Un nou instrument de căutare a rasei eliberat de vetstreet.com

Un nou instrument de căutare a rasei lansat de vetstreet.com

Vetstreet.com este un site dedicat furnizării de proprietari de animale de companie cu informații de încredere, autoritare de sănătate despre animalele lor de companie. Ei înțeleg, de asemenea, cât de important este pentru potențialul părinților de companie Selectați o rasă care se potrivește nevoilor, stilului de viață și mediului de acasă. De aceea au lansat un nou instrument inovator care va ajuta oamenii să caute să adopte un animal de companie în căutarea partenerului ideal.

Căutarea noastră de rasă este numele noului instrument pe vetstreet.Com care utilizează date cuprinzătoare de profil de rasă pentru a furniza utilizatorilor o pisică precisă sau o rasă de câine care se potrivește cel mai bine nevoilor lor pe baza evaluărilor lor de caracteristici specifice PET. Instrumentul cere ca utilizatorii să evalueze caracteristicile care sunt importante pentru ei. Acestea pot evalua următoarele trăsături:

  • Apartament de prietenie
  • Nivelul de afecțiune
  • Tendințele de lătrat
  • Pisică, copil și alte câine prietenie
  • Cerințele de îngrijire
  • Nevoi de exerciții
  • Inteligență
  • Nivelul de vărsare
  • Jucăușă
  • Nevoi sociale
  • Teritorialitate
  • Stranger prietenie
  • Trainitate
  • Capacitatea de urmărire

LEGATE DE: Duminica RECAP: Adoptarea unui câine care se potrivește stilului tău de viață

Pe baza răspunsurilor utilizatorului, instrumentul nostru de căutare a rasei de rasă poate crea o listă de rase care ar fi potriviri adecvate pentru potențialul adoptator.

Mii de animale de companie sunt returnate sau predate la adăposturi în fiecare an, deoarece nu se încadrează în stilul de viață al familiei adoptive. Înainte de a judeca oamenii care trebuie să facă acest lucru, trebuie să înțelegeți că nu este greu la câini; este, de obicei, la fel de greu pentru oamenii care trebuie să le dea. Este o decizie extrem de greu de făcut, dar în cele din urmă, care este alegerea potrivită? Ar trebui să trimiteți un câine înapoi la un adăpost pentru a găsi o casă mai potrivită în care va fi mult mai fericit sau să-l țină pentru tot restul vieții, știind că nu sunteți mulțumit de situație și, la rândul său, nici nu este el?

Un nou instrument de căutare a rasei lansat de vetstreet.com

Vă puteți salva această decizie de inimă făcând puțin bit de cercetare Înainte de a selecta un animal de companie pentru adoptare și acest nou instrument online de la vetstreet.com ar putea fi un ajutor imens. Fiecare profil de rasă oferă utilizatorului o listă de caracteristici tipice de rasă împreună cu o galerie de fotografii, o istorie a dezvoltării raselor, o imagine de ansamblu asupra rasei, cerințelor de sănătate și îngrijire și informații de personalitate. Căutarea noastră de rasă va da chiar consultă utilizatorului despre cum să găsească câinele sau pisica potrivită pentru familia lor.

Cele mai multe rase de pisici recunoscute de asociația de crescători ai pisicilor și de rasele de câini recunoscute de Clubul American Kennel au profiluri pe site. Baza de date include informații despre 48 de rase de pisică și 228 rase de câini. Dottie Normile, VMD și șeful medical pentru Vetstreet, spune că a durat patru ani pentru a pune toate informațiile împreună, iar paginile profilului de rasă sunt una dintre cele mai populare zone ale site-ului web. Acum, noul instrument permite cititorilor să se angajeze cu acele pagini într-un mod distractiv.

LEGATE DE: Cum de a alege o rasă de câini: Faceți cea mai bună alegere

Vetstreet.com a fost lansată înapoi în august 2011 și a devenit rapid unul dintre cele mai rapide site-uri de sănătate pentru animale de companie de pe Internet. În luna iulie a acestui an, Webtrends a raportat că mai mult de 3 milioane de vizitatori unici au vizionat site-ul. Articolele de pe site sunt scrise, dezvoltate și revizuite de jurnaliști profesioniști, experți în domeniul sănătății animale și veterinari.

Mă bucur să văd că acest site încearcă să educe potențialul părinților de companie cu privire la importanța alegerii unei rase care se potrivește stilului lor de viață. Selectarea rasei drepte poate însemna diferența dintre un câine având o calitate excelentă a vieții cu o familie care se bucură de el sau un câine care își petrec tot timpul într-o canisa, deoarece familia sa nu poate să-și ocupe nivelul de energie.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Un nou instrument de căutare a rasei eliberat de vetstreet.com