5 Cei mai buni câini pentru cetățenii în vârstă

Cele mai bune rase de câine pentru cetățeni în vârstă

Nu lăsați anii de aur să fie distruși de sindromul "goală Nest". Trebuie doar să alegeți dreptul câine să vă păstreze compania pentru restul vieții tale. Loialitatea lor NICIODATĂ NICIODATĂ și compania lor nu necesită nimic de la tine, decât pentru o mulțime de îmbrățișări și cuddle, apă proaspătă și mâncare bună. Ei nu vor pune la îndoială deciziile dvs. sau vor striga la tine de a fi uitați. Ei sunt, la urma urmei, cei mai buni și cei mai de încredere prieteni. Dar care dintre sutele de rase de câine ar trebui să alegeți?

Cei 5 cei mai buni caini pentru persoanele in varsta

Studiile arată că persoanele în vârstă pot beneficia considerabil deținerea unui câine de companie. Îi sporește bunăstarea fizică, mentală și emoțională, oferindu-le ocazia de a ieși pentru o plimbare zilnică, socializează cu alți seniori care pot deține și câini și simt o fericire autentică în compania că câinii aduc. Iată 5 dintre cei mai buni câini pe care ați putea dori să îl aveți în viața voastră.

Boston Terrier

Boston Terrier

Acestea sunt crescute în mod specific pentru a fi Câini de companie a persoanelor vârstnice. De ce? Boston Terriers nu iubesc nimic mai mult decât să se prăbușească și să petreacă timpul cu maeștrii lor umani. Ei nu au nevoie de îngrijire fantezie. Sunt, în general, prietenoși. Și cu o greutate maximă de aproximativ 20 de kilograme, ele sunt foarte ușor de manevrat, în special de o persoană care îmbătrânește, care nu mai poate avea luxul mușchilor puternici. Boston Terrier este o pooch fericit-go-norocos, foarte jucăuș încă posedă inteligența și atenția pentru a răspunde nevoilor maeștrilor lor umani.

În legătură cu o postare: Mâncare pentru câini pentru terrierii din Boston

Buldog francez

buldog francez

Cunoscut pentru că a fost clovnul lumii câinilor, buldog francez face ca un câine de companie uimitor pentru persoanele vârstnice pentru persoanele afective, jucăușă, alertă și o dispoziție plăcută. Este foarte ușor de îngrijit deoarece necesită doar perie regulate. Buldogii francezi vor necesita o anumită cantitate de mers pe jos, dar o preocupare mai importantă este să nu le scoateți niciodată pentru o plimbare în extreme de temperatură. Buldogii francezi sunt plini de viață și foarte entuziastă, dar niciodată nu sunt sau cu voce tare. Ele sunt, de asemenea, foarte prietenoase cu alte animale de companie care le fac ideale dacă intenționați să obțineți și alte animale de companie.

În legătură cu o postare: Alimente pentru buldog francez

Mops

mops

Foarte dornici să vă rog, Pugs au capturat fascinația persoanelor vârstnice a lumii în primul rând pentru personalitatea fermecătoare și foarte adaptabilă. Ei nu au nevoie de o mulțime de exerciții fizice, deoarece jocul lor este adesea suficient. Dar dacă locuiți într-un climat destul de cald, Așteptați vărsarea să fie mai frecventă. Sunt prea mici și au păr foarte fin, care necesită îngrijire minimă. Va trebui să urmăriți după ochi, deși acest lucru poate fi ușor iritat. Ei fac animale de companie excelente pentru cetățenii în vârstă care trăiesc în comunități de viață asistată, totuși.

Ați putea dori, de asemenea: Mâncare pentru câini pentru pugs

Chihuahua

Chihuahua

Dimensiunea lor diminuantă se îndreaptă spre spiritul lor neclintit. Jucăuș și nu iubește nimic mai puțin decât să fie răsfățați și împrăștiați cu afecțiune, Chihuahuas face ca câini excelenți pentru seniori, în special cei care trăiesc în case mici asistate. Nici măcar nu trebuie să le scoateți pentru o plimbare de la vigoarea și jocul lor în interiorul casei este deja suficient de exercițiu pentru ei. Aveți grijă deși ca Chihuahuas sunt cunoscute pentru a fi prea protective și incontestabil de loiale ale stăpânilor lor. Aceasta înseamnă că dacă vă așteptați la oaspeți din când în când, ar fi înțelept să vă antrenați pooch-ul, mai ales dacă aveți nepoții care vă vizitează.

Ați putea dori, de asemenea: Mâncare pentru câini pentru Chihuahuas

Beagle

Beagle

Dacă nu vă deranjează de fapt să luați un câine pentru plimbarea zilnică, atunci vă recomandăm Beagle. Este puțin foarte agil și are o foarte acută câine sentiment de miros. Este foarte curios și inteligent, de asemenea. Este iubitor și prietenos și este extrem de afectuos al proprietarului său. Nu are nevoie într-adevăr îngrijire foarte extinsă. Are nevoie doar de o periere zilnică a hainei sale fine și se face. Din păcate, ei au vărsat foarte mult. După cum am menționat deja, ei vor avea nevoie de zilnic fizic și mental exerciții care ar trebui să fie distractiv ca acum aveți tot timpul în lume pentru a face acest lucru.

Ați putea dori, de asemenea: Dog alimente pentru beagles

Lucruri de luat în considerare atunci când alegeți un câine pentru o persoană vârstnică

Deoarece câinii vin în diferite rase cu temperamente și caracteristici diferite, este important să înțelegeți mai multe lucruri pe care ar putea fi nevoie să le luați în considerare mai întâi înainte de a se stabili pe o rasă particulară.

  • Scopul de a deține un câine

Deținerea unui mutt este vorba despre potrivirea nevoilor dvs. cu ceea ce poate aduce rasa. Dacă sunteți după companie, un buldog francez, Pudel, sau chiar un Corgi Welsh ar fi alegeri minunate. Dar dacă sunteți după loialitatea lor, un Chihuahua, Beagle, sau Shih Tzu va fi cel mai bun. Dacă aveți o problemă de sănătate sau o nevoie specială, un buldog PUG, Beagle sau Francez ar trebui să se potrivească perfect facturii. Dacă una dintre preocupările dvs. este anxietate, atunci obținerea unui pug sau a unui pudel ar putea fi o idee minunată. Și dacă locuiți într-o comunitate vie asistată, un Chihuahua sau un terrier Boston poate face o alegere excelentă.

În legătură cu o postare: Dog alimente pentru Corgis

  • Starea dvs. actuală de sănătate, inclusiv nivelul de activitate

Înțelegeți că câinii necesită exerciții fizice și de joc, astfel încât să nu se plictisească și să prezinte un comportament nedorit. Dacă aveți o problemă medicală care vă limitează sever mobilitatea, atunci ar trebui aleasă o rasă care necesită foarte puțin la nici o plimbare exterioară. Obținerea unui câine sedentar ar trebui, de asemenea, considerată ca având o pooch foarte activă, poate pune o presiune asupra stării medicale curente.

  • Programul dvs. zilnic

Sperăm că ați decis deja să rămâneți acasă pentru totdeauna, deoarece sunteți acum pensionar. Dar, în cazul în care intenționați să călătoriți, așa cum fac mulți pensionari în anii lor de aur, atunci trebuie să vă gândiți cine va avea grijă de câinele dvs. în timp ce vă aflați departe. Unele rase nu fac bine singur.

  • Resursele dvs. financiare

Deținerea unui animal de companie nu este ieftină. Ar trebui să aveți grijă și de bunăstarea lor. Din alimentele lor la nevoile lor de îngrijire, precum și costurile legate de Îngrijirea veterinară, Va trebui să luați în considerare și aceste lucruri.

Nu există nici o îndoială că câinii oferă Insotiție excepțională și prietenie de neegalat față de membrii populației vârstnice. În timp ce aceste 5 cele mai bune rase de câine pentru cetățenii în vârstă sunt un început bun pentru selectarea pooch-ului pentru a vă menține compania pentru restul vieții voastre, este posibil să vă gândiți și la alte considerente.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Cei mai buni câini pentru cetățenii în vârstă