13 Câini cu picioarele webbed

Câini cu labe webbed

Da, ai citit acel drept, câțiva câini au picioare Webbed & # 8212; Nu sunt doar pentru rațe!

De fapt, există o serie de rase de câini care au picioarele webbed.

În cele mai multe cazuri, Webbed Paws ajuta câinii să înoate mai eficient, Dar există încă câteva beneficii pentru a avea labele Webbed, pe care le vom trece mai detaliat mai jos.

Citiți mai departe pentru a afla aproximativ 13 rase de câine cu picioarele Webbed & # 8212; S-ar putea să fiți surprins de unele dintre rasele enumerate mai jos!

Câini cu picioarele Webbed: Takeway-uri cheie

  • Toți câinii încep viața cu picioarele webbed, dar cel mai mult pierd majoritatea Webbing-ului la începutul vieții.
  • Webbed Paws Ajutați câinii să înoate mai eficient, dar sunt, de asemenea, utile pentru săparea și plimbarea pe suprafețe moi sau noroioase.
  • Există un număr de rase care au labele Webbed, inclusiv laboratoare, podele, dachshunds și multe altele.

Webbed câine Paws 101: De ce câțiva câini au picioarele webbed?

"Webbing" a labei unui câine este o membrană a țesutului conjunctiv și a pielii între degetele de la picioare ale câinelui.

Este posibil să fiți conștienți de un număr de animale care au picioarele webbed, dar ați știut că majoritatea mamiferelor de teren încep viața cu ei?

În timp ce majoritatea speciilor tind să piardă majoritatea Webbing înainte de naștere, Fiecare rasă de câine va reține niste din ea (Deși nu vă observați într-adevăr în cele mai multe rase).

În cazuri rare, câinii și alte animale se pot naște cu toate intacturile intacte. Crescătorii de câini au folosit acest "defect de naștere" la avantajul lor și câinii de crescuți pentru a produce puii cu labele Webbed.

Beneficiile picioarelor webbed la câini

Există mai multe beneficii diferite, picioarele webbed le oferă câini.

Ca menționat mai devreme, Picioarele webbed pot ajuta câinii să înoate mai eficient & # 8212; Webbing-ul le permite să se blocheze mai repede și să fie mai controlate în mișcările lor în apă.

Picioarele de câine

Puteți înțelege acum că, dacă un crescător căuta să creeze câini care ar putea lucra în și în jurul apei (cum ar fi câinii de căutare și de salvare), picioarele Webbed ar putea fi incredibil benefică.

Picioarele webbed poate, de asemenea, ușurează ca câinii să se săpa. Webbing-ul funcționează, în esență, ca o lamă de lopată, permițându-i să deplaseze murdăria în jurul mai ușor.

Pentru câinii a căror lucrare implică săparea varietorilor, acest lucru este ideal.

Picioarele webbed s-au dovedit, de asemenea, utile pentru acei câini care lucrează în zone mlaștină sau pe sol moale & # 8212; Nu veți vedea acești tipuri de câini alunecă și alunecă în noroi!

Acum că înțelegeți câteva dintre beneficiile Picioarele Webbed, vă putem arunca în câteva dintre cele mai notabile rase cu picioarele webbed!

1. Labrador Retrievers

Laboratoarele au picioarele webbed

Șansele sunt, știți deja, iubiți sau dețineți un Retriever Labrador. Cea mai populară dintre toate rasele, Ele sunt animale minunate de familie datorită naturii lor prietenoase și afectuoase.

Mulți labradori și Amestecurile de laborator face pentru serviciul fantastic sau câinii de poliție din cauza a fi atât de inteligentă și sociabilă. Regimul lor de îngrijire este și o întreținere destul de scăzută.

Sunt orientate spre alimente, astfel încât sunt foarte ușor de antrenat, dar veți găsi că vor avea nevoie de o mulțime de exerciții pentru a-și echilibra dragostea de alimente și temperament de mare energie.

Ca mulți câini, exercițiile fizice și stimularea insuficiente pot duce la un retriever labrador devenind hiperactiv și distructiv.

Luându-le pe o plimbare la un corp sigur de apă este o formă excelentă de exerciții pentru un Retriever Labrador & # 8212; Acesta combină cele două lucruri preferate, înot și recuperare!

Nu, spre deosebire de colegul lor de vidră, Labradorii au un strat dublu stratificat, apă, o coadă puternică, cu cârma, pentru a le conduce prin apă și labele mari. Această combinație câștigătoare îi face să fie minunați, înotători încrezători!

2. Newfoundlands

Newriile au picioarele webbed

Cu blănuri mai groase decât labradorii, Newfoundlands au haine impermeabile, iar labele Webbed le permit să rămână în apă pentru perioade lungi de timp.

Acest lucru le-a făcut inițial parteneri fantastici pentru pescarii din Canada. Ramele lor puternice, robuste și rezistența fizică impresionantă au însemnat că ar putea trage plase și pot aduce pește pentru proprietarii lor de pescari.

În vremurile mai moderne, veți găsi adesea o nouă clădire care lucrează în căutare și salvare sau pur și simplu un membru al familiei strălucitoare. Sunt Câini care iubesc în aer liber și va face un partener ideal pentru drumeții lungi și călătorii la lac.

Cu toate că dimensiunea și puterea lor gigantică poate fi intimidantă pentru unii, este important să știți că Newfoundlands sunt foarte dulci și blânde, mai ales cu copiii.

Dacă intenționați să adăugați un newfie sau a New Fie MIX la familia ta, nu este o idee proastă de a obține copiii implicat în îngrijirea & # 8212; va trebui să se facă cel puțin o dată pe săptămână și poate fi o mare activitate de legare!

3. Pudele

Poodle au picioarele webbed

Inteligent, creț, și drăguț, podele sunt a rasă adesea asociată cu populația elegantă de oraș & # 8212; Dar ele sunt surprinzător de confortabil să se bucure de marele în aer liber!

Spre deosebire de alți câini de metri de webbed, care au tendința de a avea blană uleioasă, Poodle are un strat foarte moale, de alergen.

Este important să rețineți că haina unui Pudel are nevoie de îngrijirea zilnică la împiedicați blănurile să se îmbogățească. Dar în sus? Poodle sunt A rasa că abia vărsat!

Poodles sunt una dintre cele mai inteligente rase din jur, astfel încât sunt câinele ideal pentru a obține implicate în agilitate sau antrenament de ascultare.

ei dragoste Pentru a înota, deci este important să încorporează în mod regulat înotul în rutina exercițiilor de câine. Poodles au o mulțime de energie care are nevoie de cheltuieli!

Poodle sunt excelenți și au fost inițial crescuți în Franța pentru a recupera Waterfowl & # 8212; labele lor web, permițându-le să fie rapide și precise în timp ce lucrează în apă.

Rețineți că Poodlele vin în mai multe dimensiuni, ceea ce înseamnă că ar trebui să găsiți unul care este o potrivire perfectă pentru familia dvs!

4. Câine de apă portugheză

Câinii de apă portugheză au picioarele webbed

În timp ce puterea incredibilă a lui Newfoundlands a însemnat că linia lor de lucru s-a revoltat în jurul valorii de ridicare grele, câinele de apă portugheză totuși, a fost folosit pentru herding datorită cadrului său mult mai mic.

Acești câini ar putea să-i facă școli de pește în plase, economisind pescari o mulțime de timp și energie. După cum vă puteți imagina, câinele de apă portugheză Îi place o mulțime de exerciții!

În timp ce zilele lor de pescuit se pot termina, câinii de apă portugheză fac câini de companie mare, care au păstrat o mulțime de trăsături de câini de lucru: sunt dornici să-i mulțumească oamenilor, loiali, energici și entuziaști. Oh, și sunt foarte bune la înot! Lucru bun că au acele picioare de bord, dreapta?

Ca niște pudeli, câinii de apă portugheză au haine "hipoalergenice" care nu au vărsat foarte mult, făcându-i o rasă de câine perfectă pentru cei care suferă de alergii!

5. Apa americană Spaniel

Spanielurile americane de apă au picioarele webbed

Există o idee că acești câini au picioarele webbed în numele lor!

american apă Spaniels sunt în totalitate în apă. Au un strat exterior uleios pentru a respinge apa și picioarele cu căptușeală. Ei au, de asemenea, cadre agle, care le permit să intre și să iasă din apă fără emisiune.

Au fost spanioli americani de apă pentru a lucra, Și dacă nu funcționează, vor necesita o mulțime de stimulente mentale și fizice sub formă de înot, antrenament, joc și mersul viguros sau alergarea. Fără asta, ele pot deveni foarte vocale și distructive.

Această rasă este deosebit de proprietar orientată astfel încât, în timp ce ei sunt rapizi să învețe și să se antreneze, puteți găsi apa americană spaniel dezinteresat în oaspeții casei sau vecinii.

6. Pointerul cu părul german

Poinoarele germane Wirechaired au picioarele webbed

Creșterea selectivă a dat pointerului german cu părul de sârmă un strat impermeabil (îi izolește în timpul iernii și le răcește în timpul verii), un sentiment excelent de miros și "# 8212; Ai ghicit-o pe ea & # 8212; Piciorul Webbed.

Veți recunoaște acești câini minunați din barba lor caracteristică (doar verificați tipul frumos prezentat mai sus) și haine de blană dabbled. Coaturile lor sunt de fapt destul de ușor de îngrijit și nu necesită nici o întreținere.

Cunoscut ca o rasă de câine de arme, Pointerul cu părul german este o mare energie, receptivă și inteligentă.

Merită să obțineți indicatorul german cu părul german implicat într-o activitate cum ar fi canicrosss, Raliu, agilitate, urmărire sau vânătoare pentru a le oferi exerciții adecvate atât pentru creier, cât și pentru corp! Este, de asemenea, un hobby grozav pentru oameni.

7. Pointerul german cu părul scurt

Pozițiile germane scurte au picioarele webbed

Ca și omologii lor cu părul lor, acești câini sunt vânători raționalizați și puternici. Labele lor sunt distinct mici în dimensiuni și "scoop-ca", permițându-le să se plimbe prin apă cu ușurință.

Pointerii germani cu părul scurt sunt destul de afectuosi, care se obligă rapid cu familiile lor. Cu toate acestea, având în vedere nivelul ridicat de energie, ei vor fi mai fericiți cu oamenii activi, care îi plac Du-te pe plimbări lungi și aventuri frecvente cu poochia.

Indicatorii germani cu părul scurt sunt toți câinii de vânătoare, care au fost crescuți pentru a efectua o varietate de roluri diferite de câini de pistol. Și în timp ce sunt confortabili habitatele umane, pădurile și câmpurile, ele sunt picioarele webbed le permit să zboare ca profesioniștii.

8. Dachshund

Dachshunds au labele Webbed

Câinii dulci mici pe care toți am crescut să știm și dragostea au fost inițial crescuți pentru vânătoare!

Corpurile lor de lungă durată, le permit să intre în spații strânse pentru a găsi mamifere, cum ar fi badgers și șobolani.

Acesta este primul câine pe care l-am prezentat pe lista noastră care are picioarele webbed nu în scopul înotului, ci pentru a-și face labele în unelte puternice, de lopată pentru săpare!

În timp ce dachshundul nu este avertizat la înot, ei nu este probabil să vrea să facă orice distanță lungă. Este important, totuși, pentru a vă asigura că un dachshund devine un exercițiu bun pentru a menține mușchii care susțin spinii lor lungi și delicate.

Dachshunds vin în mai multe tipuri, cu variații bazate pe dimensiune și strat (acoperirea netedă sunt cu siguranță cea mai ușoară la mire).

Este, de asemenea, vital să urmăriți greutatea corporală a lui Dachshund & # 8212; ei nu au nevoie de presiuni suplimentare asupra oaselor lor!

Dachshund`s sunt minunat de afecture și răspund bine la laudă, dar poate fi încăpățânat să se antreneze. După cum sa menționat, au fost crescuți să se concentreze asupra misiunii de vânătoare "# 8212; Deci, în casa dvs., ar putea fi dificil să vă atrageți atenția!

Doar rețineți că dachshunds sunt suflete sensibile și nu vor răspunde bine la formarea bazată pe pedeapsă. Stick la forță, Formare de armare pozitivă pentru acești tipi!

9. Weimaraner

Weimaraners au picioare webbed

Ați întâlnit vreodată un Weimaraner și ați observat cât de plictisit și elegant sunt în timp ce stau?

Ei s-ar fi putut moșteni de la strămoșul lor canin; Weimaraners au fost folosite ca câini de vânătoare prin redevență în secolul al XVIII-lea. Sunt animale de companie inteligente, iubitoare și sunt o mare adăugare la o familie.

Nu vă faceți griji, rădăcinile lor regal nu le-au făcut câinii de întreținere ridicată! Weimaraners și Weimaraner amestecă sunt, de obicei, Goofball-uri distractive atunci când se află cu oamenii lor.

Coaturile lor glosi elegante sunt ușor de mire, va trebui doar să vă acordați atenție la tăierea unghiilor (ca toate rasele) și păstrând urechile lor lungi curate. Structura și forma urechilor lui Weimaraner înseamnă că fluxul de aer este restricționat, ceea ce poate duce la un risc mai mare de infecție.

Daca esti Căutați un partener de funcționare motivat, Un Weimaraner este animalul pentru tine. Membrele lor lungi trebuie să fie întinse prin oportunități regulate de funcționare! Picioarele lor mari, arcuite și picioarele webbed le pot obține prin orice teren cu viteză.

10. Otterhound

Otterhounds au labele Webbed

O rasă cunoscută mai mică, Otterhound a provenit din Marea Britanie.

Bouncy și bouncy, acești câini de vânătoare sunt înotătorii de top, datorită umerilor lor largi, straturilor brute, picioarelor mari de perete și construi muscular.

Sentimentul lor incredibil de puternic al mirosului ar putea fi folosit pentru a folosi bine cu unele jocuri de îmbogățire distractivă acasă!

În ciuda contextului lor de lucru, Otterhounds sunt calde și prietenoase cu copiii și alți câini.

Merită să luați în considerare dacă sunteți în căutarea unui plus unic pentru familie, Otterhound are nevoie doar de periaj o dată sau de două ori pe săptămână și se dezvoltă pe laudă și tratează. Acest lucru le face minunat la Învățarea trucurilor noi și a ascultării de bază.

Un număr de proprietari de otterhound au remarcat nevoia de a gard mare, sigur în curtea din spate, ca cadre lor înalte, agile înseamnă că pot sări destul de mari.

Tipii ăștia nu sunt "auto-starteri", ca să vorbească și ar prefera să-l salveze pe canapea decât exercitarea în grădină și # 8212; Vor avea nevoie de o încurajare și o mulțime de plimbări cu spoturi bune de sniffing!

11. Chesapeake Bay Retriever

Chesapeake Bay Retrieverii au labele Webbed

O rasă foarte loială, Chesapeake Bay Retriever este un tovarăș strălucit.

"Chestii" prosperă în muncă, dar altfel nevoie de un om activ pentru a merge pe o mulțime de aventuri în aer liber cu! Estetic ele nu sunt diferiți de Retrieverii la Labrador, cu excepția stratului lor ondulat.

De mult timp folosit pentru vânătoare de rațe în apele reci înghețate din Bay Chesapeake, această rasă de câine și-a pus picioarele webbed, picioarele de susținere rotunjite și un cadru muscular puternic la o utilizare bună atunci când înotați. Deși blana lor este scurtă, este bine izolantă și groasă.

Chesapeake Bay Retriever are o poveste de origine destul de interesantă.

Unele surse istorice au arătat că, în 1807, doi pui numiți "Sailor" și "Canton" au fost cumpărați de la o navă din Maryland pentru "reputația mare ca câini de apă" și "îndatoririle legate de vânătoarea de rață, # 8221; cu blană grosieră a unei "culori roșii murdare" și a ochilor de culoare deschisă.

Deși nu sunt prezente înregistrări oficiale de reproducere, se crede că acești câini au fost apoi crescuți cu câinii locali din zona Bay pentru a crea în cele din urmă Bay Retriever-ul Chesapeake, recunoscut oficial ca atare de către Clubul american Kennel în 1918.

12. Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Nova Scotia Duck Tolling Retrieverii au labele Webbed

Pentru cei care nu știu, cuvântul "Tolling" descrie capacitatea lor de a atrage pradă într-o gamă de fotografiere sau o capcană.

Retrieverii Nova Scotia Duck Tolling au fost crescuți pentru a vâna în apă și sunt ușor de recunoscut de stratul roșu de cupru, gros de blană.

Mai multe webbing în labele lor decât cele mai multe rase de mese cu pat înseamnă că sunt cei mai rapizi cei mai înotători agiliști pe care am menționat-o în acest articol.

Nova Scotia Duck Tolling Retrievers necesită foarte puțină îngrijire. O periaj săptămânal în timp ce plătește o atenție deosebită spatelui urechilor (în cazul în care blănurile sunt mai fine și ușor de înnobile) va fi suficientă. Este posibil să aveți nevoie să tăiați excesul de blană între tampoanele picioarelor lor, pentru ca ele să nu se alunece și să alunece în interior pe podele dure.

S-a spus că Retrieverul Nova Scotia Duck Tolling are "creierul unui șesie și inima unui spaniel". Sunt opinie, afectuoasă și alertă. Sesiunile de antrenament scurte și snappy sunt recomandate datorită sporii lor de atenție scurte.

13. Irlandeză apă spaniel

Spanii de apă irlandeză au picioarele webbed

Ultimul și în nici un caz, avem spanielul irlandez de apă. Nu numai în mod surprinzător, numele lor, acești dogguri iubesc să înoate.

Acestea sunt una dintre cele mai bine stabilite rase de spaniel, a spus că au provenit în secolul al VII-lea.

Tipii ăștia au bucle minunate de relasiv ca o haină (care sunt minunate pentru persoanele care suferă de alergii de câini), deci este important să introducem îngrijirea mai devreme în viața câinelui, astfel încât ei să învețe este o experiență pozitivă!

Spanii de apă irlandeză sunt de obicei câini de familie minunați și de obicei se înțeleg bine cu copiii. Cu toate acestea, ei rar le place să fie lăsați singuri și este ocazional declanșator anxietate de separare.

***

Admite acum și # 8212; vei pleca labele câinelui tău, nu ești tu? Sau ați făcut deja acest articol?

Spuneți-ne în comentarii Dacă câinele dvs. are labele Webbed. Sunt cei mari înotători? Găsi întotdeauna niște noroi pentru a săpa în jurul? Ne-ar plăcea să auzim poveștile voastre!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 13 Câini cu picioarele webbed