Cea mai lungă rasă de câini de viață: caniness pentru long haul long

câini de viață

Cu toții vrem ca câinii noștri să trăiască vieți lungi, sănătoase, dar, din păcate, unele rase tind să aibă durată de viață mai lungă decât altele.

După cum probabil veți observa din lista noastră de mai jos, rasele mici tind să trăiască vieți mai lungi decât Big Rases. De fapt, multe rase mari au dat, din păcate, scurte durate de viață, astfel încât nu veți vedea wolfhounds irlandez, mastiffs sau rase similare pe această listă.

Doar Continuați să citiți pentru a afla câteva dintre cele mai durabile și mai sănătoase rase de câine din lume.

Sau, dacă vă grăbiți, doar Derulați în jos în partea de jos a paginii pentru a vedea graficul nostru de viață pentru câini!

1. Malteză

Durată de lungă durată

Maltezele trăiesc adesea foarte lungi de către standardele de câini. Lifespanul tipic maltez este, de obicei, în vecinătatea a 15 ani. De fapt, cele mai vechi malteze pot ajunge la vârsta de 18 ani sau mai mult!

Maltezurile suferă adesea probleme dentare, deci asigurați-vă că Periați dinții puii și dă-i o mulțime de chews dentar. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că își păstrează mașinile pentru întreaga sa viață.

2. Beagle

Dog-uri de lungă durată

Beaglele ajung adesea la 12 ani, iar viața ocazională individuală timp de 14 sau 15 ani. Beaglele mai vechi suferă adesea de probleme de spate, așa că asigurați-vă că vă păstrați la o greutate corporală sănătoasă, luați-i o mulțime de exerciții fizice și evitați activitățile de stres înapoi.

3. Shih Tzu

Livi-living-câini-rase

În timp ce mulți Shih Tzus trăiesc doar aproximativ un deceniu, unii trăiesc aproape de două ori mai lungi, ajungând la vârsta de 18 ani. Shih Tzus nu sunt predispuse la foarte multe afecțiuni specifice de rasă, dar ca toate rasele de lungă durată, veți dori să vă îngrijiți de dinții pentru a le asigura că le păstrează pentru viață.

4. Jack Russell terrier

Rame de lungă durată

Ai crede că o rasă care arde această multă energie ar avea vieți scurte, dar Jack Russell Terriel trăiesc adesea timp de 13 până la 16 ani.

Jack Russells poate suferi de probleme de ochi și urechi în bătrânețea lor, deci asigurați-vă că lucrați îndeaproape cu VET ca pe ziua de naștere bifați. Acest lucru vă va oferi cea mai bună șansă de a trata aceste probleme înainte de a deveni rău.

5. Chihuahua

câini - cu durată lungă de viață

Lifespanul Chihuahua este de obicei de aproximativ 12 până la 14 ani, dar persoanele ocazionale ajung la marcajul de două decenii. Chihuahuas suferă de unele dintre aceleași probleme dentare, alte specii de lungă durată, deci asigurați-vă că aveți grijă de dinții lor.

Ei pot suferi, de asemenea, de trahee colapsate, astfel încât să folosească întotdeauna leashes cu atenție și să ia în considerare opțiunea pentru hamuri în schimb.

6. Lhasa Apso

câini-care-trăiesc de lungă durată

Cu părul lung și de lungă durată, Lhasa APOS trăiesc adesea timp de 13 sau 14 ani, iar câțiva au depășit marca de 20 de ani. Acești puii iubiți suferă adesea de probleme de piele, deci este deosebit de important hrăniți-le alimente sănătoase care nu conțin o mulțime de aditivi artificiali.

7. Pomeranian

câini-care-live-mai lungă

Pomeranii puțini pufos trăiesc de obicei aproximativ 12 până la 16 ani. Pomeranii nu sunt în mod special susceptibili la multe boli de lângă patellasul de lux (capacele genunchiului care s-au mutat din loc), deci asigurați-vă că vă hrăniți cu o dietă bună, obțineți-i o mulțime de exerciții fizice și vizitați medicul veterinar.

8. Yorkshire Terriers

câini - cu viață lungă

Yorkies trăiesc adesea timp de aproximativ 14 sau 15 ani, deși unii dintre ei trăiesc un pic mai mult. Yorkies experimentează adesea probleme digestive, deci asigurați-vă că găsiți o mâncare bună Yorkie tolerează bine și să rămână la ea atâta timp cât puteți.

9. Papillon

câini de lungă durată

Cei mai mulți papiloni plutesc în jurul picioarelor proprietarului timp de aproximativ 13 până la 15 ani, Deși unii reușesc să stea mai mult timp de un an sau două. Din păcate, și, în ciuda vieții lor relativ lungi, papillonii sunt vulnerabili la o serie de probleme de sănătate diferite, deci asigurați-vă că lucrați îndeaproape cu veterinarul dvs. ca și vârstele dvs.

10. Pudel

Livi-living-câini

Mulți podeli trăiesc timp de aproximativ 12 până la 15 ani, Dar rețineți că soiurile de jucărie și miniaturale de obicei depășesc pudele standard. Problemele neurologice afectează adesea pudele pe măsură ce îmbătrânesc, deci va trebui să lucrați îndeaproape cu medicul veterinar pentru a vă oferi puțină cea mai lungă viață posibilă.

Faceți partea dvs. pentru a vă asigura că câinele dvs. trăiește mult timp

Indiferent ce rasa este pu pomul, poti face partea dumneavoastra sa-l ajute sa-l pastreze sanatos si de a-i da cea mai buna lovitura de a trai o viata lunga. Unele dintre cele mai importante strategii și sfaturi includ:

Oferiți câinelui dvs. o dietă sănătoasă. Dieta câinelui dvs. va afecta sănătatea sa într-o serie de moduri diferite, ceea ce poate influența longevitatea și calitatea vieții. Există o mulțime de selecție a alimentelor, dar pentru început, oferă o alimentație pe bază de proteine ​​care se face cu o mulțime de carbohidrați și legume sănătoase și nu aditivi artificiali.

Vizitați adesea medicul veterinar. Îngrijirea veterinară obișnuită este una dintre cele mai bune modalități de a crește șansele câinelui dvs. de a trăi o viață lungă și sănătoasă. În plus față de furnizarea de servicii veterinare de rutină, cum ar fi vaccinări, veterinarul dvs. va observa probabil probleme potențiale cu mult înainte de a vă permite, permițându-vă să începeți tratamentul mai devreme.

Asigurați-vă că câinele dvs. obține o mulțime de exerciții fizice. Exercițiul obișnuit, moderat nu este important numai pentru bunăstarea PET dvs., este importantă și pentru sănătatea sa. Exercițiile fizice pot ajuta la prevenirea obezității, reduce probabilitatea Probleme comune artritice și asigurați o funcție digestivă bună.

Sprijiniți bunăstarea emoțională a puilor. Este puțin greu să dovedești științific că câinele tău va trăi mai mult dacă este fericit, dar uită-te la ea invers. Să presupunem că câinele dvs. va trăi timp de 20 de ani și încercați să faceți fiecare număr de o singură zi. Petreceți cât de mult timp puteți să vă confruntați, să mergeți, să jucați sau să discutați cu puii dvs. - vă va aduce beneficii.

[YouTube ID = & # 8221; VRV_QHBP5FG & # 8221; Lățime = & # 8221; 600 & # 8243; Înălțime = & # 8221; 340 & # 8243; Poziție = și # 8221; stânga & # 8221;]

Menținerea confortabilă a caninei mai vechi

Majoritatea câinilor vor începe să încetinească puțin în timpul anilor lor seniori, dar "anii de aur" ai raselor de lungă durată sunt susceptibile să dureze mai mult decât vor face pentru rase care au ajuns doar la vârsta de 8 sau 9 ani.

Câinii seniori au nevoie de puțin mai multă grijă decât câinii mai tineri, și este adesea util să faceți câteva ajustări vieții lor de zi cu zi pentru a le menține zâmbind și simțind cele mai bune. Deci, dacă câinele dvs. este probabil să trăiască bine în adolescenții săi, veți dori să vă asigurați că sunteți pregătiți să vă satisfaceți nevoile de vârste.

Unele dintre lucrurile care vă pot ajuta să vă mențineți câinele senior confortabil și fericiți includ:

Păstrați câinele dvs. stimulată mental

Ca și în cazul bunăstării emoționale, stimularea mentală este greu de corelat direct cu o durată lungă de viață. Cu toate acestea, cu siguranță nu face rău să-ți păstrezi creierul câinelui stimulat și este probabil să vă ajute să păstrați nogginul câinelui "care să funcționeze la o viteză maximă în anii Sa seniori.

Luați în considerare utilizarea tratați jucăriile de câine de distribuire pentru a vă hrăni pooch, deoarece oferă un pic mai mult o provocare decât un castron simplu de câine sau încercați unele Jucării puzzle Pentru a vă menține creierul canin pe putere completă.

Treceți la un aliment pentru câini destinat persoanelor în vârstă

Unii câini seniori vor rămâne sănătoși în timp ce mănâncă o alimentație obișnuită pentru câini destinați adulților, dar majoritatea vor beneficia de un aliment conceput special pentru câinii mai în vârstă. Aceste alimente prezintă în mod obișnuit lucruri precum conținutul ridicat de fibre și probiotice pentru a ajuta la promovarea unor obiceiuri de digestie și eliminare adecvate, iar unele sunt fortificate cu condroitină, glucozamină și alte suplimente de susținere a articulațiilor.

Am discutat câteva din cele mai bune alimente de câine senior înainte, Deci, asigurați-vă că verificați recomandările noastre dacă încercați să hrăniți un animal de îmbătrânire.

Instalați rampele ori de câte ori este necesar

Pupul tău ar putea să nu fi avut nici un necaz sărind pe canapea când era tânăr, dar el poate începe să se lupte să facă așa cum îmbătrânește. Plus, chiar dacă se poate lansa pe canapea, poate să-l găsească dureros să sară înapoi.

din fericire, Există un număr de scări de câini și rampe disponibile, care poate facilita ca pooch-ul dvs. să acceseze bucata de mobilier preferată și să reducă uzura și rupele pe articulații. Rampele pot fi, de asemenea, utile pentru a ajuta pe câini dvs. să negocieze scările sau să urce și în mașină.

Împingeți-vă animalul cu niște pâine

Artrita, displazia de șold și alte probleme comune sunt destul de comune în rândul câinilor mai în vârstă, iar aceste tipuri de probleme pot face dificilă caninul dvs. să obțină tracțiune ca și cum a făcut în zilele lui mai tinere.

Aceasta nu este doar o problemă pentru animalele de companie care ar putea să meargă peste gheață sau zăpadă în timpul iernii, poate fi chiar o problemă pentru câinii care trebuie să traverseze vinil, țiglă sau podele din lemn. Dar aceasta este o problemă destul de ușoară de a repara: Doar obțineți-vă unii Booties de câine non-alunecare.

Booties nu numai că ajută să dea mai multă încredere și să împiedice căderile, dar vor păstra și mai multă încălzire a micilor bătrâni ai lui Buddy.

Utilizați ajutoarele de mobilitate dacă este necesar

Din păcate, câțiva câini mai în vârstă vor avea nevoie de ajutor în jur. În astfel de cazuri, ajutoarele de mobilitate se poate dovedi foarte utile pentru a vă asigura că câinele dvs. se bucură încă de o înaltă calitate a vieții.

Există o varietate de SIDA DE MOBILITATE DISPONIBILE Pentru a aborda diferite tipuri de probleme de mobilitate. Ele variază de la curele care vă permit să vă oferiți animalului dvs. doar un sprijin suplimentar suplimentar pentru suflarea completă Doggie Scaune cu rotile (există chiar și scaune cu rotile pe care le puteți construi Pentru foarte puțini bani).

Dă-ți canin un loc confortabil pentru a dormi

Deoarece adesea suferă de aceleași dureri și dureri pe care oamenii mai în vârstă o fac, majoritatea câinilor seniori vor beneficia foarte mult de un pat de câine de înaltă calitate. A Memorie spumă pat este probabil cel mai bun pariu pentru cei mai îmbătrâniți cu patru subsoluri, dar a Pat încălzit poate fi o opțiune mai bună pentru cei care trăiesc în climă rece. Există, de asemenea, o mulțime de paturi de câine DIY pe care le puteți face dacă preferați să mergeți la acea traseu.

Care a fost cel mai lung câine viu vreodată? Care deține înregistrarea pentru cel mai vechi câine?

Titlul celui mai lung câine viu este un pic dificil de determinat în mod concludent, dar cel mai vechi câine pare să fi fost Un câine de oaie australian numit Maggie. A murit la începutul anului 2016, după ce a trăit cu familia pentru 30 (!) ani în Victoria, Australia.

Din fericire pentru Maggie și familia ei, pare să fi fost fericită și sănătoasă pentru cea mai mare parte a acestui moment - a început doar să încetinească cu câteva zile înainte ca ea să treacă pașnic în somnul ei.

Diagrama speranței de viață a câinilor

Curios cât de mult trăiesc taurii? Doriți să știți ce câine trăiește cea mai scurtă perioadă medie de timp?

Suntem aici pentru a ne ajuta! Am cercetat o varietate de resurse diferite pentru a crea Speranța de viață a câinilor de mai jos.

Este o masă sortabilă, deci nu ezitați să jucați cu ea puțin.

Poti Vizualizați lista de rasă în ordine alfabetică (sau Reverse Ordin Alfabetic Dacă încercați să căutați pachete sau Weimaraners) sau puteți sorta Speranța medie de viață în ordine ascendentă sau descendentă. Puteți chiar Utilizați caseta de căutare În colțul din dreapta sus.

În mod evident, nu am putut include toate rasele de câine, dar am ales 50 de cele mai populare. Dar vrem să ajutăm pe toți, așa că Spuneți-ne care rase pe care doriți să le vedeți includ în viitoarele actualizări ale articolelor (doar du-te pe secțiunea de comentarii)!

RasăViața medie de viață
Airedale Terrier10 la 12
Akita10 la 12
American Staffordshire Terrier11 la 13
Shepherd australian13 până la 15
Basset Hound10 la 12
Beagle12 la 15
Câinele de munte Bernese6 la 8
Boston Terrier11 la 15
Boxer10 la 12
Buldog6 la 9
Bullmastif8 până la 10
Cavalier King Charles Spaniel10 până la 14 ani
Chihuahua12 la 14
Dog chinez crested13 până la 15
Cocker spaniol10 la 13
Dachshund12 la 16
Dalmatian10 la 13
Doberman Pinscher10 la 13
Mastiful englez8 până la 11
buldog francez10 la 12
ciobănesc german10 la 13
Pointerul german de scurte12 la 14
Gigant schnauzer9 până la 12
Labrador10 la 12
Marele Dane8 până la 10
Mari Pyrenees 10 la 12
Ogar 9 până la 10
Jack Russel Terrier13 până la 16
Labrador Retriever10 până la 14 ani
Lhasa Apso13 până la 15
Malamute10 la 12
Matese14 până la 16
Miniatura Schnauzer12 la 15
Mastiful Neapolitan8 până la 10
Newfoundland9 până la 10
Papillon13 până la 15
pechinez12 la 13
Pembroke Welsh Corgi12 la 15
Pitbull12 la 15
Pomeranian12 la 16
Pudel12 la 15
Mops10 la 13
Rottweiler8 până la 10
Saint Bernard8 până la 9
Samoyed10 la 13
Shih Tzu10 la 16
Siberian Husky12 la 15
Weimaraner10 la 12
Whippet12 la 14
Yorkshire Terrier14 până la 16

***

Ați avut un câine care a trăit o viață incredibil de lungă? Ne-ar plăcea să vă împărtășiți poveștile în comentariile.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cea mai lungă rasă de câini de viață: caniness pentru long haul long