11 Francezi care urmează dacă îi iubești pe manny the franceză

Un buldog francez negru și maro într-un capac de duș într-o cadă de baie

Dacă doriți o personalitate mare de câine într-un pachet de câini puțin, atunci a Buldog francez ar putea fi pentru tine. De asemenea, cunoscut sub numele de francezi, acești puii sunt mici, dar puternici, cu urechi mari, înțepate, care le fac să arate ca un desen animat drăguț vin la viață. Francezii sunt, în general, câini fericiți de noroc cu o mulțime de energie. Ei iubesc absolut să joace, dar ei, de asemenea, iubesc absolut să amâne. Această rasă este deosebit de mare pentru familiile, deoarece se înțeleg bine cu copiii și sunt deosebit de jucaus.

Instagram permite celor care iubesc francezi, dar nu se pot simți gata să dețină încă unii încă pentru a vedea fețele lor iubitoare în fiecare zi. Utilizatorii pot urmări conturile PET în cazul în care proprietarii postează fotografii și videoclipuri ale anticurilor zilnice ale animalelor de companie. Uneori fotografiile sunt organizate și chiar implică Costume, dar uneori sunt portrete simple ale BFF blană. Nu ne deranjează nici unul - păstrați doar fotografiile câinilor. Dacă iubiți contul de la Manny The Franceză, atunci aceștia mai jos vor fi probabil să facă apel prea.

01 din 11

Pericol

Câinii în costum sunt cei mai amuzanți. Un francez în costum? Chiar mai amuzant. Contul Instagram al Pericolului este o necesitate, dacă doriți ca toate conținutul de franceză amuzant. Părinții lui de companie postă imagini și videoclipuri în mod regulat de pericol fiind prostie, intră în necazuri, și am răsturnat ziua. Pericol este o franceză albă, care este mai puțin frecventă în lumea franceză.

Urmați pericolul pe Instagram.

  • 02 din 11

    Besties Lola & Pepe

    Lola și Pepe sunt două cei mai buni prieteni prieteni luând lumea împreună. Instagramul lor Bio spune că totul-Lola este un pic nebun și pepe este un pic leneș. Și în acest fel, personalitățile lor sunt o potrivire perfectă. Feedul lor Instagram este plin de fotografii ale acestora care se desfășoară împreună cu aventuri - adesea în costume coordonate - și, ocazional, se bucură de viață pe cont propriu. Această pereche este la fel de fermecătoare cum poate fi.

    Urmați Lola & Pepe pe Instagram.

  • 03 din 11

    Izzy Franceza

    Îți place să vezi francezi în ochelari amuzanți? Noi de asemenea. De aceea ne iubim după Izzy. Adesea purta cele mai recente și cele mai mari nuanțe în fotografiile ei glamour. Ea este la modă și adorabilă - vorbește despre un dublu whammy!

    Urmați Izzy pe Instagram.

  • 04 din 11

    4oe Thee Frenchie

    Acesta este contul oficial Instagram pentru raportul renumit Megan Thee`s Fur-copil, 4oe (pronunțat "pentru.") El este un superstar unic, care călătorește cu artistul peste tot care merge, inclusiv în turneu. El chiar postează unele dintre fotografiile de fotografii farmacehoot ale perechilor, care dovedesc că acest francez este un model excelent și foarte frumos.

    Urmați 4oe pe Instagram.

    Continuați la 5 din 11 de mai jos.
  • 05 din 11

    SIR Bear Teddy

    Bulldogii francezi prezintă în mod obișnuit culori de acoperire, inclusiv brindle, cremă și fawn. Sir Teddy Bear Franceaua are un strat roșu izbitoare. Când te uiți la hrana Instagram a Bearului Sir Teddy, veți vedea instantaneu că este un puști deosebit de bătători.

    Urmați ursuleț de pluș pe Instagram.

  • 06 din 11

    Royce francezul

    Explorați țărmurile din San Francisco și străzile din New York City cu cel mai dragut câine ca și ghidul tău. Asta e ceea ce promite Instagram Instagramul francezului. Royce, un mic buldog francez cu un strat de brânză întunecat, este întotdeauna pentru o aventură. În plus, arată bine să o facă. El a fost chiar prezentat ca un model pentru vogă, așa că știe cu adevărat cum să-și arate aspectul bun.

    Urmați Royce pe Instagram.

  • 07 din 11

    Fiona (FIFI)

    Cel mai bun cuvânt pentru a încapsula Fiona Franceza este prețioasă. Hrănirea ei Instagram este plină de fotografii adorabile ale ei cu ea membrii familiei, îmbrăcăminte în haine sezoniere, sărbătorind ziua ei de naștere și zboară. Există și o mulțime de poze de catelus acolo. E aproape prea drăguță pentru a se ocupa.

    Urmați Fiona pe Instagram.

  • 08 din 11

    Hamlet Frenchie

    Proprietarii lui Hamlet îl descriu ca călător, Foodie și Socialist. Noi credem. Evident, îi place să aventură în locuri noi, dar el iubește, de asemenea, să pui și să poarte costumuri amuzante. Cu toate acestea, el se prezintă, veți dori să vedeți următorul post.

    Urmați Hamlet pe Instagram.

    Continuați până la 9 din 11 de mai jos.
  • 09 din 11

    Sircharlesbarkley franceza

    Acest puști știe cum să-și arate mândria echipei sale. Îi poți observa adesea înrădăcinarea pentru Seattle Seahawks din Jersey. Știți că este serios, deoarece tricoul său este personalizat chiar și cu propriul nume îmbrățișat pe spate. Când nu se uită la fotbal, Sircharlesbarkley se găsește făcând fețe amuzante, zboară cu familia lui și doar fiind un șuncă Pentru camera foto.

    Urmați Sircharlesbarkley pe Instagram.

  • 10 din 11

    Cooper francezul

    Cu fratele său francez, Frederick (da, are și propriul cont de instagram), de partea lui, cooper Frankie Friică prin viață, asigurându-se că este bine hrănit și odihnit. La urma urmei, are nevoie de somnul său de frumusețe. Cooper și Fredrick iubesc să joace împreună și, uneori, chiar să poarte costume amuzante împreună. Veți vedea rareori perechea.

    Urmați Cooper pe Instagram.

  • 11 din 11

    Milo Lu

    Nu numai că este instagramul lui Milo Lu Hilar (@frenchiebutt.Milo), dar este, de asemenea, pur și simplu un câine hilar adorabil. El a fost cel mai drăguț zâmbet din lumea franceză și el iubește să se îmbrace pentru cameră. Nu este de mirare că Feedul Instagram al lui Milo ia propulsat în faima Internet. Nimeni nu poate rezista farmecului acestui pui.

    Urmați milo pe Instagram.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 11 Francezi care urmează dacă îi iubești pe manny the franceză