Nebelung: profil de rasă de pisică

Nebelung Cat

Nebelung este o rasă nouă și relativ rară. Ele sunt rude apropiate ale albastrului rus cu părul scurt. Ei sunt cunoscuți că sunt blând și ușor de manevrat, dar, de asemenea, jucaus și foarte afectuos cu membrii familiei lor imediate.

Privire de ansamblu de rasă

Greutate: 7 până la 15 kilograme

Lungime: Resursă medie, cu un corp lung

Palton: Coat dublu moale de lungă durată

Culoarea stratului: Gri cu sfaturi de argint

Culoarea ochilor: Verde sau galben-verde

Speranța de viață: 13 până la 16 ani

Caracteristicile pisicii din Nebelung

Nivelul de afecțiune Înalt
Prietenie Mediu
Copil prietenos Mediu
Prietenos cu animalele de companie Mediu
Nevoi de exerciții Mediu
Jucăușă Înalt
Nivel de energie Înalt
Inteligență Înalt
Tendința de a vocalizaMediu
Cantitatea de vărsareMediu

Istoria Nebelungului

Nebelungul este o rasă foarte nouă de pisică, iar numele lor înseamnă "creatura de ceață" în limba germană, ca urmare a stratului lor de argint frumos și strălucitor.

La începutul anilor 1980, o doamnă numită Cora Cobb și-a dus fiul pe fiul ei o pisică de păr neagră pe fiul ei. Când această pisică a împerecheat cu un bărbat albastru rus, a dus la un pisoi din așternutul având păr lung, albastru. Cora a fost luată cu această pisică și ea la ținut și la numit pe Siegfried.

La mijlocul anilor optzeci, pisica fiului ei a avut un alt gunoi și de data aceasta era o pisică de sex feminin cu același tip de păr. Cora a păstrat și ea și la numit Brunhilde.

Cora a început un program de reproducere cu Siegfried și Brunhilde, iar aceste pisici au fost recunoscute inițial ca fiind destul de asemănătoare albastrului rus, cu excepția diferenței în tipul de strat.

Acest lucru nu a coborât bine cu niște crescători albastru ruși, iar Nebelung a primit statut ca o rasă complet nouă de către Asociația Internațională CAT în 1987 și apoi, mai târziu, Asociația American Cat Fanciers. Încă nu a fost recunoscută în mod oficial de către Federația Fancierilor Cat sau de Asociația General pentru Fanciers, deși.

Nebelung Care

Nebelung, odată ce te cunosc, face legături puternice cu familia lor. Ei dezvoltă adesea un atașament deosebit de apropiat de o singură persoană și le vor urma devotase oriunde în casa ei merg.

Deși sunt iubitoare și loiale cu cele pe care le cunosc, ele pot fi puțin rezervate și, uneori, chiar și cu străini. Nu este neobișnuit ca ei să se ascundă când oamenii vizitează casa.

Ei sunt cunoscuți că sunt foarte blânzi și nedemnească, dar au și o parte jucăușă. Ar trebui să vă asigurați că aveți o mulțime de jucării adecvate și Alte forme de îmbogățire în jurul casei pentru a le menține stimulate, exercitate și distrați.

Deși iubesc să primească cuddle și afecțiune atunci când sunteți în jur, ei nu sunt o pisică deosebit de nevoiașă și sunt în general fericiți că sunt lăsate în timp ce mergi la muncă. Ele sunt o rasă care este bine potrivită pentru viața de viață.

Nebelungurile sunt cunoscute pentru a prospera pe rutină, iar o mulțime de schimbări le pot face adesea nerezolvate și anxioase.

Acest aspect al personalității lor, combinat cu natura rezervată în jurul străinilor, înseamnă că beneficiază de Socializarea timpurie și continuă Pentru a ajuta la minimum șansele de a deveni o pisică nervoasă.

În timp ce ei pot trăi fericit alături de copiii liniștiți și blândi și alte pisici sau câini, ele nu sunt o pisică care are nevoie sau prosperă asupra companiei lor. Adesea le vor tolera mai mult decât dezvoltarea unor obligațiuni puternice. În consecință, ele pot fi mai potrivite pentru a trăi într-o casă fără copii mici sau excitabile, câini de energie înaltă.

Nebelungul lung, dublu strat poate dura până la doi ani pentru a veni pe deplin. Ei nu sunt nivele prolifice, dar haina lor va necesita îngrijirea săptămânală regulată pentru a se asigura că nu devine matematică sau încurcată.

Haina lor este foarte distinctivă. Este groasă, moale și strălucitoare și o culoare albastră izbitoare. Uneori are, de asemenea, sfaturi de argint, și acest lucru îi dă un aspect și mai strălucitor. Masculii au o ruff mai groasă în jurul gâtului lor.

Nebelung este o rasă de dimensiuni medii cu un corp lung și grațios. Ele sunt foarte musculare, pisici agile.

Probleme comune de sănătate

Pentru că sunt o rasă nouă, Nebelungs nu au avut șansa de a dezvolta o mulțime de condiții moștenite. Aceasta înseamnă că acestea sunt considerate în general sănătoase.

Ele sunt, de asemenea, cunoscute pentru longevitatea lor. Nu este neobișnuit ca ei să ajungă la vârsta de optsprezece ani.

Este important să vă asigurați că nu ați depășit Nebelung. Obezitatea la pisici este comună și poate duce la o mulțime de condiții de sănătate conexe.

Nebelung sunt uneori cunoscuți că sunt agitați despre mâncarea lor, dar, odată ce găsesc ceva ce le place, pot deveni cu ușurință supraponderali dacă sunt răsfățați.

Dacă este posibil, ar trebui, de asemenea, să încercați să intrați într-un bun Rutina de igienă dentară. Dacă Nebelungul dvs. tolerează să-și piardă dinții, acest lucru va contribui la minimizarea șansei de a dezvolta boala parodontală, care este una dintre cele mai des văzute boli ale pisicilor.

Dieta și nutriția

Toate pisicile trebuie să fie hrănite a Calitate, dietă bogată în proteine. Ele sunt obligate de carnivore și nu ar trebui să fie alimente de câini hrăniți. Acest lucru nu va avea adesea un conținut suficient de mare de proteine ​​și ar putea fi lipsit de nutrienți suplimentari suplimentari că pisicile necesită în cantități mai mari, cum ar fi Taurina.

Cele mai bune rase de pisică cu cele mai lungi durate de viață
PROS
  • Formează obligațiuni puternice cu proprietarii

  • Bine adaptat la viața de viață

  • Inteligent și jucăuș

Contra
  • Deveni nervos dacă este sub-socializat

  • Au nevoie de o rutină

  • Rar și dificil

Unde să adoptați sau să cumpărați o pisică nebelungică

Pentru că sunt o rasă nouă și rară, ar putea însemna că trebuie să așteptați să asigurați un nebelung dintr-un crescător de renume. De asemenea, ați putea să călătoriți mai departe pentru a găsi unul.

Raritatea lor înseamnă că nu vor fi găsite adesea în adăposturile de salvare.

Blue-ul rus este mai frecvent, și puteți găsi această rasă cu părul mai scurt, cu o personalitate similară într-o salvare a pisicilor undeva în întreaga țară.

Un loc bun pentru a începe căutarea va fi prin Finder de companie.

Mai multe rase de pisică și cercetări suplimentare

Dacă doriți să aflați despre alte pisici similare cu Nebelung, de ce nu căutați una dintre următoarele:

Există o mulțime de minunați CAT rases acolo, și cu o mică cercetare, puteți găsi unul care va fi cel mai potrivit pentru casa ta și stilul de viață.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Nebelung: profil de rasă de pisică