Revizuire: animalele de companie savvy ezy tratam pouch (actualizat)

Știm că formarea unui câine poate fi copleșitoare, Dar când te duci la magazinul de animale de companie pentru a face cumpărături pentru produse care vor ajuta, veți deveni și mai copleșiți! Există cărți, videoclipuri, leashes, gulere și tot felul de alte produse orientate spre a ajuta proprietarii câinilor să se antreneze chiar și cel mai greu pooch.

Acest Punga de tratament pentru câinii de formare de la animalele de companie Savvy poate fi unul dintre numeroasele produse pe care le găsiți, și vă voi anunța dacă merită investiția.

Dacă urmați recenziile mele despre produsele câine, știi că am Deja a revizuit acest câine tratați punga. Înapoi în ianuarie Am verificat vechea versiune a acestui produs, dar compania a făcut de atunci unele actualizări și Animalele Savvy mi-a trimis unul dintre noile modele pentru a testa. Trebuie să spun, de ansamblu îmi place această nouă versiune mai bună, dar a existat o actualizare pe care nu-mi pasă.

Animalele de companie Savvy Ezy Tratati recenzii de formare a câinilor

Dacă ați citit prima mea recenzie sau ați văzut videoclipul meu pe canalul nostru YouTube, Știți deja că acesta este un produs excelent. Încă mai simt același lucru despre acest nou model, dar nu cred că este a trebuie avut Pentru fiecare proprietar de câini.

Dacă doriți să faceți o pregătire FIDO un pic mai ușor, acest produs va veni cu siguranță la îndemână, dar dacă trebuie să vă tăiați bugetul de formare câinilor, veți gestiona foarte bine fără o husă de antrenament de câini.

Animalele de companie Savvy Ezy Tratati recenzii de formare a câinilor

Punga actualizată de antrenament a câinilor Actualizat are 4 buzunare, comparativ cu 6 pe versiunea anterioară. Acest lucru pare a fi un dezavantaj, dar este de fapt o mare actualizare. Există un buzunar lung în partea de sus a pungii. În vechea versiune, acest buzunar lung a fost împărțit în trei buzunare mici, care aveau doar aproximativ 2 centimetri lungime.

Versiunea actualizată scapă de separatoarele de pe acest buzunar și îl deschide într-un buzunar lung, care se poate potrivi cu ușurință oricare dintre smartphone-urile modelului nou.

Există, de asemenea, un buzunar frontal mare, un buzunar de dimensiuni medii pe față și un buzunar cu fermoar mai mic, pe care îl puteți vedea în revizuirea mea video.

Acest produs vine cu un clocker de antrenament gratuit și nu este un Freebie ieftin!

În videoclipul meu veți vedea că acesta dă un sunet minunat și se potrivește perfect în buzunarul mediu al acestei pungi de antrenament.

Îmi place foarte mult de dimensiunea și simt de acest produs. Nu este voluminos, iar centura este surprinzător de confortabil. Punga de formare a câinilor de tratare a câinilor nu cântărește foarte mult, deci chiar și atunci plin de consumabile de formare Este încă foarte confortabil. Sacul în sine este foarte flexibil, așa că nu vă joacă când vă îndoiți sau mutați.

Centura de nailon reglabil de 50 inch este o dimensiune care se potrivește cel mai mult și am ajustat-o ​​să stea chiar pe șoldurile mele. Un alt mare upgrade este adjuvul pe centură.

LEGATE DE: 9 Resurse pentru câinii de formare a leșiei

Sunt petite, așa că atunci când ajustează centura, există o coadă lungă care atârnă. Pe centura veche a trebuit să-l pun pe acel pic în partea din față a pungii, dar acum există o cataramă adăugată care deține materialul suplimentar.

Animalele de companie Savvy Ezy Tratati recenzii de formare a câinilor

Un alt mare bonus pentru mine este că această pungă este pată, apă și rezistentă la estompare. Avem un laborator, așa că vom folosi cu siguranță această pungă lângă apă în această vară. De asemenea, petrecem o mulțime de timp în aer liber și am nevoie de un produs care să nu se udă în ploaie sau zăpadă. Avem copii, astfel încât rezistența petelor va veni probabil la îndemână și în casa noastră!

Acum pe upgrade-ul pe care nu-mi place. Cea mai mare pungă utilizată pentru a fi echipată cu o balama franceză franceză brevetată, dar acum au schimbat-o la un magnet. Este mult mai ușor să deschideți buzunarul cu o mână acum, deși se poate face și înainte.

LEGATE DE: Formarea de agilitate pentru câini - Ghidul final pentru începători

Așa cum veți vedea în revizuirea mea video, vechea balamale folosită pentru a sigila complet buzunarul. Dacă ați fi avut tratamente în buzunar, ați putea transforma ezy tratamentul de antrenament pentru câini cu susul în jos și nu se vor vărsa tratamente. Acum, magnetul se închide doar în mijlocul buzunarului, lăsând spațiu pe ambele părți pentru a trata să cadă.

Este un întrerupător? Nu; Este doar un pic enervant dacă călătoriți cu produsul din mașină sau dacă aveți nevoie să vă îndoiți sau să vă deplasați mult în timp ce vă antrenați câinele. Personal, am preferat balama franceză de primăvară, dar acesta este încă un produs excelent.

Animalele de companie Savvy Ezy Tratati recenzii de formare a câinilor

Este acest produs o necesitate pentru formarea câinilor?

În cele mai multe cazuri nu este, dar este convenabil și vă va face munca ca un antrenor mult mai ușor. Tratamentul Ezy de la Animale de Animale Savvy Retails pentru aproximativ 27 dolari pe Amazon. Nu aș numi-o scumpos, dar dacă sunteți într-un buget, nu este un produs de câine must.

În casa noastră ne întrebăm două întrebări înainte de a lua în considerare o achiziție. Avem nevoie de ea și vom dura? Tu nu nevoie acest produs, dar dacă alegeți să îl cumpărați, probabil că o veți avea destul de mult timp. Nu va vedea o mulțime de uzură și o lacrimă pe măsură ce o veți folosi doar în timp ce vă antrenați câinele.

Dacă sunteți un antrenor profesionist de câini, Groomer, Walker Professional Dog sau lucrați într-o zi de zi Doggy Acest produs este de fapt o necesitate.

Dacă lucrați cu mai mulți câini tot timpul, acesta este un produs excelent pentru stocarea consumabilelor și păstrarea tratamentelor la îndemână în permanență. Puteți accesa cele patru compartimente cu o singură mână, permițându-vă să păstrați întotdeauna o mână pe câine cu care lucrați.

LEGATE DE: MIU PET HANDS System gratuit de mers pe jos și guler reglabil

Singura rezervație pe care o am față de calitatea fabricii de antrenament a lui Ezy este hardware-ul plastic. Catarama și adjuster pe centură sunt ambii plastic. Acordate, ele sunt fabricate din plastic gros, care probabil vor fi finale, dar de obicei caut produse cu hardware metalic pentru a fi sigur de durabilitatea lor.

Rezumatul animalelor de companie Savvy Ezy tratați câinele de formare a pungă

Pro: Acesta este un produs excelent pentru profesioniștii care lucrează cu câini și este foarte convenabil pentru proprietarii de câini care încearcă să-și antreneze animalul de companie. Puteți accesa toate buzunarele în tratamentul Ezy cu o mână, astfel încât să puteți păstra cealaltă pe lesa sau pe câine.

Are o mulțime de spațiu pentru antrenamente și tratamente, iar banda de talie reglabilă de 50 de inci este confortabilă și se află frumos pe șolduri. Bagul însuși nu este greu și este făcut dintr-un material flexibil, ceea ce înseamnă că îl puteți purta pentru perioade lungi de timp fără a simți nici un disconfort.

Contra: Punga de tratament Ezy pentru câinii de formare nu este un produs trebuie să-ți antrenezi câinele. Costă 27 de dolari, deci pentru părinții de companie care sunt pe un buget, aș recomanda salvarea banilor și investiții într-o lesa de calitate și guler - două lucruri cu siguranță trebuie să-ți antrenezi câinele.

Cureaua este confortabilă și făcută cu material flexibil, dar este echipat și cu hardware din plastic. Plasticul este gros și am tăiat și am tăiat această bandă de sute de ori în ultimele săptămâni. Nu arată încă semne de uzură, dar sunt sceptic cu privire la durabilitatea hardware-ului din plastic. În mod obișnuit, caut produse cu hardware metalic, doar pentru a fi în siguranță.


Acum este rândul tău

Ați folosit Animalele de companie Savvy Ezy tratează punga de antrenament câine deja? Ați avut succes cu el sau a eșuat? Simțiți-vă liber să vă lăsați propria recenzie și evaluarea pentru animalele de companie Savvy Ezy tratați punga de antrenament câine de mai jos și anunțați-ne ce credeți!


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: animalele de companie savvy ezy tratam pouch (actualizat)