16 Piese mixte pug: amestecuri perfect pug, nu puteți rezista!

mops

Pugul este considerat de mulți pentru a fi una dintre cele mai drăguțe rase din jur. Dacă vă îndrăgostiți de Pugs, veți iubi cu siguranță aceste rase de amestec pug!

Există multe de iubit despre pugs - ele sunt blânde, afectuoase și destul de scăzute, făcându-le perfect câine pentru seniori sau alți proprietari care nu caută un prieten mai mult.

Aceste rase mixte iau cele mai bune aspecte cele mai iubitoare ale rasei PUG și le amestecă cu alte mari rase de canin. Vă îndrăzușim să vă uitați la aceste fețe drăguțe pug-pooch și să nu vă îndrăgostiți!

N.B. Nu promovăm nici o reproducere neetică, dăunătoare și nesănătoasă. Trebuie întotdeauna să se reproducăm în mod responsabil de bunăstarea câinelui.

1. Australian Shepherd + Pug

Australian Shepherd și Pug amestec
Sursă: Pinterest

Amestecul australian Shepherd / Pug este iubitor și afectuos. Ei fac un mare partener cuddling. Acești câini sunt foarte alertă, destul de inteligenți și sunt prietenii plini de viață care au de partea voastră.

2. FrG: Câine de taur francez + Pug

Frugg
Sursă: Pinterest

De asemenea, ca Frenchie Pug, Frg ar putea fi un câine mic, dar are o personalitate mare. Ei sunt curioși și iubesc să fie în jurul membrilor pachetului, făcându-i bine-cunoscuți ca niște animale de companie de familie. Asigurați-vă că ați perrupat lista noastră de Bulldog buldog francez mixte Dacă vă place aspectul acestui tip!

3. Corgi și Pug amestec

Corgi plus Pug
Sursă: Thecutesite

Datorită construirii lor musculare, amestecurile Corgi / Pug sunt pline de putere și sunt foarte energice. Acestea necesită cantități semnificative de exerciții pentru a rămâne în formă și până la marcă.

4. Puggle: Beagle + Pug

Puggle

Puggle este un câine sănătos și puternic, cu un instinct jucăuș, dorința de a vă mulțumi și un mare simț al umorului.

5. HUGE: Husky + Pug

Husky

Datorită dimensiunii lor mari (comparativ cu alte pugs), îmbrățișările sunt foarte energice și necesită cantități semnificative de exerciții fizice. În timp ce unele amestecuri de câini Husky Pugy pot împărtăși caracteristici similare cu PUG, alții ar putea să derivă mai multe dintre personalitățile lor din partea husky.

6. Chug: chichuahua + pug

Chug
Sursă: Pets4homes

Câinele chug are o construcție musculară și compactă. Cu o față iubitoare, expresivă, chug-ul derivă trăsături de la rasele sale mamă. Chugs sunt, în general, prietenoși, iubiți și un prieten perfect pentru a se înțelege.

7. Daug: Dachshund & Pug

Doamna

Mămoșii sunt amestecuri iubitoare și afectuoase - o cruce între Dulce Pug și Dachshund Low-Riding (dacă vă place câinii Weiner, asigurați-vă că ați verificat lista noastră de Dachshund se amestecă). Daugii le place să se înghesuie, dar de asemenea posedă o parte independentă. Acești câini sunt alertați, plini de viață și destul de inteligenți.

 8. Pom-A-Pug: Pomeranian & Pug

pompier

Pom-A-Pug este o rasă de designer drăguță, care este statorată mică, slabă și identificată printr-o față scurtă, amuzată, cu grijă. Ei sunt prietenoși, jucăuși și fac o alegere populară pentru animalele de companie în rândul entuziaștilor de câini. Dacă aveți un punct slab pentru POM, asigurați-vă că ați verificat ghidul nostru Pomerania rase mixte de asemenea!

9. Bassugg: Basset Hound & Pug

Bassugg
Sursă: 101dogares

Bassuggs sunt câini mici, cunoscuți pentru aspectul lor drăguț dar serios. Posedând o atitudine orientată spre familie, le place să stea de partea dvs. ori de câte ori pot. Datorită dimensiunii și naturii lor iubitoare, ei fac câini de familie perfecți.

10. Bugg: Boston Terrier & Pug

Bugg
Sursă: Petchide

Bugurile sunt bine cunoscute pentru aspectul lor drăguț și statură scurtă. Din cauza dimensiunii lor compacte și a dispoziției uimitoare, ei fac câini de primă dată pentru proprietarii Newbie.

11. POXER: Boxer și Mix Pug

poxer
Sursă: 101dogares

Poxers sunt inteligenți, jucăuși, inteligenți, prietenoși și loiali familiei lor. Poxers tind să fie alertă și neînfricată, necesitând o mulțime de exerciții fizice să fie fericite.

 12. Brug: Bruxelles Griffon & Pug

Brug

Brugs sunt, în general, prietenoși, buni cu copii și toate tipurile de oameni, afectuos și jucăuș - plus ei iubesc să doarmă.

13. Schnug: Mini Schnauzer & Pug

Schnugg

Schunugul este încăpățânat, dar o rasă de câine inteligentă. Ea iubește ieșirea și sărind în jur, mereu jucând - dar ea se bucură de o sesiune bună!

14. Pugshire: Pug și Yorkshire Terrier

Pugshire
Sursă: 101dogares

Pugshires sunt câini mici cu caracteristici drăguțe. Ei sunt cunoscuți pentru natura lor iubitoare și dedicată.

15. Pug Zu: Shih Tzu & Pug

Pugzu

Pug Zu este un câine mare de familie. Ele sunt loiale, pline de viață, alimente, alimente (făcându-le ușor de antrenat) și oamenii orientați. Avem o listă completă de Shih tzu amestecă de asemenea!

16. Pugalier: Regele Charles Cavalier Spaniel & Pug

Pugalier

Pugalierii sunt o rasă mixtă de pugă cunoscută o să fie inteligentă și prietenoasă. Ei fac un animal de companie potrivit pentru copii și sunt cunoscuți că sunt jucăuși, energică și afectivă în jurul lor.

Deci, aveți-o - 16 dintre cele mai tari amestecuri pug. Spuneți-ne care vă plăcea cel mai bine și nu uitați să vă împărtășiți fotografiile Pug-Mix. Trimite-le la noi prin FacebookStare de nervozitate sau se leagă de ele în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 16 Piese mixte pug: amestecuri perfect pug, nu puteți rezista!