Ajutând un câine să se ajusteze când proprietarul trece departe

Câinii plânge pierderile la fel cum facem și pierderea unui membru al familiei lor poate fi devastatoare. Indiferent dacă este vorba de un partener canin sau proprietarul lor uman, o pierdere a acelui calibru poate avea efecte negative pe un câine atât mental cât și fizic. Nici doi câini nu răspund la o pierdere în același mod, așa că este imposibil să spui cum va reacționa, dar există multe lucruri pe care le puteți face ajuta un câine să se ajusteze când proprietarul trece departe.

Câinii în doliu pot prezenta multe simptome, inclusiv:

  • pierderea poftei de mâncare
  • aportul mai mic de apă
  • letargie
  • urlă sau plâns fără nici un motiv
  • Pierderea parului

Și mai mult. Aceste simptome pot crește, de asemenea, în săptămânile și lunile următoare morții. Dacă câinele dvs. prezintă aceste semne, este mai bine să le verificați de către medicul veterinar doar pentru a fi sigur că nu există altă subiadență sănătate condiție.

De multe ori când un proprietar trece departe, cineva din familie sau un prieten apropiat va intensifica pentru a adopta câinele. Asta e exact ce mi sa întâmplat.

Ajutând un câine să se ajusteze când proprietarul trece departe

N-am adoptat Shih Tzu Heidi de la un adăpost. Nu l-am cumpărat după ce-i văd fața drăguță într-o fereastră de magazin de animale, nici nu l-am salvat de la o moară de pui. Nu, am moștenit Heidi de la străbunicul meu.

Trecerea străbunului meu a fost înfricoșătoare și a transformat lumea lui Heidi cu susul în jos. Nu numai că Heidi și-a pierdut proprietarul, persoana ea și-a dedicat viața, dar ea a trebuit să-și părăsească casa și tot ce știa că va rămâne cu mine și cu familia mea într-un oraș la o oră distanță.

Ajutând un câine să se ajusteze când proprietarul trece departeLEGATE DE: Sfaturi despre cum să ajuți un câine vagabond

O schimbare că mare este greu pe un câine de orice vârstă, ca să nu mai vorbim de un cățel tânăr - ceea ce Heidi a fost la vremea respectivă. Știam că va dura ceva timp ca ea să se adapteze la noua ei viață. În loc de un proprietar, a avut acum patru. În loc să petreacă timpul cu străbunica toată ziua, trebuia să ne obișnuiască să nu fie acasă tot timpul. În loc să fie singurul animal din casă, a trebuit să-i împărtășească noii oameni cu a pisică.

A fost foarte mult ca ea să iasă, așa că am făcut tot ce am putea pentru a ajuta tranziția să meargă cât mai bine posibil. Am făcut-o să se simtă binevenită și iubită și am fost în mare alertă pentru orice semne de durere sau suferință.

În loc să aștepte ca aceste semne să apară și să nu știe cum să se ocupe de ei, am decis să fac o mică cercetare înainte ca l-am adus pe Heidi în casa noastră. Am învățat câteva sfaturi și trucuri foarte bune pentru a ajuta un câine să se adapteze când proprietarul lor trece și ce să facă dacă noul dvs. membru al familiei începe să arate semne de doliu.

Refuzând să bea apă

Acesta este un semn mare pentru a căuta. Câinii pot deveni atât de deprimați asupra pierderii proprietarului lor că pot decide să oprească băutura, ceea ce poate duce la complicații grave și chiar la moarte. Nu va dura prea mult ca câinele dvs. să devină deshidratat.

În timpul etapelor timpurii ale durerii - sau când vă dați seama mai întâi că câinele nu este băut - nu-l forțați să bea. Au întotdeauna apă proaspătă disponibil la el și la încurajarea băuturilor, dar Nu fi forțat. Câinii de câini au nevoie de prieteni, nu de bătăuși.

Dacă câinele nu va bea apă, puteți încerca să-i dați un cub de gheață. Timp de aproximativ o lună, acesta a fost singurul mod în care am putea să-i putem consuma pe Heidi. Ea a mâncat pe cuburi de gheață, dar nu va bea apă lichidă, așa că îi vom da cuburile de gheață pentru a-i menține hidratat. După un timp, sa întors la apă potabilă.

Dacă puteți obține câinele să bea ocazional, adăugați pedialyte fără aromă în apa lui. În acest fel, când face o băutură, nutrienții și electroliții esențiali vor fi înlocuiți și va fi hidratat mai repede. De asemenea, ați putea adăuga un bulion mic de sodiu la castron pentru a încerca să-l ducă să bea.

LEGATE DE: Cel mai bun caz de boală de boală

Dacă câinele bea mult mai puțin decât în ​​mod normal, urmăriți-l îndeaproape pentru semnele de deshidratare, inclusiv ochii scufundați, letargia, pierderea apetitului și gura uscată. Dacă este lăsată netratată, deshidratarea poate duce la unele probleme de sănătate foarte grave. Dacă credeți că câinele dvs. este deshidratat, trebuie să vă vedeți imediat medicul veterinar.

Pierderea poftei de mâncare

Nu simt ca mâncarea este o experiență comună atât la om, cât și la animale în durere. Heidi a fost întotdeauna un snacker, adică mănâncă în mici spurturi ori de câte ori vrea, dar mi-a fost îngrijorat că nu mănâncă destul de când am adus-o acasă după trecerea bunicii. Îi plăcea ea Kibble, Dar ea nu era interesată să mănânce.

Ajutând un câine să se ajusteze când proprietarul trece departe

Obținerea unui câine de mâncare poate fi dificil. Cel mai bun lucru de făcut este să găsești ceva ce va mânca. Fie că este un tratament, un hamburger sau un morcov, nu contează. Ceea ce contează este că câinele primește nutrienți de la ceva. Odată ce începe să mănânce mai mult, atunci puteți începe să încorporați Kibble sau câinele dvs. de alegere. Poate dura ceva timp ca câinele să ajungă la acest punct, deci fii răbdător.

Letargie

Lethargy - lent, lipsit de energie - este partea laterală a depresiei. Deși epuizarea câinelui nu înseamnă întotdeauna că este deprimat, este probabil un semn de depresie asociat cu durerea.

Pentru a vă ajuta să vă întoarceți într-un câine letargic, inițiați activități pe care le place, cum ar fi un joc de preluare, unii de război, sau o plimbare în jurul cartierului. Nu numai că îl va ajuta să înveselească, dar va fi, de asemenea, un exercițiu bun pentru amândoi. Am jucat o mulțime de preluare și am mers pe multe plimbări pentru a vă asigura că Heidi nu ar fi sulk toată ziua.

LEGATE DE: 28 de câini se simt fabulos la plajă

O altă tactică care merită încercați să ieșiți și să cumpărați un nou jucărie pentru câine. Știu că banii nu pot cumpăra fericire, dar poate cumpăra un pic de emoție, care ar putea fi doar ceea ce are nevoie de câine îndure. Am ieșit și am găsit un câine mic cu un scârțâit în ea pe care l-am crezut că Heidi ar dori și băiat, am avut vreodată dreptate! Ea a mers cu nuci peste câinele umplut cu scârțâit! A trebuit să cumpărăm încă patru după prima, pentru că le-a mestecat până când a ieșit scârțâit și umplutura era peste tot în casă.

Durere și depresie severă

Grielingul este normal pentru canini. Nu durează de obicei foarte mult, de obicei încep să înceapă să se simtă mai bine după câteva luni. Cu toate acestea, dacă câinele dvs. prezintă semne severe precum pierderea părului, drastic pierdere în greutate, Vărsături excesive sau diaree excesivă ar trebui să fie văzute imediat de medicul veterinar.

Există medicamente pe bază de prescripție medicală care pot ajuta câinii cu depresie severă, dar asta ar trebui să fie cu siguranță ultima dvs. stațiune. Petrecând ceva timp suplimentar cu animalul dvs. de companie și arătându-i o atenție deosebită ar trebui să-i ajute să se adapteze și să facă față pierderii proprietarului lor.

În ansamblu, când vine vorba de a ajuta un câine să facă față după ce proprietarul său trece, trebuie să tratați situația așa cum ați încerca dacă ați încerca să ajutați un prieten printr-un timp dur. Arată compasiune, fii răbdător și fii conștient de semne de primejdie. Câinele se va întrista și va fi confundat pentru o vreme, dar dragostea dvs. necondiționată îl va ajuta să facă față.

Atârnă acolo, durerea poate dura mult timp pentru a depăși.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ajutând un câine să se ajusteze când proprietarul trece departe