Top 5 cele mai bune lăzi ieftine pentru câini

Mulți proprietari nu-i plac ideea de antrenament cu crate. Ei se gândesc la asta ca să-și restrângă câinele într-o cușcă. Destul de opus, antrenamentul cu crate poate fi de fapt un instrument foarte benefic pentru dvs. și animalul dvs. și îi va da un spațiu confortabil care este toți a ei. Aceste Cele mai bune cutii pentru câini sunt toate opțiunile bune, dar va trebui să vă faceți alegerea pe baza nevoilor individuale ale câinelui.

Cele mai bune cutii pentru câiniCâinii sunt animale dens. Câinele sălbatic creează dens, iar câinii noștri domestici au încă acel instinct natural, de asemenea. Ei doresc un spațiu mic care oferă același confort și siguranță pe care o le-a dat o zi în sălbăticie. Acesta este unul dintre multe dintre motivele pentru care antrenamentul cu crate de câini este atât de benefică.

Cratează-ți câinele va fi, de asemenea, un ajutor imens atunci când vine vorba de formarea casei ei. Câinii nu vor merge la baie în care dorm, așa că o cutie îi ajută să-i antreneze să o țină în interior. De asemenea, dacă animalul dvs. este într-o cutie atunci când nu sunteți acasă, acesta îl va împiedica să-ți distrugă lucrurile.

Clasament: Top 50 cele mai bune cutii de caine din toate timpurile

5 cele mai bune cutii ieftine pentru caini
Cele mai rentabile cutiile de calitate bune de calitate

1 MIDWEST PET CRATES

Cele mai bune cutii pentru caini - Găsirea caniselor de câini ieftine de vânzareAceastă cutie de animale cu două uși este evaluată numărul unu în rândul clienților. Deoarece se poate plia până la o dimensiune portabilă, este una dintre cele mai bune cutii pentru câinii disponibili pentru proprietarii de animale de companie on-the-Go. Această cutie de la Midwest este disponibil în multe dimensiuni diferite și cu un panou divider, ceea ce îl face ideal pentru animale de companie de orice dimensiune. Blocarea șurubului de diapozitive vă asigură că câinele dvs. va fi sigur și sigur, iar tigaia de plastic detașabilă, lavabilă, face accidente o briză pentru a curăța în cel mai scurt timp.

  • Recenzii ieftine de câine: Citește recenzii ale altor părinți de companie

Finisajul de acoperire și colțurile rotunjite de satin-negru și colțurile rotunjite sunt atât practice, cât și atractive. Această cutie rămâne în formă excelentă după ani de câini multipli, mișcări și utilizare generală zilnică. Deși este cel mai scump pe această listă a celor mai bune lăzi pentru câini, merită fiecare penny pentru majoritatea clienților datorită rezistenței și durabilității sale (asigurați-vă că verificați prețul - este de obicei mai ieftin mai ieftin decât în ​​magazine).

Midwest ICRATE PET cutii de companie sunt robuste si au fost folosite cu animale de companie variind de la o dimensiune de catara la cele mai mari rase. Proprietarii de câini apreciază că nu sunt necesare instrumente pentru asamblare, făcându-l ușor de utilizat de îndată ce ajunge la ușă. Aceasta este una dintre cele mai mari lăzi de câine de pe piață!

Cele mai bune cutii pentru caini - Găsirea caniselor de câini ieftine de vânzareUnii câini sunt capabili să scape din această cutie, fie că se strecoară prin decalajul dintre cușcă și ușa sau de fapt, deblocarea șurubului de diapozitive. Câțiva câini care au încercat să scape au rănile susținute ca rezultat. Alte probleme cu această cutie par să se datoreze defectelor de fabricație, cum ar fi acoperirea mai puțin decât perfecționată asupra barelor metalice metalice sau îndoite.

Pro:
  • Două uși de acces
  • Pliază apartament
  • Vine cu divizor pentru a găzdui puii pe măsură ce cresc
  • Tava de plastic detașabilă face ca accidentele de curățare să fie ușor 
Contra:
  • Unii câini au reușit să scape de această cusătură și mulți au fost răniți în acest proces

Cele mai bune cutii pentru câiniCel mai bun comentariu al proprietarului câinelui (Citiți Full Amazon Review): & # 8220; sigur că este un lucru bun pe care l-am verificat pe Amazon.com pentru câine creează înainte de a cheltui aproape de două ori mai mult la un magazin major de animale de companie! Această cutie este perfectă în orice fel. Este foarte bine făcut și prețul nu poate fi bătut & # 8230; & # 8221;

2Amazonbasics cu o singură ușă cu o singură ușă

Cele mai bune cutii pentru caini - Găsirea caniselor de câini ieftine de vânzareDacă câinele dvs. reușește să scape de cele mai multe cutii de pe piață, aceasta poate fi cea mai bună opțiune pentru dvs., deoarece dispune de două blocuri de ușă cu șuruburi pentru o securitate sporită. Această cutie de la AmazonBasics are, de asemenea, mini separatoare în apropierea perimetrului de jos în încercarea de a preveni alunecarea labei prin spațiile deschise. Cutia pliază plat și are un mâner, făcându-l ideal atât pentru depozitare, cât și pentru portabilitate.

  • Recenzii ieftine pentru câini: Citește recenzii ale altor proprietari de animale de companie

Aceasta este una dintre cele mai bune cutii pentru câini, deoarece este disponibilă în trei dimensiuni și include un panou separator reglabil pentru creșterea puiilor. Clienții sunt, în general, mulțumiți de rezistența și durabilitatea acestei cutii. Este deosebit de simplu de a plia, transporta și asambla și se poate potrivi cu ușurință în trunchiul celor mai multe mașini.

Această cutie are unul dintre cele mai mici prețuri de pe piață, deoarece se observă că este un sfert din prețul produselor similare de calitate disponibile în magazine. Construcția metalică robustă a AmazonBasics cu o singură ușă cu o singură ușă pliabilă de câine de metal va dura de mulți ani. Deoarece divizorul inclus îi permite să crească cu catelul dvs., este posibil să aveți această cutie de-a lungul vieții câinelui.

Cele mai bune cutii pentru caini - Găsirea caniselor de câini ieftine de vânzareUnii proprietari de animale de companie au observat că câinii lor pot îndoi barele de crate, iar alții spun că barele par a fi subterane în comparație cu alte cutii. Clienții care au câini cu un timp dificil de ajustare pentru a fi bătut par a fi principala sursă de feedback negativ, deoarece acești câini au făcut cel mai mare efort să scape. Asigurați-vă că ați verificat ce dimensiune se potrivește cel mai bine câinelui dvs., deoarece unele recenzii menționează căma este mai mare decât așteptau.

Pro:
  • Mini divizoare de-a lungul perimetrului de jos păstrează animalul de companie de a-și lipi labele
  • Pliază apartament
  • Disponibil în 3 dimensiuni
  • Include un divizor pentru creșterea puiilor
Contra:
  • Unii proprietari de animale de companie spun că câinele lor a reușit să îndoaie barele acestei cutii
  • Este necesară măsurarea corectă, deoarece mulți proprietari de câini spun că cutia era mai mare decât se aștepta

Cele mai bune cutii pentru câiniCel mai bun comentariu al proprietarului câinelui (Citiți Full Amazon Review): 0 # 8230; Am un catelus de terrier de șobolan și am vrut să găsesc o canalitate de calitate și la prețuri rezonabile pentru a-și începe antrenamentul cu crate și pentru a se folosi pentru călătorii atunci când facem călătoriile noastre frecvente pentru a vizita & # 8230; & # 8221;

3be de perete de companie cu 2 uși cu 2 uși

Cele mai bune cutii pentru caini - Găsirea caniselor de câini ieftine de vânzareAceastă cutie extra-mare este disponibilă în trei culori diferite - negru, albastru și roz. Are o tavă care poate glisa când ușa este încă închisă. Această cușcă de la Bonetă Măsura 42 "(L) x 27" (W) x 30 "(H), cântărește 38 de lire sterline și este ușor de transportat. Plierea în jos și înființarea sunt ambele simple, ca toate piesele ușor în poziție.

  • Recenzii ieftine pentru câini: Citește recenzii ale altor proprietari de animale de companie

Există două uși, ceea ce reprezintă o caracteristică excelentă pentru cei care pot fi strânși în spațiu, asigurând că câinii pot intra sau ieși, indiferent unde este plasată cutia. Două încuietori pe fiecare ușă fac dificilă și pentru a scăpa de animalele de companie, protejând mobilierul și podele în timp ce sunteți departe. Această cutie este listată la un preț deosebit, în special pentru durabilitate și dimensiune (câțiva proprietari de câini chiar se referă la aceasta ca un "condo" pentru poochia lor).

Clienții au fost atât de mulțumiți de cușca de fire de companie Bestpet cu 2 uși, încât au tendința de a cumpăra acest lucru de mai multe ori pe care se deplasează pe alte produse similare. Din cauza dimensiunii, mulți proprietari de câini se simt confortabil, lăsând mai mult de un câine în cușcă într-un timp fără a simți că sunt prea aglomerate. Acest lucru poate fi util pentru animalele de companie cu anxietate de separare.

Cele mai bune cutii pentru caini - Găsirea caniselor de câini ieftine de vânzareCa și în cazul altor cuști, această cutie nu pare să dețină câțiva câini care au tendința de a avea probleme care sunt bătute sau nu au fost deja instruite de canisa. Unii spun că este mai ușoară decât se aștepta, ceea ce poate face o opțiune mai bună pentru cei care călătoresc. Tava detașabilă este o problemă pentru unii, deoarece animalele lor de companie au ieșit în mod constant în timp ce sunt bătute.

Pro:
  • Disponibil în 3 culori diferite
  • Pliază apartament
  • Două uși de acces
  • Tavă detașabilă pentru curățarea ușoară
  • Mai accesibil decât cele mai multe produse similare
Contra:
  • Unii câini au putut să lovească tava detașabilă prin barele de fund
  • Nu deține toți câinii

Cele mai bune cutii pentru câiniCel mai bun comentariu al proprietarului câinelui (Citiți Full Amazon Review): Dimensiunea cutiei este în regulă și va găzdui un câine de rasă mare, cum ar fi un păstor cu ușurință, dar dacă aveți un câine care vrea să iasă, în cele din urmă câinele va rupe curatul!!& # 8221;

4PetMate două uși de încărcare de încărcare pentru animale de companie

Cele mai bune cutii pentru caini - Găsirea caniselor de câini ieftine de vânzareCaracteristica cu două uși și designul purtător al acestei canneluri face ca acesta să iasă în evidență de cele mai bune lăzi pentru câini. Acest Pata produsul este unul dintre cele mai bune lăzi pentru dogsthat sunt mici. Este disponibil în două dimensiuni - până la 10 sau până la 15 kilograme. Ușile sunt situate pe partea superioară și în fața transportatorului, permițând acces ușor indiferent de situație.

  • Recenzii ieftine pentru câini: Citește recenzii ale altor proprietari de animale de companie

Proprietarii de animale de companie pot alege din patru culori: trandafir, alb, albastru și bronz. Este fabricat din oțel și plastic pentru o rezistență și siguranță îmbunătățită, și îndeplinește cele mai multe cerințe de călătorie ale companiilor aeriene. Există o tavă mică în cușcă pentru tratate sau apă, de asemenea.

Clienții sunt mulțumiți de durabilitatea celor mai bune lăzi pentru câini, mulți spunând că aceasta este mai "datorie grea" decât credeau că ar fi. Funcția de încărcare superioară îl face foarte ușor de încărcat o pisică, care poate fi mai mare decât dificilă printr-o ușă frontală standard. Deși mânerul de sus este atașat la ușa de sus, proprietarii de animale de companie spun că ușa rămâne în siguranță și nu este nici o cauză de îngrijorare.

Cele mai bune cutii pentru caini - Găsirea caniselor de câini ieftine de vânzarePermatele cu două uși de încărcare superioară de încărcare poate fi prea mică pentru pisici extrem de mari și mulți câini (deși unii spun că pot să se potrivească cu două pisici confortabil în ea fără nici o problemă). Este, de asemenea, mai greu decât majoritatea celorlalte catii cele mai bune pentru câini, care nu par a fi o problemă pentru cea mai mare datorită calității ridicate și a robustei generale a produsului. Ușurința ușii de încărcare superioară este oarecum compromisă deoarece ușa nu rămâne deschisă de la sine, care poate fi o problemă dacă este nevoie de ambele mâini pentru a vă ține animalul de companie.

Pro:
  • Ușa de încărcare superioară ușurează plasarea câinelui înăuntru
  • Disponibil în 2 dimensiuni
  • Disponibil în 4 culori
  • Îndeplinește cele mai multe cerințe privind siguranța companiilor aeriene
Contra:
  • Numai pentru câini de până la 15 lire sterline
  • Mai greu decât cele mai multe cutii de același stil

Cele mai bune cutii pentru câiniCel mai bun comentariu al proprietarului câinelui (Citiți Full Amazon Review): & # 8220; Mi-aș fi dorit să am asta cu mult timp în urmă. Plasticul este mult mai gros decât am crezut că ar fi, nu mi-am imaginat că acest lucru este la fel de greu ca este. Nu prea folosesc ușa laterală, ușa superioară este mult mai ușoară și # 8221;

5OXGORD PT-CG-20 cu dublu ușă pliantă de metal PET Crate

Cele mai bune cutii pentru caini - Găsirea caniselor de câini ieftine de vânzareAceastă cutie de animale de companie solidă, solidă Oxgord este disponibil în șase dimensiuni, toate cu două uși și un divizor. Este simplu să se pună împreună (fără instrumente necesare) și special concepute pentru a fi stocate practic oriunde atunci când nu este în uz. Se prăbușește la mai puțin de patru centimetri înălțime. Ușile au un zăvor de șuruburi pentru blocarea ușoară, iar colțurile rotunjite și stratul de acoperire pe metal asigură că animalele nu se vor răni pe nici un metal ascuțit.

  • Recenzii ieftine pentru câini: Citește recenzii ale altor proprietari de animale de companie

Cea mai mare dimensiune a acestei cutii este extra, extra mare, cu capacitatea de a monta doi câini care sunt peste 100 de kilograme fiecare! În ciuda dimensiunilor mari, este ușor de configurat și să vă deplasați în jur. Acesta este doar unul dintre numeroasele motive pe care le-a făcut lista celor mai bune cutii pentru câini.

Firele mai mici măsurate fac ca cusca prea subțire pentru câțiva câini, dar perfect pentru proprietarii care au câini care sunt deja instruiți. Oxgord PT-CG-20 cu dublu ușă cu două uși de companie de animale de companie este greutatea ușoară și se îndoaie în jos sau se ridică în doar câteva secunde.

Cele mai bune cutii pentru caini - Găsirea caniselor de câini ieftine de vânzareMânerul care face ca cutia să fie ușor de transport determină o problemă pentru unii, așa cum spun ei că nu rămâne. Firul este mai subțire decât alte mărci, ceea ce face ca unii clienți să pună la îndoială calitatea cutiei. Unii câini pot fi capabili să îndoiți de fapt firele și / sau împingeți deschiderea laterală a cutiei care nu are o ușă. Ca și în cele mai bune alte cutii pentru câini, animalele de companie care au probleme fiind Kenneled par să iasă cu suficient efort.

Pro:
  • Disponibil în 6 dimensiuni - cel mai mare poate găzdui doi câini de până la 100 de kilograme fiecare
  • Se îndoaie la mai puțin de 4 inci înălțime
  • Colțurile rotunjite și stratul de metal asigură că câinii nu vor fi răniți
Contra:
  • Mânerul ușor de transportat cade uneori
  • Bare mai subțiri decât alte cutii de câini similare

Cele mai bune cutii pentru câiniCele mai utile recenzii ale proprietarului câinelui (citiți Full Amazon Review + Photo): & Permiteți-mi să spun doar - această cutie este imensă!! Am cumpărat 48 & # 8243; ladă. Avem doi mari pirinei - și în timp ce probabil că nu le-aș pune pe amândouă aici - doar pentru că nu ar plăcea - se vor potrivi. Uşor. Un PIR - 108 de lire sterline se potrivește cu ușurință, cu o mulțime de spațiu pentru a se întoarce, se așează și se uită în jurul valorii de 0 # 8230; acest lucru este mai mult decât o mulțime mare!!& # 8221;


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 5 cele mai bune lăzi ieftine pentru câini