12 Motive pentru care câinii de rang înalt sunt mai buni decât puii

Cred că puii sunt mai buni și mai distractivi? Majoritatea oamenilor fac. Dar există o mulțime de avantaje pentru salvarea și îngrijirea câinilor seniori. Unii pot spune chiar că câinii seniori sunt mai buni decât puii!

Câinii de vârstă ar putea să nu mai aibă un primăvară în pasul lor în comparație cu puii tineri și energici, mereu curioși. Din păcate, în primul rând din acest motiv, mulți adoptorii viitori tind să ignoră câinii de rang înalt la adăposturi și centre de adopție în favoarea câinelui mai tânăr și cu entuziasm drăguț. Prieteni vechi Senior Dog Sanctuary Explicați de ce câinii vechi nu sunt adoptați ori de câte ori și se confruntă cu o șansă mult mai mare de a fi eutanasiați.

Dar oamenii care doresc să aducă acasă un nou animal de companie ar putea fi lipsiți prin trecerea pe un însoțitor de îmbătrânire canine. În ultimii ani, mai mulți oameni au început să realizeze beneficiile adoptării unui câine senior și al unor - Ca acest fotograf - chiar să promoveze adoptarea câinilor vechi. Deci, aici sunt 12 motive bune pentru care câinii de rang înalt ar putea fi mai bine pentru casa ta decât puii și de ce ar trebui să luați în considerare adoptarea unuia ca următorul animal de companie.

1. Exercițiul lor este plin de dragoste

Exercițiul lor este plin de dragoste

Puii sunt oh-atât de plini de energie și cer o mulțime de timp de joc de la proprietarii lor. Ei sunt întotdeauna încântați să meargă și de plimbări lungi, indiferent dacă se plouă în afara sau dacă pământul este adânc în zăpadă. În timp ce exercitarea beneficiază de sănătatea lor sau vă încurajează să lucrați, uneori este prea incomod și copleșitor, corect? Câinii bătrâni, pe de altă parte, preferă să se strecoare cu proprietarii lor și să facă schimb de căldură a corpului decât să-și distribuie energia în activități fizice. Ei încetinesc și iubesc să se relaxeze mai mult, ceea ce ar putea fi exact ceea ce aveți nevoie.

2. Ei dorm ca un vis

Ei dorm ca un vis

Câinii iubesc să doarmă foarte mult, dar câinii seniori iubesc să doarmă chiar mai mult. Uneori, s-ar putea să se ridice doar în liniște pentru mâncare sau apă sau să meargă olar, sau să-și schimbe poziția în apropierea ferestrei unde soarele strălucește în dimineața devreme. Puppies, pe de altă parte, trezește-te când soarele nu este încă în afară. Sunt atât de dornici să-și înceapă ziua și va lăuda, de obicei, la proprietarii lor să se ridice și ei.

3. Înțelegerea lor a oamenilor este un adevărat talent

Înțelegerea lor a oamenilor este un adevărat talent

Câinii se presupune că au un al șaselea simț despre oameni, dar percepția câinilor de vârstă este chiar mai clară. Ei pot citi oamenii ca o carte. Ei pot simți dacă stăpânul lor este supărat pe baza limbii corpului și acționează și pe ea. Nu este surprinzător să găsești un câine senior care își împinge stăpânul trist, punându-și capul pe turul proprietarului. Cel mai important, nu este doar o teorie - Știința a dovedit Asta nu ne citește, de fapt, emoțiile noastre și este probabil bazată pe cât timp câinele a fost în jurul proprietarului sau a oamenilor în general. Prin urmare, câinii mai în vârstă vor fi mult mai bine la acest lucru decât puii tineri.

4. Ei au vremuri legitime de pauză

Ei au vremuri legitime de pauză

Este greu să lăsați puii de pui după ce se obosesc de a juca, deoarece fiecare activitate de activitate în jurul lor îi trimite. Fiecare sunet aud sau fiecare mișcare pe care le observă să le facă să se ridice de la puii lor și să înceapă din nou ziua ca și cum nu ar fi jucat înainte. Câinii seniori, pe de altă parte, nu pot fi deranjați de niciunul dintre aceste lucruri. Ele sunt atât de așezate înapoi că își îmbrățișesc PNS-urile la fel de mult cum îmbrățișează somnul și nu au regretă despre depășirea, într-adevăr.

5. Ei manifestă astfel de suflete blânde

Ei manifestă astfel de suflete blânde

Ca vinul fin, câinii de rang înalt se îmbunătățesc cu vârsta. Din cauza nivelurilor lor de energie melowed și cuplată cu ani de experiență, câinii de rang înalt nu mai doresc să mai fie pentru horsay. Ei au un comportament blând despre ei, de aceea ei ar putea trăi bine între copiii mai mici sau cetățeni în vârstă, de asemenea. Dimpotrivă, puii au această natură excesivă despre ei, care ar putea să le aterizeze uneori în dificultate și poate chiar să devină enervantă ocazional. Ei ar putea răni accidental oamenii lor dacă vor juca prea dur, de asemenea.

6. Au pierdut apelul de distrugere

ei

Puii drăguți sunt de fapt mașini de mestecat care pot trece prin chestiile dvs. personale, cum ar fi tratate gratuite de la un magazin de bomboane. Comportamentul distructiv este destul de comun la tinerii câini, deoarece încă învață și dezvoltă, deci cățelușul de protecție a casei dvs. este o necesitate. Dar câinii de rang înalt care au fost housebroken nu mai găsesc niciun apel pentru un astfel de comportament. Deci, perechile preferate de pantofi sunt în siguranță în jurul unui câine mai în vârstă. De asemenea, le puteți lăsa singuri acasă ore întregi și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la întoarcerea cu o canapea uzată, articole sparte sau gunoi pe tot parcursul locului.

7. Ei pot învăța în continuare trucuri noi

Ei pot învăța în continuare trucuri noi

Uitați vechea zicală despre cât de inutil este de a învăța câini vechi noi trucuri noi - Este un mit - Deoarece câinii de rang înalt pot fi încă instruiți noi comenzi și sunt dornici să învețe. Ei nu vor fi însă cursanți rapizi, dar cognizanța lor este încă ascuțită, potrivit unui studiu de la Institutul de Cercetare Messerli din cadrul Universității din Viena (studiu). De fapt, câinii de rang înalt au mult mai multă atenție decât puii, astfel încât învățarea noilor lecții nu va fi o problemă și, în unele cazuri, ar putea fi chiar mai bine la acest lucru.

8. Ascultarea lor este a doua natură

Ascultarea lor este a doua natură

Câinii seniori nu mai sunt ignoranți cu privire la comenzi. Ei au făcut "Sit & # 8221; și ședere și # 8221; De ani de zile acea ascultare este ca a doua natură pentru ei. Mulți câini de adăpost sau de salvare nu necesită și formarea de bază a casei, odată ce ajung la noile lor case. În mod surprinzător, un număr de ele sunt de fapt Housebroken. Puppies, pe de altă parte, trebuie să treacă prin ore de formare și lupte; ei au încă multe de învățat despre a deveni animale de companie.

9. Te-au salvat la fel de mult cum le-ai salvat

Te-au salvat la fel de mult ca tine

Salvezi o viață a câinelui senior prin adoptarea lor de la un adăpost și, în timp ce acest lucru poate fi adevărat, mai mult și mai mult. Acești câini senior vă economisesc, de asemenea, (sau cel puțin, oferind mai multă împlinire a vieții dvs.), deoarece cum nu vă puteți îndrăgosti de un partener ascultător, răbdător și profund? Ceea ce îi lipsește în energie, se umple cu iubirea și devotamentul lor nesfârșit pentru cineva care o va avea grijă de ei în anii lor rămași.

10. Ei "cred credincioșii vechi

ei

Câinii seniori par să cunoască profund semnificația companiei și a loialității. Indiferent dacă au trăit cu oamenii lor pentru majoritatea vieții lor sau au fost cu ei pentru doar câteva luni, dedicarea lor față de companionul lor uman este fără limite. Mulți câini senior Proprietarii atestă asta ei se conectează mai bine decât puii. Câinii seniori salvați au învățat o lecție foarte valoroasă pe tot parcursul vieții și au acest lucru special - nu își iau oamenii de la sine.

11. Ei apreciază timpul familial

Ei apreciază timpul familial

Câinii de rang înalt se bucură de o zi mare pe canapea, așezându-se confortabil și observând membrii familiei merg prin, poate interacțiunea ocazional cu ei. Întotdeauna se pare că iubesc simțul unui living aglomerat și ia agitat în faptul că pot viziona mama citiți cartea ei, tatăl pentru un joc la televizor, iar copiii se joacă cu gadget-urile lor. Pur și simplu iubesc să fie în jur, răspândind energia lor. Puppies, pe de altă parte, doresc să fie centrul atenției atunci când toată lumea din familie este în jur și de multe ori poate ajunge în cale.

12. Sunt doar atât de zen

ei

Ați încercat vreodată să faceți yoga câinilor (& # 8220;Doga& # 8220;) cu un pui energetic? Este corect să spun că nu ai putea să obții ceva corect sau deloc. Dar dacă luați un câine senior cu dvs., va fi una dintre cele mai perfecte sesiuni de yoga / doga pe care le veți avea pentru că câinii de îmbătrânire sunt atât de calmă, relaxată și răcită; ei "sunt atât de zen. Temperamentul lor stabil ar trebui să fie emulat și, de fapt, este mult mai ușor să fii mai calm și să-ți găsești pacea când ai un câine senior de partea ta.

Gândurile finale

Câinii de rang înalt nu se așteaptă prea mult de la proprietarii lor, cu excepția cazurilor de a avea o casă bună în care pot trăi restul vieții în confort, mulțumire și pace. Un adăpost aglomerat nu este un loc pentru ei. Deci, dacă puteți, aduceți acasă un câine senior de la un adăpost de animale în loc să adoptați un tânăr tânăr - va fi una dintre cele mai bune decizii pe care le-ați făcut ".

Citiți următorul: Omul de 104 de ani care a adoptat câinele senior împărtășește secretul său la viața lungă

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

12 motive pentru care câinii de rang înalt sunt mai buni decât puii

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 12 Motive pentru care câinii de rang înalt sunt mai buni decât puii