Totul despre diabetul de feline

Mâinile tăiate de VET care dau injectare la pisică în detaliile spitalului

Pentru unii Pisici cu diabet, vindecarea bolii sau remisia bolii pentru o perioadă de timp este posibilă.

Posibilitatea de vindecare sau remisie

Pisicile care sunt diagnosticate mai devreme în cursul bolii, în timp ce boala este încă ușoară, este mai probabil să fie vindecată sau să se supună remisiunii decât cele care se luptă cu diabet zaharat de ceva timp fără tratament fără tratament.

Într-o pisică normală, pancreas este responsabil pentru Secretul insulinei Ca răspuns la nivelurile de creștere a glucozei din sânge (zahăr din sânge). Insulina acționează apoi pentru a reduce nivelul de glucoză din sânge și a le menține într-un interval corespunzător.

Într-o pisică diabetică, din orice motiv, organismul nu este capabil să utilizeze în mod adecvat insulina produsă pentru a reduce glucoza din sânge într-o gamă acceptabilă. Pancreasul păstrează încă capacitatea, cel puțin într-o oarecare măsură, pentru a secreta insulina. În această situație, dacă nivelurile de glucoză din sânge pot fi păstrate într-un interval adecvat cu tratament medical veterinar, corpul pisicii ar putea avea atunci o șansă de a se recupera, iar pancreasul își poate relua sarcina de a secreta insulina pentru a regla glucoza din sânge.

De ce unele pisici pot fi vindecate și alții nu

Dacă pisica a suferit de diabet suficient de mult încât pancreasul a fost deteriorat iremediabil și celulele pancreatice care secretă insulina au fost "arse", pisica va fi dincolo de vindecare și va trebui să fie tratată pentru diabet zaharat pentru tot restul vieții sale. Cu toate acestea, în cazul în care diagnosticul poate fi făcut destul de devreme în cursul bolii că pancreasul nu este deteriorat iremediabil, atunci vindecarea este posibilă.

Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să ai pisica ta examinat de medicul veterinar in mod regulat. Veterinarul dvs. poate efectua testarea de sânge de rutină și urină pentru a vă asigura că pisica dvs. este sănătoasă sau detectează modificările anticipate. Pisica ta ar trebui să fie examinată cel puțin o dată pe an. Mulți veterinari recomandă examinări anuale de două ori, în special pentru adulți sau Pisicile superioare.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Totul despre diabetul de feline