Interviu: îmbogățirea vieții câinelui cu munca nasului

Top Sfaturi pentru câini - InterviuUn câine miroase mirosuri ca și cum vedem culorile. Culorile vibrante pe care le vedem îmbogățiți lumea și asta este exact ceea ce face mirosul pentru un câine. Învățăm atât de mult, privindu-ne în jur și luăm în lumea din jurul nostru. Un câine ia acest tip de informații prin miros. Din acest motiv, munca nasului pentru câini nu este doar pentru muncitorii canini. Este un tip important de formare care poate fi benefic pentru orice câine, indiferent de dimensiunea, vârsta sau rasa.

În această săptămână am reușit să vorbesc Gail McCarthy, instructor la Scentinel nasul de lucru de lucru câine, despre importanța muncii nasului pentru toți câinii și îmbogățirea pe care o poate aduce în viața animalului tău. Dacă ați crezut că munca nasului era doar ceva pe care câinii de poliție K-9 și câinii de vânătoare trebuie să facă, gândiți-vă din nou!

Gail mi-a explicat că, atâta timp cât câinele dvs. este motivat de mâncare sau o jucărie specială, el poate avea o mulțime de distracție cu antrenamentul de muncă nas. Nu numai că va fi distractiv pentru el, va stimula, de asemenea, mental. Dacă aveți un câine hiperactiv, munca nasului poate fi deosebit de benefică pentru arderea tuturor energiei suplimentare, fără o activitate fizică intensă.

Interviu: îmbogățiți viața câinelui cu munca nasului

Îmbogățiți-vă câinele

Iubirea lui Gail de a lucra cu animalele a început cu mulți ani în urmă, când lucra cu caii. După mulți ani, interesele sale s-au mutat spre lucrul cu câinii de căutare și de salvare (SAR). Ea știu că a lucrat cu canini de mai bine de 20 de ani și a finalizat peste 100 de ateliere și seminarii pentru a afla cum să antreneze câini de detectare concentrată, fiabilă, independentă și eficientă.

De-a lungul de această dată, Gail a instruit numeroși câini SAR pe mai multe niveluri diferite, inclusiv câini la nivelul avansat de stat și al Agenției Federale de Management de Urgență (FEMA) Nivel avansat Live Găsiți evaluarea câinilor dezastru. Deși sa retras de la lucrările SAR recent, ea continuă să treacă câini la antrenamentul câinilor de lucru Scentinel.

De ce funcționează nasul important pentru câini?

Când Gail a auzit pentru prima oară despre sportul nasului K9 înapoi în 2009, ea a știut instantaneu că dorea să fie implicată în sport. Ea a crezut că a fost o modalitate excelentă de a aduce abilitățile și formarea câinilor de detectare a câinilor de companie și a proprietarilor lor.

Câinii au un design natural pentru a vâna, iar acest sport permite proprietarilor să atingă acest lucru în timp ce impune în mod pozitiv comportamentul natural al câinelui.

Gail spune că clasele pe care le învață sunt exhilarate atât pentru câine, cât și pentru manipulare. Este o metodă simplă de antrenament, iar majoritatea proprietarilor de câini se bucură de faptul că văd lucrurile uimitoare pe care le poate face animalul lor cu nasul. Este, de asemenea, interesant pentru câine, pentru că își folosește abilitățile naturale de a se distra, de asemenea, angajându-și creierul să-și dea seama de mister.

LEGATE DE: Revizuire - Animalele de companie Savvy Ezy Tratează punga de antrenament câine

Poate că cel mai mare beneficiu al acestui sport este că încurajează câinii timizi să iasă din cochilie. Pentru că există atât de multă armătură pozitivă pentru câine, în timp ce face lucrurile pe care le-ar face oricum (sniffing în jur pentru a găsi ceva atoting), poate arăta câine timid că este bine să fii însuși.

Îmbogățiți-vă câinele

Motivația câinelui tratează sau jucăria îi va face să intre în zone pe care nu le poate fi în mod normal confortabilă. Când el primește recompensat pentru participare, el va învăța că este bine să exploreze fără să se simtă speriată sau timidă. Acest act de Hunting & # 8221; Deoarece o echipă va favoriza legătura dintre câine și proprietarul său.

Și nu putem să uităm numărul unu motiv pentru care toți părinții de companie ar trebui să facă parte din nas cu câinii lor - Este distractiv! Aceasta este o activitate care apelează la instinctele naturale ale câinelui tău.

Este o provocare, și este interesant pentru că știe că va veni o recompensă când slujba lui se face. Să nu mai vorbim, va fi distractiv să vă urmăriți sarcinile complete de câine, să dezvoltați abilitățile sale de rezolvare a problemelor și în cele din urmă excelează la găsirea de lucruri cu nasul.

Cum să începeți

Dacă credeți că sportul din Nasul K9 este ceva ce tu și câinele tău ar fi interesat, vei avea două alegeri. Puteți participa la formarea cu scopul de a concura în studiile naționale.

Gail mi-a spus că există un întreg sistem de încercări și concursuri disponibile pentru proprietarii de câini interesați de munca nasului K9.

Dacă nu sunteți în aspectul concurențios, puteți folosi sportul pur și simplu ca o activitate de îmbogățire pentru câinele dvs. Dacă luați Fido pentru o ocazie mers pe aceeași cale că luați de obicei.

În acest fel, el arde o mulțime de energie fizică, dar mental el nu este provocat deloc. Dacă este cazul, puteți ajunge în continuare să vă vedeți unele probleme de comportament, cum ar fi lătratul neplăcute, săparea găurilor sau mestecând distructiv.

Trebuie să scapi de toate Energia dvs. de câini, atât fizică, cât și mentală. Câinele dvs. trebuie să fie provocat mental. El dorește stimularea mentală și, spre deosebire de faptul că nu poate de la citirea, vizionarea televiziunii sau rezolvarea unui puzzle încrucișat. Lucrarea nasului oferă acest tip de rezolvare a problemelor și provocarea mentală pentru câinele dvs. Își lucrează creierul!

LEGATE DE: Revizuirea jucăriilor puzzle Nina Ottosson pentru câini

Îmbogățiți-vă câinele

Indiferent de rezultatul dvs. final, vă veți învăța câinele în același mod. În primul rând, trebuie să începeți cu o sarcină ușoară și să lucrați treptat până la locuri de muncă mai provocatoare. Dacă planificarea dvs. privind concurența în încercări, veți dori probabil să lucrați cu un antrenor profesionist, mai ales dacă aceasta este prima dvs. experiență cu munca nasului K9.

Mulți proprietari de câini nu își pot permite să lucreze cu un profesionist, așa că nu simțiți că sunt necesare, deoarece folosesc doar munca nasului ca o activitate distractivă și îmbogățită pentru câinele lor. Tot ce trebuie să faceți pentru a începe este să vă aduceți 10 cutii care sunt relativ de aceeași dimensiune.

Puteți ascunde un tratament sau jucăria preferată a animalelor de companie într-o cutie și permiteți-i să-l găsească. La început, probabil că va trebui să-l arătați unde puneți recompensa sau îl antrenați până când o găsește. De-a lungul timpului, veți putea să o ascundeți în timp ce ieșea din cameră și va fi capabilă să intre și să o găsească fără nici un ajutor.

Pentru mai multe informații și instrucțiuni detaliate pentru predarea muncii nasului câinelui, puteți citi coloana de discuții Importanța muncii nasului pentru toți câinii.

K9 Nasul de lucru pentru veterani returnari

Una dintre cele mai plăcute părți ale chat-ului meu cu Gail a fost când mi-a spus despre asta K9 Nasul de lucru pentru veterani returnari. Este un grup Facebook pe care a început să le dea înapoi bărbaților și femeilor care au servit țara noastră.

Grupul lucrează cu ajutorul a 90 de instructori din întreaga țară care se oferă voluntar să lucreze cu veterani și câinii lor pentru a afla sportul de la K9 Nase de lucru.

Îmbogățiți-vă câinele

Instructorii dau formare fundamentală veteranilor în timpul unei clase de 12 săptămâni. În primele 6 săptămâni lucrează la vânătoare și următoarele 6 săptămâni sunt cheltuite în predarea proprietarilor cum să-și antreneze animalul de companie pentru a căuta vehicule și case pentru articole suspecte. Nu numai că clasa benefică pentru veteran, este o modalitate excelentă pentru ei să petreacă un timp de calitate cu tovarășul lor canin.

Aș vrea să iau de data asta să-i mulțumesc Gail McCarthy pentru a vorbi cu mine despre munca nasului K9 și de ce este atât de benefică pentru fiecare câine. Amintiți-vă, aceasta este o activitate care poate avea efecte pozitive asupra tuturor câinilor, indiferent de vârsta, rasa, dimensiunea sau genul pe care îl sunt.

Asigurați-vă că verificați Scentinel nasul de lucru de lucru câinePentru mai multe informații despre sport, și dacă sunteți interesat K9 Nasul de lucru pentru veterani returnari Puteți găsi mai multe informații în grupul lor Facebook.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Interviu: îmbogățirea vieții câinelui cu munca nasului