10 Cei mai buni câini pentru drumeții: găsirea unui însoțitor pentru a urca pe fiecare munte!

Cei mai buni caini pentru drumetii

Drumeții este o mare activitate pentru a vă bucura de câinele dvs. Este o modalitate foarte bună puteți să ardeți că unele calorii și timpul petrecut în natură este incredibil restabilit atât pentru corp, cât și pentru minte.

Nu sunt conștient de nicio cercetare care a verificat în mod specific că câinii găsesc călătorii în sălbăticie, dar dacă ați văzut vreodată un câine care trece prin pădure cu Glee, nu veți avea nevoie de dovezi empirice!

Dar nu fiecare câine este bine potrivit pentru rafarea milelor de backcountry.

Unele nu sunt construite pentru felul de drumeții de uzură, de multe ori implică, în timp ce altele sunt pur și simplu mai confortabile, alergând la un parc de câini manichiurați (pentru alergătorii hardcore, canicrosss sau câine jerting.ro sunt, de asemenea, opțiuni de exerciții solide).

Dacă drumeția este o activitate importantă pentru dvs., asigurați-vă că vă familiarizați cu calitățile importante pe care le posedă câini de drumeție bună, precum și rasele care de obicei fac cei mai buni însoțitori de drumeții înainte de a alege acel pui nou.

Ce să căutați într-un câine de drumeție: Calități importante

Majoritatea câinilor cu dimensiunea medie, greutatea și construirea pot fi excursii, dar unele sunt în mod clar mai adecvate pentru sarcina decât alții. Printre alte trăsături, câinii de drumeții buni posedă de obicei următoarele:

1. Vârsta adecvată

Nici câinii foarte tineri, nici foarte bătrâni nu sunt potriviți pentru drumeții. Majoritatea câinilor ar trebui să aibă probabil cel puțin 1 an și au toate fotografiile lor Înainte de a ieși în pustie. in orice caz, Câini vechi ar trebui să aibă, de asemenea, traseul lor limitat.

Vârsta reală la care se întâmplă acest lucru va varia de la o rasă la următorul. In general vorbind, Câinii mai mici trăiesc mai mult decât câinii mai mari și suferă de mai puține probleme scheletice, astfel încât acestea pot continua să păstreze drumeții mai mult decât omologii lor mai mari pot.

2. Climă - lungime de blană corespunzătoare

Este important sa Luați în considerare climatul tipic în care vă plimbați în mod normal, și obțineți un câine cu o lungime adecvată pentru condiții. Nu, de exemplu, doriți să trageți un husky prin temperaturi de 95 de grade, mai mult decât doriți să luați un dalmant în timpul unei furtuni de zăpadă!

3. Nivel ridicat de energie

Drumeții este o activitate cu intensitate energetică și numai câini care doresc să iasă și să se miște - se vor bucura de activitate. Cu alte cuvinte, lăsați-vă buldogul englez acasă când loviți traseele; Aduceți în schimb collie-ul de frontieră.

Cele mai bune rase de câine pentru drumeții

Este, de asemenea, demn de remarcat Exercițiul intens poate fi periculos pentru câțiva câini - pugs, buldogi și alte rase de scurtă durată, cu fața în față au probleme de respirație și, atunci când sunt exercitate, pot fi incapabili să obțină suficient oxigen. Acești câini ar trebui să rămână la plimbări relativ scurte și ușoare.

Cu toate acestea, pentru canini de mare energie, drumeții este o modalitate excelentă de a arde aburul. Dacă aveți nevoie de inspirație, verificați Boot lista de bombe de 50 de trasee de drumeții la distanță în SUA!

4. Calm, demn de încredere

Câinele dvs. este probabil să întâlnească un milion de lucruri nevăzute în călătoriile dvs., deci este mai bine să Aduceți un pui care va interacționa în mod corespunzător acestor noi creaturi, mirosuri și oameni.

Nu vrei un câine că Bowers de la noii stimuli și nici nu vrei unul care vede fiecare lucru misterios ca o amenințare. Rasele super sensibile pot fi provocatoare în acest sens.

5. Sound os și structură articulară

Gândiți-vă cu atenție înainte de a face un partener de drumeție dintr-o rasa care suferă adesea de probleme comune sau osoase, cum ar fi Rottweilers, Saint Bernards și alții. Acest lucru nu înseamnă că nu puteți lua vreodată acești câini de drumeții - încă mai au nevoie de exercițiu, doar asigurați-vă că ați exercitat reținerea și judecata sănătoasă.

6. Abilitatea (și dorința) de a fi ascultători

Nu este distractiv să luați un drum de câine dacă intra întotdeauna în rău - poate fi chiar periculos. În consecință, rasele inteligente ușor instruite, cum ar fi cele mai multe de preluare, sunt adesea printre cele mai bune alegeri pentru tovarășii de drumeții.

Esențiale aveți nevoie pentru drumeții cu câinele dvs

Lista de lucruri pe care trebuie să le luați pe o călătorie de drumeții va varia pe baza duratei călătoriei dvs., terenul pe care îl veți întâlni și o varietate de alte lucruri.

Dacă doar călătoriți în jurul unei buclă de 1 mile la păstrarea naturii dvs. locale, probabil că nu aveți nevoie de mult mai mult decât o lecție și câteva pungi de plastic; Dar dacă intenționați să mergeți mai departe, luați în considerare efectuarea unor dintre următoarele elemente parte din kitul standard de traseu:

  • Saddlebags Permiteți câinelui să vă îndreptați și să-și transporte propriile unelte. Nu numai că acest lucru face lucrurile mai ușor de tine, poate servi ca o modalitate de a higila câinele tău, dacă este dispusă să meargă pentru o distanță semnificativ mai mare decât tine.
  • Pulovere de câine, cămăși și haine - cum ar fi haina de câine Jack Outback & # 8212; vă poate ajuta să vă păstrați câinele - în special câinele dvs. cu părul scurt, mic sau Lanky - cald în vreme rea. Pentru unelte meteorologice mai reci, verificați Lista noastră de cele mai bune jachete de iarnă câine de iarnă!
  • Booties sau alte tipuri de încălțăminte poate ajuta la prevenirea rănilor la picioarele câinelui dvs. și păstrați-le cald în zăpadă. Ele sunt deosebit de valoroase atunci când traversează suprafețe brute sau incomode.Cizmele pentru animale de companie impermeabile sunt o alegere excelentă pentru păstrarea picioarelor câinelui!
  • Vasele de apă pliabile, Ca și castronul de câine pliabil de silipet, oferă o modalitate convenabilă de a vă oferi pudorul cu apă, dar ei iau foarte puțin spațiu atunci când nu se folosește și cântărește foarte puțin.
  • Evident, va trebui să aduceți o mulțime de apă curată, proaspătă într-o sticlă de apă. Sticlele de apă din policarbonat sunt mai durabile decât sticlele de plastic ieftine și sunt mai puțin susceptibile de a păstra mirosurile sau de a deveni colorate. Puteți chiar Luați o sticlă de apă pe care atât tu, cât și câinele dvs. îl pot împărtăși!
  • Un simplu trusă de prim ajutor, conținând minim câteva bandaje și unele șervețele antiseptice, ar trebui să fie întotdeauna în interiorul Armului. Puteți face singur un set de prim ajutor, dar este, de obicei, mult mai rentabil să achiziționați doar un kit pre-asamblat, cum ar fi kitul de prim ajutor de buzunar pentru animale de companie Canine, într-un caz de transport.
  • Un durabil, Harnaș de câine de încredere conceput pentru activitatea fizică, Așa cum vrei să-ți poți controla câinele (nu-l vrei să-l scape din lesa și să fugi în pustie).
  • Desigur, va trebui, de asemenea, să vă aduceți telefonul, portofelul, cheile mașinilor și ce-nu, Deci, asigurați-vă că și pentru aceste lucruri. Veți avea nevoie, de asemenea, să vă aduceți propria sticlă de apă și să purtați încălțăminte și îmbrăcăminte adecvată. Dacă vei fi camping peste noapte, poate doriți să vă luați câinele a Capete de câine prietenos și prietenos, de asemenea (o anumită funcție similară cu sacii de dormit)!
  • Un cort prietenos de câine (dacă sunteți camping). Campers vor dori să se asigure că au un cort compatibil cu canin. În același timp, orice cort va face, unele sunt mai potrivite pentru Pooches decât altele (asigurați-vă că ne-ați verificat Articol despre cele mai bune corturi pentru camping cu câini Dacă aveți nevoie de recomandări)!

Nu uitați că câinele dvs. va fi expus la Fleas, Căpușe și alte insecte de mușcătură în timp ce sunteți în afara călătoriei prin tufișuri. Asigurați-vă că ați abordat nevoile, discutând cele mai bune opțiuni preventive cu VET dvs. înainte de a vă îmbarși aventurile.

De asemenea, este important Asigurați-vă că câinele dvs. are un guler și o etichetă care afișează clar numele și informațiile de contact actualizate în cazul în care vă separați. Poate doriți să luați în considerare a GPS PET Locator pentru asigurare suplimentară.

Acest videoclip de la Clubul Mountain Appalachian oferă mai multe sfaturi pentru drumeții în condiții de siguranță cu canina!

10 cele mai bune rase de câine pentru drumeții

Nu există reguli neprevăzute privind rasele potrivite pentru drumeții, deci asigurați-vă că vă folosiți cea mai bună judecată despre animalul dvs. de companie înainte de a decide dacă va face sau nu un partener bun de drumeție. Și pentru asta, Câinii de rasă mixtă pot fi la fel de minunați pe traseu ca și omologii lor pură.

1. Labrador Retriever

Labrador pentru drumeții

Nu există multe lucruri laboratoarele nu sunt bune la, și în mod surprinzător, fac și tovarășii minunați de drumeții. Câini robust, în aer liber, Labs iubesc mersul pe aventuri, au cadavrele să tolereze terenul dur și personalitățile care le fac destul de bine atunci când întâlnești alți excursioniști și câini.

2. Beagle

Beagle pentru drumeții

Beagles sunt întotdeauna fericiți să eticheteze împreună cu oamenii lor, iar acest lucru include când ați lovit traseul. Beagles au o cantitate mare de energie pentru a ține pasul, trebuie doar să vă luați în considerare statura lor mai mică dacă sunteți cu adevărat răsturnați Miles.

Beagles sunt legendare pentru prietenia lor, astfel încât ei nu vă vor face nici o problemă atunci când se întâlnească cu alți excursioniști, dar sunt capabili să urmărească critterii mici, blănuri care traversează calea ta. Din fericire, natura lor vocală înseamnă că vor speria majoritatea critterilor înainte de a vă apropia.

3. Siberian Husky

Husky Drumking Drumking

Atâta timp cât vremea nu este prea caldă, Huskies sunt tovarăși mari pe traseu (dacă este destul de rece pentru a vă supăra Husky, ar trebui să fiți în interior în interior). Au energie pentru zile, așa că vor vedea cea mai mare parte a drumețiilor dvs. ca sesiuni de încălzire. Părul lor poate ascunde o armată de căpușe, așa că asigurați-vă că vă dați husky o dată după fiecare călătorie.

4. Alaskan Malamute

malamute pentru drumeții

Malamutes sunt câini de înaltă energie, care iubesc să meargă și să exploreze câte mile la un moment dat. Ei pot, ca și alte rase, au tendința de a trage pe plumb în timp ce mergeți, dar este posibil să puteți reduce acest lucru cu formare consistentă și o armare pozitivă.

O mare parte din ceea ce se poate spune pentru Huskies Siberian se poate spune despre Malamutes din Alaska. Cu toate acestea, în timp ce malamutele nu sunt la fel de prietenoase cu alți câini, deoarece sunt huskies, sunt foarte prietenoși cu majoritatea străinilor umani.

5. Shepherd australian

Australian Shepherd pentru drumeții

Nu vă faceți griji dacă păstorul dvs. australian vă va bucura de drumeții - doar asigurați-vă că lesa este sigură înainte de a ajunge la trailhead, așa că nu te lasă în praf. Combinația dintre spiritul lor aventuros, energia incredibilă și atitudinea fericită-go-norocoasă îi fac unul dintre cei mai buni însoțitori de drumeții pe care o putea dori.

În plus, acestea Herding câini sunt în mod rezonabil tolerant la ambele temperaturi fierbinți și Climate rece.

6. Collie de frontieră

Collie de frontieră pentru drumeții

Colilele de frontieră sunt câini inteligenți, agili și capabili care iubesc să ruleze - ceea ce mai vrei să vrei într-un câine de drumeție bun? Majoritatea coloanei de frontieră sunt un pic sensibil, așa că veți dori să vă asigurați că câinele dvs. se simte încrezător pe traseu, așa că probabil plătește să înceapă să introducă pupa în traseul de la o vârstă relativ tânără.

Collicii de frontieră se vor ocupa de orice și tot ceea ce se mișcă, dar au o unitate relativ scăzută de pradă, ceea ce îi ajută să-i tragă prin pădure în căutarea veverițelor, chipmunks și păsări.

7. Câine de bovine australiene

Câine de bovine australiene pentru drumeții

Câinii de bovine australieni sunt mai potriviți pentru drumeții decât tine; ei ar trebui să aibă în vedere probabil ta fitness ca partener de drumeție mai degrabă decât invers. Ele sunt adesea un pic cam mult pentru proprietarii de câini de primăvară, dar cei mai experimentați părinți catel îi vor găsi ușor să se antreneze și să fie dornici să vă rog.

Ca și frații lor de păstori care grindină de la ieșire, câinii de bovine australieni sunt surprinzător de capabili să sufere atât temperaturile calde cât și răcoroase. Pur și simplu, câțiva câini sunt la fel de potriviți pentru că vă însoțesc în timp ce călătoriți peste râu și prin pădure (probabil în timp ce călăriți spre casa bunicii dvs.).

8. Dalmatian

dalmatian pentru drumeții

Dalmații sunt infamă pentru rezistența lor, deci nu este o surpriză faptul că ei excelează pe traseu. Sunt, de asemenea, distractive-iubitoare, prietenoase și pline de energie, astfel încât drumeția este o priză mare pentru ei. Dalmatienii nu sunt cu adevărat notați pentru că au o unitate de pradă nebună, deci este, de asemenea, puțin probabil să secescă după fiecare critică în pădure.

Dalmatienii au păr scurt și o construcție subțire, așa că vor necesita o protecție împotriva frigului, dar se ocupă destul de bine la temperaturi calde.

9. Plott

Plott pentru drumeții
Din

Plottul este o rasă oarecum rară, crescută inițial pentru a vâna mistreț și alte animale mari. Endurantul lor și dragostea de a alerga pe distanțe lungi le fac tovarăși destul de buni, chiar dacă unitatea lor de pradă le face susceptibile la plămânii după creaturi și păsări.

Pentru că ei au păr destul de scurt, ei nu sunt ideală pentru frig, dar călătoriile cu vreme cald îi vor găsi să fie parteneri de drumeții foarte potriviți.

10. Weimaraner

Weimaraner pentru drumeții

Weimaraners sunt adesea considerate ca câini provocatoare, dar multe dintre problemele comportamentale pe care le prezintă pot fi îmblânzite cu un exercițiu suficient. Obținerea lui Weimaraner pe traseu este o modalitate excelentă de a oferi nu numai acest tip de exercițiu, ci și o doză sănătoasă de stimulare mentală.

Weimaraners sunt câini sportivi, care pot rezista cu ușurință rigorilor fizice de drumeții. Ele nu sunt ideale pentru temperaturi la temperaturi scăzute, deci asigurați-vă că vă pregătiți câinele în consecință când trecerea de mercur.

***

Luați drumeții pentru câini? De fapt, îmi place să mă fac drumeții și am condus la aproximativ 5.000 de mile în valoare de drumeții ghidate de-a lungul anilor. Multe dintre aceste drumeții au avut loc în compania laboratorului meu (acum decedat), care era perfect potrivit pentru viața de traseu. Cu toate acestea, actualul meu Puppy-MC-Snuggle-fata (un tânăr Rottweiler) nu este ideal pentru sarcină.

Ea este în formă excelentă și iubește să meargă pe kilometri, dar este în întregime prea prădătoare și încearcă să-mi dislocă brațul de fiecare dată când întâlnim o veveriță, cerb sau un urs care trece prin pădure.

Dar despre tine? Câinele dvs. vrea să se plimbe alături de tine prin păduri, câmpuri și munți? Care se bucură de mai mult - tu sau puiul tău? Spuneți-ne totul în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Cei mai buni câini pentru drumeții: găsirea unui însoțitor pentru a urca pe fiecare munte!