Revizuirea: clippers de unghii pentru câini andis premium

Clipping cuiul câinelui tău este foarte intimidant, Dar nu este într-adevăr atât de dificil. În plus, vă va salva o mulțime de bani pentru că nu va trebui să plătiți medicul veterinar sau un groomer pentru a face acest lucru pentru dvs. Îmi place de fapt tăierea cuielor câinelui meu. Cred că promovează legătura pe care o avem, deoarece învață să aibă încredere în mine în timp ce lucrez cu labele lor.

Cheia pentru tăierea unghiilor de succes are instrumentele potrivite. Si este Clipurile de unghii premium sunt fabricate din oțel inoxidabil, iar lamelele tratate termic oferă rezistență și tăiere de precizie.

Au lucrat minunat pe unghiile fetelor noastre. Avem două rase mari, astfel încât unghiile lor sunt destul de groase, iar acești tăietori de unghii de câine tăiate prin ele rapid și ușor. Mânerul este ergonomic și destul de confortabil pentru a ține.

UTIL: Dog Grooming Brooming 101 - Ghidul ultimului cumpărători

Andis Premium Dog Clippers Clippers

Andis Premium Dog Clippers Clippers

Sunt multe Diferite tipuri de camioane de câini acolo. O mulțime de produse similare destul de puțin de forță pentru a tăia prin cui, dar acestea sunt foarte ușor. Ei fac o tăietură frumoasă și netedă.

Cu mașinile noastre anterioare de unghii pentru animale de companie, aveam nevoie să folosesc un fișier de unghii pentru a netezi capetele unghiilor, așa cum au rămas câteodată jagged. Am folosit Si este Clippers de unghii premium pe fiecare dintre câinii noștri de 4 ori și fiecare tăietură lasă un cui neted.

Andis Premium Dog Clippers pentru câiniAceste mașini de tăiat câine sunt, de asemenea, echipate cu un mâner anti-alunecare, ușor de prindere pentru îngrijirea sigură și confortabilă și ușurează tăierea unghiilor câinelui.

Nu este un secret pentru cei mai mulți părinți de companie care se află în îngrijirea câinilor lor că produsele Andis sunt foarte recomandate de groomers și pot vedea de ce. Au devenit mai întâi populare prin fabricarea unor Cel mai bun Clippers de păr de câine, și acum se extind în multe alte zone de instrumente de îngrijire a animalelor de companie.

Când vine vorba de acest clipper specific de câini, trebuie să spun că au reușit la primul lor instrument de tăiere a unghiilor. Andis Premium unghii Clippers sunt încărcate de primăvară, deci este nevoie de foarte puțin efort pentru a clipi fiecare cui. Aș putea folosi cu siguranță aceste mașini câini mai mulți fără ca mâna mea să devină obosită.

Ele sunt perfecte pentru gospodăria noastră multi-animal (le folosesc pe cei doi câini și trei pisici) și cred că ar fi ideale pentru un groomer profesionist. Aceste tăietori de unghii Andis au, de asemenea, o oprire de siguranță, ceea ce ajută la prevenirea supra-tăiere.

Majoritatea proprietarilor de animale de companie se tem de tăierea cuiului de animale de companie - ceea ce oprește de obicei oamenii de la încercarea la tăierea unghiilor la domiciliu - dar funcția de oprire a siguranței îl face aproape imposibil să taie cuiul pe scurt.

Aveți nevoie de ajutor pentru tăierea unghiilor câinelui?

Ghid complet: Cum să tăiați unghiile câinilor 101 - Un ghid video pas cu pas


E rândul tău să-l revizuiți pe Andium Premium câine Clippers

Aveți vreo experiență ANDIS Premium câine Clippers? Care sunt gândurile dvs. pe acest produs? Simțiți-vă liber să vă lăsați opinia și evaluarea dvs. pentru Clippers Andis Premium câine de câine de mai jos și să ne anunțați ce credeți!


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuirea: clippers de unghii pentru câini andis premium