9 Sfaturi despre cum să preveniți vărsarea la câini

Ca un iubitor de câine, hainele, patul, mobilierul și chiar mașina dvs. au acumulat un strat gros de păr de câine. În timp ce acest lucru poate sau nu vă poate conduce nebun ca mine, probabil că doriți să păstrați blana în care aparține - pe câinele dvs! Învăţare Cum de a preveni vărsarea la câini va fi un avantaj imens pentru dvs. și pentru animalul dvs. de companie.

Cum de a preveni vărsarea la câiniÎn timp ce unele rase au vărsat mai mult decât altele, chiar și o cantitate mică de păr de câine poate fi o durere de curățare. Pare imposibil să-l scoateți pe toate hainele înainte de a pleca la lucru dimineața și încercați să eliminați părul câinelui de la tapițerie poate fi un coșmar.

În acest caz, câteva măsuri preventive pentru câinii de înaltă vărsare vor face o mare diferență.

Învățând cum să împiedice vărsarea la câini este de fapt mult mai simplă decât sună. Nu aveți nevoie să petreceți ore în fiecare zi, periați câinele dvs., dar îngrijirea regulată este cu siguranță o necesitate. Dacă sperați să opriți vărsarea câinelui, iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să începeți.

RIDICA: Top 10 instrumente cele mai bune pentru câini

9 sfaturi despre cum să preveniți vărsarea la câini

Cum de a preveni vărsarea la câini și animale de companie

1. Periați câinele zilnic

Acest lucru este destul de evident, din mai multe motive. Periajul blana câinelui dvs. de zi cu zi vă oferă un salt de pornire pe orice păr care planifică vărsarea. De asemenea, slăbește blană mată, păstrează blana câinelui și pielea mai sănătoasă și vă oferă o singură dată cu tovarășul canin.

Găsiți peria potrivită pentru blana câinelui dvs., indiferent dacă are păr lung și are nevoie de un pieptene de lungă durată, sau dacă câinele dvs. are păr scurt, șters și are nevoie doar de o perie de bristură rapidă.

Dacă ați neglijat periajul de ceva timp, asigurați-vă că sunteți obțineți o perie specială de câine care pot gestiona covorașii și pot fi pregătiți să lucreze încet (vorbesc de la experiență aici!).

RECOMANDAT: Cum să mă îngrijoreze un câine acasă de unul singur (Video)

Dog alimente pentru a reduce vărsarea

2. Schimba hrana lui de caine

Când discutați cum să preveniți vărsarea la câini, trebuie să vă adresați dietei puilor. Dacă ale tale câinele pare să fie vărsat excesiv, sau începe să aibă probleme cu blana mată, mâncărime uscată, pielea uleioasă etc., ar putea fi mâncarea pe care o mănâncă. Am descoperit că schimbarea la un aliment mai natural, mai puțin "umplutură", ajută la menținerea hainelor câinilor mei și sănătatea pielii.

Este, de asemenea, destul de posibil ca, dacă câinele tău este vărsare Exterior, el poate fi alergic la anumite alimente, deci verificați cu medicul veterinar dacă aveți îngrijorări. Acesta este un moment minunat pentru a observa că, dacă câinele dvs. va vărsa mai mult decât în ​​mod normal, este întotdeauna cel mai bine să vă vedeți medicul veterinar.

De multe ori vărsarea excesivă poate fi un semn al unei stări de sănătate care stau la baza, cum ar fi alergii, malnutriție sau paraziți.

LEGATE DE: 10 cele mai bune mărci de mâncare pentru o sănătate optimă

3. Adăugați adăugarea de ulei de pește omega-3s la hrana pentru câini

Omega 3 ulei pentru câiniAm încercat, de asemenea, uleiul de măsline în alimentele câinilor mei, care are compuși de acid gras omega-3-Great pentru păr, piele și sănătatea unghiilor la om. La câini, face același lucru și își păstrează pielea (și, prin urmare, blana) sănătoasă și strălucitoare.

Alți prieteni ai mea folosesc ulei de pește, de obicei punând o capsulă și strângeți-o peste mâncarea câinelui. Acest lucru are beneficiul suplimentar al ameliorării durerii articulare, dar câinele dvs. nu poate ca gustul cât mai mult.

Nu uitați să faceți diligența dvs. și să vă consultați cu medicul veterinar pe acesta pentru dozajul potrivit al Omega-3s pentru FIDO.

Top alegeri: 5 cel mai bun ulei de pește pentru caini suplimente pentru a ajuta pielea și artrita

Baie de câine pentru a reduce vărsarea în animale de companie

4. Splash Splash Doggy Bath

Pentru o mulțime de proprietari de câini (eu însumi), timpul de baie este o experiență îngrozitoare. Dar dacă încercați să păstrați blana la Bay, Sunt necesare băi de câine frecvente. Ei se slăbesc părul detașat care este încă blocat la blană, și curăță pielea și scapă de murdărie sau orice altceva care poate provoca blănuri la vărsare.

Mă asigur că folosesc un șampon de câine natural care este blând pe pielea mea de piele - peste-șamponare poate avea efectul opus și provoacă mai multe vărsare prin uscarea pielii câinelui. Dacă vă întrebați cum să împiedicați vărsarea la câini, este posibil să găsiți șampon de control al vărsării care vă poate ajuta; A trebuit să încerc câteva tipuri înainte de a-mi găsi că mi-a plăcut.

Dacă sunteți ca mine și nu doriți să vă trageți câinele în cadă și să vă răsuciți cu toată blana, încercați să luați câinele într-un salon de îngrijire. Mulți groomi se specializează în tratamente desding. Ei au produse și instrumente speciale pentru a face munca mai ușoară. Nu te prea entuziasm, vei mai trebui sa faci cateva ingrijire la domiciliu intre vizite si.

RECOMANDAT: Ce este cel mai bun șampon de câine?

5. Luați-le într-un salon de înfrumusețare

Câine spa pentru vărsare câiniEste câinele dvs. o rasă lungă? Câinele dvs. este predispus la covoare sau are o blană cu adevărat groasă, care este înăbușită pentru el în timpul lunilor de vară?

Du-te la salonul de îngrijire sau joci frizer la propria casă daca vrei. Dacă nu doriți să vă luptați câinele să-i tăiați blănurile (vorbind din experiență, nu este la fel de distractiv cum sună), luați-vă câinele într-un salon și lăsați-i să-și facă treaba.

Luminarea încărcăturii de blană pe câinele dvs. poate ajuta la prevenirea greutății de a trage mai multă blană. De asemenea, poate face mai ușor cainele și pielea să respire. În plus, dacă toate părul rămâne la salon, nu va trebui să-l curățați!

RECOMANDAT: Programul de îngrijire a câinilor - Cât de des ar trebui să vă mită?

Suflați câinii uscați pentru a reduce vărsarea la câini

6. Răciți-le jos

Când trucurile mai mici cunoscute pentru a preveni vărsarea la câini este uscarea prin suflare a animalului dvs. de companie pe setarea rece. Vă poate ajuta să scăpați de blană liberă așezată pe acoperișul său. Am suflat-o pe blana câinilor mei pe setarea rece, scăzută pentru a ajuta în timp ce le îmbină; ei o iubesc!

Aerul rece nu face ca câinele fierbinte, ceea ce înseamnă că producția de petrol nu va crește. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la un atac de vărsare după explozie. Câinele tău se poate usca în cel mai scurt timp și arata ca și cum tocmai a venit direct de la salon la boot.

LEGATE DE: 10 cele mai bune uscătoare pentru animale pentru câini

7. Exercițiu Cainele tau

Luând câinele dvs. afară pentru a alerga și a juca înseamnă că este nevoie de nevoile de activitate zilnice întâlnite și, de asemenea, aruncând părul liber în afara. Au găsit studii că câinii care joacă în mod regulat au, de asemenea, obezitate mai mică și rate de "stres", care pot scădea factorul lor de vărsare.

Câinii obezi tind să lipsească vitaminele de care au nevoie, ceea ce înseamnă mai multe vărsare. Câinii care sunt blocați în interiorul zilei lipsesc, de asemenea, activitatea de care au nevoie pentru a rămâne sănătoși, ceea ce poate duce la probleme de depresie și de sănătate.

Hidratarea câinilor pentru a reduce vărsarea la câini8. HIDRAȚI CÂINUL DUMNEAVOASTRĂ

Hidratarea este la fel de importantă pentru câini, așa cum este pentru oameni. Câinii mei sunt pretențioși și beau numai apă proaspătă, curată, așa că mă asigur că îmi reîmprospătează bolile de multe ori.

Apa hidratează în mod evident pielea și alte organe, ceea ce înseamnă că corpul câinelui dvs. va lucra la niveluri primare.

Pielea hidratată nu aruncă blana la fel de mult, așa că apa este frecvent câinele!

9. Acordați atenție anotimpurilor

Câinele tău este în mod natural să vină mai multă blană când se apropie de vară, ceea ce înseamnă că ar trebui să fii pregătit pentru atacul de piese de câine în jurul casei, mașini și haine.

În acest timp, periați-vă Câine cu instrumente de pui de animale de companie, spălarea, uscarea prin suflare și tăierea blănurii câinilor mei tinde să ajute la menținerea haosului la un nivel minim.

Învățați cum să împiedicați vărsarea la câini este ceva ce mulți proprietari de animale de companie sunt interesați de. Câinele tău va vărsa - îmi pare rău că ți-ai rupt-o, dar nu ești singur. Toți trebuie să ne ocupăm de faptul că oamenii vor veni peste și vor primi blană de câine peste hainele lor. Probabil că veți obține blană de câini în mâncarea dvs. la un moment dat (sper că nu sunt doar eu).

Puteți face tot ce doriți să îl împiedicați, dar veți învăța, de asemenea, să trăiți cu o blană de câini mică. S-ar putea chiar să înveți să o iubești, pentru că înseamnă că ai un prieten cel mai bun blană care și-a răsturnat coada în viața ta.

Comparând cele mai bune instrumente: Furminator vs. Dakpets vs. Magic Pro

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 9 Sfaturi despre cum să preveniți vărsarea la câini