Cele mai bune alimente pentru câini 101: ghid de cumpărare a alimentelor pentru câini

Introducere

Cel mai bun ghid alimentar pentru câini

Există tone de opțiuni acolo pentru cele mai bune alimente pentru câinii disponibili astăzi și poate fi foarte intimidantă pentru părinții de animale de companie și cei noi pentru lumea câine, știind cum să aleagă cea mai bună marcă de mâncare câine. Plema de alegeri face ca o excursie confuză în culoarul supermarketurilor, iar mulți dintre noi au fost în această poziție înainte.

Din fericire, cu cunoștințele și educația corespunzătoare, care sunt criteriile din alegerea celei mai bune alimente pentru câini, veți putea să selectați brandul preferat de animale preferate pentru animalele de companie, care nu este doar sănătos pentru câinele dvs. specific, dar și tipul de kible câine nu va refuza.

O parte a selectării hranei drepte de câine este știind exact ce căutați. De asemenea, trebuie să aveți o înțelegere de bază a componentelor și ingredientelor care alcătuiesc alimentele de câine care sunt vitale pentru dieta animalului dvs., precum și pentru cei care au potențialul de a fi dăunători câinelui dvs.

Câinele meu, un păstor australian numit Walter, este notoriu prețios. Când l-am adoptat de la adăpostul de salvare ca un catelus, ne-a pus prin soneria când a venit timpul să-și aleagă brandul de mâncare pentru câini. Pare ca și cum alimentele pe care le-a plăcut erau toate nesănătoase pentru el, și alimentele pe care le-a disprețuit erau cele mai bune pentru sănătatea lui. A fost nevoie de un proces de încercare (costisit) și de eroare pentru a găsi în cele din urmă cele mai bune branduri de mâncare de câine pe care Walter a fost aclimatizată și asta îl va menține în creștere ca o canină sănătoasă.

Când vine vorba de a găsi cele mai bune alimente pentru câini, toți câinii vor demonstra întotdeauna cuvântul lor în această chestiune. Walterul meu a avut ponderea de obiceiuri pretențioase, dar o mare parte din dificultatea procesului ne-a dat seama că nu știm cu adevărat cum să selectăm cele mai bune hrană pentru el și ce să căutați în ceea ce privește ingredientele alimentare pentru câini, calitatea și alți indicatori dietetici importanți.

Acum, ca proprietar de câini de lungă durată, știu că citirea și învățarea despre alimente pentru câini este vitală. Înapoi atunci, un anumit tip de ghid de cumpărător de mâncare pentru câini mi-ar fi ajutat și familia mea imens în căutarea noastră și este în acea venă de educație și înțelegerea faptului că acest Ghid gratuit de cumpărare a produselor alimentare gratuite.

Ghidul cumpărătorilor de cele mai bune alimente pentru câiniToți proprietarii de animale de companie vor să știe o modalitate de a-și face ca animalele de companie să crească sănătoase, active, fericite și puternice, fără a-și da rău accidental sănătatea datorită nutriției necorespunzătoare pentru câini. Ca părinți de companie, dorim, de asemenea, mese pentru a fi ceva distractiv pentru câinii noștri, nu un Drudge-Fest care face ca animalul nostru să ne respingă în mod deschis.

În acest ghid al cumpărătorului de mâncare pentru câini, vă vom arăta toate caracteristicile și aspectele celor mai bune mărci de mâncare câine pe care trebuie să le cunoașteți ca proprietar de animale de companie pentru a vă obține pe calea cea bună pentru a cumpăra cea mai potrivită nutriție pentru pooch-ul dvs. Mai jos, vă voi da un scurt indice al subiectelor care vor fi acoperite în acest ghid de hrană pentru câini liberi. În acest fel, veți ști exact ce să căutați și ce veți citi.

Sper că acest ghid al cumpărătorului va fi o distracție, practică și, cel mai important, suficient de informativă pentru a vă familiariza cu terminologia și ingredientele din alimentele câinilor, precum și beneficiile și riscurile pentru sănătate care sunt asociate cu astfel de ingrediente.

Cuprins

1. Informații despre produsele alimentare generale

1.1 Ce este alimentele pentru câini?
1.2 Cum și unde este făcută alimentele câinilor?
1.3 tipuri diferite de alimente pentru câini
1.4 alimente de câine hipoalergenic
1.5 orientări privind alimentația alimentară pentru câini
1.6 Terminologia alimentelor câine a explicat

2. Probleme și probleme alimentare pentru câini

2.1 mâncăruri de câine reamintește și ce să facă despre ei
2.2 Aditivi în alimente pentru câini
2.3 Siguranța alimentelor pentru câini

3. Alegerea celor mai bune alimente pentru câine pentru câinele dvs

3.1 Alegerea alimentelor câinelui cu înțelepciune - Lucruri de luat în considerare
3.2 cele mai importante ingrediente din listă
3.3 Cum să alegeți mâncare de câine pe baza rasei și dimensiunii câinelui

4. Cum să știți ce este mai bun pentru câinii diferiți?

4.1 catelusi, caini adulti si seniori
4.2 alergii de câine
4.3 câini supraponderali
4.4 alimente cu câini cu conținut scăzut de grăsimi
4.5 alimente cu câini cu conținut scăzut de proteine
4.6 alimente pentru câini fără cereale

5. Dog alimente și nutriție canină

5.1 diete de câine și cum să le implementeze
5.2 câine tratează și mestecați câinele
5.3 alimente pentru câini de casă

6. Cele mai bune sesiuni de întrebări frecvente pentru câini

6.1 Ce ingrediente trebuie să fie în hrană pentru câini?
6.2 Ce ingrediente nu ar trebui să fie în hrană pentru câini?
6.3 ar trebui să evit subprodusele din carne?
6.4 Ar trebui să evit cereale în hrana pentru câini?
6.5 Ce trebuie să faceți după ce mâncarea de câini a fost rechemată?

Capitol unul
Informații despre produsele alimentare generale

Ce este alimentele câinelui

1.1 Ce este alimentele câinelui și de ce aveți nevoie de acest ghid?

Această întrebare poate părea Un non-brainer total. Presupun că o întrebare mai potrivită ar fi "de ce nu pot să-mi hrănesc hrana de câine de la masă?"

Mâncarea de masă (alimente umane) este bine pentru oameni, dar O mulțime de lucruri pot fi foarte toxice pentru câini. Deși oamenii nu sunt străini să-și furișeze puii un alt ceva sub masa aici și acolo, făcând un obicei din această practică - sau de a vă oferi câinilor mâncarea umană în cantități mari - este de fapt un lucru foarte inadmisabil de făcut.

Câinii nu pot mânca mâncarea umană, deoarece trupurile lor nu sunt înființate pentru a digera lucrurile așa cum face corpul omului. Persoanele alimentare sunt adesea saturate în grăsimi, conservanți, aditivi și alte lucruri nefiresc pe care câinii nu le procesează așa cum facem pur și simplu pentru că trupurile lor nu au evoluat. Câinii care mănâncă o mulțime de alimente de masă au tendința de a câștiga în greutate și devin recalcitrant, deoarece alimentele inhibă capacitățile lor de exerciții și alte activități fizice.

Mâncarea de câine, pe de altă parte, este formulată în mod specific pentru a se potrivi nevoilor și cerințelor diete ale câinelui. Câinii tind să mănânce mai multă carne decât oamenii, și mai puține boabe. Carnea oferă proteine ​​animale care sunt vitale pentru creșterea câinilor și structura osoasă și oamenii nu necesită același nivel ridicat de susținere. Chiar dacă mănâncă & # 8220; Clean & # 8221; Alimentele sunt cu siguranță o idee bună pentru noi, de asemenea, un corp al omului nu necesită o cantitate atât de mare de proteine ​​și cantități mici de carbohidrați ca un corp de canin.

Câine obezitate, cu siguranță nu La același nivel național de conștientizare ca și obezitatea umană în America, este încă problematică. Veterinarii sunt preocupați de nivelul ridicat de obezitate la câini și Asociația pentru prevenirea obezității pentru animale de companie a estimat că o creștere 52.7% dintre câini sunt obezi sau supraponderali (17.6% sunt de fapt obezi).

Alimentele umane și lipsa disciplinei dietetice, precum și exerciții minime, au multe de-a face cu aceste statistici și rezultatele lor perturbante. Bolile cauzate de obezitate la câini, la fel ca cu oamenii, să reducă calitatea vieții pentru animalul dvs. de companie și să-l conducă să aibă o durată de viață scurtă care le ia departe de dvs.

Obezitatea canină a provocat boli la câini seamănă cu cele ale oamenilor, încât implică un nivel ridicat de colesterol, probleme de tensiune arterială, oase deteriorate și articulații, oboseală și detrimoare mentale și fizice care împiedică animalul tău să-și trăiască viața la maxim viața. Evident, nu vrem să pierdem animalele de companie datorită alegerilor nutriționale necorespunzătoare, mult mai puțin la o condiție prevenită, astfel încât să reducă și să nioneze alimentele de masă reprezintă un obiectiv foarte bun pentru proprietari.

Cele mai frecvente condiții cauzate de obezitate la câini sunt:

  1. Artrită
  2. Boala vezicii urinare / tractului urinar
  3. Producția de hormoni cu tiroidă scăzută
  4. Boală de ficat
  5. Ligamentele genunchiului sfâșiat
  6. Diabet
  7. Disc bolnav în coloana vertebrală
  8. Creșterea grasă
  9. Boala renală cronică
  10. Insuficienta cardiaca

Statisticile privind obezitatea în animalele de companie sunt înfricoșătoare. Din fericire, acele numere trebuie să fie scăzute, iar sănătatea animalelor de companie poate fi restaurată printr-o decizie inteligentă la un moment dat și începe cu o nutriție de câine adecvată și alegerea celei mai bune alimente pentru câini care sunt sănătoși pentru ei.

Este foarte tentant pentru noi toți să oferim câinilor mâncarea umană de la masă, mai ales când câinii vă privesc cu acei ochi de catelus care vă implică pur și simplu să le dați un tratament. E de înțeles. Dar trebuie să vă asigurați că vă lipiți de alimentele potrivite pentru câini numai atunci când vine vorba de hrănirea caninului și exclude complet alimentele umane pentru dieta FIDO.

Chiar dacă vă puteți gândi că o mică bucată de câine fierbinte aici sau acolo sau o bucată de hamburger ocazional nu-l va răni, nu este absolut nici un motiv să-ți antrenezi câinele că el sau ea ar trebui să se aștepte la orice tratamente masa. În calitate de proprietari, nu putem permite ca să devină o practică regulată, deoarece înainte de ao cunoaște, există o creștere a cantității și scăderea sănătății câinelui.

Dietele alimentare pentru câini comerciale sunt Formulate pentru a vă menține puiul în formă de vârf, mai ales dacă achiziționați organicul, holistică și humană sănătoasă care păstrează în minte starea naturală a câinilor ca omnivore părtinitoare. Câini, ancestral, au mâncat mereu carne. Carnea este o parte foarte importantă a dietei lor și proteinele animalelor promovează creșterea musculară slabă și articulațiile puternice, oasele și ligamentele.

Dieta omului nu se bazează pe acea dorință ancestrală pentru carne - suntem omnivore și nu avem aceleași nevoi și cerințe pe care le fac câinii. Chiar dacă mulți câini de etichetă ca și omnivores, o bază nutrițională a caninului este încă proteine ​​de carne de animale. Companiile de alimente pentru câini înțeleg acest lucru și sunt dedicate furnizării clienților lor cu o nutriție de câine de înaltă calitate, care va stimula calitatea vieții animalului la maxim.

Unii proprietari de animale de companie ar putea simți că acest lucru este negociabil, mai ales de multe ori, alimentele de câini sunt reamintite și există o preocupare că nu se iau măsuri suplimentare pentru a împiedica rechemările alimentare și efectele secundare ale acestor diete. Cu toții vrem să fim siguri că mâncarea câinilor noștri este naturală și nu este fabricată într-o fabrică necunoscută în China.

Este adevărat - există unele alimente de câine de calitate proastă acolo, dar majoritatea faimoaselor mărci de mâncare de câine sunt de fapt destul de bune și sănătoase pentru câini. Alternativ, puteți opta întotdeauna să faceți propria dvs. mâncare de casă de casă, care este o opțiune complet viabilă și vom acoperi și acest aspect aici.

Ceea ce se va demonstra acest ghid de mâncare pentru câini este o modalitate de a selecta alimentele de câini cele mai renumite și de încredere. Vă explicăm într-una din următoarele secțiuni cum să gestionăm o amintire a alimentelor pentru câini și ce să facem despre asta. Acest ghid de hrană pentru câini este o analiză cuprinzătoare și exhaustivă a celor mai bune ingrediente din hrana pentru câini și sperăm că veți fi siguri că calitatea companiilor de hrană pentru câini este, în majoritatea cazurilor, cea mai înaltă acolo.

Hrana pentru câini nu trebuie să constituie numai ingrediente de gradul uman pentru a fi reputație. În capitolul următor, vom discuta cum se face alimentele câinilor, mergând tot drumul spre locul în care este cultivat. Cunoașterea originilor mâncării animalului dvs. este importantă pentru oricine este un mic squaamish despre cumpărarea bagajelor Kibble în magazine. Continuați la următoarea secțiune pentru a afla mai multe despre procesul de cultivare a ingredientelor pentru alimentele de câine.

Cum și unde este făcută mâncarea de câine

1.2 Cum și unde este făcută alimentele câinilor?

Mâncare de câine care se face în America este cultivată aici în majoritatea cazurilor, deși există unele companii care își externalizează ingredientele (unele sau toate acestea) în China, deoarece este mult mai ieftin. Aceste companii care externalizează China trebuie evitate, deoarece, după cum vom discuta puțin mai târziu, China are o problemă cu controlul calității și siguranța consumatorilor care se extinde nu numai de la produsele umane, ci și la alimentele de câine.

Cum se face hrana pentru câini depinde de faptul dacă este sau nu alimente uscate sau alimente umede. Indiferent, ingredientele încep în fermă (pentru această secțiune, vom presupune doar că alimentele câinilor despre care vorbim sunt făcute în mod natural și sunt organice - care sunt cele mai bune hrană pentru câine pentru a selecta oricum).

Alimente pentru câini care conțin proteine ​​animale, cum ar fi pui, curcan, carne de vită, bizon sau orice altă carne să înceapă în fermă. Animalele de fermă ridicate din punct de vedere etic (termenul "etic" atunci când este folosit pentru a descrie alimentele câinilor descriu în general agricultura și sacrificarea cu cruzime) nu sunt păstrate în cuști mici, apropiate, care sunt periculoase și umplute cu boli.

Un produs humane certificat este unul care este gama liberă sau ridicată. Puii, de exemplu, care sunt ridicate sistemele cu rază liberă trebuie să aibă un spațiu care nu este sumbru, deteriorat sau murdar. Ei trebuie să aibă o acoperire vegetativă care își susține obiceiurile de alimente și dietă și trebuie să existe ieșiri adecvate (cel puțin patru) în clădirea lor, astfel încât acestea să nu fie toate prinse acolo împreună.

Porci și vaci, un alt animal obișnuit a cărui carne este folosită în hrana pentru câini, trebuie să aibă suficient spațiu în tarale lor pentru ca ei să existe confortabil. Ei trebuie să poată ieși afară și să se rătăcească în jurul conținutului inimii fără a fi tratate cu cruzime. Ei trebuie să se poată întoarce în taratele lor confortabil și să se întindă fără să se simtă înghesuiți.

Agricultura etică este calea responsabilă pentru a produce alimente pentru câini. Este, de asemenea, sustenabil, Fiind una dintre celelalte condiții ale practicilor de fermă etice cere ca fermierii să fie conștienți de mediu și să se angajeze doar în metode care nu elimină terenul sau nu fac imposibilă reutilizarea. Tratarea terenului bine împiedică toxinele să se scurgă în murdărie și să facă niște bătăi mari de terenuri.

Peștele, în special somonul, sunt folosite în hrană pentru câini, deoarece oferă o sursă excelentă de acizi grași omega. Etica de pescuit dictează că pescarii nu pescuiesc și scurge mediul acvatic al resurselor necesare pentru un ecosistem echilibrat.

Aceste practici etice sunt relevante pentru acest ghid alimentar pentru câini, deoarece, potrivit organizației de îngrijire a animalelor umane, 68% dintre consumatori doresc să știe unde se fac produsele lor și cum. Cu Expoziții recente privind practicile crude care continuă la anumite ferme, oamenii încep să ia în considerare și noi ca proprietari de animale de companie ar trebui, de asemenea, pentru animalele de fermă, deși nu sunt bogate în lanțul alimentar, ar trebui să fie tratate ca fiind din punct de vedere etic, pe măsură ce facem animalele de companie.

Multe dintre ingredientele care se găsesc în hrană pentru câini se găsesc în fermele situate în toată America, cu concentrații deosebit de grele în Midwest. În timp ce este o ușurare de a ști că o mare parte din mâncarea noastră de câine este făcută aici în America, este mai puțin o ușurare să se considere că nu toate ingredientele din alimentele de câine sunt provenite din punct de vedere etic.

Odată ce ingredientele vin de pe fermă, hrana pentru câini, umedă sau uscată, este supusă standardelor solicitate de Asociația oficialilor americani de control al feedului (AAFCO), care necesită ca alimentele pentru animale de companie să fie echilibrate din punct de vedere nutrițional și că oferă o dietă completă. Aceste cerințe de marketing nu au fost în vigoare, oamenii își pot face publicitate produsele ca pe care le-au dorit. AAFCO previne acest lucru. Ingredientele, după aprobare, sunt solide împreună pentru a face o consistență care poate fi făcută în aluat.

Pentru cei care nu știu, Acest lucru poate fi un fapt interesant: mâncarea de câini uscată a fost Produs comercial din anii 1800, și metoda a rămas în esență aceeași. Aluatul este coaptă și forțat printr-un extruder în timp ce sub presiune ridicată. Că aluatul kibble este extrudat prin găuri speciale în formă și apoi tăiat cu un cuțit, tot în timp, încă într-o coerență doughy, jumătate coaptă.

Aluat aluatul de la câini este apoi pus printr-un uscător pentru a avea restul umidității să fie aspirat din ea. Aluatul uscat este pulverizat cu vitamine, minerale și alte uleiuri grase și nutrienți pentru a asigura valoarea nutritivă. Aluatul de alimente de câine uscate (Kibble) este un purtător pentru substanțele nutritive și permite tipul de formă pe care vrem să-l vedem cel mai mult.

Hrana pentru câini umedă urmează un pic de un proces diferit și, de obicei, conține sos pentru ao menține uscat. Ingredientele sunt combinate într-un mixer și apoi sunt sigilate pentru a păstra prospețimea și umezeală. Apoi, ingredientele sigilate sunt gătite pentru a-și prelungi viața de valabilitate.

Alimentele cu câini umede (alimente conservate) sunt în mod normal gătite în cutii, care sunt răcite și apoi vândute ca-este (cu o etichetă suplimentară sau două pentru a le marca). Prin gătit alimentele de câine umed în cutii, nu-și pierde substanțele nutritive sau aromă. Un jurnal întreg.com a avut de fapt a Articol mare cu privire la modul în care sunt făcute alimentele cu câine umed Dacă sunteți interesat de proces.

Înțelegerea modului de hrană pentru câini, inclusiv etica agriculturii și a aprovizionării, este de fapt o parte vitală a selectării celei mai bune alimente pentru câini. Acest proces, deși l-am pus pe oasele goale, este ajustat și îmbunătățit de către companii. Ajustările acestora la procesul de fabricare a alimentelor de bază au implicații, fie pozitive, negative, fie ambele, pentru nivelul lor de calitate generală.

Ceea ce face o companie în timpul fabricării alimentelor este importantă, dar adesea trecute cu vederea, selectând alimentele sănătoase pentru câini. Viața de valabilitate a alimentelor pentru animale de companie și stabilitatea și rezistența acestuia la urma deteriorării este determinantă asupra modului în care compania susține fabricarea și prelucrarea produsului său.

În următoarea secțiune, vom discuta despre tipurile de alimente pentru câini pe care companiile le produc, inclusiv beneficiile, avantajele, dezavantajele și caracteristicile. Aceste tipuri de alimente pentru câini sunt bine cunoscute și sunt cuvinte pe care le veți auzi frecvent pe tot parcursul selectării celei mai bune alimente pentru câini. Pentru a alege produsul cel mai optim pentru FIDO, trebuie să aveți o înțelegere aprofundată a semnificațiilor fiecărei și a ceea ce pot (și nu pot) pentru animalul dvs. de companie.

Tipuri de alimente pentru câini

1.3 tipuri de alimente pentru câini

Toate companiile de hrană pentru câini înțeleg asta Clientela lor Doggy este vastă și nu toți câinii au aceleași gusturi. La fel ca alimentele umane, alimentele câinilor variază pe baza consistenței, tipului și atributelor generale. În această secțiune, vom discuta cele șapte tipuri majore de alimente pentru câini: alimente umede, alimente uscate, alimente crude, alimente fără cereale, alimente de câine vegan, câini și alimente care sunt considerate "capac" sau "limitate Ingrediente diete."

Hrană pentru câini umedă

Conserve cu mâncare pentru câiniConserve de hrană pentru câini, cunoscută de multe ori ca hrană pentru câini umedi, include alimente pentru animale de companie care sunt sigilate într-un fel de cutii, pungi sau alte containere care păstrează umiditatea din ele. Alimentele pentru câini umede are o consistență care este saturată și, în timp ce nu este complet lichid, conține o mulțime de umiditate (prin urmare numele).

Motivul pentru care acest tip de hrană pentru câini este de obicei conservată este că, așa cum am spus mai devreme, acest hrană pentru câini este gătită în timp ce în cutie și cutiile sunt răcite după finalizarea acestui proces. Alimentele cu câini umede pot servi ca o sursă de hidratare pentru câinele dvs., deoarece conțin apă în ele. Conserve de mâncare pentru câini și hrana pentru câini umede sunt termeni care sunt interschimbabili, deoarece este puțin probabil să găsească o mâncare de câine conservată care nu este umedă.

Hrană pentru câini umedă este adesea o alegere bună pentru câinii mai în vârstă deoarece este mai aromat și gustos decât alte alimente pentru câini. Care se datorează proprietăților sigilate ale acestuia. Hrana pentru câini umedă conține încă aceleași carne și conținut de proteine ​​ca alimente uscate de câine, dar mâncarea de câine conserve au adesea în cantități mai mari, conținând, de asemenea, mai puțin carbohidrați.

Carnea este, în mod normal, ingredientul primar în alimentele de câine conservate și acest tip vine în arome precum "Turcia și sos" sau "pui și sos."Câinii iubesc sosul! Acei canini care sunt mâncători pretențioși sau care au falsificat simțurile olfactive preferă alimentele umede, deoarece mirosul este mai puternic și aroma este mai intensă.

Conservele de câine conservate sunt distribuite în greutate și sunt, în general, cumpărate în cantități mai mici. Hrana pentru câini umede, de asemenea, tinde să fie mai scumpă și să aibă o dată de expirare mai rapidă o dată deschisă. Își pierde viața de valabilitate odată ce este deschisă și, dacă decideți să o deschideți și câinele dvs. nu vrea să o mănânce, trebuie să fie refrigerat și acoperit imediat.

Este un simplu fapt că mâncarea de câini conservată este mai scumpă pentru proprietar, dar este o alegere nutrițională bună pentru puii, deoarece își păstrează mai multe vitamine și minerale în timpul etapei de procesare decât Kibble (deși un echilibru umed și uscat Alimentele sunt recomandate de medicii veterinari).

Alimente de câine uscate

Alimente de câine uscateKibble, cunoscută și sub denumirea de hrană pentru câini uscați, vine în saci și este distribuită la o greutate mai mare decât alimentele cu câine umed. Mâncarea de câine uscată este făcută de procesul pe care l-am discutat în prima secțiune: se face folosind aluatul care este păstrat sub presiune ridicată și extrudat prin găuri multi-în formă de dimensionare.

Aluatul care a folosit pentru a face Kibble este uscat și pulverizat cu o soluție care conține substanțele nutritive și acizi grași, compania dorește să aibă. Alimentele de câine uscate nu sunt la fel de bogate în aromă sau aromă ca hrană pentru câini umedi, dar animalele de companie încă o găsesc delicioase. Acest hrană uscată de câine are puțină apă pentru ea și trebuie să vă asigurați întotdeauna că aveți un castron de apă pentru animalul dvs., dacă îl hrănești pe el sau ei kibble.

Produse uscate pentru câini și alimente umede combinate fac o dietă sănătoasă. Mulți proprietari de animale de companie preferă alimente uscate de câine, deoarece este convenabil: puteți lăsa un castron pentru FIDO în timp ce ați plecat în timpul zilei și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la răsturnarea, deoarece durata de valabilitate este mult mai lungă decât mâncarea de câine umedă Datele de expirare după ce este deschisă.

Există o constantă înainte și înapoi despre ceea ce este alimente mai bune, umede sau uscate. În realitate, la fel ca cu orice mâncare, este totul circumstanțial și depinde de ceea ce considerați "cel mai bun."Alimentele de câine uscate au fost în jur de foarte lung.

O lecție de istorie rapidă: Kibble uscate de fapt a venit dintr-un biscuit zdrobit că un inginer electric din Ohio numit James Spratt a căzut pe pământ și apoi se uită și a decis să facă un mare tip de hrană pentru câini. Povestea merge că James Froked a prăbușit biscuiți, a adăugat niște arome și asta a fost născut alimentele de câine uscate.

Kibble este benefică pentru dinții câinilor și sănătatea gingiilor, deoarece este atât de mestecată. Kibble, dacă o dimensiune suficient de mare, ajută la zgârierea tătarului și formațiunile de plăci de pe dinții câinelui dvs., împiedicând acumularea. Kibble are beneficii dentare care o fac un acompaniament excelent pentru alimentele umede.

Dietă de dietă brută

Hrana pentru câini bruteAlimentele pentru câini brute funcționează din principiul că câinii sunt meniți să mănânce în starea lor naturală, modul în care au făcut-o în zilele de la Caveman. Acest "hrană primară de animale" constă din aceleași alimente care, teoretic, câinele dvs. ar fi mâncat cu 50.000 de ani în urmă înainte de domesticire.

Dieta alimentară a câinilor brute include carnea brută, legumele, fructele și alte substanțe organice. Este adesea menționată ca o "dietă evolutivă", dieta BARF sau chiar și paleo dieta pentru câini. A început la începutul anilor 1990 de către un medic veterinar australian numit Ian Billinghurst, care a descoperit că dietele non-crude au constat din prea multe boabe și nu au fost adecvate biologic pentru câinii noștri.

Această dietă, cea mai frecvent menționată ca dietă brută, a provocat o mulțime de controverse, iar oamenii sunt împărțiți în același mod în care se află pe dieta paleo umană. Unii oameni cred că hrănirea câinilor Barf dieta este strălucitoare și sănătoasă, în timp ce alții cred că nu este deloc sănătoși pentru câini, este un hassle inutil și poate fi chiar dăunătoare. În special, Societatea sceptică se uită la dieta Barf.

Juriul e încă; În timp ce hrana pentru câini brute are beneficiile sale care nu ar trebui să meargă nerecunoscute, există negative evidente care provin de la hrănirea câinilor brute, carne neplăcută. Dieta alimentară a câinelui brut a plecat din carnea brută deshidratată, iar carnea brută este vândută ca parte a acestui regim alimentar ancestral.

În timp ce proteinele animale brute stimulează nivelele de energie, forța și este benefică în același mod în care orice creștere a proteinei este, există, de asemenea, un factor de risc (sau factori) asociat cu carnea brută. Infecțiile bacteriene și otrăvirea alimentară amenință sănătatea câinelui. Otrăvire alimentară, Salmonella, E. coli, și alte boogeymen de carne crude sunt acolo și pot provoca un havoc pe sistemul gastrointestinal al câinelui tău. Acest lucru are a fost observată în mai multe studii științifice.

În cele din urmă, se poate argumenta că dieta de hrană pentru câini brute este dezechilibrată, deoarece se concentrează foarte mult pe proteine ​​și nu prea mult, oferind câinelui dvs. o dietă dezechilibrată are potențialul său de daune pentru sănătate. Cu toate acestea, motivul fiind pentru această abordare se datorează faptului că susținătorii dietei de hrană pentru câini brut cred că caninii nu necesită altceva în afara conținutului de carne și a adăugat vitamine și minerale. Te ridică cu tine.

Grați de mâncare fără cereale

Grați de mâncare fără cerealeHrana pentru câini fără cereale înseamnă că nu există boabe în acea mâncare, inclusiv porumb, orez, grâu, soia și orz. Granulele nu sunt toxice pentru un câine, dar nu sunt la fel de bogate o sursă de proteine ​​ca și carnea de animale. Câinii sunt în primul rând de carne de carne și sunt cel mai bine atunci când continuă acea dietă.

Mulți susțin că câinii nu au evoluat suficient de interior pentru a putea digera și procesa celuloza și alte materiale vegetale și nu pot transmite în mod eficient celuloza în glucoză în modul în care corpurile noastre pot. Câinii în general nu sunt adepți la sintetizarea și utilizarea materialului vegetal în dietele lor pentru a-și îmbunătăți propria sănătate. Cancesul corpurilor nu sunt conectate în acest fel; Nu au evoluat de atunci domesticirea în ceea ce privește digestibilitatea plantelor.

Producătorii de alimente pentru câini fără cereale recunosc acest lucru și păstrați orice materiale vegetale care nu au putut digera sau procesa câinele dvs. Cu toate acestea, există unele utilități pentru boabe în dieta câinelui dvs., deși utilitatea este limitată în scopul de aplicare și nu ar trebui maximizată sau ingerată la niveluri ridicate.

Contrar credinței populare, Granulele pot fi o sursă de proteină pentru câini. Nu sunt doar cea mai bună sursă de proteine ​​sau cea mai mare. Tracturile digestive interne ale câinilor sunt scurte și pur și simplu configurate; Ele nu sunt destinate unui proces complicat de digestie, iar tractele lor sunt în imposibilitatea de a compensa această incapacitate.

Herbivores, prin contrast, sunt capabili să sintetizeze boabele și aminoacizii în compușii de plante. Ei au digerat cu ușurință și folosesc materialul, motiv pentru care sunt capabili să fie sănătoși în timp ce câinele dvs., dacă el sau ea a mers pe o dietă erbivoră pentru un motiv non-medical, probabil că ar suferi.

Pentru a pune pur și simplu, alimentele cu câini fără cereale elimină sursa de proteină inutilă, "mai slabă" din dieta caninei și se concentrează pe produse și carne. Hrana pentru câini fără cereale ajută, de asemenea, câinii cu stomacuri mai sensibile pentru a digera mâncarea cu ușurință, deoarece boabele pot face ca câinele să fie mizerabil dacă el sau ea nu poate internaliza alimentele.

Vegan hrană pentru câini

Vegan hrană pentru câiniHrana pentru câini vegană este în concordanță cu proprietățile veganismului, care afirmă că produsele de origine animală sau subprodusele secundare nu pot fi ingerate. Din perspectivă evolutivă, câinii nu sunt meniți să mănânce o dietă vegană; Cu toate acestea, câinele dvs. poate avea o problemă de sănătate care îi cere să facă o plimbare pe partea fără carne. Acest lucru se întâmplă ocazional și există alimente de câine vegan, care vă pot ajuta câinele să consilieze proteine ​​în timp ce catering la nevoile sale.

Nu trebuie să vă hrăniți mâncarea câinelui de câine, fără un motiv medical. Potrivit celor mai mulți veterinari, Nu este recomandabil să faceți acest lucru pentru că câinii, așa cum am spus mai devreme, nu sunt menite să mănânce stilul de viață fără carne.

Vegan Dog Alimentele surse proteine ​​din baze de plante, cum ar fi fasole, soia si alte surse produse non-carne, produse in animale. Acest tip de dietă este utilă pentru câinii cu alergii și la carne, iar unele dintre cele mai frecvente alergii la câini sunt cele referitoare la carne, cum ar fi mielul, carnea de vită, carnea de pui și alte carne.

Câinii pot fi, de asemenea, alergici la ouă, lapte și alte subproduse de origine animală pe care o adrese de dietă vegană. Deci, în timp ce nu este nimic în neregulă cu mâncarea de câine vegană per se, nu-l hrăniți la câinele dvs. dacă el sau ea nu are un motiv medical pentru a ingera alimentele de câine vegan pentru o perioadă prelungită de ea. Evident, dacă pooch-ul tău are un motiv, atunci există mâncare de câine vegani acolo că el sau ea se va bucura.

Puppy Food

Puppy FoodUnele alimente pentru câini sunt specifice pentru puii. Creșterea puiilor necesită adesea o nutriție suplimentară și o atenție deosebită, În timp ce se dezvoltă încă. Producătorii de alimente pentru cățeluși se abțin, de asemenea, de la includerea oricăror ingrediente în alimentele lor de câini specifice câinelui, care ar putea dăuna stomacurilor lor sensibile, deoarece acestea sunt încă în creștere și sunt atinse cu privire la substanțele mai aspre.

Alimentele pentru câini pentru pui sunt adesea extra-bogate în calciu și antioxidanți, ambele fiind vitale în menținerea și promovarea unei creșteri sănătoase. Catelusul de hrană este formulat pentru creștere și aceasta este diferența esențială de a-și aminti când se gândește la hărțuirea câinilor și a câinelui adult. Hrana pentru câini adulți este cea mai bună pentru întreținere - doriți să le păstrați la starea lor tânără și puternică. Puppy Food are mai multe grăsimi, carbohidrați și calorii și, în timp ce unele grăsimi sunt bune, nivelurile pe care un câine în creștere are nevoie de un câine care este deja la greutatea sa adecvată este diferită.

Fiecare câine ajunge la vârsta adultă la un moment diferit. Există câțiva câini pentru care un an este considerat adult, în timp ce alții iau puțin mai mult. Și într-adevăr, există branduri de mâncare pentru câini care lucrează pentru câini în toate etapele vieții.

Adresați-vă medicului veterinar dacă ar trebui să vă hrăniți mâncarea de catelus specific grupului său de vârstă, mai ales dacă el sau ea este încă în stadiul de înțărcare. Există câteva alimente de catelus care sunt excelente pentru fazele tranzitorii, post-înțărcare și unii care sunt pentru ca puii care tranzit la vârsta adultă. Totul depinde de nevoile specifice ale puilor.

Limited Ingredient Diet Hody Dog

Câinii pot suferi de alergii alimentare mult în același mod în care oamenii pot. De asemenea, se pot lupta cu problemele gastro-intestinale sensibile sau digestive care pot face ca selecția alimentară să fie destul de dificilă pentru ei (și tu).

Dietele de ingrediente limitate sunt cele care sunt restrictive ale principalilor inductori de alergie la câini, inclusiv anumite carne, soia, lapte, ouă și alte ingrediente care pot provoca o reacție alergică. Ideea din spatele hranei pentru câini specifice capacului este că permite ca câinilor să obțină aceleași substanțe nutritive de care au nevoie, de asemenea, împiedicând o reacție alergică din cauza lor.

Puteți spune dacă câinele dvs. are nevoie de hrană pentru câini, dacă începe să demonstreze simptome de alergii sau disconfort atunci când mănâncă un anumit ingredient. Deși nu toate reacțiile alergice sunt fatale, trebuie să-l scoateți și să-i verificați și testat pentru orice semne de alergii, deoarece nu doriți ca animalul dvs. să sufere printr-o reacție alergică dacă a fost prevenită.

În secțiunea următoare, vom vorbi mai multe despre alergiile alimentare pentru câini și hrană hipoalergenică de câine, inclusiv ceea ce înseamnă termenul și cum vă poate spune dacă câinele dvs. are nevoie de acest tip de alimente pentru animale de companie. Alergiile alimentare de câine sunt mai frecvente printre animale de companie decât cred că proprietarii, și fiind vigilentă cu privire la posibilele probleme de alergie vă vor păstra animalul de companie de a suferi orice disconfort pe care nu-i trebuie. Continuați să citiți pentru a afla mai multe despre alergeni și măsuri preventive pe care le puteți lua pentru a vă menține câinele alergeni.

Hipoalergenic Dog alimente

1.4 alimente de câine hipoalergenic

Hipoalergenicul de mâncare de câine devine din ce în ce maifoarte popular printre proprietari astăzi. Termenul "hipoalergenic" a fost inventat în anii 1950 și, în esență, înseamnă că este puțin probabil ca un produs să provoace o reacție alergică la câini sau o boală legată de ingrediente. "Hypo" este un prefix grec care înseamnă "sub" sau "de mai jos."Astfel, produsele hipoalergene sunt sub nivelul mediu al riscului pentru cele mai multe alte elemente când vine vorba de a provoca reacții alergice.

În alimentele de câine, care se traduce la proprietățile hipoalergene ale ingredientelor. Alimentele de câine hipoalergenic sunt utilizate, de obicei, în legătură cu dietele care sunt capac (diete limitate de ingrediente, așa cum am arătat în secțiunea anterioară), dietele de prescripție care sunt dictate de un diete de ingredient veterinar și / sau "noi", care se referă la diete sunt construite în moduri neobișnuite și care conțin proteine ​​sau alte ingrediente care nu sunt în mod obișnuit mainstream.

Novele canine diete oferă surse de proteine ​​și nutrienți pe care câinele dvs. nu a fost expus înainte și, prin urmare, probabil nu este alergic la. Dacă el sau ea nu poate mânca pui, poate că pot mânca carne de bizon, de exemplu. Dietele hipoalergene sunt necesare pentru câinii care nu sunt în măsură să consume alimente de câine comerciale, deși unele mărci comerciale sunt capabile să răspundă nevoii de consumism și echilibru alimentar.

Potrivit cercetării științifice, Unele dintre cele mai frecvente alergeni pentru câini includ soia, carnea de vită, pui, lactate, pește, miel, grâu, drojdie și porumb. Când vă gândiți la asta, aceste ingrediente sunt de fapt destul de obișnuite și sunt probabil mâncate de mulți câini fără nici o problemă. Prin urmare, alergiile care includ aceste alimente ar șterge probabil întreaga gamă a unui câine de alegeri alimentare.

Și acolo au venit alimentele cu câini hipoalergenic: ingredientele lor sunt provenite și alese într-un mod de a minimiza riscul ca un câine alergic la proteina de carne de vită să aibă o reacție alergică la proteina animalelor de la un animal mai nou (cum ar fi Bison, Turcia, carne de bivol). Dar acesta este doar un exemplu; Există o mulțime de altele care se învârt în jurul valorii de asigurarea că câinele dvs. este hrănit în mod corespunzător și nutrițional fără a sparge o reacție problematică.

Aceste ingrediente pe care câinii sunt cel mai frecvent alergic la cele la care sunt expuse în mod egal cât de des. Acest lucru este cel mai interesant pentru că mâncarea câinelui în sine nu provoacă o majoritate de alergii din timp. Studiile arată că numai aproximativ o zecime de alergii La câini sunt legate de alimente.

Alergiile alimentare și intoleranțele alimentare sunt două lucruri diferite, și intoleranțele alimentare sunt de asemenea întreținute și împiedicate folosind alimente de câini hipoalergenic. Intoleranțele alimentare nu sunt o reacție alergică la alimente. Ele sunt o problemă digestivă sau intestinală care este cauzată de sistemul câinelui dvs. care nu poate absorbi sau digera o anumită substanță sau ingredient.

Această sensibilitate alimentară la câini este adesea confundată ca alergii, când în realitate este doar ceva diferit. Hipoalergenic Dog Alimente caută să-și dea drumul în jurul acestor intoleranțe sau alergii alimentare și să ofere surse de nutriție din lucrurile pe care câinii proprietarii nu au fost expuși la fel de frecvent și nu sunt capabili să construiască intoleranță spre.

Veți ști dacă câinele dvs. are nevoie de alimente hipoalergenice de câine prin faptul că au sau nu o reacție alergică sau o intoleranță la alimentele de câine pe care le ingest. În scopuri practice, alergiile de alimente ale câinelui sau intoleranța alimentară pot fi deservite de alimente de câine hipoalergenic, care vor minimiza disconfortul lor și vor evita declanșarea fie a reacției. Vom discuta despre simptomele atât în ​​următoarele câteva paragrafe.

Simptomele alergiilor alimentare și reacțiile alergice la câini

Există mai multe simptome ale unui alergic Reacțiile la câini pe care ar trebui să le aveți în căutarea dacă canina dvs. arată rezistență la un anumit tip de mâncare pentru câini. Deoarece câinii sunt ca niște copii și nu pot vorbi cu noi și ne spun ce sa întâmplat, trebuie să păstrăm un ochi ascuțit pentru semne că există o problemă.

Un câine având o reacție alergică îl poate arăta topic. Ei pot dezvolta mâncărime, înroșite, scobate sau pielea scalabilă. Ei ar putea, de asemenea, să înceapă strănutul, zgârierea, au urechi mâncărime (dacă încep să-și frece urechile împotriva suprafețelor dure, acesta este un semn de mâncărime sau infecție), infecții cronice ale urechii, ochi de udare, ochi înroșept sau labele umflate.

Câinii care au o reacție alergică pot pierde părul sau pot dezvolta scabs pe piele. Ei pot începe, de asemenea, sforăitul, care este un semn de inflamație a gâtului. Un câine având o reacție alergică poate avea, de asemenea, simptome mai severe, cum ar fi vărsături, diaree și amețeli.

Pe de altă parte, un câine care suferă de intoleranță alimentară va exprima suferința gastrointestinală. Ele pot vomita sau pot avea diaree, așa cum ar fi reacția alergică. Ei ar putea avea, de asemenea, scaune moi, scaune sângeroase, gaz rău sau mișcări intestinale neregulate. Un câine care se confruntă cu dureri abdominale va fi scânteia și va fi vizibil în dificultate. Ei ar putea deveni, de asemenea, letargic și imobil, ca fiind bolnav, îi va face să nu vrea să se miște cu mult.

Pentru a afla ce câinele dvs. este alergic la, VET dvs. poate decide Utilizați un proces de eliminare a dietei care are ca rezultat ca câinele dvs. să fie pus pe dieta hipoalergenic de dietă alimentară. VET poate scădea un ingredient al dietei câinelui (schimbați ingredientul de carne de vită pentru pui, de exemplu) și vedeți ce se întâmplă.

După dieta de eliminare, dacă problema este rezolvată, este o soluție ușoară. Dacă există încă un mister cu privire la ceea ce provoacă exact aceste probleme alergice, VET dvs. va alege probabil ca câinele dvs. să fie plasat pe o dietă hipoalergenică canine, care va elimina aceste probleme medicale din dieta sa sau din dieta ei.

Un animal de companie pe hrană pentru câini hipoalergenic nu trebuie să mănânce ceea ce vrea el sau ea. Alimentele de câine hipoalergenic nu înseamnă sfârșitul tuturor plăcerilor de distracție sau de masă. Este doar nevoie de mai multă conștiință din partea proprietarilor pentru a se asigura că câinii lor primesc cele mai bune substanțe nutritive pentru ele fără rezultate suplimentare problematice.

Câinii care se află pe alimentele cu câini de capac sau alte măsurători de alimente cu câini restrictive au nevoie de aceeași cantitate de nutrienți și substanțe sănătoase pe care le face orice alt câine. Ei trebuie doar să surprindă aceste substanțe nutritive într-un mod mai creativ. În secțiunea următoare, vom discuta Ghidul de Nutriție pentru câini - care le-au implementat, de ce și cum le puteți folosi pentru a selecta cele mai bune alimente pentru animale pentru animalele de companie.

Ghidul de nutriție alimentară pentru câini

1.5 orientări privind alimentația alimentară pentru câini

Asociația americană a funcționarilor de control al feedului este o organizație nonprofit dedicată stabilirii orientărilor privind alimentația alimentară pentru câini și a lobby-ului FDA pentru a impune aderarea companiilor la acestea. AAFCO nu are nicio autoritate de reglementare, iar calitatea de membru este voluntară, dar a fost instrumental în lucrul cu Administrarea alimentelor și a medicamentelor (FDA) și filiala lor pentru a obține orientări privind nutriția aplicate și respectate de companii.

Hrana pentru câini nu este imună la ponderea sa de șarlatanii. Există companii de hrană pentru câini care încearcă să-și promoveze mâncarea de animale de companie ca ceva pe care nu-l este, iar acești companii Balloon Boy Fax fabricarea alimentelor de câini sunt ținute la Bay de către departamentele guvernamentale de reglementare, cum ar fi FDA, care lucrează cu consultanță de la AAFCO.

AAFCO dorește să asigure siguranța consumatorilor și siguranța animalelor de companie și, de asemenea, să deschidă industria alimentară a câinilor comerciale companiilor mai mici, care au nevoie de o lovitură echitabilă pentru ao face în atmosfera competitivă care este industria alimentară pentru animale de companie.

AAFCO este alăturat de o altă organizație, American Animal Hospital Association (AAHA), care asistă în organizarea orientărilor nutriționale ale câinilor și pisicilor. Ambele organizații vizează îmbunătățirea siguranței și nutriției alimentelor pentru animalele de companie.

Pentru a îndeplini standardele nutriționale, alimentele de câine trebuie să utilizeze ingrediente care să îndeplinească profilurile de nutrienți și cantitățile necesare pentru a se apela "proteine ​​bogate" sau pentru "dezvoltarea de creștere."Trebuie să vă hrăniți câinele o dietă echilibrată, iar aceste organizații oferă cunoștințele și consilierea de reglementare necesare pentru a vă asigura că aveți alimente care pot face acest lucru în primul rând.

Orientările AAFCO au inclus sume recomandate și procente din consumul de alimente al fiecărui câine pentru creștere, reproducere și întreținere. Mai jos, am enumerat aceste cerințe AAFCO pentru a vă observa și amintiți când căutați cele mai bune alimente pentru câini.

Orientări privind alimentele cu catelus

Orientări privind alimentele cu catelusCând vine vorba de alimente pentru catelus, proprietarii de multe ori încearcă să fie deosebit de atenți și cu drept. Pentru creșterea câinelui și sănătatea reproducerii câinelor însărcinate, trebuie să faceți nivelurile nutriționale în comparație cu ceea ce ați oferi un câine adult adulți pentru a-și menține sănătatea.

Pentru un catelus care este în creștere și în curs de dezvoltare sau un câine însărcinat, AAFCO sugerează că alimentele lor ar trebui să conțină:

  • 22% proteină brută
  • 8% grăsime brută
  • 1% acid linoleic
  • 1% calciu
  • 8% fosfor
  • 6% potasiu
  • 3% sodiu
  • 3 mg cupru
  • 120 mg zinc
  • 5.000 UI Vitamina A
  • 500 UI Vitamina D
  • 50 UI Vitamina E
  • 0 mg tiamină

Pentru ca hrana pentru câini să se elaboreze "pentru creștere și dezvoltare", trebuie să adere la aceste orientări nutriționale. În caz contrar, acesta nu completează în mod adecvat profilul de nutrienți și nu este permis să-l eticheteze ca atare. Vitaminele A, D și E sunt extrem de importante și când curățând partea din spate a etichetei alimentelor câinelui, Ar trebui să vă asigurați că aceste unități sunt ceea ce căutați mai întâi.

Fosfor, sodiu, potasiu, calciu și alte minerale sunt toate vitale pentru dezvoltarea și consolidarea dinților osului și a dinților. Aceste procente menționate anterior și listele MG / IU sunt toate necesare pentru creșterea și dezvoltarea de pui, precum și pentru câinii de hrănire continuă sau însărcinată sau care alăptează.

Ambele grupuri sunt vulnerabile și au nevoie de vitamine suplimentare de nutriție și sănătoase; Ar fi neetic pentru ca companiile să-și eticheteze alimentele câinilor ca și pentru "creșterea și dezvoltarea" dacă nu conțin aceste niveluri necesare. AAFCO asigură că nu apare nicio etichetare neetică și folosesc ajutorul FDA și Guvernului pentru a se asigura că totul este legal între companiile de alimente pentru câini.

Adulți orientări privind alimentele pentru câini

Adulți orientări privind alimentele pentru câiniCazul pentru alimentele pentru câini adulți este puțin diferit. Pentru câinii adulți, întreținerea este cheia. Doriți să vă mențineți puterea, activitatea și nivelurile generale de sănătate. AAFCO a stabilit o orientare diferită pentru alimentele câinilor adulți, iar această orientare este pusă în aplicare în același mod în care etichetarea "pentru creștere și dezvoltare" este.

Pentru ca un produs să se elaboreze pentru câinii adulți, acesta trebuie să adere la următoarele niveluri nutriționale:

  • 18% proteină brută
  • 5% grăsime brută
  • 0% acid linoleic
  • 6% calciu
  • 5% fosfor
  • 6% potasiu
  • 06% sodiu
  • 3 mg cupru
  • 120 mg zinc
  • 5.000 UI Vitamina A
  • 500 UI Vitamina D
  • 50 UI Vitamina E
  • 0 mg tiamină

Aceste nivele sunt minime, făcându-le nivelurile de bază la care companiile trebuie să respecte pentru a le factura pentru menținerea sănătății câinilor adulți. Unele niveluri sunt mai mici, în special nivelul de sodiu. Prea multă sodiu în dieta unui câine poate duce la probleme cu tensiunea arterială sau colesterolul, deși sodiu este un mineral care ajută la creșterea oaselor și dinților sănătoși.

Este vorba despre echilibru. Există nivele maxime pentru acest tip de nivele de grafic la care alimentele companiei nu poate depăși pentru a pretinde că menține sănătatea adulților. Aceste niveluri sunt plafoane pe care companiile nu le-ar trebui să le depășească.

Nivelurile maxime pentru substanțele nutritive nu sunt enumerate pentru toate ingredientele menționate mai sus, dar sunt specificate pentru câteva anumite anumite, cum ar fi:

  • 250 mg cupru
  • 5% calciu
  • 6% fosfor
  • 1000 mg zinc
  • 250.000 UI Vitamina A
  • 5.000 UI Vitamina D
  • 1.000 UI Vitamina E

Dog alimente care dorește să fie utilizat pentru câinii adulți nu pot conține niveluri peste numerele pentru cupru, zinc, calciu, fosfor și vitaminele A, D și E. Supraîncărcarea pe acești nutrienți în alimentele pentru animale de companie poate avea unele efecte secundare foarte nedorite. Prea mult cupru, de exemplu, poate duce la daune renale (dar nu că acest lucru este în cantități ridicol de excesive).

Studiile au arătat cu mult timp în urmă că supraîncărcarea pe zinc, cupru, iar celelalte vitamine pot avea unele efecte secundare dăunătoare pentru câini, dar șansa unui "supradozaj" pe ele este foarte rar - ezităm să folosesc cuvântul "supradozaj", deoarece aceasta implică faptul că este ceva care poate fi ușor de făcut, modul în care o OD se întâmplă cu medicamente sau alte substanțe nocive.

Aceste orientări nutriționale sunt folosite pentru a vă asigura că alimentele de câine aderă la sumele corespunzătoare. Este preventivă de etichetare falsă și de publicitate falsă. Nu ați vrea să cumpărați mâncare de câine pentru cățelușul dvs. doar pentru a afla că nu conține nimic altceva decât ingrediente non-nutriționale și a fost complet nesănătoasă.

AAFCO și organizațiile sale asociate se asigură că nivelurile de nutrienți din fiecare substanță sunt păstrate la un nivel ridicat și niveluri necesare, ceea ce noi ca pe consumatori și proprietarii de câini pot fi foarte recunoscători.

În secțiunea următoare, vom vorbi despre terminologia comună a alimentelor pentru câini, care ar putea fi confuză pentru cumpărătorii de prima dată, care nu sunt siguri care sunt exact diferitele expresii și vocabular din jurul industriei alimentare pentru câini, ar putea implica. Te voi ajuta să vă familiarizați cu acești termeni și nume; în acest fel, veți fi "în știință" atunci când selectați cele mai bune alimente pentru câini - nici o presupunere ghicită.

Terminologia alimentelor pentru câini a explicat

1.6 Terminologia alimentelor câine a explicat

Există termeni și vocabular folosiți în hrana pentru câini producția care ar putea fi un mic străin celor care nu suntem familiarizați cu acești termeni și fraze. Mai degrabă decât să vă țină în întuneric, în această secțiune vom trece printr-o revizuire rapidă a ceea ce înseamnă exact aceste cuvinte și ceea ce ar trebui să știți despre ei când le vedeți.

Cuvintele referitoare la ingredientele de hrană pentru câini pe care le vom defini pentru dvs. sunt: ​​produse secundare de origine animală, masă și oase, carne secundară, carne, carne de pasăre, masă de curte și aromate. Voi încerca, de asemenea, să vă pun în buclă despre ceea ce înseamnă a fi "organic" și "grad uman."

Animal secundar

De obicei, utilizat în legătură cu carnea, acest termen pe produs secundar înseamnă că există ingrediente în alimentele de câine care nu sunt neapărat numai din partea de carne a animalului. Odată ce părțile comestibile au fost îndepărtate, există încă părți rămase care nu sunt neapărat destinate consumului uman.

Aceste părți includ stomacuri, rinichi, ouă nedezvoltate, intestine, produse faciale, picioare, spate, oase, ficat, fetuși, creiere și, în esență, tot ceea ce nu ar trebui să fie consumat de oameni. Aceste subproduse de origine animală sunt foarte controversate, cu unii oameni iau în considerare să fie dezgustător și nesănătoase, întrucât alții nu văd rău.

Produsele subproduse de origine animală sunt adesea prezente în hrana pentru câini, cu excepția cazului în care societatea precizează în mod specific că nu utilizează subproduse de origine animală. În timp ce aceste BP nu sunt potrivite pentru consumul uman, ele sunt adesea considerate bine pentru animale să mănânce. Multe părți condamnate care sunt interzise de alimentele umane sunt permise în unele alimente pentru câini, în special în mese conservate sau pe bază de produse.

Dezbaterea privind calitatea nutrițională a consumului de produse secundare din alimentele pentru animale de companie este contestată pe scară largă, deși mulți proprietari găsesc gândul unei astfel de părți de corpuri ciudate pentru a fi respingătoare. În cea mai mare parte, acest lucru vine de la ideea că nu aș mânca, atunci câinele meu nu ar trebui să mănânce și el.& # 8221; Cu toate acestea, trebuie să recunoaștem o cantitate mare de raționament emoțional în acest raționament, ceva ce câinii nu au.

De fapt, Studiile au arătat, de asemenea, că produsele secundare sunt de fapt nu dăunătoare câinilor și pot fi chiar mai bune uneori decât carnea normală datorită concentrației mai mari de proteine. Aceeași cercetare menționează, de asemenea, că produsele secundare din carne sunt foarte importante pentru sustenabilitatea pieței produselor alimentare pentru animalele de companie și dacă vrem să păstrăm câinii și pisicile noastre fericite și sănătoase prin nutriție adecvată, fără a plăti cantități nebunești de bani pentru alimentele respective.

Carne și masă de oase

Carnea și făina osoasă inclusă în alimentele de câini sunt formate din produsele uscate din țesuturile animale și oasele care au fost redate și ambalate. Nu, din fericire, să conțină corn, păr, ascunde, garnituri de unghii, gunoi de grajd, conținut de stomac, sânge excesiv sau orice altceva care nu este carne sau os. Masa de carne și oase pot servi ca hrană plină de proteine; Este aproape ca "concentratul de carne."

Carne secundară

Produsul secundar din carne are aceeași definiție ca și subprodusele de origine animală; Acest lucru este mai specific pentru carne, spre deosebire de ouă sau alte surse alimentare non-carnivore. Un produs secundar din carne, din nou, este limitat de la consumul uman, dar mulți producători includ încă în produsele alimentare pentru animalele de companie, deoarece consideră că stomacurile câinilor mai capabile să digeră produsele secundare din carne și alte alimente nesoferite decât oamenii, deși nu există în mod necesar, orice dovezi care au susținut asta. Din nou, subiectul este controversat.

Carne

Deși acest lucru poate părea ca ceva care nu trebuie să fie definit, atunci când vine vorba de mâncare pentru câini, este oarecum, deoarece definițiile de carne tind să fie împărțite pentru a face companiile de alimente câine mai capabile să-și apeleze produsul pe care sună ceva carne, dar de fapt nu este.

Carnea este definită în hrana de câine ca parte comestibilă a unui animal. Este comestibil în sensul uman, de asemenea, acest lucru nu include părțile animalului care au fost enumerate ca parte a animalelor "pe produse". Include doar ceea ce este vândut comercial și este ambalat comercial pentru consumul uman.

Păsări de curte secundare

Produsul by-produs de păsări este specific pentru pui, curcan și ouăle pe care le produc. Produsele secundare de pasăre pot include ciocuri, taloane, ouă nedezvoltate, gizzard, gibleți și alte părți specifice păsărilor. Acest produs este, de asemenea, utilizat adesea în hrana pentru câini ca conținut de umplutură, cu excepția cazului în care societatea face ca prevederea produselor alimentare pentru animale de companie altfel.

Dacă nu pun subproduse în alimentele lor, adesea sunt foarte rapid să împărtășească acest lucru și îl vor eticheta imediat ca atare. Companiile știu că utilizarea numai a cărnii fără produse este un punct de vânzare atractiv pentru mulți consumatori.

Masa de curte

Masa de curte este făcută din randarea unor părți ale păsărilor de curte și de măcinarea acestuia. Poate conține părți ale păsărilor de curte, cum ar fi organele comestibile (organele comestibile interne), oasele și ouăle nedezvoltate, dar piesele prestate sunt curate. Nu există pene, din fericire, în masa de curte.

Conținutul nutrițional este adesea dezbătut, în special în cazul ouălor nedezvoltate și Au existat studii care au arătat că masa de curte conține mai multă proteină decât păsările de curte obișnuite, dar mulți proprietari de animale de companie se găsesc încă squaamish despre hrănirea resturilor de mușchi de câini.

"Aromat"

Acesta este un alt termen că, cum ar fi "carnea" poate părea a fi foarte înțeleasă, dar în contextul hranei pentru câini, "aromat" poate fi fie artificială, fie naturală. Asigurați-vă că acordați atenție dacă alimentele pretinde că este aromatizată în mod natural sau artificială. Aromele artificiale conțin substanțe chimice și aditivi care pot fi dăunătoare pentru sănătatea câinelui dvs.

De asemenea, un produs care pretinde că este "aromat" de ceva nu înseamnă neapărat că conține acest produs. De exemplu, un tratat "aromat de pui" nu are pui în el. Este un truc ușor de etichetare pentru a fi păcălit de; Luați puțin timp în timp ce citiți eticheta pentru a stabili dacă se face distincția dintre aromatizarea și izolarea reală a ingredientului.

Organic

Multe lucruri de acolo pretind că sunt organice, dar de fapt nu sunt. Pentru ca ceva să fie organic și are produse naturale, trebuie să fie de peste 95% natural derivat, fără conservanți artificiali, aditivi, arome sau ingrediente.

Departamentul Agriculturii din Statele Unite ale Americii (USDA) certifică adesea companiile care pretind că sunt organice, deși fac asta mai frecvent cu companii umane decât cele câine. Totuși, uitați-vă la lista ingredientelor de pe spatele alimentelor câinelui. Dacă există ingrediente, nu recunoașteți, asta ar putea însemna că alimentele se etichetează numai ca organice și, în realitate, nu are creditul să se întoarcă.

Clasa umană

Ingredientele de gradul uman în alimentele de câine sunt cele pe care le-am mânca. Câinii sunt adesea dat alimente care sunt mai mici decât calitatea omului (să nu fie confundate cu alimentele de masă). Ingredientele de gradul uman înseamnă pur și simplu că, dacă am fi mâncăm mâncarea, nu am muri de otrăvire sau substanțe sintetice. Nimeni nu se așteaptă să mănânci mâncare de câine, desigur, dar este o ipotetică reconfortantă să știi că câinele tău nu mănâncă ceva de calitate scăzută.

Vorbind de calitate, în secțiunea următoare, vom vorbi despre rechemarea alimentelor câinilor și despre ce să facem despre ei. Există reaminteri curente pe care le puteți recunoaște din știri. Amintește de alimente sunt întotdeauna puțin neplăcute, astfel că vom discuta pașii potriviți pentru a lua în cazul în care alimentele dvs. de câine este rechemat.

Capitolul doi
Probleme și probleme legate de dog

Alimentele de câine își amintește și ce să fac despre ei

2.1 mâncăruri de câine reamintește și ce să facă despre ei

Din păcate, rechemările alimentare pentru câini nu sunt mai puțin frecvente. O rechemare, conform administrării produselor alimentare și a medicamentului, este o "acțiune luată de o firmă pentru a elimina un produs de pe piață."Cererea de eliminare a produselor poate fi inițiată de compania care se reamintește sau poate fi determinată de o cerere de FDA sau de o" ordine FDA sub autoritate statutară ", care se referă la o instanță care să comande o societate să își retragă produsele de pe piață.

Reamintește, în general, face știrile într-un mod major, deoarece acestea afectează mulți oameni. Rechemele sunt publicate de FDA, care păstrează un jurnal de evenimente recente și reamintește pe site-ul lor, astfel încât să puteți vedea actualizările privind incidentele anterioare și noile incidente.

Un exemplu de rechemare care a avut loc la, spune, varietatea naturii, O companie care este specializată în alimentele de câine organice. Soiul naturii a emis o rechemare voluntară a formulei lor de pui de instinct, deoarece au existat îngrijorări cu privire la faptul că este contaminată cu Salmonella (care, după cum am arătat în secțiunea noastră de alimente brute, este o preocupare cu dieta brută).

Salmonella este o boală bacteriană care afectează tractul intestinal. Nu este doar o preocupare pentru câinele dvs.; Este o preocupare pentru dvs., de asemenea, deoarece manipularea cărnii crude riscă riscul de contact tactil cu Salmonella, care poate fi apoi răspândit în orice altceva pe care îl atingi.

Simptomele de salmonella în animale de companie includ vărsături, febră, diaree sângeroasă (sau sângeroasă), dureri abdominale și letargie. Chiar dacă animalul dvs. de companie este sănătos și nu simptizează boala, el sau ea poate fi încă un transportator care poate infecta pe toți ceilalți în casă.

Soiul Naturii a reamintit în mod voluntar toate instinctul lor formula de pui brut cu o dată de expirare din 27 aprilie 2016. Rechemarea include produsele cu această dată, precum și oricare altele care expiră înainte de atunci și sunt în formarea mușcăturilor și patties (orice sac de lire).

Deci, să spunem că sunteți un proprietar care vă hrănește câinele Dieta de pui crudă - acest drept aici este motivul pentru care nu ar trebui să vă hrăniți carnea brută pentru câini - și această rechemă apare. Ce faci?

Poate fi tentant să o ignor, dar într-adevăr nu vrei să faci asta. Rechemarea soiului naturii nu a produs încă cazuri cunoscute de boli, dar nu doriți ca câinele să fie norocos numărul unu. Pentru a dispune de un produs care a fost rechemat, trebuie să urmați instrucțiunile de manipulare. Aruncați-l în coșul de gunoi folosind mănuși și apoi luați gunoiul afară.

Rechimbul alimentelor pentru câiniMetoda de eliminare nu este doar capăt acolo. Dacă produsul dvs. a fost rechemat, trebuie să curățați casa. Salmonella, care este un motiv comun, produsele se reamintesc, este o boală insidioasă care poate deveni în esență peste tot.

Curățați toate suprafețele din casă cu dezinfectant antibacterian. Dacă nu doriți să aruncați produsul deoarece doriți o rambursare, verificați politicile de returnare ale magazinului (toate acestea vor face este să o aruncați pentru dvs. și să vă dau banii înapoi).

Este important să vă curățați bine casa după acest incident, deoarece ați putea risca contaminarea altfel. Rechemările alimentare sunt emise după ce clienții se plâng de boală sau după o inspecție de rutină a FDA a instalației constată că există cantități de urmărire (sau mai mult decât urmă) ale unei probleme de contaminant bacterian sau de sterilitate în instalație. Acesta din urmă este ceea ce sa întâmplat în cazul naturii.

Este important să fii foarte bacterie-conștient pentru următoarele câteva zile (Bacteriile Salmonella poate supraviețui timp de 1-4 ore pe suprafețe exterioare). Monitorizați îndeaproape sănătatea animalului de companie. Poate doriți să vă numiți medicul veterinar doar în caz. Lasă-i să știe ce sa întâmplat cu mâncarea animalului tău de companie.

În acest fel, vă vor putea să vă sfătuiască cu privire la ceea ce să căutați și ce pași ar trebui să luați dacă credeți că animalul dvs. este bolnav. De asemenea, el sau ea va fi conștient de rechemare, astfel încât să poată informa alți proprietari ce sa întâmplat.

Dacă animalul dvs. începe să prezinte semne de boli purtate de alimente, trebuie să-l luați imediat la veterinar. Deși Salmonella părăsește sistemul după puțin timp, nu doriți să luați nici o șansă. Este un bug urât. Păstrați-vă câinele hidratat și asigurați-vă că au alimentarea cu apă necesară pentru a face față unei infecții. Deshidratarea este un efect secundar comun al otrăvirii alimentelor și este motivul pentru care există mai multe cazuri de boală care se transformă mortal (chiar dacă nu este, prin natura lor, o boală mortală).

Pentru a recapi, dacă mâncarea câinelui dvs. este amintită imediat, curățați-vă casa și toate zonele pe care virusul le-a atins cu dezinfectant și monitorizează îndeaproape sănătatea animalului pentru săptămâna viitoare pentru a vă asigura că ei nu au " T a contractat virusul ca purtător sau ca victimă.

Continuând de-a lungul aceleiași dintre problemele legate de doggy, vom discuta aditivi și substanțe artificiale în alimentele câinilor și ce să facem pentru a evita cei de lângă.

Aditivi în alimente pentru câini

2.2 Aditivi în alimente pentru câini

Aditivi și conservanți în alimente pentru câini sunt substanțe care sunt artificiale și pot fi periculoase. În această secțiune, vom discuta diferitele ingrediente artificiale din alimentele de câine care vă pot dăuna animalului de companie. Îți dau o imagine de ansamblu asupra a ceea ce sunt și de ce ar trebui să scoși cu atenție spatele etichetei ingredientului pentru ei și, dacă nu sunt acolo, iau mâncarea și a pus-o înapoi pe raft. Aceste substanțe pe care ar trebui să le evitați includ: conservanți, aditivi, coloranți și arome.

Conservanți

Conservanții în hrana pentru câini sunt folosiți pentru a menține durata de depozitare a hranei de câine, crescând astfel profiturile companiei, deoarece cu atât mai mult pot să vândă, cu atât mai mulți bani fac. Conservanți poate fi de fapt natural, Deși în unele cazuri sunt artificiale. Sunt necesare conservanți.

Alimentele de câine care conțin grăsimi animale, o parte importantă a dietei câinelui dvs., sunt adesea foarte ușor de stricat. În timp ce scăparea de grăsimi animale nu este o idee bună, în special având în vedere că acestea sunt un nutrient vital, păstrându-le cu substanțe false este, de asemenea, o opțiune proastă. Conservanții naturali sunt bine; Ele sunt, de obicei, compuse din vitamine și se termină în cuvintele "tocoferolului" sau "ascorbate."

Acești conservanți sunt considerați siguri și nu sunt o amenințare toxică pentru câinele dvs. Conservanți artificiali, pe de altă parte, sunt. Etoxhin este un conservant care este folosit în unele alimente pentru câini. Este și o toxină. Etoxichinul este utilizat, de asemenea, un agent de întărire în cauciuc, precum și un pesticid.

De fapt, etoxhinul este interzis în alimentele cu câini australiene și este de asemenea condamnat de Uniunea Europeană. Etoxichinul este o substanță care, din păcate, unul dintre multele conservanți artificiali care sunt folosiți de companiile care au pus profit peste sănătatea câinelui. Lure de bani de bani le-a determinat să ignore daunele pe care artificialitatea le poate face pentru sănătatea animalului dvs. de companie. Dacă hrana dvs. de câine conține o mulțime de ingrediente, dar fără tocoferol sau ascorbat, există o șansă ca aceasta să conțină conservanți falși în loc de cele naturale.

Aditivi

Aditivii sunt alte substanțe toxice adăugate pentru a spori un aspect al hranei pentru câini în cauză. Glicerolul monostearat, acidul fosforic și propilenglicolul sunt trei exemple de aditivi găsiți în unele alimente de câine comercial.

Glicerol monostearate este un agent de îngroșare care emulsionează și împiedică lipirea. Nu este doar folosit în hrana pentru câini; De asemenea, este utilizat în prelucrarea și cosmeticele din plastic.

Acid fosforic previne decolorarea și este un lichid limpede. Nu este la fel de dăunător ca și ceilalți aditivi, dar este inutil și utilizarea unei companii a lucrurilor tinde, în general, să indice că alimentele de câine este scăzută și ieftină, deoarece este decolorată până la punctul de a necesita un inhibitor real de decolorare.

Al treilea aditiv comun, propilen glicol, este folosit ca un umectant și împiedică ca unele să fie prea uscate. Propilenglicolul este interzis de Uniunea Europeană ca aditiv alimentar și este toxic atunci când este consumat în cantități mari (sau zi după zi, modul în care câinele dvs. va). Evitați complet ingredientul atunci când achiziționați alimente pentru câini.

Coloranți

Coloranții au fost mult timp un ingredient foarte inadmisabil pentru consum nu numai în lumea alimentară, ci și în industria cosmetică și facială. Coloranții se găsesc în câini tratați în majoritatea cazurilor, deși există și în alimente pentru câini. Galben 6, albastru 2 și galben 5 sunt cei mai mari vinovați, cu roșu 40 și dioxid de titan care finalizează lista ca neconcludenți, dar anutilizați, coloranți.

Coloranții alimentari de câine nu sunt necesari pentru gust sau pentru nutriție. Ele sunt doar acolo pentru un aspect estetic, care este lipsit de sens, deoarece culoarea alimentelor nu contează - se dizolvă de acidul stomacului, indiferent de culoarea. Galbenul 6 este substanța care a fost cea mai concluzie determinată ca toxică, deși ceilalți sunt încă în dezbatere.

Teste de animale cu galben 6 a determinat că colorantul este legat cauzal de tumori în glanda suprarenale și rinichi. În timp ce Yellow 6 nu este dăunător oamenilor, este dăunător animalelor, un grup pe care câinele tău face parte. Acest colorant se găsește și în cantități de carcinogene. Acest colorant poate, de asemenea, poate provoca reacții alergice (cum ar fi ceilalți), deci este mai bine să rămânem la colorarea naturală în alimente. Acordați atenție conținutului în tratarea câinilor, deoarece acestea tind să fie substanțele care au cel mai frecvent coloranții în ele.

Aromă

Aromele din alimentele câinilor sunt minunate și sunt deosebit de bune pentru câinii mai în vârstă, ale căror simțuri olfactive se diminuează și au nevoie de o mică asistență suplimentară. Cu toate acestea, aromele derivate din substanțe artificiale sunt toxice și pot fi dăunătoare pentru sănătatea animalului nostru de companie. Unele companii comerciale pentru animale de companie Spray produsul lor pentru ao face să fie mai atrăgător.

Aroma artificială nu este într-adevăr nimic mai mult decât substanțe chimice atrăgătoare, care gustă vag ca și carnea pe care ar trebui să o imită. O altă încercare făcută de companii este de a spori aromele. Acești agenți de ameliorare a aromelor nu sunt, în general, ușor de digerat și de a face mâncarea să se simtă grasă și nu sunt digerabile în mod adecvat, făcând răul de stomac al animalului.

Aromele artificiale nu sunt folosite la fel de des în alimentele de câine, deoarece sunt în tratate, deși sunt încă o prezență pentru a avea grijă de incapacitatea lor de a fi digerată și de falsitate generală. Un produs poate fi marcat ca "aromat" dacă câinele este capabil să detecteze gustul. Astfel încât un aliment poate fi numit "pui aromatizat" dacă, la mugurii de gust de câine, este detectabil.

Nu există o cerință organică pentru a apela ceva aromat. Pentru a spune dacă ceva este aromat natural, verificați pentru a vedea că eticheta spune "făcută cu arome naturale."AAFCO, din fericire, a pus în aplicare linii directoare care împiedică fiblinele de la Fibling despre produsele lor.

Majoritatea companiilor de alimente pentru câini sunt mândri să pună că alimentele lor de companie sunt aromate în mod natural, deoarece știu că aceasta este o remiză pentru consumatorii artificiali-timizi. Astfel, dacă eticheta spune că, probabil spun adevărul.

În secțiunea următoare, vom continua tema siguranței alimentare prin discutarea altor măsuri de luat pentru a vă asigura că experiența de mâncare a câinelui dvs. este cât mai sigură și mai plăcută posibil.

Siguranța generală a alimentelor

2.3 Siguranța generală a alimentelor

În general, există lucruri că toate mamele de companie și tații ar trebui să știe despre siguranța alimentelor câinilor care, dacă este familiarizată, se va asigura că câinii lor sunt cât mai sigi posibil atunci când se deplasează. Unele dintre lucrurile principale pe care părinții de companie responsabili ar trebui să le cunoască este cum să recunoască bolile legate de alimentele.

Am atins acest lucru înainte, pe scurt, în capitolele anterioare, dar există boli de hrană pentru câini, că rechemările pentru alimentele câinilor nu vă pot oferi toate informațiile și, dacă cumpărați alimente crude câine ca parte a dietei ancestrale , va trebui să știți să vă asigurați că sunteți familiarizați cu ceea ce să recunoașteți și ce să faceți. Bolile provocate de alimente, cum ar fi otrăvirea alimentară, salmonella, botulismul și e.coli sunt distincte recunoscute de simptomele pe care le posedă.

Otrăvire alimentară pentru câini

Intrarea în alimentație poate fi cauzată de o mulțime de diferite tipuri de bacterii. Otrăvire alimentară se întâmplă atunci când un aliment este contaminat de bacterii și apoi ingerat de câinele dvs. Acest lucru poate proveni din carne crudă, legume contaminate, mucegai sau orice alt biotic străin care și-a făcut drumul pe hrană și în tractul digestiv al câinelui.

Otrăvirea alimentelor pentru câini nu este mai puțin frecventă la câini, deoarece câinii tind să fie nediscriminat cu ceea ce mănâncă. Veți putea spune că există ceva greșit în termen de trei ore de consum. Vărsături, letargie, diaree, dureri abdominale și deshidratare sunt toate simptomele obișnuite ale otrăvirii alimentare. Sunați imediat medicul veterinar.

Din păcate, otrăvirea alimentară trebuie să se plimbe din sistemele câinelui dvs. și nu poate fi eradicată prin medicamente (deși simptomele pot fi ajutate, dacă este necesar). Asigurați-vă că aveți o mulțime de apă în jurul valorii, deoarece pierderea lichidului prin diaree și vărsături va lăsa câinele în nevoie de hidratare.

Salmonella

După cum am discutat înainte, Salmonella este o bacterie a tractului intestinal care se găsește adesea în carne crudă contaminată și produse. Salmonella este, de asemenea, cunoscută sub numele de salmoneloză și poate fi transmisă oamenilor dacă nu acționăm rapid și adecvat să recunoaștem și să gestionăm infecția.

În plus față de vărsături, diaree și dureri de stomac, simptomele de salmonella includ ganglioni limfatici umflați, pierdere în greutate, deshidratare, febră, șoc, letargie, bătăi rapide, mucus în scaun și boală de piele. Câinii gravide se pot face rău. Salmonella necesită o atenție medicală imediată. Luați câinele la veterinar imediat ce credeți că el sau ea ar fi contractat boala. Manipulați câinele cu mănuși de cauciuc și încercați să nu veniți în contact cu fluidele sale corporale.

Botulismul

Botulismul este ceva ce mulți oameni nu sunt familiarizați, deoarece nu este la fel de obișnuit ca termenul "otrăvire alimentară."Este destul de rar, dar destul de serios că se menționează. Acesta provine din ingestia de carne crudă și a animalelor care sunt infectate cu bacteriile. Simptomele se manifestă în câteva ore sau câteva zile ale contracției bacteriene.

Botulismul poate fi serios, Deși majoritatea câinilor nu sunt susceptibili la simptomele mai mortale ale bolii. La cel mai rău lucru, botulismul poate provoca paralizie. Simptomele includ slăbiciune sau paralizie a tuturor celor patru membre, care se întâmplă de obicei în primele 12-24 ore de contracție a botulismelor.

Un câine infectat cu botulismul ar putea simți un sentiment de slăbiciune în picioarele sale posterioare care se întinde de-a lungul restului corpului. Îngrijirea veterinară imediată este necesară pentru a face față unei infecții a acestui tip.

Escherichia coli

Escherichia coli sau e.coli, a fost găsit într-o serie de alimente pentru animale de companie care au fost rechemate de atunci. De asemenea, sa găsit în unele alimente umane. Bacteriile sunt de obicei prezente în intestinul inferior și sunt, în general, benigne, deși în cazul otrăvirii alimentare, acestea sunt mult mai periculoase.

E. coli provoacă slăbiciune, letargie, diaree, piele rece, temperatura corpului redus, gingii albastre, nostrili, buze și alte membrane mucoase, deshidratare, refuzul de a mânca și vărsături. Dacă bănuiți că câinele dvs. poate avea e. coli, trebuie să sunați la medicul veterinar imediat, ca, dacă este lăsat netratat, boala poate crește mai rău.

În plus față de preocupările legate de ingredientele alimentare pentru câini, Există verificări la fața locului pe care le puteți face pe hrana dvs. de câine pentru a vă asigura că nu este stricată sau rău. Asigurați-vă că ați verificat mucegaiul când deschideți sacul alimentar pentru câini. Ocazional, ceva nu merge bine la facilitatea unei companii și care sfârșește cu controlul calității pentru restul alimentelor. Dacă descoperiți acest lucru sa întâmplat, aruncați alimentele și apelați linia de plângere a clienților. În acest fel, informați compania despre ceea ce sa întâmplat și probabil că vor rambursa banii și vor emite o rechemare.

Un alt pericol de companie se sufocă. Sufocarea nu este comună la câini, deoarece nu sunt stabilite așa cum oamenii sunt. Cu toate acestea, sufocarea este o preocupare care merită notație, deoarece, pe șansa de a face ca câinele dvs. să experimenteze acest lucru, va trebui să știți ce să faceți. Dacă bănuiți că câinele dvs. se sufocă, va trebui să faceți o Versiunea Doggy a manevrei Heimlich.

Pentru un câine mare, stați în spatele lui sau puneți-vă brațele, astfel încât să faceți un pumn împotriva capătului sternului (degetul mare atingând pielea). Cu cealaltă mână se strângea peste prima, împinse în sus și înainte spre umerii câinelui dvs. pentru a forța obiectul străin din ereia lor.

Pentru un câine mai mic, le puteți ține cu coloana vertebrală împotriva pieptului. Plasați-vă pumnul pe capătul sternului lor și împingeți în sus și înainte. Acest lucru va ajuta la scoaterea proiectilului din vântul lor. Este posibil să trebuiască să ștergeți că căile aeriene ale câinelui dvs., prin deschiderea fălcilor și faceți o glisare fizică pentru orice particule blocate acolo.

Preocupările legate de siguranță reprezintă o parte viabilă a vieții unui proprietar de companie, și sperăm că aceste tragedii și boli nu se întâmplă niciodată pe animalul dvs. de companie. Dar este important să vă asigurați că știți ce să faceți în cazul acestor boli. În următoarea noastră secțiune, vom discuta ceva mai puțin mai puțin sumbru: cum să alegeți hrana pentru câini (mult mai fericită decât întunericul și discuția despre accident de accident).

Capitolul trei
Alegerea celor mai bune alimente pentru câine pentru câinele dvs

Alegerea alimentelor câinelui cu înțelepciune

3.1 culegerea alimentelor câinelui cu înțelepciune

Când selectați cele mai bune alimente pentru câini, Doriți să vă asigurați că sunteți familiarizați cu diferitele aspecte ale sănătății animalului dvs. de companie care contează în procesul de selecție. Toți câinii sunt diferiți și nivelurile lor de sănătate variază, de asemenea. Atunci când selectați cele mai bune alimente pentru câini, este posibil să doriți să luați în considerare luarea puilor dvs. în veterinar în prealabil și să-l verificați pentru a vă asigura că toate nevoile lor de sănătate sunt disponibile pentru dvs. și că știți ce pot necesita în ceea ce privește Boală, probleme digestive și preocupări în greutate.

În timp ce câinii sunt, în general, destul de capabili să digere alimente, există preocupări care ar trebui notate, în special în domeniul activității, sănătății, vârstei și nevoilor dietetice. Veterinarii sunt adesea capabil să recomande anumite alimente pentru câinele dvs. dacă are nevoie de o atenție deosebită în ceea ce privește o zonă de grup alimentar. Nu ar trebui să existe o nevoie de suplimente de vitamine pentru câinele dvs., dacă nu sunteți îndreptat să faceți acest lucru prin medic veterinar.

Nivelul de activitate

Nivelul de activitate al câinelui este important în determinarea tipului de alimente pentru câini pe care ar trebui să le mănânce. Câinii care lucrează (câini de poliție, câini de terapie și alte animale ocupaționale) au nevoie de mai multă proteine ​​și calorii decât câinii care au doar un nivel mediu de activitate. Câinii de lucru ard mai multe calorii decât consumate, care, în timp ce sunt bune pentru pierderea în greutate, se scurge energia pe un animal altfel în formă care face o mulțime de activități.

Creșterea consumului de admisie a proteinei și a grăsimii acestor câini le va oferi subzistența necesară pentru a-și face treaba că acestea sunt necesare. Aportul de grăsimi și calorii, în timp ce poate provoca probleme pentru câinii inactivi sau leneși în ceea ce privește greutatea, este necesar ca câinii care trebuie să-și păstreze energia îmbunătățită. Carbii sunt, de asemenea, o parte importantă a dietei unui câine activ, deoarece, în plus față de grăsimi, sunt surse vitale de energie care păstrează câinii (și oamenii) mergând pe parcursul zilei.

Pe partea inversă, câinii care sunt inactivi din cauza unei restricții de sănătate, handicap sau lenea generală trebuie să admită mai puține grăsimi, carbohidrați și calorii, deoarece stilul lor de viață nu necesită o creștere a energiei; De fapt, aceasta necesită mai puțin, deoarece dacă este alimentat prea mult, câinii inactivi vor câștiga în greutate și că creșterea în greutate poate avea ramificații grave asupra sănătății lor.

Luând o privire sinceră la nivelul de activitate al câinelui înainte de a cumpăra alimente pentru câini vă va oferi o modalitate solidă de a măsura dacă câinele dvs. are sau nu necesită cantități suplimentare de nutrient sau mai puțin. Dacă intenționați să creșteți nivelul de activitate, atunci vă puteți ajusta în consecință, dar asigurați-vă că creșterea exercițiului se întâmplă.

Sănătate

Un câine cu boli cronice sau leziuni va avea nevoie, de asemenea, de o dietă specializată că medicul veterinar poate recomanda. Nutrienții sunt prima sursă de vindecare și ajutoarele dietetice nu fac excepție. De exemplu, un câine care are eczeme cronice, un aliment care este bogat în acizii grași omega-3 și omega-6 este o idee benefică deoarece acestea Acizii grași promovează sănătatea pielii și a hainei.

Câinii care sunt anemici sau subponderali, de asemenea, vor avea nevoie de o dietă care îi poate ajuta să câștige în greutate și să păstreze puterea. Nevoile de sănătate pot fi îmbunătățite de o dietă structurată pentru a umple aceste nevoi. Dacă este necesar, medicul veterinar poate prescrie suplimente sau o dietă suficientă în substanțele nutritive pe care câinele dvs. lipsește sau are nevoie de mai mult.

Vârstă

Puppies, adulți și câini vârstnici au nevoie de diferite tipuri de alimente în diferite cantități. Puii nou-născuți încă în faza de înțărcare vor avea nevoie în cele din urmă de un hrană pentru câini care îi pot ajuta să crească mai puternică și mai mare cu succes. Dietele de pui sunt bogate în calorii, grăsimi, carbohidrați și alte substanțe care promovează creșterea în greutate și aportul de grăsimi, deoarece au nevoie de susținerea suplimentară pentru a-și păstra sănătatea și vitalitatea.

Puiile bolnave pot avea nevoie de suplimente chiar mai nutriționale pentru a se asigura că o fac prin cățelușul cu capota bine. Câinii adulți necesită întreținere, deoarece sunt în prime și au nevoie să-și păstreze energia și nivelurile calorice la starea lor actuală, astfel încât să rămână sănătoși.

Câinii vârstnici sunt fractori și necesită alimente care nu i-au irită sistemul digestiv și vor oferi, de asemenea, sănătății să rămână puternice chiar și în vârsta lor. Câinii pot să îmbătrânească grațios; ei au nevoie doar de puțin ajutor de la noi pentru a le ajuta să facă acest lucru.

Nevoile dietetice

Așa cum am acoperit într-o secțiune anterioară, alergiile și intoleranțele alimentare nu sunt neobișnuite în rândul câinilor. Alergiile de câine nu sunt nemaiauzite, chiar și pentru ingredientele primare din mai multe alimente de câine astăzi. În timp ce aceasta ar putea fi un inconvenient pentru tine și câinele tău, există modalități în jurul valorii care pot furniza în continuare nivelurile nutriționale adecvate necesare pentru câinele dvs., în ciuda problemelor lor gastrointestinale și de stomac.

Aflind ceea ce conduce problemele dietetice poate fi descoperit printr-o dietă de eliminare sau este posibil să puteți schimba alimentele și nu trebuie să treceți prin procesul de eliminare pentru a afla ce substanță este cea care provoacă toate problemele. Dacă credeți că câinele dvs. are o reacție proastă la mâncare, discutați cu medicul veterinar despre el imediat pentru a decide ce ar trebui să faceți.

Monitorizați îndeaproape comportamentul animalului de companie, cum ar putea să nu fie mâncarea pe care o hrănești; Ar putea fi și tratamentele. Sistemele câinilor sunt finicky în acest fel, și din moment ce câinele nu pot vorbi (evident) și vă spun ce este problema; Depinde de noi ca proprietari să dau seama ce e în neregulă. În secțiunea următoare, vom discuta despre categoriile nutriționale de bază care sunt vitale în alegerea acestui hrană pentru câini-i.E. ceea ce face ca câinele dvs. "bifați."

Cele mai importante ingrediente alimentare pentru câini

3.2 Cele mai importante ingrediente alimentare pentru câini

Există șase nutrienți principaliGrupuri că trebuie să vă asigurați că hit-urile de mâncare ale câinelui. În caz contrar, ei nu vor primi nutriția de care au nevoie și va trebui să fugi înapoi la magazin pentru a afla o nouă mâncare. Tăiați timpul de încercare și eroare și obțineți alimentele care sunt ridicate în cele șase grupuri de nutrienți pentru a începe.

Aceste grupuri importante sunt: ​​vitamine, minerale, grăsimi, carbohidrați, proteine ​​și apă. Mai jos, vă vom oferi câteva informații despre ceea ce face fiecare categorie pentru sănătatea câinelui dvs. și de ce sunt vitale pentru stilul său de viață. După aceea, vă vom spune mai multe despre fructe și legume și de ce sunt, de asemenea, importante, chiar dacă câinele dvs. este, din punct de vedere tehnic, un consumator de carne.

Vitamine

Vitaminele sunt una dintre cele mai cunoscute grupări nutritive și, dacă au fost rugați să numească cele mai importante componente ale unei persoane sau a dietei animalului, primul lucru care ar fi probabil în capul tău este "vitamine" și pentru un motiv bun. Vitaminele sunt catalizatori pentru enzime.

Reacțiile enzimelor sunt ceea ce promovează funcționarea metabolică sănătoasă. Pentru ca metabolismul câinelui dvs. să funcționeze corect, el are nevoie de doze de vitamine, cum ar fi A, D, K și E.

Doza minimă recomandată de vitamina A pentru câini este de 2272i. Această vitamină promovează creșterea musculară, sănătatea pielii și părului și funcționarea corectă a ficatului. Se găsește în alimente cum ar fi uleiul de pește, legumele, produsele lactate și ficatul. Vitamina A este deosebit de importantă pentru puii, deoarece este un accelerator de creștere și întăritor de mușchi.

Vitamina D, vitamina soarelui, este recomandată pentru o doză minimă de 227i. Vitamina D reglează nivelurile de calciu și fosfor din sângele câinelui dvs. Ajută la formarea oaselor și menține controlul nervos sănătos. De asemenea, întărește mușchii. Aceasta este o altă vitamină care este deosebit de importantă pentru puii (deși este importantă pentru toate vârstele de câine) și se găsește în pește, produse lactate și la lumina soarelui.

Vitamina K este sintetizată în corpul câinelui dvs., deci nu este nevoie să verificați etichetele pentru suplimentarea cu vitamina K. Vitamina K promovează funcționarea normală și sănătoasă. Este atât de important, de fapt, că omul de știință care a descoperit vitamina K, dr. Henrik Dam, a câștigat un premiu Nobel pentru el înapoi în 1929.

Bacteriile din intestine creează vitamina K, astfel încât suma reală pe care are nevoie de câine este neclară. Cu toate acestea, dacă are un deficit de vitamina K sau deficiență în producție, VET vă va da probabil medicamente pentru el sau pentru ea să ia.

Ultimul, dar nu în ultimul rând pe lista noastră este vitamina E și este recomandat la niveluri minime de 23iu. Uleiurile de plante sunt cele mai bogate în această vitamină. Vitamina E păstrează celulele ficatului, inimii, mușchilor scheleticii și nervilor care funcționează și în stare bună și eficientă. Fără acest lucru, câinele dvs. va suferi de o defalcare corporală, iar deficiențele pot provoca "sindromul intestinului brun", care este o afecțiune urâtă în care hemoragia și ulceratul al intestine al câinelui tău.

Minerale

Mineralele sunt compuși anorganici care nu sunt sintetizați în mod natural și produse de corpul dumneavoastră așa cum sunt vitaminele. Nici nu produc energie. În schimb, ei trebuie să fie furnizate în dieta animalului dvs. pentru el sau ea să se asigure că primesc suficient.

Mineralele ajută oasele și dinții câinelui; Sunt ajutoare structurale. Ele ajută, de asemenea, organismul să păstreze echilibrul fluidic și homeostazia. Mineralele se găsesc și în reacțiile metabolice. Exemple de minerale includ calciu, fosfor, sodiu, clorură, potasiu, fier, cupru și altele.

Grăsimi

Grăsimile nu sunt boogeymenii că revistele de dietă le-au făcut să fie. Ele sunt importante la om și la fel de importante la câini. La câini, grăsimile sunt o sursă primară de energie brută, naturală. Ele oferă mai mult de două ori energia decât carbohidrații sau proteinele și, de asemenea, ajută la absorbția și procesarea vitaminelor într-un mod care le face cât mai benefice posibil.

Acizii grași îmbunătățesc sănătatea pielii și părului la câini și alți acizi cum ar fi acidul linoleic reduc schimbarea problemelor pielii și a problemelor părului. Fără grăsimi, vitaminele nu ar fi absorbite și utilizate și părul câinelui și sănătatea pielii ar suferi. De aceea multe suplimente pentru câini astăzi sunt suplimente de acid gras; Companiile cunosc beneficiile asociate cu astfel de compuși energizanți.

Carbohidrați

Carbii ajută intestinele corpului în funcționarea zilnică. Ele sunt, de asemenea, o sursă de energie pentru țesuturile organismului și oferă glucoză organelor organismului, cel mai important creierului. Fibra este o formă de carb care poate ajuta la reglarea intestinilor sau diareei libere.

Pulpa de sfeclă, o fibră fermentabilă care este adesea inclusă în alimentele câinilor, sunt una dintre cele mai bune surse de carbohidrați, deoarece acestea ajută la reglarea sistemului digestiv al câinelui și păstrarea intestinului lor funcționează foarte mult fără a fi greu să digerați modul în care alte surse fibroase care au boabe în ele sunt.

Proteină

Proteinele sunt o substanță vitală pentru îmbunătățirea sănătății câinelui dvs. și asigurarea că el sau ea are energia necesară pentru a trece prin această zi. Proteinele construiesc blocuri ale tuturor celulelor, țesuturilor, enzimelor, anticorpilor, hormonilor și organelor. Ele sunt vitale pentru creșterea, întreținerea, repararea și funcționarea generală a tuturor organelor și țesuturilor câinelui.

Aminoacizii sunt blocurile de construcție ale acelor blocuri de construcție, iar aminoacizii esențiali care nu pot fi sintetizați în corpul câinelui dvs. trebuie să fie furnizate în dieta sa; În caz contrar, el sau ea va avea ramificații grave de sănătate și probleme care rezultă dintr-o deficiență de aminoacizi (cum ar fi o defalcare a sistemelor organismului).

Apă

Hidratarea este cheia pentru toate ființele vii. Greutatea corporală a câinelui este de 60-70% apă. Conservele conserve, în special, are o mulțime de umiditate în ea. Este aproape 78% apă pentru unele mărci. Dar chiar dacă mâncarea umedă are apă, încă mai trebuie să vă asigurați că aveți o sursă curată de apă disponibilă pentru câinele dvs. în orice moment. Deshidratarea poate provoca o boală gravă, deci pentru a preveni acest lucru, asigurați-vă că acordați atenție nivelurilor de apă ale PET.

Fructe de câineFructele și legumele sunt două aspecte din dieta câinelui dvs. care nu sunt credite suficient de vitale. Câinii sunt considerați consumatori de carne, astfel încât fructele și legumele, probabil nu sunt ridicate pe lista de alimente pentru animale de companie să cumpere.

Cu toate acestea, fructele și legumele conțin minerale vitale și vitamine pentru câini, precum și carbohidrați și alți nutrienți care trebuie să fie furnizați în dieta câinelui dvs. Aici sunt primele cinci "super fructe și legume" pe care ar trebui să le asigurați că alimentele sale includ.

Spanac

Spanacul este o legumă puternică pentru câinele dvs. Acest veggie verde, verde este bogat în fier, pe care câinele dvs. trebuie să promoveze sănătatea sanguină a sângelui și a sistemului imunitar. De asemenea, este considerată a fi o super-hrană pentru oameni, deoarece ajută la deplasarea bolilor cardiovasculare și a bolilor. Încă de la 12a secolul, spanacul a fost o adevărată putere în panteonul vegiei și a lumii fructelor. Este bogat în vitaminele A și E, și conține, de asemenea, fibre, zinc, calciu și alte substanțe nutritive sănătoase.

Afine

Afinele sunt o altă hrană super și conțin substanțe care protejează ADN-ul și arderea grăsimilor care vor proteja sistemul imunitar al câinelui și sănătatea inimii din pericolele radicalilor liberi. Afinele au tone de antioxidanți și sunt, de asemenea, scăzute pe indicele glicemic, ceea ce înseamnă că nu va ridica nivelul de zahăr din sânge al câinelui.

Mere

Merele sunt alte persoane aprobute de alimente pe care câinii le pot participa, fie ca o gustare rapidă a mărilor, fie în alimentele lor umede sau umede. Merele sunt o sursă fantastică de fibre, care ajută la reglarea sistemului digestiv și intestine, promovând mișcări sănătoase ale intestinului și digestia. Ele au, de asemenea, vitamine A și C, ambele fiind necesare pentru construirea unor oase puternice, dinți și mușchi.

Dovleac

În timp ce probabil că acest lucru nu va fi un aliment pe care îl veți face să tăiați și să vă dați câinele, dovleacul poate fi găsit în unele alimente pentru câini organici. Dovleacul are tone de beneficii pentru câinele dvs. (nu sunt doar jack-o-felinare, știi!) deoarece sunt bogați în antioxidanți, fibre, vitamina A și alte substanțe sănătoase. Dovlecii pot ajuta la ameliorarea problemelor de mișcare a intestinului, iar antioxidanții lor protejează structurile celulare la câinele dvs. devenind.

Cartofi dulci

Deși cartofii obișnuiți sunt prea fin, cartofii dulci sunt plini de vitamine E, A, C și B-6. Ele au, de asemenea, mulți antioxidanți care ajută la stimularea sistemului imunitar al câinelui. Cartofi dulci conțin calciu, tiamină, fier, folat, potasiu, cupru și alte minerale. (Minerale, amintiți-vă, nu sunt sintetizate de corpul câinelui dvs. și trebuie să fie furnizate în cartofi dulci, sunt o modalitate de a face acest lucru).

Câini legumeLegumele și fructele sunt superfood-uri vă va asigura că câinele dvs. primește vitaminele și mineralele pe care le are nevoie. Dar, atunci când vine vorba de proteine ​​animale și aminoacizi derivați de animale, carnea este cea mai bună modalitate de a obține asta. Diferite carne, atât noi, cât și comerciale, au beneficii importante diferite, ceea ce vor ajuta la creșterea sistemului de sănătate și imunitar al câinelui.

Cunoașterea diferitelor calități și puncte puternice sunt benefice atunci când decideți ce doriți să vă hrăniți câinele. Carnea care sunt cel mai adesea văzuți în mâncarea de câine sunt pui, carne de vită, bizon, somon, și Turcia.

Pui

Puiul de pui, în primul rând, este incredibil de ridicat în proteine. Este unul dintre cele mai frecvent utilizate ingrediente din alimentele de câine comerciale și este deosebit de bun pentru construirea mușchiului slab și păstrarea depozitelor de grăsime în câinele dvs. Puiul conține, de asemenea, calciu, care luptă împotriva slăbiciunii osoase, precum și vitaminele A și B-12. De asemenea, are un număr mare de potasiu, care este un mineral vital pentru construirea puterii osoase și a mușchilor.

Vită

Această greutate de proteine ​​este, de asemenea, ridicată în potasiu și are un număr excelent de vitamina B-12 și B-6. Carnea de vită are fier și magneziu în ea, ambele care ajută la creșterea osului și întreținerea musculară. Carnea de vită vine de la bovine și atunci când o selectează (ca și cu toate carnea), doriți să vă asigurați că nu este injectat cu antibiotice, steroizi sau orice alt hormon care ar putea dăuna câinelui dvs.

Bizon

BISON este un ingredient nou, ceea ce înseamnă că este folosit pentru câinii care nu sunt expuși la el așa cum sunt pui și carne de vită și, prin urmare, nu sunt alergici. Este o componentă frecvent văzută în capac și este scăzută în grăsime. Are una dintre cele mai mari conturi de proteine ​​din toate carnea de acolo de pe piață chiar acum, iar aroma sa fumătoare va face o lovitură cu câinele dvs. De asemenea, are un cont de colesterol scăzut în comparație cu alte tipuri de carne. Nutrițional, este o sursă uimitor de înaltă a vitaminei B-12.

Somon

Somonul este ridicat în proteine ​​și, de asemenea, ridicat în acizi grași cum ar fi omega-3 și omega-6, ambele fiind promovând haine sănătoase și pielea la câini. Ele au un număr B-12 și B-6 care este astronomic și, adesea, uleiul de somon este folosit ca supliment pentru câinii care au nevoie de un impuls suplimentar de grăsimi și vitamine sănătoase. Uleiul de somon are, de asemenea, potasiu și magneziu, ambele fiind minerale care protejează structura celulară la câini.

Curcan

Turcia este considerată de unii ca fiind o carne mai nouă în producția de hrană pentru câini, deși există alții care cred că este un ingredient comercializat. Oricum, este foarte sănătos pentru câinele tău. Turcia este bogată în proteine ​​și scăzută în grăsimi și este, de asemenea, o sursă fantastică sau fier, B-12 și B-6, fosfor, potasiu și zinc, toate fiind necesare pentru funcționarea sistemului imunitar în câinele dvs.

Acum, că știți diferitele alimente și substanțe nutritive care sunt necesare pentru cainele dvs. să trăiască o viață sănătoasă, fericită, ar trebui să selectați o alimentație care conține o combinație de ingrediente care să completeze cât mai mult profilul nutrițional al câinelui, precum și să-l facă așteptăm cu nerăbdare la masă.

Diferite rase ingerau diferite alimente diferite, deci ceea ce cumparati cainele dvs. poate fi (dar nu trebuie sa fie) dependent de rasa sa, daca are probleme de sanatate sau riscuri care sunt asociate cu tipul său de câine. Dimensiunea este, de asemenea, un factor în consumul de alimente, după cum vă vom arăta în următoarea secțiune.

Cum de a alege alimentele de câine pe bază de rasă și dimensiune

3.3 Cum să alegeți alimentele câinilor bazate pe rasă și dimensiune

Diferite rase și dimensiuni diferite de câine au probleme de sănătate și cerințe care sunt unice pentru ei. Este posibil să alegeți alimentele dvs. de câine pe baza rasei câinelui pe care îl selectați. Adesea, rasele mai mari de câine au nevoie de o nutriție diferită decât rasele mai mici din cauza dimensiunii lor imense și a consumului de alimente. Rasele mai mari ale catelusilor au potentialul de probleme de crestere care decurg din dimensiunile lor masive. Ele pot suferi de probleme de șold, precum și de probleme comune, schelet și musculare, de asemenea.

Câinii mari au pus o mulțime de greutate pe oasele lor și pentru unii, acea greutate se apropie de ei și provoacă riscul de Probleme cum ar fi artrita, osteoporoza și displazia șoldului, care este atunci când îmbinarea șoldului scade din priză și face mersul pe jos, alergând și alte activități fizice incredibile dificile pentru câinele dvs.

Pentru a reduce riscul de probleme de schelete sau probleme musculare, trebuie să vă asigurați că vă alimentați rasa cantității recomandate de calorii, proteine ​​și substanțe nutritive pentru a-și menține puterea și creșterea accelerării la aceeași rată. Rase precum mari danezi, mastiffs și st. Câinii Bernard execută riscul acestor probleme osoase și comune.

Selectați alimente care sunt extrem de ridicate în proteine. Sursele de proteine ​​ar trebui să provină de la animale cum ar fi pui, carne de vită, bizon sau oricare dintre cele pe care le-am discutat mai sus. Proteina va ajuta în mod corect articulațiile, mușchii și oasele câinilor dvs. și va crește acumularea musculară slabă.

Alte substanțe care pot căuta includ glucozamina și chondroitina, ambele fiind utile în construcția de mușchi și sănătate comună. Chondroitina ajută, de asemenea, ligamentele care dețin oasele împreună și au nevoie de o forță suplimentară atunci când se conectează oasele unui câine atât de mare, de potrivire.

De asemenea, doriți să vă asigurați că mâncarea pe care o selectați este ridicată în acizi grași cum ar fi EPA și DHA (respectiv: acid eicosapentaenoic și acid docosahexaenoic). Acești acizi nu numai că sunt minunați pentru sănătatea pielii și a stratului; ei sunt, de asemenea, creșteri musculare și consolidatori articulați, precum și Combaterea artritei canine, conform numeroaselor studii.

Problemele în greutate pot fi o problemă pentru câinii care sunt rase mai mari, deoarece proprietarii tind să depășească obiectivele lor nutriționale pentru a compensa dimensiunile lor mari. Adesea, este un echilibru dificil care trebuie atins între atingerea obiectivelor nutriționale și menținerea unei greutăți sănătoase.

Pentru a vă asigura că câinele dvs. rămâne în formă în timp ce obțineți suficient pentru a mânca, asigurați-vă că el sau ea exercită în mod regulat timp de cel puțin treizeci de minute pe zi. Dacă greutatea devine o problemă reală, puteți discuta cu medicul veterinar despre a merge pe o dietă cu conținut scăzut de calorii sau cu conținut scăzut de grăsimi.

În capitolul următor, vom discuta diferitele considerații pe care fiecare câine are nevoie. Păstrați-le în minte atunci când selectați hrana pentru câini dacă câinele dvs. intră într-una din aceste categorii.

Capitolul patru
Cum să știți ce este mai bun pentru câinii diferiți?

Pui Câini adulți și vârstnici

4.1 catelusi, caini adulti si seniori

Deși a discutat pe scurt în ultimul timp Puține secțiuni, este important să observăm diferența dintre cățeluși, câini adulți și câini vârstnici atunci când vine vorba de cerințele lor de hrană. Îmbătrânirea schimbă fiziologia și psihologia câinilor și mâncarea pe care o cumpărați pentru ei trebuie să reflecte acest lucru.

Puii se dezvoltă încă. La început, ei vor fi înțărcați de la mama lor și nu vor putea să mestece alimente solide, dar în cele din urmă, că înțărcarea se va opri și vor trebui să se uite la un fel de mâncare de catelus. Există tone de branduri de catelus acolo care iubesc părinții de companie, iar multe dintre ele sunt orientate spre sănătatea bătrâni a câinilor tineri.

Puppies necesită o nutriție suplimentară: grăsimi, calorii, proteine, pentru a le menține în creștere la o rată robustă și puternică. Puppy Alimentele ar trebui să fie echilibrate cu o dietă sănătoasă în minte. Acestea ar trebui să fie bogate în proteine, grăsimi naturale și uleiuri și derivate din proteine ​​animale cum ar fi puiul, carnea de vită sau un alt animal real. Catelusul de mâncare nu ar trebui să provină din făină de carne sau din produs secundar.

Hrana de catelus de înaltă calitate are carne în ea și asta este; Nu există nici o finalizare în jurul valorii sau "prin intermediul produsului" pe coloana ingredientelor. Puppy Food nu ar trebui, de asemenea, să nu aibă conservanți, coloranți sau substanțe artificiale, cum ar fi cele pe care le-am enumerat câteva capitole în urmă. Această naturalitate organică merge pentru toate alimentele câinilor, dar este deosebit de importantă pentru puii care se dezvoltă încă și care pot fi afectați cu adevărat de intruziunea artificialității asupra sistemelor lor delicate.

Dacă un cățeluș este o rasă mare, nu doriți ca o mâncare supraîncărcată pe calciu. Deși acest lucru poate părea contra-intuitiv, prea mult calciu în dietă nu permite oasele să se consolideze în mod natural și care poate duce la șold sau probleme comune atunci când catelul este mai în vârstă.

De asemenea, nu vă hrăniți gratuit puii. Păstrați-le pe un program stabilit de mâncare; Nu le permiteți să meandoneze înainte și înapoi din mâncarea lor ori de câte ori doresc. Acest lucru poate cauza creșterea în greutate și letargie, două lucruri pe care nu doriți să le aveți în puii că tinerii. Creșterea în greutate, chiar și la o astfel de vârstă fragedă, poate avea ramificații care se extind la vârsta adultă pentru cățeluși.

Dați sumele catelului care sunt măsurate tocmai (alimentele pe care le serviți de obicei vine cu instrucțiuni) și păstrați-le pe un program de hrănire. Acest lucru vă ajută, de asemenea, ca și cum puppies coboară un program, ele pot fi foarte dificile. Sunt ca niște copii în acest fel. Structura este foarte importantă pentru ridicarea unui catel și asigurarea că el sau ea înțelege rolul lor în casă, inclusiv la mese de mese.

Câinii adulți sunt mai puțin complexi decât puii, deoarece, după cum se menționează într-un capitol anterior, sunt mai multe despre întreținere și păstrarea sistemelor existente sănătoase și în formă. Câinii adulți trebuie să fie hrăniți și pe un program; Hrănirea programată este importantă în viața animalelor de companie, indiferent de vârstele lor.

Prin păstrarea câinelui dvs. într-un program, vă întăți că tu, nu el sau ea, face regulile. Câinele dvs. adult poate fi hrănit pe câteva Diferite tipuri de planuri, după cum este detaliat de ASPCA. Îl puteți hrăni cu metoda temporizată, metoda de control al porțiunii sau metoda de hrănire gratuită.

Metoda de sincronizare de hrănire a câinelui este ca ceasul (literal). În acest sistem, umpleți castronul animalului cu o anumită cantitate predensată de alimente și lăsați-o pentru ei în timpul unei perioade setate de timp pe zi. Această perioadă de timp poate fi o jumătate de oră, o oră sau orice altceva simțiți este necesar. Faceți mâncarea cunoscută câinelui dvs.; să-l aducă la el și să-i facă conștienți de faptul că a fost plasat pentru ei.

Dacă hrana pentru câini nu a fost consumată în acea perioadă de timp, eliminați-o. În acest fel, ei știu că constrângerile de timp au fost plasate pe hrănirea lor. Aceasta este una dintre cele mai structurate abordările care trebuie luate la hrănirea câinelui dvs. și este una populară în rândul persoanelor cu câini care au nevoie de disciplină suplimentară sau de formare comportamentală.

Metoda de control al porțiunii de hrănire funcționează într-o oarecare măsură ca metoda de alimentare cu temporizare, cu excepția controlului porțiunii, măsurați consumul alimentar alocat al animalului dvs. și le oferiți-le la intervalele stabilite în timpul zilei. Nu trebuie neapărat să eliminați mâncarea dacă nu o mănâncă. Acest lucru este bun pentru câinii care sunt fie subponderali, fie supraponderali și au nevoie de un mic ajutor suplimentar, atingând greutatea lor.

Este un mod disciplinat de a obține fie pierderea în greutate, fie creșterea în greutate cu câinele dvs., permițându-le, de asemenea, să-și păstreze porțiunile de alimentație intacte. Ultima metodă, metoda de hrănire gratuită, implică lăsarea alimentelor în timpul zilei și lăsându-le să vină și să meargă așa cum vă place.

Mâncarea poate fi în metoda de control al porțiunii, dar cu aceasta permite ca câinele să mănânce ori de câte ori alege să. Evident, această metodă funcționează cel mai bine pentru câinii care mănâncă Kibble, deoarece alimentele umede se strică atât de ușor încât lăsând-o toată ziua nu ar putea să funcționeze.

Indiferent de metoda pe care o alegeți, amintiți-vă că sunteți proprietarul și programul de hrănire al câinelui dvs. depinde de dvs. și numai pe dvs. Nu-i permiteți să-i transformăm ochii adorabili câini de câine pe tine și la dărâmături câteva alte alimente din mâini. În timp ce este tentant să faceți acest lucru, amintiți-vă că sunteți responsabili și că ruperea unui program de hrănire sau lipsa unui defalcial cu controlul porției dvs. poate dăuna cu adevărat câinele pe termen lung.

Alergii de câine

4.2 alergii de câine

Alergiile canine sunt un subiect pe care l-am acoperit extensiv mai devreme, dar nu am explicat exemple diferite de alimente alternative pe care câinele dvs. le poate mânca. HypoallerGenic Dog Alimente este fabricat cu scopul de a oferi nutriție unui câine care altfel nu a putut să-l primească din alte alimente comerciale. Alimentele de câine hipoalergenic tind să conțină anumite ingrediente care sunt cu risc scăzut pe scara alergiei Doggy.

Unele dintre aceste ingrediente care sunt cele mai frecvente găsite în dietele câinilor cu alergii includ bizon, cartofi, afine, ulei de floarea-soarelui și kale. Bison, o carne care este bogată în proteine, scăzută în grăsime, scăzută în colesterol și înaltă vitamina B, este un aliment nou, ceea ce înseamnă că câinele tău nu a fost expus la el, el sau ea nu va avea intoleranță pentru ca ei au ceilalți carne, cum ar fi puiul și carnea de vită.

Bizon este un joc-y se întâlnește, dar gustul prăjit și fumat va câștiga câinele dvs. într-o bătăi inimii. Bison are 200 de calorii într-o servire de patru uncii, care este relativ mai mică decât celelalte carne. De asemenea, tinde să fie mai slabă. Bizonul sunt vânați anual și aproape 20.000 dintre ei sunt uciși.

Acest lucru poate părea trist, dar în realitate, ei sunt suprapopulați și ar fi murit oricum, deci de ce nu folosiți nutriția lor în loc să le lăsați să moară de la foame? Carnea Bison este adesea combinată cu cartofi, un alt ingredient care a devenit foarte, foarte comun în alimentele pentru câini.

Cartofi, atât dulci, cât și regulați, sunt o sursă puternică de carbohidrați și cartofi dulci, în special, sunt iubiți de câini din cauza gustului lor. Dacă câinele dvs. are un "dinte dulce", cartofii dulci se vor vindeca. Au mulți antioxidanți și bi-vitamine și nu sunt catalizatori pentru reacții alergice, motiv pentru care acestea sunt atât de des găsite în alimentele hipoalergene.

Ele furnizează surse de carbohidratare și antioxidante în alimentele care altfel nu ar avea un număr suficient de mare dintre ele pentru a vă susține câinele. Afine, un alt hrană super pe care am discutat-o, sunt bogați și în antioxidanți și vitamine și sunt o parte integrantă oricărui proprietar care caută să-și completeze dieta câinelui său.

Uleiul de floarea soarelui se găsește în alimentele de câine care sunt hipoalergene, deoarece este puțin probabil să conducă la o reacție. De asemenea, este foarte sănătos și conține acizi grași care îmbunătățesc sănătatea pielii și haina pentru câinele dvs. Uleiul de floarea-soarelui nu are multe alte proprietăți nutritive pentru aceasta, dar acizii linoleici, o fac un ingredient suplimentar frumos la diferitele alimente hipoalergene de câine acolo.

Kale este un alt hrană super că poate o parte din gurusul nostru de sănătate care citesc acest lucru au auzit. Kale este o legumă a plantei Brassica oleracea. Este extrem de bogat în vitaminele A și C. De asemenea, conține vitamina B-6, magneziu și este o mică sursă de proteine.

Kale este o alegere populară în rândul veganilor, dar nu trebuie să vă hrăniți hrana vegană câine pentru a vedea meritul de a avea kale acolo. Hrana pentru câini care conține kale are o vitamină suplimentară un impuls, ceea ce este ceva pe care câinii care nu pot mânca pui vor beneficia de.

Câini supraponderali

4.3 câini supraponderali

Nu toți câinii pot fi slabi și sănătoși. Potrivit Asociației privind prevenirea obezității animalelor de companie, peste jumătate dintre câini sunt supraponderali și 17.6% sunt obezi. Problemele de greutate pot duce la boli pentru câini. Câinii obezi ar putea să sforăiească, să devină letargică și pot fi chiar deprimați din cauza lipsei lor de activitate.

Colesterol ridicat, zahăr din sânge și tensiune arterială sunt, de asemenea, probleme pe care câinii supraponderați se confruntă. Dacă credeți că câinele este supraponderal sau obez, o schimbare a dietei cu o exercițiu mai viguroasă - poate fi ceea ce este necesar pentru a-l întoarce în formă bună.

Supraponderal Câinii au nevoie de o dietă cu mai puține calorii și grăsimi. În timp ce acizii grași sunt buni și servesc multor scopuri benefice, de dragul pierderii în greutate, câinele dvs. va trebui să-i taie cei din dieta ei (sau cel puțin le-a tăiat în jos). O dietă de control al greutății poate fi furnizată fie de către medicul veterinar ca o rețetă, fie puteți achiziționa alimente regulate, peste-contra, care vor face trucul de slăbire în jos fără o problemă.

Câinii care sunt supraponderali necesități de a practica controlul porțiunii, precum și prea multă mâncare sănătoasă, este încă prea multă mâncare și care poate provoca o problemă pentru câini care sunt supraponderali. Controlul porțiunilor și o dietă cu conținut scăzut de grăsimi, cu conținut scăzut de calorii vor reduce greutatea animalului dvs. de companie. Exercitarea este, de asemenea, importantă și ea.

Pentru a menține nivelurile mai ridicate de exerciții pe care le veți face cu animalul dvs. de companie, va trebui să vă asigurați că noul său dietă este suficient de mare în proteine. În caz contrar, câinele dvs. va pierde energia și nu va putea să-și completeze regimentul.

Aportul mediu de calorii pentru câinii adulți poate varia de la 860 la 1.290 de calorii pe zi. Există diverși factori care determină aportul de calorii al unui animal de companie. Indiferent dacă animalul dvs. de companie este sterilizat, vârsta lor, nivelul muncii, nevoia de pierdere în greutate / câștigul și alți factori sunt relevanți în determinarea aportului de calorii al câinelui.

Nu există un număr stabilit, Așa cum nu există nici unul pentru om, deși regula Thumb tinde să fie 2.000 de calorii pe zi. În calitate de proprietari, noi controlez sănătatea câinelui nostru și atât responsabilitatea, cât și vina se încadrează dacă se întâmplă ceva cu greutatea că nu am reușit să controlam, dar nu am reușit.

Există probleme tiroidiene și alte probleme care pot duce la creșterea în greutate. Hipertiroidismul este o boală comună la câinii care este tratabilă, dar provoacă creșterea în greutate. Există și alte simptome de hipertiroidism, dar creșterea în greutate este cu siguranță una dintre cele mai vizibile.

Pentru lucruri cum ar fi această boală, este în afara controlului nostru ca proprietari și are sens ca câinii noștri să câștige greutate. Cu toate acestea, odată ce acest lucru este tratat și medicamente este administrat, acesta se referă la noi ca proprietari să reconstruiască sănătatea câinelui nostru și să-l iau din nou.

Hrană pentru câini cu conținut scăzut de grăsime

4.4 alimente cu câini cu conținut scăzut de grăsimi

De-a lungul aceleiași vene, cu conținut scăzut de grăsimi Mâncarea de câine este o nevoie obișnuită în rândul câinilor care sunt supraponderali sau care suferă de colesterol ridicat, tensiune arterială și / sau probleme de zahăr din sânge. Grăsimile sunt o sursă de energie mai puternică decât proteinele sau carbohidrații, dar ele au, de asemenea, potențialul de a fi tulburători dacă permitem ca câinii noștri să devină prea atașați la alimentele grase.

Prea multă aport de alimente pentru câini este o cauză comună a obezității la câini, mai ales dacă folosim sistemul de hrănire liberă care îi permite să se rătăcească și să obțină cât mai multă mâncare așa cum doresc.

Obezitatea este cauzată și la câini printr-o lipsă de exercițiu. S-ar putea să ne simțim ca și cum suntem prea ocupați să mergem câinii noștri o jumătate de oră pe zi, dar sănătatea câinilor noștri este în joc aici. Nu ne putem permite să le lăsăm să stea în jur și să fie nesănătoși. Pentru a reduce greutatea câinelui dvs., trebuie să vă asigurați că are un aliment cu câini cu conținut scăzut de grăsimi care nu le vor înflori. La combinarea unei diete cu conținut scăzut de grăsimi, cu exerciții fizice, pierderea în greutate va fi eficientă.

Prea multă grăsime într-o dietă poate fi, de asemenea, cauzată de alimentele de masă, care este un subiect pe care l-am discutat mai devreme în acest ghid. Prea multă grăsime poate veni dacă începem să hrănim alimentele de masă câinilor și alte resturi și tratează. Este un obicei ușor de intrat în calitate de proprietari, mai ales că suntem atât de ușor de manipulator când vine vorba de câinii noștri.

Bolile cauzate de obezitate sunt cel mai bun motiv pentru a spune nu pentru a vă alimenta alimentele de masă de câine. Nimeni nu vrea să-și vadă câinele mizerabil și letargic; Cel mai bine este să-l păstrați pe calea cea bună din prima zi pentru a le păstra în vârful vârfului.

Alimentele cu câine cu conținut scăzut de grăsimi pot fi prescrise de un veterinar, fie puteți cumpăra, de asemenea, de la companiile comerciale alimente care să răspundă câinilor care încearcă să piardă în greutate și care au nevoie de o dietă mai ușor de gestionat. Adresați-vă medicului veterinar despre alimentele câinilor cu conținut scăzut de grăsimi și cum să găsiți structurarea dietei animalului dvs. într-un mod scăzut de grăsimi și mai sănătoși.

El sau ea vă va oferi, probabil, recomandări de marcă sau un plan de exerciții. Este important să contactați medicul veterinar cu privire la dieta alimentară cu câine cu conținut scăzut de grăsime, deoarece el sau ea are experiență de lucru cu câini supraponderali și va înțelege cât de severă este condiția puiului tău.

Odată ce câinele dvs. pierde greutatea că el sau ea trebuie să-și piardă, ei vor putea să se întoarcă pe o dietă care se concentrează pe menținerea acestei greutăți și nu se vor întoarce din nou. Această dietă va trebui să fie respectată strict, astfel încât să nu-și pericliteze munca grea (și dvs.). De asemenea, yo-yoing în sus și în jos în coloana de greutate este rău pentru câini și ar trebui evitată. Odată ce o greutate sănătoasă este atinsă, lipiți-o.

Produse alimentare cu câini cu conținut scăzut de proteine

4.5 alimente cu câini cu conținut scăzut de proteine

S-ar putea să fi fost privit la titlu din asta și plecat ", huh? Am crezut că proteina a fost bună pentru câini!"Și ai avea dreptate. Este. Dar există câteva cazuri în care consumul de proteine ​​trebuie restricționat, iar aceste cazuri vă vor fi recomandate de un medic veterinar.

Alimentele cu câini cu conținut scăzut de proteine ​​pot fi adesea obținute doar printr-o rețetă, deoarece este o regulă generală de degetul mare, care afirmă că câinii nu trebuie să primească mai puțin de 25% proteine ​​în dietele lor. Un câine ar putea fi necesar să meargă la o dietă cu proteine ​​scăzute din motive de sănătate grave referitoare la rinichii, inima sau tractul urinar. Alimentele cu proteine ​​scăzute sunt necesare doar atunci când există probleme de sănătate.

Insuficiența renală, boala renală, boala Lyme, insuficiența cardiacă, problemele tractului urinar, pietrele de rinichi și alte afecțiuni majore sunt de aceea o dietă cu proteină scăzută poate fi recomandată. Proteina funcționează folosind toate părțile corpului câinelui, iar aceste părți uneori nu sunt în formă suficientă pentru a face față nevoilor de proteine ​​ale câinelui. Din nou, această circumstanță nu este pentru a determina. Deoarece dietele cu proteine ​​scăzute sunt controversate, veterinarul dvs. va trebui probabil să prescrie alimente pentru câinele dvs.

Pentru proprietarii se gândesc să-și hrănească câinilor hrană cu proteine ​​cu conținut scăzut de proteine, deoarece sunt preocupați de implicațiile pe care proteina le are pentru sănătatea rinichilor, nu este nevoie să fie atât de înfricoșător. Studiile au fost efectuate cu privire la impactul proteinei asupra sănătății renale și sa constatat că nu au existat efecte adverse.

Un alt studiu a fost efectuat În cazul în care câinii au fost împărțiți în grupuri și un grup a fost hrănit cu o dietă cu proteină scăzută, o dietă bogată în proteine ​​și unul a fost un grup de control care a mâncat cantitatea medie de proteină recomandată pe zi. Din nou, nu au existat nicio indicație că proteina a determinat ratele de mortalitate pentru creșterea sau eșecul glandei suprarenale. Dacă câinele dvs. nu are afectat prelucrarea renală și funcția, ar trebui să îl puteți hrăni cu cantitatea recomandată de proteine ​​fără o problemă.

"Cu excepția cazului în care medicul veterinar ți-a spus că animalul tău are o problemă de rinichi și este suficient de severă pentru a regla consumul de proteine, vă puteți hrăni cu animalele de companie o dietă bogată în proteine ​​fără a vă îngrijora" sau "stres" rinichii pentru animale de companie."- DRS. Foster și Smith, Veterinarieni

Dacă animalul dvs. de companie are probleme renale, veterinarul dvs. poate decide chiar mai întâi să limiteze mai întâi fosforul câinelui tău și să se asigure că proteinele din dieta lui sunt de înaltă calitate și nu au produse secundare de azot, așa cum poate Încălcarea asupra sănătății și a calității renale în câinele dvs.

Linia de jos: Nu vă alimentați alimentele câinilor cu câine cu proteine ​​cu conținut scăzut de proteine, cu excepția cazului în care este vorba despre acest lucru care este legat din punct de vedere medical sau medicul dumneavoastră și veterinarul dvs. a aprobat noile restricții privind această dietă. Dacă decideți să-l hrăniți cu o dietă cu proteine ​​reduse fără consiliere veterinară (doar improvizație ca proprietar de animale de companie), care poate provoca unele probleme foarte mari pentru câinele dvs. Vorbiți întotdeauna cu veterinarul dvs. înainte de a face acest tip de dietă controversată.

Hrana pentru câini fără cereale

4.6 alimente pentru câini fără cereale

După cum am discutat înainte, fără cereale Mâncarea de câine este populară printre proprietarii care ar prefera ca animalele lor de companie să înghețe numai proteinele animale și să evite boabele principale, cum ar fi soia, orzul. grâu, porumb și orez. Aceste boabe diferite pot provoca dificultăți în sistemele câinelui dvs., dar nu sunt toxice.

Cerealele au proteine ​​în ea, dar tipul de proteine ​​din conține nu este digerat în tractul câinelui. Câinii sunt consumatori de carne și evolutiv, acestea nu au progresat de la asta pentru a putea digera celuloza și alte materiale vegetale într-o formă utilă de proteine.

Adesea, alergiile de soia, grâul și porumb se numără printre cele mai frecvente alergii alimentare sau intoleranțe alimentare pe care câinii îl experimentează. Mai jos, vă vom spune despre fiecare dintre boabele principale: soia, orzul, grâul, porumbul și orezul și efectele lor asupra câinelui dvs. pozitiv și negativ.

Soia

Soia este frecvent dezbate între experții pentru animale de companie datorită calității sale. Nu toată lumea este sigură dacă de fapt îi ajută pe câini, dar mulți proprietari timizi se îndepărtează de hrănirea câinilor lor cu soia în ea doar pentru că se tem de alergii alimentare potențiale. Produsele din soia trec testele minime necesare pentru siguranța alimentară, dar standardul minim nu este ceea ce majoritatea părinților de companie vor să audă ca o singură reasigurare pentru hrănirea câinelui un tip de alimente.

Câinii care sunt alergici la alte produse non-soia ar putea să-și surprindă proteina de soia și să obțină substanțe nutritive în acest fel, iar nivelurile mici de estrogen din substanță sunt utile pentru câinii mai mici care suferă de epuizarea estrogenului. Cu toate acestea, soia nu este bună pentru câinele dvs. dacă are hipertiroidism sau orice altă problemă tiroidiană sensibilă, așa cum a fost cunoscută pentru scăderea nivelurilor tiroidei și este dificil de digerat. Adresați-vă medicului veterinar pe opinia lor de soia și ceea ce cred că este cea mai bună opțiune pentru câinele dvs.

Orz

Orzul este mult mai puțin controversat și are mai puțin un potențial de rău. Orz pur și simplu nu face nimic pentru câini, nici pozitiv, nici negativ. Are beneficii pentru oameni, cu înțelepciune, dar când vine vorba de câini, este o substanță neutră care oferă aromă (abia) și nu prea mult. Așa că, într-adevăr, dezbaterea se referă la faptul că doriți sau nu să vă hrăniți câinele ceva care este un fel de mâncare neutră, oarecum lipsită de inutilă.

Grâu

Grâul este adesea folosit în hrana pentru câini, deoarece este atât de ușor să procurați și să gătiți. Câinii au evoluat în modul în care digere amidon și sunt capabili să descarce mai ușor carbohidrați - ei descompun moleculele mai mari în bucăți mai mici. Câinii pot mânca grâu și sunt capabili să o digeră, dar nu există o cerință nutrițională reală pentru substanța din dietele câinilor. Aceasta oferă fibre, care reglează sistemul digestiv și menține intestinele sănătoase, ceea ce este deosebit de important pentru câinii mai în vârstă care riscă de constipație.

Porumb

Nu este recomandat să vă dați porumbul câinelui. Porumbul este considerat destul de inofensiv de mulți proprietari de animale de companie și în timp ce nu este toxic, pe cuvânt, nu este, de asemenea, un lucru minunat de a vă hrăni câinele din cauza problemelor digestive Porumbul poate provoca porumbul. Există chiar și o mișcare axată pe îndepărtarea porumbului de la alimentele de câini. În general, dând porumbului dvs. de câine este probabil să provoace constipație sau o reacție alergică, deci evitați achiziționarea de produse cu porumb în ele.

Orez

Orez se găsește în mai multe alimente pentru câini (de exemplu, miel și orez) și, în unele cazuri, poate fi de fapt de ajutor. Orezul alb poate oferi o ușurare a stomacului supărat, mai ales când sunt servite cu pui simplu. Orezul albă calmează tractul gastrointestinal și este servit în mod regulat în alimente pentru animale de companie, ceea ce înseamnă că este sigur ca câinele dvs. să consume.

Aceste boabe variază în calitățile lor recomandări, Și pentru unii, nu este o idee bună. Pentru alții, cum ar fi grâul și orezul, ei nu sunt răi să aibă în hrană pentru câini. Granulele în general primesc un nume rău atunci când vine vorba de alimente pentru câini și asta este de înțeles, mai ales că sunt suspectați că provoacă probleme digestive.

Acordați întotdeauna atenție sănătății și digestiei câinelui; Dacă se pare că are probleme cu constipația, durerea abdominală sau alte probleme gastrice, este posibil să aveți nevoie să treceți la o mâncare de câine fără cereale.

Vorbind despre Diegy Diets, în următorul nostru capitol, vă vom arăta cum să implementați o dietă câine pentru animalul dvs. de companie. Câinii nu sunt întotdeauna cei mai puțin supuși la dietare sau având consumul lor de alimente restricționați, dar nu există niciun motiv pentru care nu puteți să-i piardă în respectarea dietei lor.

Este vorba despre finerele dvs. ca proprietar de animale de companie și cât de dispus să respectați un program și implementarea acesteia. În capitolul următor, vom discuta, de asemenea, hrană pentru câini de casă și, dacă vă interesează, vă vom oferi câteva exemple de ingrediente care pot intra în această creație pentru a vă oferi pupa cea mai benefică nutriție posibilă.

Capitolul cinci
Dog alimente și doggy nutriție

 Dietele de câine și cum să le implementeze

5.1 diete de câine și cum să le implementeze

Odată ce știi că câinele tău trebuie să meargă pe o dietă, s-ar putea să vă găsiți la o pierdere. Dietele de câine nu sunt ca cele umane; ei nu înțeleg neapărat conceptul de urmărire a unei diete și lipirea de ea. Și în timp ce este adevărat că câinii ar putea să nu înțeleagă asta, asta nu înseamnă că noi nu avem.

Să spunem, de exemplu, că câinele dvs. are nevoie de o dietă de control în greutate, deoarece el sau ea este obeză. Va trebui să vă asigurați că dieta manipulată nevoilor sale de sănătate, menținând în același timp integritatea dietei în sine. Iată câteva sugestii pentru sfaturi cu privire la modul în care puteți menține dieta și urmăriți ce trebuie să mănânce animalul dvs. (și să nu mâncați).

  • Păstrați o diagramă. Păstrând o diagramă și prin scrierea fie a unei afirmații că animalul dvs. de companie și-a îndeplinit obiectivul alimentar și / sau o listă a animalului dvs. de companie a mâncat în acea zi, veți fi capabil să urmăriți ceea ce mănâncă și să ia notă de dvs. competența proprie ca proprietar.
  • Recompensați-vă. Dă-ți câinelui tău un tratament sănătos la sfârșitul săptămânii ca o recompensă, chiar dacă el sau ea nu va ști cu adevărat că aceasta este răsplata lor pentru a-și îndeplini dieta. Vă puteți răsplăti și vă puteți recompensa și pentru a vă ajuta să rămâneți și la planul său de sănătate!
  • Stick la un program de hrănire. Când se ocupă cu un plan dietetic specific sau o gamă de nevoi dietetice, trebuie să vă asigurați că observați structura. Prin observarea structurii, veți putea organiza hrănirea și păstrați totul pe drumul cel bun. Este mai ușor să rămâi pe un program temporizat. Și ceea ce este mai ușor pentru tine va fi mai ușor pentru câinele tău.
  • Nu trișezi. Poate fi tentant să trișezi o dietă, indiferent dacă ești un om sau un câine. "Doar un tratament nu va face rău," este adevărat dacă se întâmplă doar o dată, dar problema este când este repetată și peste și câinele dvs. cade chiar de pe vagonul de dietă și în câștigul în greutate. Cel mai bine este să nu trișezi deloc dieta, dar dacă câinele tău se strecoară o gustare unde nu ar trebui, nu-i descuraja și nu se întoarce la vechiul comportament; pur și simplu începeți din nou imediat după și construiți un obicei de bun comportament alimentar.
  • Când câinele dvs. își atinge greutatea, nu vă întoarceți la lucrurile vechi. Când câinele dvs. devine din nou slab, nu îl doriți să se întoarcă imediat la obezitatea care a provocat ca dieta să se întâmple în primul rând. Odată ce atinge obiectivul lor de pierdere în greutate, concentrați-vă pe menținerea greutății lor la acest nivel. În timp ce acest lucru ar putea însemna o dietă mai puțin rigidă, ea în nici un caz echivalează cu un gratuit pentru toți. Nu ștergeți toată munca grea pe care ați făcut-o pentru a ajunge la acel punct.

De-a lungul aceluiași subiect al dietelor canine, într-un mod pe care îl puteți stimula câinele pentru a vă exercita, este prin armarea pozitivă. Exercitarea este o componentă cheie a vieții unui câine, și fără exercițiu, el sau ea poate suferi probleme fizice și psihologice care îi vor afecta capacitatea de a conduce vieți sănătoase.

Puteți utiliza o armare pozitivă pentru a le stimula pentru a-și exercita și a se deplasa. Un exemplu de stimulare este folosirea câinelui tratate și mestecați (tipul sănătos).

Câine tratează și mestecați

5.2 câine tratează și mestecați

Când auziți cuvântul "tratați" S-ar putea să fiți tentați să vă gândiți la el în mod exclusiv un mod nesănătos. Dar nu trebuie să fie așa. Există o mulțime de câine tratați și mestecați care sunt sănătoși pentru câinele dvs. și îl vor menține pe el sau o creștere mare și puternică. Având un tratament rapid, puteți ajunge în buzunar și vă puteți îndemna câinele pentru a întări un comportament bun este o modalitate excelentă de a face o pregătire disciplinară la fața locului.

Armarea pozitivă funcționează mai bine decât armarea negativă, iar câinii iubesc hrana aproape la fel de mult cum ne iubesc, atât de puțin tratați aici și există o idee excelentă. Există mai multe tipuri diferite de tratamente, unele comestibile și unele anteble. Iată cele principale: oase, mestecați de câine și mestecați jucăriile.

Oase

Când alegeți un tratament pentru câinele dvs., ar trebui să luați în considerare oasele - mai precis, coarnele Elk. Oasele pe care le tragem de la carne care provin din blocul măcelarului sunt periculoase și pot intra în fragmente mai mici care se sfărâmă și pot să-i sufle pe câinii noștri. De asemenea, ele riscă să fie contaminate cu bacterii și alte boli purtate de alimente care sunt adesea găsite cu carne.

Antoarele Elk sunt în mod natural vărsate și conțin calciu, fosfor, zinc, magneziu și alte minerale care au fost lansate în os și vă vor păstra animalul frumos și puternic. Câinii iubesc, de asemenea, gustul coarnelor Elk și sunt o modalitate non-dezordonată de a vă oferi câinelui un tratament de lungă durată, sigur.

Câine mestecând

Chews de câine sunt similare cu oasele prin faptul că sunt uneori făcute din același material, dar mestecul câinelui tind să fie comestibile și, cum ar fi coarnele elk, ele sunt bune pentru dinții câinelui tău. Răzuirea mestecilor câinelui (care poate fi aromată sau conține carne în ele) ajută la reducerea acumulării tartrului și a plăcii care pot răni dinții câinelui. Chews Dental Dogs este degustare excelentă și benefică din punct de vedere medical; Este o victorie câștigătoare.

Chew toys

În timp ce jucăriile de mestecat nu sunt comestibile, ele oferă, de asemenea, o modalitate sănătoasă pentru cainele dvs. să-și curățeți dinții. Puteți umple adesea jucăriile din interiorul cauciucului sau a nylonului, cu tratamente și permiteți câinelui să-i strălucească în ei. Ei vor merge sălbatic pentru asta și vor servi ca o recompensă sănătoasă și eficientă pentru un comportament bun (sau la fel ca un tratament de joc în general).

Vorbind despre tratarea delicioasă a câinelui, în următoarea secțiune vom vorbi despre hrana pentru câini de casă și de ce atât de mulți proprietari decid să ia o fisură de a-și face mâncarea câinelui (deși nu este o presiune dacă decideți să nu).

Hrana pentru câini de casă poate fi la timp și scumpă, dar este ceva care este frecvent făcut de unii proprietari și merită să menționeze în acest ghid. Vom discuta avantajele și dezavantajele hranei pentru câini de casă și vă vom da chiar și o rețetă de eșantion.

Homosexual de casă

5.3 alimente pentru câini de casă

Unii proprietari aleg să-și facă câinii " alimentele înșiși. Există mai multe motive pentru care doriți să faceți acest lucru. Unii oameni nu au încredere în companiile care fac hrană pentru câini și simt că ar fi mai bine să văd doar ceea ce se fac ei înșiși.

Proprietarii care sunt speriați de rechemările recente de mâncare pentru câini pot decide că este mai bine pentru ei să cumpere și să-și facă singuri mâncarea câinelui și să elimine riscul de boală provocată de alimente induse de companie. Deși acest lucru este de înțeles, această abordare are, de asemenea, dezavantajele sale.

Când faceți hrană pentru câini de casă, este mai dificil să obțineți conținutul de nutriție precis și să vă asigurați că câinele dvs. mănâncă o dietă echilibrată. Acest joc de incertitudine și ghicire se poate dovedi a fi un lucru rău pentru animalul dvs. de companie, ca o incapacitate de a ști dacă vă furnizați sau nu suficiente grupuri de nutrienți (vezi mai sus) este în detrimentul.

Cu toate acestea, această incertitudine nu este insurmontabilă, deoarece puteți măsura cantitățile individuale de ingrediente de nutrienți, vitamine, minerale, carbohidrați și grăsimi și apoi adăugați-le la sfârșitul procesului de gătit. Acest lucru va necesita mai multă muncă și va lăsa, de asemenea, loc de eroare. Nu sunteți monitorizat de AAFCO, așa că matematica dvs. precisă nu trebuie să fie dublă și verificată triple.

Dacă doriți să dați o încercare de hrană pentru câini de casă, puteți începe cu ceva mic, cum ar fi făcând propriul câine trated. Acest lucru vă va oferi o indicație dacă acest lucru este sau nu pentru dvs. Când faceți hrană pentru câini de casă, totuși trebuie să respectați recomandarea numărului de calorii și recomandarea privind alimentația echilibrată ca și alte alimente ale câinelui să le aibă.

Puteți face ca câinele să trateze care includ untul de arahide în ele. Câinii iubesc untul de arahide și este o sursă excelentă de proteine ​​și fibre. Asigurați-vă că indiferent de ingrediente pe care le includeți; le cumpărați organice și naturale. Puteți spune dacă ceva este organic prin faptul că este sau nu certificat USDA. Pentru ca ceva să se elaboreze ca organic, trebuie să aibă o certificare USDA.

Prin achiziționarea de ingrediente organice, veți oferi cea mai benefică și nutritivă experiență pentru câinele dvs. și dvs. Dacă vă aflați că vă place să faceți tratarea câinilor și doriți să încercați mâna dvs. la alimentele de câine efectiv, amintiți-vă că trebuie să includeți o proteină animală, precum și vitamine și minerale în alimente. Achiziționați carne organică și produse care au fost spălate temeinic.

În timp ce făcând hrană pentru câini de casă este o reacție de înțeles la reamintiri și alte probleme ale companiei care se află în lumea produsului canin din când în când, nu se simt ca și cum trebuie să faci mâncarea singur, deoarece nu există altă opțiune de control al calității. O mulțime de companii sunt reputate și fac o treabă excelentă, asigurându-se că calitatea este susținută și îndeplinită.

Aceste companii trebuie, de asemenea, să îndeplinească standarde nutriționale specifice și care elimină jocul de ghicire cu conținutul lor de nutrienți într-un mod pe care cineva îl poate coace acasă nu poate. Orientările nutritive ale ASPCA recomandă ca pentru a avea o dietă echilibrată, vă hrăniți alimentele făcute de câine. Deși, dacă doriți să încercați mâna la coacere, există multe rețete acolo pentru a încerca.

Monitorizați îndeaproape sănătatea câinelui; Dacă el sau ea pare să reacționeze prost la mâncare, ia-o la veterinar și să schimbe dieta la ceva conservat sau ambalat. Amintiți-vă, de asemenea, că, chiar dacă vă hrăniți ingredientelor de grad de câine; Acest lucru nu înseamnă că riscul de bacterii nesanitare în carne și produse este eliminat. Încă practică măsuri de siguranță adecvate pentru a evita otrăvirea alimentară și alte boli.

Capitolul șase
Dog Food Faqs

Cele mai bune întrebări frecvente pentru animale

Ați făcut-o la sfârșitul ghidului! Sperăm că ați învățat foarte mult și vă simțiți încrezător în călătoria dvs. următoare la magazin pentru a face cumpărături pentru hrana pentru câini. În această secțiune, vom răspunde primelor cinci întrebări frecvente despre alimentele câinilor că proprietarii se confruntă cu cumpărături pentru hrana pentru câini. Luați în considerare această recapitulare a ceea ce ați învățat deja (aproape ca o mică foaie de cheat!).

Întrebări frecvente # 1: Ce ingrediente ar trebui să mă asigur că sunt în hrana pentru câini pe care o cumpăr?

Asigurați-vă că alimentele dvs. de câine conține o sursă de proteină animală, cum ar fi bizon, curcan, pui, carne de vită sau orice altă sursă de proteine ​​care vor oferi substanțele nutritive necesare. Dacă câinele dvs. are o intoleranță la carne sau alergie, puteți încerca sursele de proteine, dar acestea sunt puțin probabil să fie ca îndeplinite și este posibil să fie nevoie să vă vedeți VET despre suplimente. De asemenea, asigurați-vă că mâncarea de câine conține vitamine A, B și E, precum și minerale cum ar fi zinc, calciu, fosfor și magneziu. Un număr de grăsimi sănătoase este important, dar nu doriți ca alimentele să fie prea grase; În caz contrar, riscați creșterea în greutate.

Întrebări frecvente # 2: Ce ingrediente ar trebui să mă asigur că nu sunt în hrana de câine?

Stai departe de aditivii fake, conservanți, coloranți și arome. Dacă eticheta dvs. citește etoxhin, monostearat de glicerină sau propilenglicol, pune-l departe, deoarece acești aditivi pot provoca răul. Coloranții cum ar fi galben 6, albastru 1 și roșu 40 sunt, de asemenea, nu-nu sunt, deoarece coloranții galbeni au fost găsite în special în testele animalelor pentru a provoca boli.

Întrebări frecvente # 3: Ar trebui să evit subprodusele din carne?

Depinde de opinia dvs. personală a subproduselor din carne. Produsele secundare din carne sunt considerate părțile nedorite ale animalului sacrificat. Deși nu este în mod inerent dăunător (dacă ar fi, AAFCO nu le-ar lăsa să-l vândă), de asemenea nu este la fel de nutritiv și tinde să fie un indicator al alimentelor de calitate inferioară, deoarece a fost făcută cu resturi de măcelări.

FAQ # 4: Cum rămâne cu boabe?

Veți dori să evitați produsele cu porumb în ele, în special, dar grâul și orezul nu sunt rele pentru câini. Soia este una dificilă, deoarece mulți câini se găsesc incapabili să tolereze soia în sistemele lor digestive. Evoluționar, câinii nu sunt configurați pentru a digera surse de proteine ​​care nu sunt animale, astfel încât să păstreze boabele la minimum sau, dacă credeți că tractul intestinal al câinelui dvs. este deja sensibil, rămâneți la granule sau, dacă există boabe, ține-le la orez alb.

Întrebări frecvente # 5: Ce fac în cazul unei retrageri?

Un rechemare ia produsele de pe rafturile la cererea FDA, la cererea companiei sau la o ordine statutară în numele FDA. Dacă aflați că mâncarea câinelui dvs. a fost amintită, aruncați-o imediat și spălați toate suprafețele din casa dvs. că alimentele infectate pot intra în contact cu. Sunați-vă veterinarul și informați-l despre situație, astfel încât ei să știe că câinele dvs. ar putea fi în pericol. Monitorizați sănătatea animalului dvs. foarte apropiat de săptămâna viitoare pentru a vedea dacă există schimbări în comportamentul său.

Sper că acest ghid al cumpărătorului de mâncare cel mai bun pentru câini a ajutat să deveniți mai informați despre lumea hranei pentru câini și despre ceea ce trebuie să căutați pentru a vă asigura că câinele dvs. accesează toate substanțele nutritive și profilurile nutriționale pe care trebuie să le prospere și să-și mențină nivelul de greutate și de sănătate perfectă. Cumparaturi fericite!
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai bune alimente pentru câini 101: ghid de cumpărare a alimentelor pentru câini