Top 7 rase de câine în creștere

Nu este nimic mai bun decât să vezi o față de câine super-squishy. Pentru mulți proprietari de animale de companie, pielea suplimentară îi dă puștilor un aspect incredibil care îi face ușor să se îndrăgostească. Este important să vă amintiți că îngrijirea unui câine cu riduri nu este același ca un câine cu piele netedă, nici nu ar trebui tratat ca atare. De fapt, întreținerea zilnică este necesară pentru a vă menține pielea câinelui în stare în condiții de pristină. Este întotdeauna util să cercetați îngrijirea corectă înainte de a vă înfășura cu o infecție urâtă a pielii pe care ați fi putut-o împiedica.

Iată primele 7 rase de câine în creștere și nivelul de îngrijire necesar pentru a-și păstra ridurile în stare de sus pentru a vă ajuta să începeți.

Câine câștigă câinele chinezesc Shar-Pei

Câinele # 1 Wririnkly: Chineză Shar-Pei

Deși această rasă a fost odată un câine de protecție și un luptător de groapă, ei sunt în mod predominant un animal însoțitor acum. Este important să ne amintim că unele trăsături de caractere sunt încă graduse în ADN-ul său, făcându-l să se țină la duritatea de luptă decenii în urmă. Acest pui poate fi agresiv față de câini și oameni, făcând o pregătire importantă. Întotdeauna asigurați-vă că socializați și instruiți-vă Shar-PEI pentru a limita probabilitatea acestui lucru.

Shar-Pei are un comportament destul de ușor, făcându-l potrivit pentru viața de viață, deși poate fi pe partea vocală. Ca gardian, acest câine face un ceas fabulos. Acest câine rid este foarte devotat, vorbind cu familia sa; el poate fi destul de încăpățânat și intenționat, ceea ce înseamnă că antrenamentul poate fi dificil dacă nu este implementat imediat. Ei fac bine cu un lider de pachete distinct, care poate limita tendințele alfa.

Din perspectivă de igienă, această rasă este relativ ușor de manevrat. Ele sunt curate în mod natural, ceea ce înseamnă că scălarea și îngrijirea sunt minime. Ridurile sunt predispuse la infectii fungice, Deci este important să vă asigurați că creșterile sunt uscate temeinic după orice încercare de apă sau de scăldat. Dacă observați mirosurile provenite de la puii voștri, luați o cârpă curată și ștergeți ușor ridurile. Apucați un prosop și uscați ridurile bine după ce le ștergeți jos. Dacă mirosul persistă, contactați medicul veterinar al câinelui pentru instrucțiuni suplimentare despre îngrijire.

Ridicarea câinilor Buldog

Un câine apropiat al doilea: Buldog

Inițial folosit pentru a aduce bovine pe piață, acest câine blând de companie a fost odată un concurent într-un sport numit blabbaiting. Acest câine cu mișcare lentă, cu un nivel scăzut de energie, nu iubește nimic mai mult decât o plimbare în jurul blocului și petrecerea după-amieze cudate pe canapea. Super afectuos și întreținere redusă, acești câini sunt perfecți pentru familiile în speranța de a găsi un însoțitor cuddly.

Este important să vă amintiți că buldogii sunt sensibil la temperaturi extreme. Ei nu pot tolera umiditatea sau căldura, ceea ce înseamnă că este mai probabil să se supraîncălzească și au nevoie de acces la zone bine umbrite sau apă să se răcească și să regleze temperaturile corpului. De asemenea, se luptă cu vremea rece și zăpadă. Bulldogs poate fi deosebit de leneș, cu o natură naturală încăpățânată și dorința de a ieși și nap versus mers pe jos, alergând și jucând. Este important să se acorde activitatea fizică zilnică, mai ales că greutatea poate rămâne o luptă pe tot parcursul vieții lor.

În timp ce această rasă este destul de un câine în creștere, sunt în mare parte capabili să rămână curate. Este important să ștergeți ridurile zilnic cu un prosop de hârtie uscat sau o cârpă. Scapă de orice "Goop" care este colectat pe tot parcursul zilei. Veți dori, de asemenea, să curățați ridurile cu o cârpă umedă pentru a elimina murdăria sau resturile, limitând șansa de infecție. Dacă observați un miros rău, ei pot avea o infecție fungică sau bacteriană. Veți dori să păstrați zona fără umiditate, având grijă să se usuce pliurile bine. Asigurați-vă că utilizați orice antibiotice sau creme anti-fungice conform instrucțiunilor.

Ridicarea câinilor câine Dogue de Bordeaux

Un câine urgent uriaș: Dogue de Bordeaux

Obținerea popularității în filmul din 1989 Turner și Hooch, Acest pui auto-asigurat, loial, și ocazional teritorial este un gigant blând cu o personalitate mare. Este important să obțineți o pregătire amănunțită și adecvată timpurie pentru a preveni viitoarele probleme comportamentale. Cu un cap masiv de marcă, jowlele lor libere sunt cunoscute pentru Slobber și Drool. Ele sunt protejate în mod natural ale unității familiale, dar sunt docile și pasive-nautate.

Având o personalitate încăpățânată necesită un părinte de companie care este dispus să urmeze formarea consecventă. Dogue de Bordeaux este a Câine mare de rasă, stând la 27 inci la umăr și la minimum 110 de lire sterline. Răbdarea este necesară atunci când manipulați acest gigant blând, deoarece comportamentul său arogant poate testa limitele proprietarului câinelui. Socializarea timpurie este esențială pentru limitarea agresiunii față de străini și alți câini, cu natura sa teritorială.

Cu jowls și o mulțime de pliuri, această rasă poate avea nevoie de un pic de ajutor cu îngrijirea pielii generale. Bacterii și drojdie, ambele dragoste medii calde și umede. Pentru a vă ajuta să limitați probabilitatea de a dezvolta infecții și răni, luați întotdeauna timp pentru a curăța faltele pe fața lor în mod corespunzător. Asigurați-vă că ștergeți fiecare strat de piele suplimentară cu un prosop uscat, având grijă de gura, nasul și zonele oculare. Dogue de Bordeaux poate avea probleme și cu urechile lor, așa că asigurați-vă că ați inspectat prea în mod regulat.

Câine de câine în mod semnificativ Mastiful Neapolitan

Cea mai dominantă rasă rapidă: Mastiful Neapolitan

De asemenea, cunoscut sub numele de Neo, acest câine este a rasă masivă cu o personalitate mare pentru a se potrivi. Acestea necesită o mulțime de tehnici de formare în spațiu și de încredere, făcând ca Mastiful Neapolitan să fie cel mai potrivit pentru proprietarii de câini cu experiență. Cu aspectul lor mare, dominant, această rasă devine adesea câteva aspect în timp ce mergea pe stradă. Cântăresc la peste 200 de lire sterline, acest tutore este constant și loial, cu o legătură puternică cu familia lor. Nu sunt de obicei agresivi, dar ei își vor apăra absolut familia dacă sunt provocați.

Mastiful Neapolitan nu este construit pentru cei slabi la inimă, cu Jowls Loose că Slobber în mod regulat. De fapt, acești câini pot Slobber sume extreme atunci când anxietate, mănâncă sau bea. De asemenea, sunt cunoscuți pentru trecerea gazului, făcându-le un membru al familiei mirositoare. În ciuda obiceiurilor lor ușor ofensive, sunt câini loiali cu o personalitate docilă.

Din punct de vedere de igienă, mastiff-ul Neapolitan este destul de scăzut. Hainele lor sunt scurte, făcând o baie ocazională necesară, dar nu se așteaptă. Platele și ridurile de piele necesită monitorizare și curățare consecventă pentru a preveni infecția, având grijă să se usuce cu atenție pliurile. Acest lucru este valabil mai ales datorită Slobber și Drool. Asigurați-vă că utilizați o cârpă curată și moale pentru a curăța zona zilnică, investiți într-un prosop pentru a vă transporta pe tot parcursul zilei pentru Wipe-Ups.

Câine câinelui Ridicați bullmastiff

Cea mai ușoară ieșire câine: Bullmastif

Cunoscut sub numele de ceasul tăcut, acești câini sunt tutori de familie fără teamă care se conectează cu familiile lor. Ei pot fi stagnați cu străini, dar ei pot deveni încrezători și de încredere, cu socializarea și formarea corespunzătoare. Ca un câine de rasă mare, acești câini sunt un descurajator minunat pentru case, în ciuda naturii naturale și ușoare. Acest câine în creștere atinge o greutate de 130 de lire sterline. Acest câine este construit solid.

Bullmastiful este un câine de pacient natural, făcându-le un meci adecvat pentru casele cu copii, dar să fie atenți la dimensiunea lor. Dimensiunea lor poate deveni rapid copleșitoare pentru copii mici și copii mici, mai ales că adesea nu-și recunosc propria dimensiune. Ca atare, este întotdeauna important să monitorizați copiii cu câini. Bullmastiful este bine lăsat singur (cum ar fi un mediu părinte de lucru), cu condiția să aibă o atenție suficientă atunci când vă întoarceți acasă de la serviciu. Ei se bucură de petrecerea timpului în aer liber, fie într-o curte împrejmuită, fie că nu sunt proiectate să rămână în aer liber continuu. De fapt, ele sunt predispuse la epuizarea căldurii în timpul zilelor umede și fierbinți.

Deși rasa are un scurt, strat de întreținere redusă, Bullmastiful necesită un pic de curățare și uscare a pielii suplimentare pliuri în jurul feței sale. Acest lucru este deosebit de adevărat, deoarece tind să drool și slobber ocazional, făcând pliurile susceptibile la infecții fungice ocazional.

Ridicarea câinilor de câine Pug

Un câine cu un câine cu un Personalitate mare: Pug

Cunoscută că este micul câine cu o personalitate mare, Pug este un tovarăș robust conceput să prospere pe compania umană. Pug este cunoscut în lumea caninei ca un clovn. Ei au un mare simț al umorului și se bucură să-l folosească. Acești pui sunt susceptibili, bucurându-se de timpul petrecut cu oamenii lor. Vă rugăm să nu lăsați PUG-ul singur pentru mult timp. Nu-i plac. Această reproducere rapidă preferă să călătorească cu familia ori de câte ori este posibil.

Pug este ideal pentru proprietarii de câini cu experiență sau cu experiență, cu un Personalitate ușoară și un comportament jucăuș. Ar trebui să rețineți că această rasă poate fi dificilă de gâscă și adesea vine cu o lovitură încăpățânată. Ca atare, se recomandă o formare consecventă, în ciuda dimensiunilor lor mici. Această rasă este notorie pentru supraalimentare, făcându-i predispus la obezitate. Îi place să se distreze și să se joace cu familia, înfloritoare pe o armare pozitivă ori de câte ori este posibil.

Pug are un strat scurt care aruncă o mulțime pe tot parcursul anului. Vărsarea se înrăutățește în primăvară și cădere, dar poate fi menținută cu periajul regulat. Ridurile lor profunde pe fața lor și a împins nasul aduc un aspect al mărcii comerciale că mulți găsesc îndrăzneală. Este important să păstrați aceste riduri uscate și libere de orice resturi sau "Goop."Utilizați o cârpă uscată, curată pentru a șterge zilnic fața câinelui pentru a asigura condiții sănătoase ale pielii. Dacă observați un aspect umed sau miros acru, contactați medicul veterinar. Există o șansă că Pug a dezvoltat o infecție fungică din umiditatea ședinței în pliuri.

Ridicarea câinilor

Rotunjind cele mai bune 7 câini în mod rid: Pekingese

Inițial crescat ca tovarăși iubiți în familia imperială, pechinez sunt încă membri ai familiei loiali care îi tratează pe toți cu demnitate și har. Numit în mod obișnuit peke, acești câini sunt adaptabili la aproape orice mediu de viață, inclusiv apartamente și părinți noi de companie. Ele pot fi predispuse la lătrat, totuși, astfel încât formarea este importantă de la o vârstă fragedă. Acești câini se leagă de o singură persoană din unitatea de familie, rămânând atașați la ei individual în locul unui animal de familie.

Cunoscut pentru inteligența lor, dungirea lor încăpățânată și independența pot face ca această rasă să fie greu de antrenat. Ei pot lua în considerare orice situație înainte de a efectua, amintirea faptului că Pekingese nu va fi dominat. Pekingeza poate fi iubitoare spre familia lor, dar rămâne în aloof cu străini. Această caracteristică le face vegheri excelente, alergând familia oricărui nou venit în casă.

Plățile de pe fața lui Pekingese au nevoie periodic, deși nu atât de frecvent ca și alte rase. Al lor Coaturile lungi de lux necesită constantă, îngrijire zilnică- În special cu haina lor lungă curgătoare. Puteți păstra stratul mai scurt pentru a diminua cerințele de îngrijire. Asigurați-vă că ștergeți fața în jos cu o cârpă umedă, acordând atenție oricăror pliuri de piele. Întotdeauna uscați zona cu un prosop curat după aceea pentru a limita creșterea oricărei ciuperci.

Cum să identificați infecțiile în pliurile de piele ale câinilor

Piele iritată Piele și ridurile nu sunt neobișnuite, dar nu ar trebui să fie considerate normale. Pielea iritată poate provoca durere, disconfort și mâncărime; stânga nesupravegheată, se poate dezvolta rapid într-o infecție care necesită antibiotice. Ar trebui să puteți identifica când ridura este iritat sau infectat este important.

Ar fi mai bine dacă nu ați permis umiditatea să intre într-o pliere de piele a câinelui. Dacă umiditatea este lăsată pentru o perioadă lungă de timp, bacteriile și ciupercile sunt oferite mediul perfect pentru a crește. Pe măsură ce bacteriile cresc, se poate dezvolta rapid în iritare. De aceea este important să vă curățați ridurile câinelui de câteva ori pe zi. Fiți atenți la mese de masă, de jocuri sau atunci când jucați afară. Alimente, apă, resturi și murdărie pot intra în pliuri, care vor favoriza, de asemenea, bacterii.

Gândurile finale

Inițial, câinele dvs. poate avea o afecțiune a pielii numită dermatită. Pielea inflamată se poate dezvolta într-o infecție gravă a pielii. Dacă se întâmplă acest lucru, puteți observa PUS groasă sau dezvoltarea de șlam între falduri. Plățile pot dezvolta, de asemenea, o infecție cu Staaph, care necesită o antibiotice puternice. De fapt, majoritatea infecțiilor vor fi considerabil mai rău dacă sunt lăsate netratate. Ca întotdeauna, prevenirea este mai ușoară atât pentru câinele, cât și pentru portofelul dvs. Dacă observați o zonă inflamată sau lipicioasă pe pielea câinelui dvs., ar trebui să o verificați întotdeauna de un veterinar. Ar fi mai bine dacă lăsați doar o zonă infectată; Întotdeauna ați verificat.

Citiți următorul: Cum să păstrați un câine în siguranță și calm în timpul îngrijirii și curățeniei

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 7 rase de câine în creștere