Cum să alegeți un trainer de câini bun: întrebări pentru a cere + care să angajeze!

Alegerea unui antrenor de câini

Știați că este legal pentru cineva cu o istorie a abuzului de animale criminale pentru a fi un antrenor de câini în multe state? În state ca fiind variate ca California, Oklahoma, Florida, și Connecticut, formatorii de câini au fost acuzați sau condamnați de abuzul pe animale.

Acestea sunt chiar oamenii în care avem încredere în îngrijirea câinilor noștri. Pentru a învăța câinii noștri cum să fie cei mai buni prieteni. Și totuși au fost acuzați că abuzează animalele noastre iubite și mulți dintre ei scapă fără ramificații juridice.

Adevărul trist este acesta: Nu există aproape nici un regulament care înconjoară profesia de formare a câinilor din Statele Unite. În timp ce trebuie să aveți o licență în majoritatea statelor de a fi un hairstylist, nici un stat nu are cerințe similare pentru a deveni un antrenor de câini.

Aceasta înseamnă că este extrem de important să știți cum să alegeți un antrenor bun, informat și de încredere. Ca cineva care a fost în industria de formare pentru câini din 2012, am un mâner bun pe teren și cum să aleg un bun antrenor de câini.

Te voi lua prin pașii pe care îi folosesc atunci când găsesc un antrenor pentru prieteni sau familie dacă nu le pot lua pe un client.

PRE-PREZENTAȚI CONTERUL CÂINILOR Folosind calitatea de membru profesional

Vedeți deja de ce este atât de important să luați un pic de timp și să alegeți un bun formator de câini. Nu vrei ca câinele tău să fie bătut cu o bâtă (ca un câine la a Facilitatea de instruire în Bothell, WA a fost) sau a fost împinsă printr-un zid (ca un câine la a Facilitatea de instruire în Loveland, CO a fost) în numele "formării."

Vrei cineva care știe cu adevărat cum să-ți învețe câinele să se comporte. În mod ideal, cineva care poate face acest lucru rapid, eficient și fără frică, durere sau coerciție.

O căutare rapidă Google în majoritatea orașelor va avea ca rezultat pagini și pagini ale formatorilor de câini (probabil pentru că literalmente cineva poate să se numească un antrenor de câini, deci există o mulțime de "opțiuni").

întrebări pentru a cere un antrenor de câini

Din fericire, există câteva modalități fantastice de a pre-afișa formatorii fără a ajunge chiar la telefon. Procesul dvs. exact de căutare va varia ușor pe baza a ceea ce căutați. Aveți nevoie de o clasă de grup de grădinițe de catelus, de ascultare de grup, pregătire privată pentru un obiectiv specializat, sau modificarea comportamentului privat pentru o problemă?

Deși nu există cerințe de acordare a licențelor pentru formatori, Există mai multe organizații care oferă certificări pentru formatorii de câini. Întotdeauna încep cu directoarele lor (dar nu sunt unde se termină căutarea).

Iată câteva dintre organizațiile mele preferate care certifică formatori:

  • Asociația Internațională a Consultanților Comportamentului Animal (IAABC): Această organizație este, mâinile în jos, Cea mai dificilă organizație de a se alătura. La nivelul consultantului principal al comportamentului câinilor certificați, membrii Trebuie să treacă un examen, să scrie studii de caz, să colecteze referințe de la veterinari și clienți, au peste 500 de ore de formare în persoană, peste 400 de ore de curs, și să scrie discuții și recomandări pentru patru cazuri. Un consultant de comportament de câine certificat a descris procesul de aplicare "la fel de riguros ca teza de masterat."Sunt în mijlocul aplicației însumi și trebuie să fiu de acord.

Membrii trebuie să respecte cele mai puțin intruzive, metode de formare minim aversive, standardul industriei pentru o bună îngrijire. Membrii trebuie să țină pasul cu cerințe riguroase de educație și li se oferă posibilitatea de a se gândi cu o rețea de consultanți de comportament și comportamente veterinare. Dacă câinele dvs. are probleme comportamentale, acesta este locul unde să mergeți.

  • CONSILIUL DE CERTIFICARE A CONSILIERILOR DE CONDUCLICAȚII PROFESIONALE (CCPDT): Această organizație oferă trei niveluri diferite de certificare, În funcție de nevoile dvs. Formatorii CPDT-KA trec un examen de alegere multiplă și au 300 de ore de experiență. Formatorii CPDT-KSA transmit aceleași cerințe și Treceți o evaluare bazată pe abilități de la un evaluator.

În cele din urmă, CBCC-KA este o certificare pentru modificarea comportamentului câinilor și consilierea comportamentului câinilor și # 8212; Deși acest test este mult mai puțin riguros decât verificarea faptului că Asociația Internațională a Consultanților Comportamentului Animal își pune formatorii.

Membrii CCPDT sunt angajat la formare bazată pe consolidare pozitivă și păstrarea cu educația continuă.

  • Directorul Academiei Karen Pryor (KPa): Acești formatori sunt absolvenți ai unui program de mentorat profesional. Ei sunt calificat în formare pozitivă de armare, pot personaliza planurile de instruire și să-și păstreze cunoștințele până la stoba cu educație continuă. Poti Citiți mai multe despre calificările lor aici. Sunt în general Mare pentru toate andimentarea și pregătirea abilităților, dar poate fi un pic "mai ecologic" decât un formator care este, de asemenea, membru al unei organizații de certificare profesională.
  • Behaviori veterinari (VB): Aceasta este adevărata afacere, oameni. Nu aveți nevoie de un comportaist veterinar dacă câinele dvs. are nevoie de formare. in orice caz, Dacă câinele dvs. este peste-top anxios, înfricoșător sau agresiv, acesta este locul de parcurs. Behaviorii veterinari au o cantitate ridicolă de școală și experiență practică sub curelele lor. Ei au, de asemenea, Abilitatea de a prescrie Medierea comportamentală și sunt excelente la rezolvarea celor mai complicate cazuri acolo.

Există alte două programe recunoscute pe scară largă în industrie pe care ați putea dori să o verificați Dacă nu există opțiuni din lista de mai sus. Nu le-am inclus în lista de mai sus, pentru că am rezervări despre ei.

Primul este Asociația pentru formatori profesioniști de câini (APDT). Această organizație este mare și bine considerată. Formatorii se angajează, de asemenea, să adere la metodologiile de formare mai puțin intruzive, minim de aversive (tocmai au fost de acord cu o declarație comună interesantă cu IAABC și CCPDT). Cu toate acestea, după cum am cercetat acest articol, nu mi-am dat seama ce califică pe cineva să fie un membru APDT. Așa că am decis să "mă înscriu."

Am selectat Membru profesionist premium, Cel mai înalt nivel de membru. Mi-am confirmat e-mailul și am fost rugat să plătesc. Asta e. Aceasta. Nu este exact un proces de verificare mare! Nu sunt impresionat și nu recomand această organizație din acest motiv. Acestea fiind spuse, membrii APDT sunt probabil un loc bun pentru a începe dacă nu aveți alți formatori din zona dvs. de la CCPDT, KPA sau IAABC.

A doua organizație aproape mare este Pet Professional Guild (PPG). În timp ce această organizație are Obiective excelente (fără durere, fără forță, fără teamă), Organizația a fost cunoscută groapa în sine față de alte organizații Când alții au încercat să convină asupra standardelor comune admirabile.

Formatorii PPG se aliniază, în general, la etica pe care o cer pentru formatorii de câini, dar Aplicația de membru este prea simplă și nu reflectă neapărat un nivel de calificare pe care îmi place să îl văd în formatori. La fel ca APDT, cerințele pentru îmbinare sunt pur și simplu prea mici pentru mine pentru a recomanda unilateral formatori PPG.

Ce se întâmplă dacă nu există formatori de câini acreditați lângă mine?

înțeleg. Am crescut în Ashland, Wisconsin, un oraș de aproximativ 6.000 de ani. Am fost patru ore de la Minneapolis, șapte ore de la Madison și aproximativ zece ore din Canada. Crede-mă, nu au existat instructori de câini buni în zonă (încă nu sunt, în măsura în care știu).

Dacă în apropiere nu există instructori certificați, sunteți pe cont propriu cu nimic altceva decât cărți, Podcast-uri, și Videoclipurile YouTube?

Nu neaparat!

Trăim în secolul 21, ceea ce înseamnă că aveți întregul internet la dispoziția dvs. Pentru cei care ne plac răspunderea și sprijinul unui curs, aici sunt unele dintre cele mai bune dintre cele mai bune:

  • Puppy Start Resurse online online. Nu este un curs per se, biblioteca lui Ian Dunbar vă oferă aproape literalmente tot ce ați putea dori vreodată (și mai mult) pentru ridicarea și instruirea unui partener perfect canin.
  • Ajutorul de anxietate de separare. Această "misiune posibilă" oferă anxietate de separare online, oferindu-vă acces la formatori de la nivel mondial de oriunde cu o conexiune la Internet.
  • Câine de familie și (copii și câini). Acest curs ajută la obținerea întregii familii pe drumul cel bun și este perfect pentru familiile ocupate care doresc să se asigure că copiii și câinii se înțeleg bine.
  • Dog sporturi și alte clase de grup. Am luat câteva clase Fenzi și sunt fantastice. Vă dau acces la sport nu ați găsi niciodată în orașul dvs. natal, precum și în clasele de grup specifice de eliberare, cum ar fi reducerea fobiilor de zgomot. Ele pot fi un pic uscate, dar comunitatea este uimitoare.
  • Instruirea modificării comportamentului virtual. Trebuie să-mi conectez propria afacere, unde ofer pachete lunare de abonament e-mail și lecții de formare video o singură dată. Indiferent dacă doriți să aveți un antrenor în buzunar pentru a obține ajutor cu problemele de comportament în curs de desfășurare sau ați dori un plan de demonstrație și de formare unu-la-unu, sunt aici pentru dvs.

Mulți alți formatori oferă acum consultări de comportament la distanță. Dacă doriți să mergeți la traseul de pregătire privată, faceți doar schiuri prin listele IAABC sau CCPDT și găsiți un antrenor care vă place. Apoi verificați dacă oferă o pregătire la distanță (sau întrebați dacă o vor considera).

Acum aveți o listă bună de formatori potențiali, este timpul să restrângeți opțiunile.

Cum-To-Hire-Dog-Trainer

Cât costă un trainer de câini?

Prețurile de pregătire a câinilor variază destul de puțin în funcție de locul în care vă aflați în țară și ce fel de serviciu aveți nevoie.

Paradoxal, am constatat că unele dintre cele mai grave formatori "Crank-and-yank" percep cele mai mari rate. De fapt, mulți dintre cei mai furioși clienți pe care am văzut-o vreodată au petrecut a avere pe un antrenor care a continuat să-și abuzeze, în esență, pe câinele lor până când câinele lor "sa comportat.& # 8221;

Să ne uităm la câteva categorii largi, clasificate de la cele mai ieftine la cele mai scumpe. Nu voi da preturi exacte, ci mai degraba balsamarks bazate pe experienta mea.

  • Print sau resurse online. Variind de la Folosirea gratuită a videoclipurilor YouTube și bloguri gratuite la cărți sau mini-cursuri relativ ieftine, există tone de resurse disponibile online sau în tipărire care sunt foarte prietenoase cu buget. Deseori puteți obține o opinie de experți cu privire la problema specifică a câinelui dvs. sub 15 dolari dacă achiziționați cartea potrivită sau verificați blogurile libere corecte!
  • Cursuri online. Clasele online nu sunt întotdeauna ieftine, dar, în general, puteți achiziționa videoclipuri preînregistrate și planuri de instruire pentru foarte puțin (sub $ 100). Acest lucru se datorează faptului că odată ce formatorul a creat acest material, poate fi în interesul ei cel mai bun pentru a vinde mai mult la un cost mai mic, mai degrabă decât să perceapă o cantitate imensă și să vândă foarte puțini. Puteți verifica Top alegeri pentru cursuri online aici sau verificați propriul nostru curs - 30 de lucruri pentru a vă învăța câinele în 30 de zile!
  • Instruire privată la distanță. Unii formatori oferă instruire privată, unu-la-unu față de chat-ul video. Unii formatori se reduce foarte mult acest datorită economiilor de timp și de călătorie, în timp ce altele își păstrează prețurile la fel, deoarece împărtășesc aceeași cantitate de cunoștințe și educație. Prețurile variază de la 20 $ / oră la peste 200 de dolari / hr.
  • Clasele de grup. Din opțiunile în persoană, clasele de grup sunt adesea mai ieftine. Clasele de grup nu pot fi bune pentru fixarea anxietății de separare (care nu este o problemă de ascultare, ci mai mult o tulburare de panică) sau agresiune (dacă nu este o clasă feisty FIDO sau Reactive Rover), dar sunt excelente pentru abilitățile de bază și ascultarea și sport. Unele zone oferă, de asemenea, sociale de catelus gratuite! Asigurați-vă că sunteți la fel de curioși de educația unui antrenor de clasă de grup, deoarece ați fi pentru un antrenor privat - doar pentru că Clasele de formare Petsmart sunt cei mai ieftini nu înseamnă că sunt calea cea bună de a merge. Cele mai multe clase de grup sunt de câteva săptămâni lungi și se desfășoară de la 100- $ 300, deși unele zone ar putea găsi prețuri mai mari sau mai mici.
  • Instruire privată. Formarea privată de ascultare este, în general, o atingere mai ieftină decât consultanța comportamentală privată, dar de multe ori nu prea mult. Formatorii privați pot percepe suplimentar pentru probleme specifice (instruirea câinilor de serviciu față de abilitățile de cățeluș de bază) sau percep o taxă de călătorie. Formarea privată va costa, în general, între 50 și 100 de dolari pe oră.
  • Ziua de antrenament. Unii formatori vor percepe puțin mai puțin să vină la domiciliu și să-ți antreneze câinele în timp ce ești departe de muncă. Când am oferit acest serviciu, am taxat mai puțin pentru că a fost un pic mai mic de stres. Nimeni nu a avut probleme dacă am întârziat 15 minute! Numai acest factor a meritat o reducere la mine. Mulți formatori nu oferă acest serviciu, deci ar putea fi greu de găsit. Un serviciu similar este o facilitate de îmbarcare de zi. În această configurare, renunțați la câinele și câinele dvs. se antrenează în timpul zilei. Fiecare dintre aceste opțiuni de formare a zilei poate costa între 50 și 200 de dolari pe zi - destul de gama!
  • Bord-and-tren. Atingem mai mult la bord și tren mai profund spre sfârșitul acestui articol. Aceasta este adesea una dintre cele mai scumpe modalități de a-ți instrui câinele, dar este evident destul de atractiv pentru cei dintre noi care au mai mulți bani decât timpul sau abilitatea. Trenurile de bord și trenurile costă adesea în sus de 100 USD pe zi, cu sejururi minime de două până la patru săptămâni. Cele mai multe sejururi de bord și tren vor costa bine în mii de dolari. Continuați cu prudență cu această opțiune, deoarece este atât de scumpă, iar responsabilitatea formatorului este destul de scăzută.
  • Consultanți de comportament. Ca și formatorii privați, consultanții de comportament întâlnesc unu-la-unu pentru a ajuta la câinele dvs. Cu toate acestea, consultanții de comportament în general abordează în mod specific comportamentul se referă la agresiune și anxietate. Acestea pot, de asemenea, să perceapă taxele de călătorie sau să aibă o scară de alunecare bazată pe preocuparea la îndemână (agresiune, o problemă mai comună, poate costa mai mult decât fobiile unice). Unii consultanți de comportament vând pachete reduse pentru a compensa costul. Majoritatea consultanților de comportament percep peste 80 de dolari pe oră, deși cea mai mare taxă mai mică de 200 USD pe oră.
  • Behaviori veterinari. Dacă vă vedeți un comportament veterinar, două lucruri sunt probabil adevărate despre situația dvs .: câinele dvs. este unic complicat și sunteți special dedicați succesului ei. Bevioriștii veterinari percep adesea în sus de 200 de dolari pe oră, dar sunt mult mai educați în medicamente comportamentale și alte probleme complicate decât oricine altcineva acolo.

În funcție de bugetul dvs. și de preocuparea dvs. specifică, ați putea dori să începeți cu o opțiune mai mică. Rețineți că clasele de grup mai ieftine ar putea să nu ofere aceeași expertiză - și că cel mai mare preț de preț nu înseamnă întotdeauna cea mai mare expertiză.

Încercați să vă bazați pe alegerea unui antrenor pe nivelul educației și al calificării, nu eticheta ei de preț. Același lucru este valabil și pentru resurse de imprimare și online, motiv pentru care gravitate față de dr. Ian Dunbar și dr. Sophia Yin pentru sfaturi online, mai degrabă decât un charismatic.

Examinați site-ul dvs. potențial al trainerului tău

Ați făcut căutarea directorului dvs. de instructor și dacă aveți noroc, vă uitați la o listă de 10+ formatori. Cum le îngugiți jos?

Trageți câteva dintre site-urile dvs. de candidat ale formatorului dvs. și începeți să vă loviți. Majoritatea formatorilor cu o certificare sunt destul de bine, dar este totuși posibil să treacă un examen și să fie încă IFFY (uitați-vă la toți șoferii terifianți care au trecut fără îndoială examenul de licență al șoferului).

Când examinez site-ul unui instructor, caut:

  • O explicație clară a metodelor lor de instruire. Dacă un antrenor nu spune cum se antrenează, îi uit la ei. Dacă vorbește un antrenor alfa, liderul pachetului, dominația, energia calmă / asertorie, sau chiar conducerea, sunt afară. Aceasta ar putea fi sub o pagină separată, pe pagina "Despre noi" sau undeva pe pagina de pornire.
  • Metode de instruire bazate pe știință. Căut formatori bazați pe știință bazată pe știință,. Mă despart de formatori care se bazează pe corecții, gulere de vârf, e-gulere sau gulere de prindere pentru antrenament, întotdeauna (da, chiar și în cazurile de agresiune). Formatorii ar trebui să folosească alimente pentru a plăti câinilor, nu doar laudă sau de mâncare. Fără mâncare, nici bani - nu plătiți un antrenor care nu vă va plăti câinele (sau, mai rău, va răni sau să vă sperie câinele când se învârtește).
  • Toate organizațiile pe care le-am recomandat mai sus aderă la Cel puțin intruziv, minim aversiv Filosofia de formare. În plus, cei mai mulți formatori buni vor fi familiarizați cu Hirarhia umană. Puteți citi totul despre ce formatori buni Evitați formarea bazată pe corecție aici.
  • Poze cu câini fericiți și relaxați. Dacă majoritatea câinilor au urechi strânse fixate înapoi la capetele, ochii largi sau postura redusă, am ieșit. De aceea am sărit cursul online Docgie Dan! Toți câinii lui arătau incredibil de stresați și nervosi. Cauta Semnale calmante canine, și să fie sceptici față de un antrenor dacă mulți dintre "acțiunea live" Fotografii de formare includ câini de căutare stresată.
  • Certificare. De când ați găsit deja acești instructori pe site-ul organizației, știți deja că sunt certificați cu o organizație profesională. Dacă ați găsit formatorul folosind Google sau Yelp, verificați aceste certificări și fiți foarte sceptici dacă nu dispun de o certificare.
  • Menționează problema specifică a câinelui dvs. ca zonă de expertiză. Nu doriți să plătiți un antrenor de ascultare pentru a rezolva anxietatea de separare a câinelui sau a unui specialist agresional pentru a-ți instrui câinele de serviciu. Trenorii de ascultare excelează la predarea abilităților precise și punerea acestor abilități pe Cue, dar nu este ceea ce aveți nevoie dacă câinele dvs. are probleme de anxietate sau agresiune! Un consultant de comportament este calificat în schimbarea motivațiilor, emoțiilor și răspunsurilor câinelui dvs., pe care un antrenor de ascultare nu le poate face. Gravitate față de formatori care se specializează sau nișă, mai degrabă decât cei din general. Asta înseamnă că ești într-adevăr antrenorul Pentru problema dvs. în zona dvs.
  • Nu doare niciodată să facă o căutare rapidă Google, Facebook sau Yelp a afacerii. Se așteaptă la câteva recenzii negative, dar asigurați-vă că formatorul este în mare parte foarte apreciat. Fugi La orice mențiune a corecțiilor, orice ar putea fi abuz sau alte recenzii extrem de neprofesionale.

    Majoritatea formatorilor care fac parte din IAABC, KPA sau CCPDT vor trece acest bar. Sincer, dacă ați făcut-o atât de departe, probabil că sunt fantastici. Dar dacă doriți cu adevărat să mergeți mai sus și dincolo de, hop la telefon și interviu antrenorul dvs. potențial.

    Pasul final: Intervievarea potențialului dvs. Trainer + întrebări pentru a cere

    Vă place aspectul site-ului web și informațiile pe care le aveți. Formatorul este membru al organizațiilor corecte și vă simțiți bine despre candidat. Hop la telefon cu formatorul (sau trage-le un e-mail dacă ești acel tip).

    Iată un e-mail de eșantion pentru a trimite un antrenor prospectiv. Utilizați acest lucru ca un script de telefon sau copiați-l și lipiți-l pentru a trimite la un trainer prospectiv și # 8212; este al tau!

    Bună ziua [numele antrenorului],

    Numele meu este [numele tău] și sunt interesat să primesc ajutor cu [numele câinelui], a [Vârsta, rasă]. Avem probleme cu [problema comportamentului sau scopul de formare] și ar dori un ajutor.

    Te-am găsit pe site-ul [Directory], dar aș vrea să pun câteva întrebări înainte de a vă angaja.

    1. Ce se întâmplă cu câinele meu dacă primește ceva greșit într-o sesiune de instruire?
    2. Ce se întâmplă când câinele meu o face bine?
    3. Ce oferte ca asistență între sesiunile de instruire?
    4. Poți să-mi spui despre orice câini cu care ai lucrat cu care au fost asemănători cu [numele câinelui]?

    Chiar apreciez timpul și răspunsul tău.

    Cel mai bun,

    [Numele dumneavoastră]

    În această conversație, căutați un antrenor care răspunde rapid, ușor și cu încredere în fiecare întrebare. Vrei să înțelegi că sunt un profesionist capabil. De asemenea, doriți să încheiați senzație de conversație ca și cum v-ați bucurat să vorbiți cu această persoană - la urma urmei, veți petrece o mulțime de timp cu ei, așa că sperăm că vor fi și o plasă de personalitate.

    Mai mult decât atât, totuși, Căutați răspunsuri în conformitate cu:

  • Dacă câinele dvs. devine greșit, vom reevalua configurarea noastră și vom vedea dacă putem face mai ușor pentru el data viitoare. Nu vom da corecții.
  • Dacă câinele dvs. o face bine, îl vom răsplăti cu ceva ce se bucură cu adevărat, cum ar fi mâncarea sau un joc de remorcare.

Răspunsurile dorite la # 3 și # 4 sunt mai personale, în funcție de nevoile dvs. și de preferințele dvs.

De asemenea, s-ar putea să doriți să întrebați despre prețul și durata antrenamentului așteptat, dar Nu vă așteptați la un răspuns ferm sau o garanție ferm. De fapt, majoritatea organizațiilor interzice, de fapt, formatorii să facă garanții, deoarece rezultatele în formarea câinilor sunt atât de dificil de asigurat. Garanțiile sunt semnul unui vânzător cu mânzeci, nu un antrenor calificat (același lucru este adevărat și pentru crescători).

Mergând înainte cu antrenorul dvs. de câine: Stabiliți o relație bună

Hurray, ați selectat un antrenor și este timpul să începeți!

Pe parcursul sesiunilor de antrenament, trebuie să vă simțiți întotdeauna confortabil cu antrenorul dvs. Dacă vedeți formatorul dvs. interacționând cu dvs., câinele sau familia dvs. într-un mod care vă face inconfortabil, aduceți-l. Dacă continuă să se întâmple, arătați în altă parte. Puteți merge întotdeauna la un antrenor de la distanță dacă nu aveți alte opțiuni locale.

Cu excepția cazului în care câinele dvs. vede antrenorul pentru frica sau agresiunea direcționată străin, câinele dvs. ar trebui să fie încântat de sesiunile de instruire. Dacă vă vedeți cainele să-și coboare poziția, tragându-și urechile înapoi sau grimacându-și buzele înapoi cu o gură închisă, ascultă câinele. Găsiți un antrenor diferit.

Acestea fiind spuse, dacă câinele dvs. are nevoie de formare pentru că nu este prietenos cu formatorii, nu este un punct de referință bun! Formatorul dvs. ar trebui să facă o anumită sumă de progres în construirea unei relații bune cu câinele dvs. indiferent, dar acest lucru ar putea fi lent. Întotdeauna aplaudă utilizarea coșului de coș atunci când formatorii lucrează cu câini care ar putea mușca.

Mai presus de toate, lucrul cu un antrenor ar trebui să se simtă bine. Formatorul ar trebui să vă sprijine, să fie majoreta dvs. și să explicați lucrurile într-un mod ușor de înțeles. Dacă tu sau câinele tău este confuz, biciuiți sau intimidați de către antrenorul dvs., ceva este greșit. Du-te în altă parte cu banii și cel mai bun prieten al tău.

O notă rapidă despre taberele de boot Doggie

Voi închide cu o notă rapidă despre programele de bord și tren (Camps de boot Doggie). Cele mai multe dintre Cel mai rău câine de antrenament de antrenament pe care l-am auzit vreodată au venit de la programe de bord și tren.

De fapt, singura dată când am regretat trimiterea unui client a fost atunci când clientul a cerut servicii de bord și trenuri. Câinele a ajuns mai mult frică de oameni la sfârșitul șederii sale, nu mai puțin. Ceva a mers foarte greșit.

Problema cu programele de bord și tren este că nu puteți vedea ce este antrenorul. Dacă într-adevăr aveți încredere în formator, mergeți cu traseul Campului de boot Doggy este bine.

Dar dacă antrenorul este vorbit și nici o abilitate (sau mai rău, spune lucrurile potrivite, dar de fapt folosește forța, frică și constrângere în numele de antrenament), s-ar putea să nu înțelegeți că ceva este oprit până când câinele dvs. este traumatizat.

Campuri de boot canine nu sunt teribile peste tablă & # 8212; unele programe de bord și tren sunt fantastice. Am auzit de formatori care păstrează un jurnal de fotografii private online pentru a vă vedea și a vedea progresul câinelui (împreună cu textul scurt explicator). Sclipitor! Așteptați și necesită actualizări.

Toate programele bune de bord și tren vor include, de asemenea, sesiuni de transfer unde învățați cum să "conduceți" noul dvs. câine și abilitățile sale. Dacă tocmai ați înmânat lesa și o factură, ați fost înșelat.

Țineți formatorii de bord și tren la aceleași cerințe stricte ca un antrenor în persoană, iar apoi unii.

Cum ați găsit instructorul dvs. de vis de vis? Ne-ar plăcea să auzim ce ți-au adus împreună!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să alegeți un trainer de câini bun: întrebări pentru a cere + care să angajeze!