Cum de a găzdui un catelus

Când să găzduiască un catelus

Experții recomandă ca tu începeți să vă antrenați catelul când el sau ea are între 12 săptămâni și 16 săptămâni, Deși mulți încep mai devreme. În acel moment, catelul are suficientă control asupra mișcărilor vezicii urinare și a intestinului pentru a învăța să o țină.

Feriți-vă că pornirea călugării PuppyTraining prea curând și ați putea fi înființat cățelușul pentru eșec, așa cum el sau ea nu este suficient de mare pentru a-și controla vezica urinară.

Cât durează să trezească un catelus?

Durata de timp pe care o va lua la Housetrain Un catelus depinde de aptitudinea câinelui dvs. pentru înțelegere și de personalitatea lor generală.

Cele mai multe pui pot fi pregătite în 4-6 luni. Unele pui nu vor fi pe deplin în fiabilitate spart până la 8-12 luni.

Păstrați catelul într-un spațiu definit

Experții și recomandă să vă limitați catelul într-un spațiu definit, Fie că înseamnă asta într-o cutie, într-un X-Pen, într-o cameră sau pe o lesa. Pe măsură ce catelul dvs. învață că trebuie să meargă afară pentru a-și face afacerea, puteți da treptat catelul mai multă libertate de a plânge despre casă. Depinzând de Așteptat dimensiunea completă a adulților a catelului tău, Poate doriți să obțineți o cutie mai mare cu inserții care pot împărți o cutie mare în trimestrele mai mici. Divizoarele de alunecare înseamnă că puteți adăuga încet în spațiu, deoarece puștiul crește sau primește mâna de antrenament.

Când găzduiască un catelus, acționați repede!

Când naiba un catelus, vrei să vrei Urmăriți modelele din piesa digestivă a catelusului.

Piesele digestive de catelus sunt extrem de eficiente și rapide. 5 - 30 de minute după ce catelul mănâncă, el sau ea va dori să defecate. Fiți în concordanță cu programul de mâncare al catelului dvs. și urmăriți timpul astfel încât să puteți da în mod regulat catelul dvs. în afara timpului după mese, crescând șansele de succes.

Housetraining Un catelus: un spațiu sigur pentru a face

Asigurați-vă că catelul dvs. are un loc pentru a se elibera pe sine în cazul în care se simte în siguranță. Spotul ar trebui să fie familiar și confortabil pentru cățelul tău.

Puppy Housebreking

S-ar putea să fi observat că câinii vor avea adesea se eliberează în același loc că au folosit înainte. Mirosul lor acționează ca un declanșator, și probabil că vor continua să folosească pete familiare pentru a se elibera.

Este, de asemenea, important să rețineți că Catelul tău va reacționa la tonurile și gesturile. Un ton nervos sau frustrat vă poate afecta cu ușurință catelul dvs. (dar fiind prea scumpă sau tare, ar putea să vă distragă și catelul dvs.). În schimb, este mai bine să păstrați relativ liniștit în timpul în care catelul dvs. învață să-și facă afacerea.

Formarea casei Un catelus: Importanța rutinei

Având un fel de rutină în timp ce îmbrăcămintea dvs. este extrem de importantă.

Lipirea unui program învață catelul dvs. că există momente de mâncare, ori pentru a juca și ori pentru a.

Potrivit societății umane, Un catelus poate controla, în general, vezica lui o oră pentru fiecare lună de vârstă. Deci, dacă catelul tău are două luni, îl poate ține de aproximativ două ore. Nu merge mai mult decât acest lucru între pauzele de baie sau este garantat că are un accident.

Cu acest lucru în minte, luând catelul dvs. cât mai frecvent posibil este important. Începeți să luați catelul dvs. în afara cel puțin o dată la două ore. În plus, există anumite momente ale zilei când câinele dvs. ar trebui să fie absolut luată în afara lui Potty imediat.

Aceste vremuri includ imediat după trezire, în timpul și după ce a jucat și după ce mănâncă sau bea.

Ați putea dori, de asemenea, să luați în considerare învățarea puilor a lovit un doggie sonerie Când ieși afară, care va învăța în cele din urmă câinele dvs. să semnaleze când trebuie să folosească baie.

Poate fi o mulțime de a începe când sunteți în continuare să obțineți elementele de bază de antrenament în jos, dar în cele din urmă, poate fi destul de la îndemână!

Cum de a găzdui un catelus

Alegeți un loc de baie afară și luați întotdeauna catelul dvs. (pe o lesa) la acel loc. În timp ce catelul dvs. este "merge", utilizați un cuvânt sau o expresie, cum ar fi "GoTty, & # 8221; pe care le puteți folosi în cele din urmă înainte de el sau ea iese afară pentru a-i reaminti ce să facă și Ia-ți puii să-i mai repede.

În funcție de vârsta lor, puii trebuie de obicei să fie hrăniți de trei sau patru ori pe zi. Hrănirea câinelui tău în același timp în fiecare zi va face mai probabil că ei vor fi olitari la momente consecvente, și asta face ca antrenamentul de case să fie mai ușor pentru amândoi.

Recompensarea câinelui dvs. când vă aflați

Odată ce catelul dvs. a dispărut cu succes, este important să recompenseze comportamentul bun.

Nu trebuie să fie o paradă cu 57 de tromboane, dar un cuvânt entuziast de laudă alături de un tratament poate obține mesajul de pe un loc de muncă bine făcut.

In acelasi timp, Nu pedepsiți catelul dvs. pentru un accident sau face orice pentru a crea o asociere negativă cu funcțiile corporale ale catelului.

Poate fi frustrant când ta câine pees în casă după ce a fost în afara, dar veți fi mai bine să vă bucurați mai degrabă decât să pedepsiți greșelile.

Dacă catelul dvs. are un accident, rămâneți calm și asertiv și îndepărtați în liniște catelul la locul unde doriți să meargă. Așteptați că catelul dvs. să aibă câteva accidente în casă - este o parte normală a locuinței!

Probleme comune atunci când găzduiește un catelus

Accidentele sunt comune în puii de până la un an. Motivele accidentelor variază de la formarea incompletă a casei la o schimbare în mediul de catelus.

Housebreking un catelus

Când catelul dvs. are un accident, continuați să pregătiți. Atunci dacă încă nu pare să funcționeze, consultați un medic veterinar pentru a exclude o problemă medicală.

Potrivit lui K9 Behavioriist, există de fapt șase probleme comune de vânătoare care merg neobservate. Aceste șase probleme sunt:

  • Genetica
  • Mediu inconjurator
  • Dimensiunea / nivelul de maturitate al câinelui
  • Lipsa conducerii pachetului
  • Utilizarea incorectă a forței la trenul de casă

Cu toate acestea, unele probleme de proprietari se confruntă cu adevărat, nu sunt deloc probleme. Unele rase și temperamente (eu.E., Genetica) de câini sunt pur și simplu mai dificil de găzduit.

Dimensiunea casei poate juca, de asemenea, un factor. Cu cât este mai mare casa, cu atât mai dificil de găzduit. La un cățeluș, o casă mare este un labirint nesfârșit de locuri de potturi (este foarte mult de manevrat!). De aceea este adesea cel mai bun pentru a începe puiul într-o zonă mică, închisă (ca o cutie) și adăugați lent mai mult spațiu pe măsură ce pooochul dvs. învață cum să-l în mod corespunzător.

O altă problemă poate fi Prea multă fibră în dvs Puppy`s Food, făcându-vă că catelul dvs. mai mult accident.

Prea mult aport de apă, și chiar medicamentele pot duce, de asemenea, la accidente că catelul dvs. are puțin control asupra. Dacă aveți probleme de vânătoare de catelus, asigurați-vă că verificați toate aceste probleme potențiale.

Sfaturi și trucuri pentru formarea casei Un catelus

1. Nu vă pedepsiți catelul. Pedepsirea catelului dvs. pentru a avea un accident este puternic descurajat. Învață cățelușul tău pentru a te teme (Asociația pozitivă este o temă comună pentru general Câine de antrenament peste granita).

Dacă vă prindeți catelul în act, bateți cu voce tare, așa că știe că a făcut ceva inacceptabil. Apoi luați-l afară, chemându-l sau luându-l ușor de guler. Când el este terminat, laudă-l sau dă-i un mic tratat.

Dacă găsiți dovezile, dar nu ați văzut actul, nu reacționați furios prin strigarea sau frecarea nasului în ea. Puii nu sunt capabili din punct de vedere intelectual să vă conecteze mânia cu accidentul lor. Tu vei face lucrurile mai greu și mai confuz pentru catelusul tău.

2. Stați afară pentru mai mult decât în ​​mod normal. Rămânând în afara mai mult cu catelul dvs. poate ajuta la reducerea accidentelor. El poate avea nevoie de timp suplimentar pentru a explora.

3. Utilizați curățătorii enzimatici. Dacă ale tale câine pees pe covor sau alte mobilier, curățați accidentele cu un cleaner enzimatic, mai degrabă decât un detergent pe bază de amoniac pentru a minimiza mirosurile care ar putea atrage catelusul înapoi la același loc. Amintiți-vă, câinii le place să se elibereze în aceleași pete în care își detectează mirosul, așa că încercați să eliminați mirosul câinelui dvs. de la orice loc de accident nedorit.

Este, de asemenea, o idee rea să obțineți a Pat de pat care este conceput pentru a fi ușor spălat, deoarece accidentele vor fi frecvente la început.

4. Încearcă tampoane de potty. Unii proprietari de companie preferă să utilizeze Câine de plăcuțe de câine și plăcuțele de iarbă să-și antreneze puii. Acestea sunt disponibile online și în magazinele de animale de companie.

Aveți sfaturi de formare pentru casele de catelus pentru a le împărtăși? Să vă aud gândurile în comentariile!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a găzdui un catelus