte.

2. Tratați sub prosop

Pentru această provocare, veți ascunde un câine tratați sub un prosop și vedeți cât durează câinele dvs. pentru ao găsi.

  1. Arătați-vă câinelui tratați în prealabil, și puneți tratamentul pe podea în timp ce se uită la câine
  2. Așezați prosopul peste tratat, Apoi porniți cronometrul
  3. A se vedea cât timp este nevoie câinele tău să găsească tratamentul

Scor câinele dvs. se bazează pe cât timp îl duce să găsească tratamentul.

  • 30 de secunde sau mai puțin: 3 puncte
  • 31-60 de secunde: 2 puncte
  • Dar nu reușește în 60 de secunde: 1 punct
  • Nu încercați: 0 puncte

3. Mai dificil tratament sub prosop

Următorul UP este o versiune mai dificilă a provocării de mai sus. De data aceasta, veți plasa tratamentul sub un decalaj pe care câinele dvs. îl poate accesa numai cu labele sale.

  1. Creați un decalaj care este scăzut la sol, că câinele dvs. poate ajunge doar cu labele sale (dar nu botul lui). Secțiunea de la o canapea poate fi utilizată sau vă puteți construi propriul decalaj cu o scândură largă și o pereche de cărți (asigurați-vă că cântărește scândul, astfel încât câinele dvs. să nu-l bată).
  2. Plasați tratamentul în decalaj și acoperiți cu prosopul, pe măsură ce câinele dvs. se uită la.
  3. Împingeți tratarea destul de departe de dedesubt astfel încât câinele dvs. nu poate ajunge cu botul lui
  4. Încurajați-vă câinele pentru a ajunge la tratamentul cu tine în timp.

Scoateți câinele de la cât timp îl duce să găsească tratamentul (dacă ajunge la el la toate):

  • Reușește în 2 minute (folosind labele sale): 4 puncte
  • Reușește în decurs de 3 minute (folosind labele sale): 3 puncte
  • Nu reușește în 3 minute, dar utilizează labele: 2 puncte
  • Eșuează, folosește doar botul: 1 punct
  • Nu încercați: 0 puncte

4. Cupa ascunsă

În următoarea provocare de testare a câinelui IQ, veți testa memoria câinelui dvs. prin plasarea unui tratament sub o ceașcă și văzând dacă câinele dvs. își poate aminti unde este tratamentul.

Asigurați-vă că utilizați tratamentele non-smelly pentru testul de memorie - fără înșelăciune!

  1. În primul rând, ajutați câinele dvs. să înțeleagă că tratează va merge sub Cupa de plastic. Pe măsură ce câinele dvs. se uită, puneți un tratament sub o ceașcă de plastic și spuneți câinelui dvs. să o găsească. Ridicați paharul pentru a arăta câinele dvs. unde este tratamentul.
  2. Repetați 8-10 ori, până când câinele dvs. învață că tratamentele pot fi ascunse sub cupe.
  3. Apoi, plasați trei cești de plastic (sau găleți) cu susul în jos pe podea, Aproape un picior.
  4. Plasați un tratament sub una dintre cupe Pe măsură ce câinele dvs. se uită la.
  5. Adu-ți câinele din cameră timp de 30 de secunde, apoi adu-l înapoi.
  6. Îndemna câinele dvs. pentru a găsi tratamentul!

Testul de inteligență pentru câiniScoateți câinele pe baza cât de repede găsește tratamentul.

  • Verifică sub ceașcă dreapta la prima încercare: 2 puncte
  • O găsește în două minute: 1 punct
  • Nu o găsiți: 0 puncte

Scorul de testare a câinelui IQ

Scor rezultatele câinelui. Adăugați toate punctele câinelui dvs. și vedeți cum a făcut el:

  • 11-12 puncte: Canin einstein, doggie geniu!
  • 8-10 puncte: Pui de pantaloni inteligenți
  • 4-7 puncte: Câinele dvs. mediu
  • 1-3 puncte: AII DUMNEAVOASTRĂ
  • 0 puncte: Este un câine sau un animal umplute?

Dog IQ Test: Exemple de test în acțiune

În acest videoclip YouTube, un proprietar testează ciobanul ei australian. Puteți urmări acest lucru pentru a obține un sentiment mai bun de a acționa provocările.

Înțelegerea rezultatelor dvs

Dacă ați aflat câinele dvs. este liderul pachetului în departamentul SMARTS, ați putea fi psihic!

Cu toate acestea, nu fiți bummed dacă câinele dvs. nu este geniul Canine pe care îl puteți aștepta. Amintiți-vă că nu este cu adevărat corect să măsurați inteligența câinelui pe baza acestor teste IQ, la fel cum este nedrept pentru a evalua oamenii cu teste IQ (există pur și simplu prea multe zone gri și niveluri diferite de inteligență Atât oamenii cât și câinii).

Știm că ai iubi câinele tău dopey oricum, indiferent de IQ-ul lor. Nu-l stresați!

Dog IQ Ghid de studiu de testare: Cum să vă îmbunătățiți scorul

  • Utilizați tratamente de mare valoare. Unii câini nu doresc să lucreze la fel de greu dacă nu folosiți tratamente care le încurajează. Pompează puștiul cu o valoare de mare valoare, ei vrei Pentru a găsi - chestii ca câini calzi, brânză, lucrurile bune!Dog IQ Toy
  • Tratați-distribuirea jucăriilor puzzle. Îmbunătățiți puterea creierului câinelui tratați-dăruirea jucăriilor câinelui care vă va provoca puii. Aceste jucării conțin tratate ascunse care sunt distribuite pe măsură ce câinele dvs. completează anumite provocări ale puzzle-ului.
  • Așteptați până când sunt mai în vârstă. Câștigătorii tineri sub un an nu vor fi suficient de maturi pentru a înțelege pe deplin testul. Puteți face totuși testul ca un joc distractiv cu puii dvs., dar rezultatele dvs., probabil, nu vor fi un indicator bun al inteligenței câinelui până când sunt mai în vârstă.
  • Jocurile ascunse-tratate. Practicați Găsiți-vă jocurile cu câinele dvs. pentru a-și îmbunătăți abilitățile. Începeți să ascundeți tratamentul sub o masă sau în interiorul unei casete. Pe măsură ce câinele dvs. reușește, faceți-o mai dificilă prin ascunderea tratamentului în locații mai dificile.
  • Practică, practică, practică. Păstrați practicarea provocărilor de testare a câinelui IQ și veți vedea câinele dvs. îmbunătățit.

Ați luat testul câinelui IQ cu canina? Care au fost rezultatele dvs?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dog iq test: este puiul dvs. Un pantalon inteligent?