Revizuire: brațul de spate wiggless pentru câini

În această săptămână mi sa oferit posibilitatea de a revizui câinele fără să se sprijine. Am fost trimis bretele gratuit în schimbul unei revizuiri cinstite. Am folosit bretele pe boxerul meu de 5 ani Chloe. Deși Chloe nu are nevoie de o bretele din spate, am reușit să-l potrivesc corect și să-l testez pentru a vedea dacă ar fi de fapt o dată drept.

Sunt încântat să spun că bretele fără wiggless a lucrat exact așa cum a spus compania că ar fi.

Această breastică este făcută cu o construcție durabilă, ușoară, astfel încât este confortabil pentru animalul dvs. de companie. Brațul fără wiggle este proiectat cu o plasă dublă pentru durabilitate și stabilitate.

Acest Braț de câine din spate este, de asemenea, respirabil, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji cu privire la brațul, făcându-vă animalul prea fierbinte în vreme caldă. Bustul construit oferă suport ferm, stabilitate înapoi și ameliorarea stresului pentru câinele dvs.

Wiggless back bretele pentru câinii revizuire

Revizuire: Brațul de spate Wiggless pentru câini

După cum puteți vedea în videoclip, această brățară este foarte ușor de pus pe câinele dvs. Pur și simplu o înfășurați în jurul abdomenului ei și velcro-l în poziție. Apoi tot ce trebuie să faceți este să vă asigurați cureaua de piept pentru ao păstra din alunecare și ați terminat! Există tăieturi rafinate sub picioarele din față și în jurul torsului pentru a da Wiggless un UNISEX se potrivește și fiecare dimensiune are propriul model și specificații unice, astfel încât să se potrivească cu animalele de companie confortabil, indiferent de mărimea ei.

Wiggless back breat

Există o dezosare suplimentară oferită pe dimensiuni medii și mari, iar cu siguranță wigglează cu siguranță ceea ce pretinde. Boxerul nostru, Chloe, mărca comercială "Boxer wiggle" oricând devine excitată. În timp ce purtați bretele fără wiggle, ea este împiedicată să-și îndoiască talia să se rătăcească.

am fost foarte impresionat. M-am gândit că Velcro se poate pierde după ce sa bătut în braț pentru un pic, dar nu sa înscris.

L-am scos pe Chloe să poarte brațul pentru o zi întreagă și aș sugera să faci același lucru. Chloe nu este obișnuită să poarte haine, așa că nu a fost foarte impresionată de bretele de la început, dar am lucrat de la purtarea timp de 20 de minute într-un moment dat pentru a-l purtam pentru întreaga zi și nu-i deranjează deloc.

Dacă știți că câinele dvs. va trebui să poarte această brățară după operație, aș recomanda să începeți să o obișnuim cu cel puțin câteva săptămâni în avans.

LEGATE DE: OBSERVAȚII DE PRODUSE DE CÂȘTIGĂ

Unele bretele din spate pot fi greu de montat și puse pe animalul dvs. de companie. Nu am o problemă cu asta, pentru că Chloe mă va lăsa să-i fac ceva, dar majoritatea câinilor nu sunt așa. Dacă aveți un câine veche, care nu vă place să puneți orice tip de îmbrăcăminte pe ea, wiggleless este perfect. Puteți să-l puneți și să-l potriviți în câteva secunde ... cu excepția cazului în care câinele dvs. are un piept profund și o talie foarte conică.

Așa cum am explicat în videoclip, wiggleless nu vine cu instrucțiuni simple pentru a forma potrivirea brațului dacă câinele dvs. cade în această categorie. Încă va dura doar câteva minute pentru a marca bretele și apoi câteva minute de cusut foarte de bază și veți avea o bretele personalizate care să păstreze coloana vertebrală a câinelui și să-i dea sprijinul pe care are nevoie.

Wiggless back breat

Dacă sunteți interesat de o bretele fără wiggle, asigurați-vă că vizitați site-ul lor Mai întâi și verificați secțiunea "Măsurare" sub "Fila" Cum se utilizează ". Are instrucțiuni detaliate pentru măsurarea animalului dvs. de companie, astfel încât să obțineți cea mai bună potrivire posibilă.

De asemenea, ar trebui să menționez că inelul O atașat la wiggleless este ținut de o panglică subțire. Probabil că ar fi bine să atașați o lecție pentru un câine foarte mic care nu trage, dar nu va susține o mulțime de greutate, deci veți mai trebui să utilizați un guler separat sau un ham pentru câinele dvs.

În opinia mea, brațul de câine fără wiggle este un produs excelent. Ea rulează între $ 65 și $ 140, în funcție de dimensiunea animalului dvs. de companie. Știu că poate suna foarte mult, dar gândiți-vă la costul tratării câinelui dvs. pentru probleme mai grave dacă are nevoie de o bretele și nu poartă una.

Sau mai rău, dacă cheltuiți bani de o bretele mai mici de calitate și nu funcționează. Dacă câinele dvs. deschide o rană care încearcă să se vindece sau să pună dureri inutile și stres asupra ei deja în dificultate, veți petrece mult mai mult pe termen lung.

Mi-ar recomanda în mod deosebit bretele de spate cu un câine care are nevoie de sprijin înapoi din orice motiv sau pentru orice proprietar care are un câine care nu are voie să-și îndoaie abdomenul pentru un motiv sau altul. Acest lucru ar fi chiar minunat pentru animalele de companie care au fost spuse sau sterilate și continuă să-și lingă incizia. În loc să folosiți un con, o bretele din spate le-ar împiedica să acceseze zona.


Este rândul tău să revizuiască bretele fără wiggless pentru câini

Aveți vreo experiență Wiggless back bretele pentru câiniCare sunt gândurile dvs. pe acest produs de câine? Simțiți-vă liber să vă lăsați propria recenzie și de rating pentru bretele de spate fără wiggle pentru câinii de mai jos și să ne anunțați ce credeți!


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: brațul de spate wiggless pentru câini