10 Buldogi drăguți pentru a aduce un zâmbet pe față

Bulldogii drăguți

Buldogii variază în culori, mărime și temperament, dar sunt, în general, câini foarte fericiți și moderat activi. Ei fac animale de companie excelente de familie și se înțeleg cu toată lumea și totul după o pregătire adecvată. Bulldogs au o mulțime de dragoste pentru a da. O construire a stocului, strat moale și pielea extra în creștere sunt doar câteva din calitățile lor îndrăgite.

01 din 10

Toți buldogii sunt adorabili

Buldogii americani sunt puii blând și afectuosi cu capete mari și haine moi. Ei pot cântări până la 120 de lire sterline atunci când sunt cultivate pe deplin, dar ei încă mai doresc să creadă că sunt lapdogs. Acești câini au capete mari și fălci puternice, care, atunci când sunt combinate cu loialitatea lor neclintită, le fac Top-notch Watchdogs.

Continuați la 2 din 10 de mai jos.
  • 02 din 10

    "Franceză" este un alt nume pentru un buldog francez

    De asemenea, cunoscut sub numele de buldoguri miniaturale, acești pui mici sunt cei mai mici Tipul de buldog. Ei cântăresc mai puțin de 30 de lire sterline, dar ei o fac pentru dimensiunea lor mică cu jucăușă și ferocitate. Ei nu au nevoie de foarte mult exerciții și pot chiar să dezvolte probleme de respirație dacă sunt exercitate în vreme caldă.

    Pentru că se descurcă bine atât în ​​oraș, cât și în țară, francezii sunt una din America Cele mai populare rase mici de câini mici. Bulldogii francezi sunt liniștiți, dar alertă, făcându-i aproape la fel de eficienți ca verișorii lor de supraveghere american și englez.

    Continuați până la 3 din 10 de mai jos.
  • 03 din 10

    Anglia iubește buldogii

    Bulldogii englezi sunt un simbol național al Angliei, probabil datorită personalității lor puternice și loiale. Ei au fost inițial crescuți ca câini de lucru de lucru și au fost folosiți în gris Bull-momeală evenimente. Nu vă faceți griji, "Sportul" a fost interzis în 1835.

    Acum, buldogii sunt mascoți pentru mai multe echipe sportive populare și afaceri atât în ​​u.S. și U.K. Aspectul lor dur și dimensiunea intimidantă le-au făcut imaginea Universității de Stat din California, Yale și Universitatea din Georgia.

    Continuați până la 4 din 10 de mai jos.
  • 04 din 10

    Buldogii au nevoie de exercițiul lor

    Bulldogii americani au o construcție musculară și iubire arătând-o pe plimbări lungi. Exercițiul regulat îi va ajuta să mențină o greutate sănătoasă. În ciuda construirii lor mari, sunt surprinzător de agile.

    Aspectul lor de stocare este adesea confundat cu gestionarea slabă a greutății. Acest lucru nu ar trebui folosit ca o scuză să nu-i exercite. În schimb, faceți o plimbare regulată și faceți un obicei. Exercitarea buldogului dvs. va duce la o greutate sănătoasă, mușchii puternici și o durată lungă de viață, împiedicând probleme precum displazia șoldului și bolile de inimă.

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Dar ei iubesc, de asemenea, naps

    Buldogii sunt fericiți, câini iubitoare de familie și adesea dormi de multe ori. Uneori chiar adormi în timp ce stăteau. Boturile lor scurte pot provoca respirația muncii, deci ceea ce poate părea o poziție de dormit neobișnuită este una confortabilă.

    Continuați până la 6 din 10 de mai jos.
  • 06 din 10

    Relaxarea este cheia

    Francezii au întotdeauna urechile lor, făcându-le destul de recunoscuți. "Urechile de bat" și corpul lor mic, dar muscular sunt mărcile lor. Bulldogii francezi au o istorie lungă ca câini de însoțitori din cauza naturii lor iubitoare, jucăușă și generală - cu siguranță nu vor minte petrecând ziua la piscină cu tine.

    Continuați până la 7 din 10 de mai jos.
  • 07 din 10

    Buldogii sunt sporturi bune

    Personalitatea ușoară a Buldogului American îi face destul de mari la punerea cu Shenanigans uman. Poate că nu-i place, dar buldog vă va permite să-l îmbraci într-un costum de Halloween și într-o coroană de ziua de naștere în fiecare an. Doar nu fi surprins dacă aveți ochi mari, câini de câine, cerând milă.

    Continuați la 8 din 10 de mai jos.
  • 08 din 10

    Loialitatea este cea mai bună calitate a buldogului

    Cel mai bun prieten al omului este exact ceea ce buldogii se străduiesc să fie. Buldogii americani sunt foarte loiali și iubesc proprietarii lor fără sfârșit. Ele sunt deosebit de afectuoase, dar pot obține teritorial și suspicios față de străini. Ei se vor socializa cu ușurință odată ce formarea adecvată este pusă în aplicare. Nu există nici o îndoială că buldogii îi iubesc oamenii.

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Buldogii englezi sunt Palul perfect de dimensiuni medii

    Bulldogii englezi sunt mai mici decât omologii lor americani, care cântăresc de obicei aproximativ 50 de kilograme cu o construcție stocată.

    Continuați până la 10 din 10 de mai jos.
  • 10 din 10

    Un Romp în curte este modalitatea lor preferată de a bate plictiseala

    Lăsând buldogii americani acasă singură toată ziua nu este cea mai bună idee. Ei pot experimenta dur anxietate de separare, conducând-le să devină distructivă. O plimbare sau o joacă în curte este o modalitate excelentă de a preveni orice comportament distructiv.

  • Uita-te acum: Dacă câinele tău ar putea scrie text, ar spune asta

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Buldogi drăguți pentru a aduce un zâmbet pe față