10 Cele mai bune cărți pentru proprietarii de câini cu copii

Cele mai bune cărți de câine pentru proprietarii de câini cu copii

Când decideți să adoptați un câine Și aveți copii în familie, există multe lucruri de luat în considerare, nu cel puțin din care este siguranța atât a copiilor dvs. cât și a animalelor dvs. Există o mulțime de resurse recomandate pentru viitorii părinți ai copiilor și animalelor de companie, inclusiv unele dintre cele mai bune cărți pentru proprietarii de câini cu copii.

Știind cum să-ți înveți copiii să se comporte în jurul câinilor, precum și să-ți antrenezi câinii să se comporte în jurul copiilor vă va economisi o mulțime de probleme și probleme. Câinii, la urma urmei, sunt animale imprevizibile, deci sunt copii mici, deci este important ca cei doi să mențină întotdeauna o sănătoasă, Relație sigură, și alegeți dreapta Rasa de câine pentru copii.

Înainte de a săpăm în cele mai bune cărți pentru proprietarii de câini cu copii, aici sunt câteva articole excelente și ghiduri video pe care le puteți găsi extrem de utile dacă vă gândiți să adoptați un cățeluș sau un câine adult și aveți copii în familia dvs .:

Nu trebuie să fiți descurajați să adoptați un câine dacă aveți copii în familie. Există A mare beneficii Pentru copiii care vin de la a avea un câine în jur. Studiile au arătat că câinii se îmbunătățesc Sănătatea copiilor, și, de asemenea, să le împiedicați având alergii Si deasemenea Probleme de astm, Odată ce ei îmbătrânesc.

Citiți și: 35 Cei mai buni și mici câini pentru copii

10 cele mai bune cărți pentru proprietarii de câini cu copii

Un copil drăguț citesc cărți cu câini

Copiii geografice 1national totul câini
de Becky Baines

Copiii nationali geografica totulAceastă carte uimitoare se scufundă în lumea caninilor și explorează ceea ce îi face atât de iubitoare. De la fapte distractiv într-un colț expert, această carte are totul. Copilul dvs. va împărtăși cu siguranță noile informații pe care le-au învățat cu tine și pe toți ei știu. Există, de asemenea, o mulțime de activități distractive pentru a vă menține copiii interesați și ocupați.

Aceasta este cea mai mare parte una dintre cele mai bune cărți pentru proprietarii de câini cu copii. Copiii nu vor putea să obțină suficiente Cute Puppy Fotografii, și puteți chiar să învățați ceva despre canini în timp ce împărtășiți această carte cu copiii dvs.

National Kids Geographic Totul: Toate faptele, fotografiile și distracția caninului pe care le puteți obține labele dvs! de Becky Baineseste umplut cu informații despre caracteristicile care definesc câinii, diferitele rase și viața lor de zi cu zi.

Colțurile experților oferă experiențe interesante și reale cu câini de la un explorator geografic național real. Baines răspunde și la unele dintre cele mai frecvente întrebări ale copiilor despre canini, cum ar fi & # 8220; de ce câinii se rostogolesc în chestii mirositoare?& # 8221;

Această carte include, de asemenea, o diagramă pentru Decodarea dispozițiilor caninei și ia o privire aprofundată la familia de câine, inclusiv lupi, coioții și șacaliști. Pentru a completa totul, există chiar informații la sfârșitul cărții despre salvarea câinilor și cum să vă implicați. Acest titlu este cel mai potrivit pentru copiii din clasele 3-6.

2101 trucuri de câine
de Kyra Sundance & Chalcy

101 trucuri de câineÎn afară de a fi unul dintre cele mai mari cărți de truc pentru câini acolo, această carte pas cu pas de câine este, de asemenea, unul dintre cele mai bune.

101 trucuri de câine: activități pas cu pas să se angajeze, să provoace și să lege cu câinele dvs. de Kyra Sundance și Calcy este un bestseller internațional care a fost tipărit în 18 limbi diferite. Instrucțiunile pas cu pas sunt asociate perfect cu fotografii de culoare ușor de urmat de fiecare pas.

Aceasta este mai mult pentru dvs. sau pentru copilul dvs. mai în vârstă să vă bucurați. Cu ceea ce pare a fi o listă fără sfârșit de trucuri și activități, acest titlu este excelent pentru proprietarii de câini noi sau proprietarii care caută Antrenează câinele lor să urmeze comenzile.

Sundance și Chalcy oferă cititorilor o idee despre cât timp va lua câinele mediu pentru a învăța fiecare truc. Fiecare truc este evaluat pe o scară de dificultate și are, de asemenea, o listă de condiții prealabile pentru a începe repede.

Unul dintre cele mai frumoase lucruri despre 101 trucuri de câine este că există sfaturi și sfaturi de fotografiere a problemelor împreună cu fiecare truc care acoperă probleme comune Proprietarii de câini se pot confrunta în timp ce animalele lor de companie încearcă să o învețe.

Trucurile variază de la lucruri simple, comune, cum ar fi starea, preluarea și agitați mâinile, la trucuri mai unice, cum ar fi să luați jucării și să le puneți într-o cutie de jucărie și făcând băuturi din frigider. Această carte va inspira cu siguranță copilul dvs. să facă mai mult cu familia dvs. de companie.

LEGATE DE: 11 fapte interesante de câine pentru copii pe comportamentul caninei

3Living cu copii și câini și # 8230;
de colete peler

A trăi cu copii și câini ..În cele din urmă, cartea pe care ați așteptat-o. Este manualul de a ajuta la haosul copiilor și câinilor. Veți învăța cum să vă ajutați copilul și câinele dvs. să dezvolte o relație iubitoare și puternică.

De asemenea, Pelar vorbește despre cum să recunoască semnalele de stres în câinele dvs. și să observați când sunt nervoși în jurul copiilor.

A trăi cu copii și câini și # 8230; Fără a-ți pierde mintea: un ghid al părintelui pentru controlul haosului de către colegenul lui Gollar vă va învăța, de asemenea, modalități de a vă ajuta câinele prin fiecare etapă a vieții copilului, de la introducerea unui copil la câinele dvs., tot drumul prin anii lor adolescenți.

Această carte de câine vă va ajuta să vă stabiliți familia pentru o proprietate de succes cu un efort minim. Acest titlu este unul dintre Cele mai bune cărți pentru proprietarii de câini cu copii și este cu siguranță o necesitate pe rafturile dvs.

Indiferent dacă aveți deja un câine și vă aduceți acasă un nou copil sau aveți deja un copil și doriți să Ia un catelus, Această carte vă va ajuta să înțelegeți cum să promovați o relație sănătoasă între copil și câine.

Ultimul lucru pe care îl doriți este ca copilul dvs. să facă parte din statistica tot mai mare a copiilor care au fost mușcați de câini. Pear înțelege că vina nu poate cădea pe copil sau câine, ci mai degrabă ambele părți trebuie să fie învățate să respecte și să se iubească reciproc.

4dog
de Matthew van flota

CâineAceastă carte este minunată pentru mâinile mici. Îți ajută pe tânărul tău să învețe despre toate rasele diferite de câini în timp ce se distrează în același timp. Câine de matthew van flota, este proiectat cu tragere și clapete de divertisment. Acesta este un început excelent pentru colecția de cărți pentru copii.

În cartea captivantă a lui Van Felet, douăzeci de ani rase diferite demonstrează opuse, cuvinte de acțiune, sinonime și multe altele. Există, de asemenea, zece texturi diferite care oferă încărcături de divertisment interactiv pentru copilul dumneavoastră. Fiul sau fiica voastră se vor bucura de joc împreună cu acești câini adorabili.

Trageți o filă și un puț umed își scutură blana uscată, iar o altă filă arată un pug drăguț. Această carte nu numai că va expune copilul dvs. la multe rase de câini diferite, dar le va învăța, de asemenea, despre noi concepte și le va introduce la o mulțime de vocabular nou. Această carte este excelentă pentru copiii sub 4 ani, dar copiii mai mari se pot plictisi cu ea cu ușurință.

LEGATE DE: Produse esențiale de câini pentru proprietarii de câini cu copii

5 Primul câine!
de Brian G. Johnson

Primul tău câine!Aceasta este o altă carte mare pentru primii proprietari de câini. Scrise special pentru copii, această carte nu numai că subliniază toate lucrurile distractive pe care le vor face cu tovarășul lor canin, dar îi ajută să înțeleagă că are un câine nu este vorba despre distracție.

Johnson îi învață pe copii responsabilitatea care vine cu un câine în casă.

Ușor de subliniat și informativ, Primul tău câine! O carte a copiilor despre deținerea și îngrijirea câinilor de la Brian G. Johnson este minunat pentru copii de toate vârstele. Este un cadou senzațional pentru ca părinții să-i dea copiilor lor dacă nu vor să fie cei care au încărcarea de lucru pe ele.

Copiii dvs. vor fi desenați de ilustrațiile interesante și amuzante, iar textul le va informa despre nevoile și cerințele unui prieten cu patru picioare.

Dacă nu aveți încă un câine, această carte ar fi o selecție excelentă pentru a achiziționa înainte de a adopta un catelus. Selectarea unui câine este o decizie majoră și un sfat de experți Johnson despre multe rase adecvate împreună cu imaginile fiecăruia.

Autorul se concentrează în principal pe discutarea mărimii, temperamentului și a trainabilității fiecărei rase. Acesta vă va ajuta să vă plimbați familia prin alegerea unei rase care să-și îndeplinească nevoile și să se potrivească stilului lor de viață.

Câine 6my!
de Michael J. Rosen

Cainele meu!Aceasta este cu siguranță o carte plăcută pentru a obține pentru copilul dvs. Copiii pot folosi această carte pentru noul lor catelus sau un câine de familie vechi.

Inclusiv lucruri distractive cum ar fi o acoperire personalizabilă, o diagramă de îngrijire și capitole cu tab-uri, chiar și veți dori să utilizați această carte. În interiorul cărții, copiii dvs. vor găsi fapte, o istorie a câinilor, comenzi de antrenament distractiv și atât de mult mai mult.

Cainele meu!: Un ghid pentru copii pentru păstrarea unui animal de companie fericit și sănătos de Michael J. Rosen nu numai că trece prin elementele de bază ale hrănirii, Bazele de bază ale câinilor, și manipularea, dar include o mulțime de informații despre formarea câinilor.

Rosen învață pe copii cum să antreneze un câine cu ilustrații detaliate. Acesta include sfaturi privind predarea comenzilor simple de acțiune cum ar fi "Rămâneți", "Sit" și "Vino", precum și comenzi comportamentale, inclusiv "vorbi" și "mulțumesc."

Unul dintre cele mai interesante biți de informații din această carte este secțiunea privind verificările simple de sănătate pe care copiii le pot efectua pe câinii lor pentru a-și păstra animalele fericite și sănătatea.

Rosen a mai adăugat a Cum să vorbești câinele secțiunea care vă asigură copilul și câinele dvs. formează o legătură durabilă. Această carte vine, de asemenea, cu un ghid de câmp inclus la 75 dintre cele mai frecvente rase de câine.

7 Doar eu și catelul meu
de Mercer Mayer

Doar eu și catelul meuAceasta este o poveste adorabilă pentru copiii mai mici despre responsabilitățile care vin cu deținând un catelus.

Mercer Mayer își aduce popularul personaje de critter de-a lungul pentru a învăța copiii despre munca grea asociată cu deținerea unui cățeluș și a multor comportamente obișnuite cățelușul fac de obicei.

Micul băiat din această carte aduce acasă un catelus pe care la găsit și trebuie să se ocupe de munca lui îngrijirea unui câine; învățând că puii nu sunt doar jucători, ci și o mulțime de muncă.

Deși merită întotdeauna în cele din urmă, copiii nu înțeleg întotdeauna munca implicată în creșterea unui cățeluș și îngrijirea animalelor de companie pentru întreaga lor viață.

Doar eu și catelul meu introduce copilul tău la ideea de a avea un câine Alăturați-vă familiei, iar ilustrațiile sunt capricioase și distractive. Această carte este cea mai potrivită pentru copiii sub 8 ani.

8 Fiecare câine
de Marty Crisp

Totul câineScrisă într-un format de întrebări și răspunsuri, această carte dă scurt și la punctul răspunde la unele întrebări foarte frecvente despre câini.

Este scris pur și simplu cu cuvinte mici de vocabular, făcându-l foarte ușor pentru ca copiii să înțeleagă. Totul câine: ce copii doresc cu adevărat să știe despre câini de Marty Crisp este umplut cu fotografii de catelus colorate și fapte interesante.

Această carte întreabă întrebările simple pe care mulți copii îl întreabă adesea ca și câinii să plângă?& # 8221; și, de asemenea, se află în unele dintre întrebările mai unice, inclusiv: câinii provin din dinozauri?& # 8221;

Cartea este evaluată pentru copiii cu vârste cuprinse între 8 și 11 ani, dar copiii mai mari ar beneficia cu siguranță de multe informații și copiii mai tineri ar fi distrați cu imaginile colorate.

Nu se diminuează la utilitatea cărților, dar nu există niciun aranjament formal pentru această carte, care poate fi ușor confuză pentru unii copii. În total, peste 30 de întrebări legate de câine sunt răspunse și explicate în această carte. Există, de asemenea, cercuri de fapt pe unele pagini pentru a explica și extinde pe puncte mai elaborate.

LEGATE DE: 16 cei mai buni câini pentru familii cu copii

9doggies
de Sandra Boynton

DoggiesAltul dintre cele mai bune cărți pentru proprietarii de câini cu copii care sunt tineri, aceasta este o carte prostească distractivă că copiii mai mici se vor bucura să le citească.

Această poveste are o modalitate de a distra și educa copiii în același timp.Aceasta este o poveste prostească cu personaje tradiționale de animale Boynton.

Sandra Boynton este un autor foarte popular pentru copii, compozitor și cartoonist. Din 1974, ea a scris și a ilustrat peste cincizeci de cărți pentru copii, inclusiv cinci bestsellers din New York Times.

Mai mult de 60 de milioane de cărți au fost vândute. Să spun că știe ce face când vine vorba de literatura copiilor este o subevaluare.

Doggies este tipărită pe pagini de bord groase, astfel încât este potrivit pentru cel mai mic copil. Deși majoritatea copiilor mai în vârstă de 6 s-ar putea să se plictisească repede cu această carte, se pot distra chiar și cu ei. Dispune de texte non-tradiționale și ilustrații pline de umor, astfel încât probabil vă veți bucura să le citiți cât de mult ca și copilul dvs. iubește auzind-o citește cu voce tare.

LEGATE DE: Cel mai bun câine pentru copii - rase sigure și distractive

10Walter câine de frământare
de William Kotzwinkle & Glenn Murray

Walter câinele fartingDupă cum sugerează titlul, aceasta este o carte hilară despre un câine farting care va oferi copiilor și adulților o citire plină de bucurie.

Walter, un câine care a fost Adoptat din lire, nu poate opri trecerea gazului. Știi cât de bruste poate ajunge atunci când câinele tău are flatulență incontrolabilă, dar în această poveste farting poate avea de fapt beneficii pozitive.

Copiii din poveste iubesc Walter, dar tatăl lor are o opinie diferită a câinelui mic mirositor. El insistă că Walter trebuie să se întoarcă la lire, dar în acea noapte o pauză de sânge în familii acasă. Walter folosește șansa de a fi un erou și de a arăta familiei cât de mare este un câine cu adevărat.

Aceasta este o poveste de inimă cu o excelentă morală. Walter câinele farting explică cât de greu poate fi să aibă grijă de un câine, dar că, indiferent de ce, va trebui să găsești o modalitate de a face față defectele lor pentru că devin parte din familia ta. Această carte este o potrivire excelentă pentru orice copil de vârstă.

Citiți următorul: 25 cele mai bune cărți de câine Fiecare proprietar trebuie să citească

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Cele mai bune cărți pentru proprietarii de câini cu copii