5 Cei mai buni caini pentru alergii + 6 sfaturi despre managementul alergiei

Cei mai buni caini pentru alergiiMă simt ușor scriindu-se pe această postare - nu suferă de alergii pentru câini.

De fapt, aș putea să scot probabil o canisa cu o mătură împingătoare, fără a suferi un singur sniffle!

Dar eu sunt alergic la niște praf și poleni, așa că știu cât de îngrozitoare sunt alergii.

Am văzut și alergii de animale de companie în cei dragi. Fratele meu a devenit alergic la hamsterii noștri de companie când eram copii, iar soția mea se luptă cu părul Rottweiler care acoperă tot ceea ce deținem!

Deci, ce faceți când aveți alergii de companie? Nu puteți trăi foarte bine o viață adecvată fără un câine (fapt științific), dar nu puteți trăi viața care întreprinde antihistaminice și umplerea țesuturilor în buzunarele dvs.

Ceea ce este un tip de alergie, iubitor de câine sau de făcut?

Cauza disconfortului dvs .: Modul în care alergiile lucrează cu Dog Dander

Cum de a vindeca alergiile câinilorÎnainte de a merge mai departe, să discutăm despre rădăcina problemei de alergie la câini.

Câinii produc substanțe bazate pe proteine ​​care provoacă răspunsuri puternice din sistemele imune ale unor persoane. Aceste proteine ​​sunt vărsate împreună cu Celulele moarte ale pielii și părul - un amalgam numit Dander.

În cele din urmă, aceste alergeni combinați cu restul prafului din casa dvs, și să-și facă drumul în sinusurile tale cu fiecare respirație.

În timp ce aceste proteine ​​- numite alergeni și # 8212; nu sunt periculoase, corpul tau le tratează ca și cum ar fi. Acesta este motivul pentru care ochii tăi apa, nasul tău rulează și începi strănut Când alergiile dvs. se aprinde - corpul dvs. încearcă să slăbească infractorii din corpul vostru.

Câinele de câine conține Două alergeni importanți. În căutarea lor perpetuă pentru poezie, oamenii de știință desemnează acești alergeni ca Canis familiaris Alergen 1 și Canis familiaris alergen 2. Acestea sunt cel mai adesea abreviate ca pot FAM 1 și pot FAM 2. Poate Fam 1 este alergenul primar care afectează oamenii, in timp ce Poate FAM 2 este un alergen de importanță secundară.

Unii crescători au căutat să producă câini care nu produc aceste alergeni, sau cel puțin, nu produce o cantitate mare de ele. Mulți sunt, de asemenea, niște nivele de lumină în comparație cu alte rase de câini.

Aceste rase sunt numite "hipoalergenic" (hipo- este un prefix care înseamnă "mai puțin" sau "redus") și sunt adesea recomandate pentru cei cu alergii.

Datele descurajatoare: sunt câini hipoalergeni doar un mit?

din pacate, Oamenii de știință au colectat recent câteva date descurajatoare despre rasele hipoalerrgene. Un astfel de studiu a fost publicată într-o ediție din 2011 a American Jurnal de Rhinologie și Alergie.

Oamenii de știință au colectat eșantioane de praf din casele a 173 de familii cu un singur câine interior. Praful a fost analizat pentru FAM 1, iar rezultatele tablete.

Surprinzător, când cercetătorii a comparat praful din casele cu rase hipoalergene și le-a comparat cu casele cu rase non-hipoalergenice, nu au găsit nici o diferență semnificativă statistic între cele două! Nu veste bună pentru nasul tău.

Alți oameni de știință a efectuat un studiu similar aproximativ un an mai târziu și a publicat concluziile lor în Jurnalul de Imunologie Clinică. În plus față de praf, acești oameni de știință au examinat, de asemenea, eșantioane de păr.

Acest studiu a constatat că eșantioanele de praf din casele cu Labradoodles (una dintre cele mai frecvent citate rase hipoalergenice) conține mai puțin pot FAM 1 decât casele cu alte rase. in orice caz, Nu au fost găsite diferențe semnificative în concentrația de CAM FAM 1 în probele de praf din casele cu alte rase "hipoalergenic".

Cele mai bune rase de câine hipoalergenic

Poate că cea mai îngrijorătoare a fost rezultatele probelor de păr. Oamenii de știință au descoperit asta Probele de păr de la rasele hipoalergene efective au avut "semnificativ mai mari", FAM 1 concentrații de rase non-hipoalergenic.

În totalitate, Datele demonstrează că mulți așa-numitele rase hipoalergenic nu sunt mai bune pentru alergii decât alte rase. Unii pot fi chiar mai rău!

Deci, este o opțiune pentru câine? Nu. Adevărul este că toți câinii au ucis - Unii au pur și simplu mai puțin decât alții.

Gestionați alergiile canine cu o abordare multi-fațetă

În timp ce datele empirice nu reușesc să susțină ideea că așa-numitele rase hipoalergenice produce mai puține alergeni, unii Conturile anecdotale sugerează că sunt mai puțin tulburătoare pentru persoanele care suferă de alergie.

Acestea pot precipita de la efectul placebo sau ar putea fi legați de cantitatea relativ modestă a părului Unele dintre aceste rase vărsate (deci chiar dacă părul de câine conțin aceleași concentrații de pot FAM 1, cel puțin unele rase au vărsat mai puțin din acel moment păr ambalat).

Indiferent de caz, este important să nu aruncați copilul cu apa de baie. Tu ar trebui Luați fiecare pas posibil pentru a reduce alergeni în casa dvs, și Unele dintre aceste rase pot ajuta în această privință.

În plus, luați următorii pași pentru a vă ajuta să vă ameliora simptomele alergiilor:

Cei mai buni caini hipoalergenici pentru alergii
  1. Optați pentru o rasă mică. Când toate celelalte lucruri sunt egale, a Câinele mai mic va produce mai puțin timp decât un câine mai mare.
  1. Păstrați câinele bine îngrijit. Aceasta va ajuta Spălați o cantitate considerabilă de acele alergeni în jos înainte de a vă putea infiltra căile respiratorii.
  1. Selectați un câine fără un substrat gros. Standacul este un strat gros de blană scurtă, care servește în principal pentru a menține câinele cald. Părul substrat acoperit este adesea mai iritant pentru pacienții care suferă de alergie, decât părul de protecție împotriva transportului (părul grosier, exterior pe majoritatea câinilor) sunt. În plus, câinii cu subțiri subțiri sau absente vor colecta mai puțin praf și port mai puțin decât cei cu substanță densă.
  1. Curățați mai frecvent. Curățarea mai regulată poate contribui, de asemenea, la reducerea numărului de alergeni din casa dvs. Suge tot felul de îndrăzneală în tine Covoare, covoare și patul animalului dvs. de companie cu Vacuum conceput pentru a ridica părul câinelui. Mărește podelele din greu zilnic, dar încercați să evitați împrăștierea prafului și a mânerului în aer când faceți acest lucru.
  1. A se vedea un specialist la alergie. Du-te să-ți vezi medicul sau un specialist alergic dacă suferiți de probleme de alergie semnificative. El sau ea poate fi capabilă vă prescrie medicamente care vă va ajuta la ușurarea simptomelor, precum și Verificați că câinele dvs. este sursa problemelor dvs - Puteți fi alergic la insecte, mucegai sau orice număr de alte lucruri.
  1. Eliminați bunurile de acasă care sunt susceptibile de a colecta părul și dezactivarea. Aceasta include lucruri cum ar fi draperii sau perdelelor din țesături grele, Dar puteți dori, de asemenea, să Tăiați numărul de perne și pături de aruncare plecați pe canapea. Couch Couch poate, de asemenea, facilitați îndepărtarea și curățarea blănurilor din canapea dvs.

5 Cei mai buni caini pentru alergii: defalcare de rasa hipoalergenic

Tine minte: Toți câinii produc alergeni. Nu puteți evita în întregime alergeni sau dezactivați, deci scopul este de a selecta o rasă care produce relativ redusă. in orice caz, Următoarele rase pot ajuta la controlul problemelor de alergie, Datorită lipsei de păr sau a vărsării rare.

1. Labradoodles

Cele mai bune rase de câine pentru alergii

Labradoodles sunt una dintre puținele rase pentru care Oamenii de știință au colectat unele dovezi care demonstrează natura lor hipoalergenă.

În plus, mulți suferinzi de alergie Raportul anecdotic acea labradoodles nu reușesc să obțină același tip de reacții alergice ca și alți câini.

2. American fără păr fără păr

American fără păr fără păr

American fără păr sunteți în esență fără păr, Deși unii indivizi posedă sprâncene și mușchi. În consecință, ele sunt o alegere excelentă pentru cei care suferă de alergii. Derivate din rasa terrier de șobolan, terrierii americani fără păr au multe dintre aceleași trăsături de personalitate, inclusiv inteligență înaltă și unitate impresionantă.

3. Chineză crescută

Cei mai buni câini pentru persoanele care suferă de alergie

Deși există un soi cu părul lung numit formularul Powerpuff, majoritatea crestetelor chinezești sunt lipsită de păr, Salvați-vă pentru cap, picioare și cozi.

Deoarece au mai puțin păr decât majoritatea celorlalți câini (și sunt mici buggers mici la pornire) și vărsat foarte puțin deloc, Ele sunt mai puțin susceptibile de a provoca probleme pentru persoanele care suferă de alergie decât multe alte rase.

4. Pudel

Cele mai bune rase de câine pentru alergii

Poodle sunt A foarte inteligent, rasă cu o singură acoperire, care are a fost descris ca hipoalergenic - Acest lucru nu a fost susținut de orice dovezi.

Pe partea luminoasă, polițele sunt responsabile pentru jumătate din rețeta Labradoodle, iar natura hipoalergenă a Labradoodles cu siguranță nu izvorăște din partea Labrador a ecuației, astfel încât polițele nu au cea mai mare alegere pentru un om alergic.

5. Câine de apă portugheză

Cei mai buni caini pentru alergii

Descris ca "aventuros, afectuos și atletic" de către Clubul american Kennel, Câinii de apă portugheză sunt cei mai renumiți pentru straturile lor hipoalergene (și Proprietari de profil înalt).

Câinii de apă portugheză sunt oarecum unici printre speciile crescute pentru a lucra în apă, ca ei au doar un singur strat exterior și nu au un substrat dens.

Unii dintre ceilalți câini hipoalergenici care pot fi selecții bune pentru persoanele care suferă de alergie includ:

  • Bichon Frise
  • Bedlington Terrier
  • Coton de Tulear
  • Standard Schnauzer
  • Gigant schnauzer
  • XOLOITZCINTLI
  • Afgan Hound
  • Peruvian Inca Orchid
  • Terrier de grâu
  • Malteză
  • Irlandeză apă spaniel

***

Îmbunătățirea problemelor legate de alergie nu este niciodată ușoară, mai ales atunci când cauza suferinței dvs. este același lucru care vă linge fața și se strecoară cu tine noaptea.

În timp ce nu există un glonț magic care va vindeca aceste probleme, Mulți oameni găsesc o ușurare prin încorporarea sfaturilor enumerate mai sus și selectarea uneia dintre rasele recomandate.

Spuneți-ne cum ați tratat problemele de alergie la catelul. Ne-ar plăcea să auzim ce a lucrat și ce nu a făcut - ce rase ți-au dat cele mai ușure sau cele mai multe probleme? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Cei mai buni caini pentru alergii + 6 sfaturi despre managementul alergiei