Dog boating sfaturi de siguranță: ce să știți înainte de a ieși în mare [infographic]

Acoperire cu barca

Vara este aici, ceea ce înseamnă că mulți oameni de la mare vor începe să-și ia câinii pe oceanul deschis!

Înainte de a vă porni, asigurați-vă că vă uitați peste sfaturi de siguranță pentru câini pentru a vă menține în siguranță canina și sunetul pe mare.

[Mashshare] Câine de salarizare de siguranță

Iubește acest infografic? Simțiți-vă liber să o postați pe propriul dvs. blog - vă rugăm să ne dați credit și să ne conectați înapoi la noi! 

Câinele dvs. se va bucura probabil să fie în afara oceanului deschis cât de mult va fi, dar la fel ca și cu pasagerii umani, trebuie luate măsuri de siguranță!

1. Creați un plan de urgență

Asigurați-vă că luați în considerare un plan de urgență al ceea ce faceți în cazul în care câinele dvs. scade peste bord.

Alegeți cine va naviga pe barcă și care va păstra vizuale pe câinii plutitori. Câinii nu au capacitatea de a semnala pentru a semnala acolo unde sunt, iar capetele lor mici plutitoare se pot pierde cu ușurință printre valuri. Acesta este motivul pentru care este esențial să-i atribuie anumit persoane cu privire la menținerea unui ochi asupra locației câinelui dacă se încadrează.

Odată ce vă apropiați de câine, tăiați motorul și strigați ca câinele să înoate spre dvs. Nu începeți să vă ajutați, deoarece chiar și un câine panicat de dimensiuni medii vă poate trage accidental (oamenii panicați fac același lucru - este pur și simplu instinctual). În schimb, apelați câinele dvs. și ridicați-le în afara apei (cele mai multe jachete de viață pentru câini sunt echipate cu un mâner superior pentru acest scop foarte).

2. Ambalați un kit de prim ajutor Doggy

Păstrați a trusă de prim ajutor La îndemână atât echipajul dvs. uman cât și al lui Canine. Vrei să ai câteva articole diferite la îndemână pentru pooch, inclusiv:

  • Purici și bifați medicamente
  • Medicamente Câinele dvs. ia în prezent (aveți suplimentar în cazul în care vă blocați în caz de urgență)
  • Unguent antibiotic pentru zgârieturi sau tăieturi minore
  • Dramamina în caz de boală de mare (asigurați-vă că ați vorbit cu medicul veterinar despre acest lucru)

3. Cunoașteți regulile

Dacă vă veți bucura de liniile de stat sau pe plan internațional, asigurați-vă că ați citit legislația locală privind câinii pe bărci, deoarece diferite zone pot avea reguli diferite cu privire la ceea ce este permis și ce nu este.

4. Obțineți o haină de viață canină

Majoritatea câinilor tind să-i placă apa - unii, cum ar fi labradorii, sunt destul de renumiți pentru spiritul lor iubitor de apă. Chiar dacă câinii se bucură de apă, ei nu pot fi toți înotătorii mari. Câinii nu sunt exact cei mai buni ca și-a judecat propriul nivel de calificare, deci este treaba dvs. ca părintele de blană pentru a le urmări pentru ei.

Când sunt pe mare, toți câinii trebuie să poarte jachete de viață (da, chiar și acele laboratoare obsedate H20). Oceanul de apă este încurcat și mai murdar decât iazul local, și chiar înotătorii puternici ar putea fi trași sub.

Avem un mare Articolul care evidențiază unele dintre cele mai bune vestoane de viață a câinelui de pe piață - aruncați o privire dacă nu dețineți încă unul!

Precauții suplimentare ar trebui luate cu rase snub-nas, deoarece au un timp mult mai dificil, păstrându-și nasul deasupra nivelului apei. Nu recomandăm cu adevărat să lăsați aceste rase să înoate mult, în afara a Piscină mică, conținută. Dacă le permiteți să înoate, bineînțeles, asigurați-vă că poartă Doggy PFD (dispozitive personale de flotare) și sunt foarte prudenți în a nu-i lăsa să se exercite.

5. Adu-l pe Doggy Sunscreen

Majoritatea oamenilor (în special a tipului palid) știu să înconjoară protecția solară în timpul verii. Ceea ce este posibil să nu știți este că câinii au nevoie de protecție la soare! Câinii cu blană foarte subțire sau foarte ușoară sunt în mod special expuși riscului. Dacă puteți vedea pielea roz a câinelui sub blană, ei trebuie să fie protejați cu siguranță!

Asigurați-vă că ați stocat pe ecranul soarelui câine înainte de a vă dezactiva navigarea (enumerăm câteva Punerea noastră de vârf pentru cel mai bun câine de protecție solară aici). Câine de protecție solară vine într-o serie de forme diferite, de la șervețele la sprays, permițându-vă să alegeți o metodă de aplicație care va funcționa cel mai bine pentru poochia dvs.

6. Învățați câinele dvs. "pe barcă" și "off barca" comenzi

Înainte de a obține plimbarea cu barca, asigurați-vă că vă asigurați că vă puteți peria pe comenzile dvs. de bază Canine cum ar fi:

  • Sta
  • Stau
  • Lăsați-l
  • Intinde-te
  • Veniți

Ascultarea și următoarele comenzi este extrem de importantă pentru păstrarea câinelui în siguranță în situații neașteptate. În plus față de a deveni un elev de ascultare a stelelor, ar trebui să lucrați la învățarea câinelui dvs. "pe barcă și # 8221; și # 8220 de la barca & # 8221; comenzi.

Comenzile cu barca ON și OFF sunt esențiale pentru procesul de andocare. În această perioadă se întâmplă cele mai multe accidente, ca câini - în entuziasm enormă - pot încerca să sară sau să de pe procedura de andocare cu barca.

7. Împachetați o mulțime de apă

Poochul dvs. poate deveni rapid deshidratat va fi atârnat pe o punte fierbinte, însorită cu barca în timpul verii. Asigurați-vă că ambalați o mulțime de apă curată și proaspătă atât pentru dvs., cât și pentru câinele dvs. Pentru precauții suplimentare împotriva deshidratării, este posibil să doriți să împachetați unele Pedialyte și pentru a da pooch-ul tău în caz de urgență.

De asemenea, asigurați-vă că aduceți un castron portabil de apă și / sau a Sticlă de apă prietenoasă pentru câini astfel încât câinele dvs. poate înfășura ușor lichidul.

8. Dă-ți câinelui un loc cot

Timpul de baie poate fi un pic de truc pe o barcă. Câinii care sunt pregătiți de casă nu se vor elibera pe punte, așa că trebuie să creați un spațiu special pentru cainele dvs. să-și facă afacerea.

Există o serie de materiale diferite pe care le puteți utiliza: astroturf, Plăcuța de pui din plastic, sau chiar Plăcuțe reale de iarbă Proiectat pentru nevoile de baie ale câinelui. În cele din urmă, doriți să alegeți un material care este familiar pentru câinele dvs.

Unii câini nu pot chiar să se elibereze pe aceste tampoane și pot fi doar capabile să meargă pe uscat. În acest caz, fiți pregătiți să faceți numeroase vizite de țărm, astfel încât pooch-ul dvs. să o poată lăsa totul!

Practică și pregătire

Pentru o navigație netedă, asigurați-vă că vă exersați rutina cu barca cu pooch și ceilalți oameni din familia voastră. Treceți prin ceea ce se va întâmpla dacă câinele dvs. cade peste bord și practică procesul de acoperire a docului.

Vei, de asemenea, să vă familiarizați câinele cu barca pe scară largă înainte de a ieși din apă. Dați câinele dvs. mai multe șanse să vă petreceți timp pe barcă, în timp ce poziționați în siguranță pe uscat. Apuca A câine prietenos cu barca sau set de pași care va permite câinelui dvs. să iasă din apă cu ușurință și să practice folosind acest lucru, astfel încât poooch-ul dvs. să se poată ajunge pe barcă dacă apare nevoia.

Faceți tot posibilul pentru a le familiariza cu noile lor practici de quety pe navă și asigurați-vă că ei vor fi confortabil să se elibereze pe acel material.

Asigurați-vă că câinele dvs. este confortabil cu barca și viața la bordul micii mari vor face minuni pentru a vă face călătoria cât mai netedă și fără stres posibil.

Aventura pe marile așteaptă - călătorii fericite!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dog boating sfaturi de siguranță: ce să știți înainte de a ieși în mare [infographic]