Top 15 rase de câine gigant - listele celor mai mari rase de câine

Top 15 rase de câine gigant - Listele celor mai mari rase de câine

Unii proprietari de câini iubesc să aibă a Pupa de buzunar cu labe mici și o inimă uriașă, dar unii dintre noi iubesc câinii noștri mari care sunt imens în orice fel! Lista noastră de către Top rase de câine uriașe acoperă lista celor 15 cele mai mari rase de câine din lume! Acești câini vor avea nevoie de mai mult spațiu și întreținere decât rasele mai mici, dar după antrenament și dreptul socializare, Acești câini vor fi membrii familiei perfecte.

Aceste Rase uriașe de câine doar ai nevoie de loc în casa ta, pe canapea ta, și în inima ta. Continuați să citiți pentru a afla mai multe despre acești câini giganți. Al nostru Lista raselor de câine gigant este plin de rase iubitoare și de îngrijire gata să-și facă casa în inima ta!

1. Marele Dane

Marele Dane este o rasă de câine gigant foarte cunoscută! Această rasă de câine poate crește să fie la fel de mare ca 200 de lire sterline! Great Danes Heights medie de 26-34 inci la umăr și cântărește 100-200 de lire sterline. Marele danezi sunt adesea denumite giganți blânzi sau ca apollo de câini! Indiferent dacă dețineți o mare daneză sau nu, știți ce are un suflet iubitor pe care îl are această rasă de câine.

Deși aspectul lor poate fi ușor răsucit la unii, Danezii mari sunt de fapt printre una dintre cele mai blânde rase de câine! Ei sunt minunați cu copii și alte animale de companie, așa că sunt perfecte pentru gospodăriile familiale. Dacă aveți o mare dane, asigurați-vă că socializa și Antrenează-ți câinele precum și păstrați-vă cu ei exercițiu. După cum vă puteți imagina, un câine acest mare are nivele de energie pentru a se potrivi.

2. Mari Pyrenees

Această rasă a fost protejată inițial protejată, capre, animale și chiar oameni. Marele Pyrenees are a Construirea puternică, haina groasă și inima iubitoare. Sunt anii rasa inteligentă care au nevoie de o mulțime de spațiu și socializare pentru a-și menține dragostea pentru faptul că nu numai de familia ta, ci și de străini.

Marele Pyrenees câștigă un loc pe lista noastră de rase de câine gigant, deoarece acestea cresc să fie înalte de 25-32 inci și cântăresc oriunde de la 85-100 de lire sterline. Ele sunt high-shedders și au nevoie de o mulțime de Coat de întreținere, Mai ales în lunile mai calde. Ei sunt câini de familie mari și sunt și cu copii și alți câini. Această rasă are nevoie de o mulțime de Instruire care trebuie menținută, deoarece pot avea tendința de a avea o minte proprie.

3. Mastiful englez

Această rasă a fost inițial un câine de război fără teamă. În zilele noastre sunt mai probabil să-și protejeze fără teamă fața preferată pe canapea. Mastifful, mastifful englez sau mastiff-ul englez este un mare partener pentru orice familie care nu minte Dimensiune imensă și extra droolage. Această rasă nu se poate potrivi bine cu familia dvs. dacă locuiți într-un apartament sau sunteți proprietar de câini pentru prima dată. Datorită nevoilor lor și dimensiunilor masive, au nevoie de o mulțime de formare și exerciții pentru a le menține fericiți.

Mastiful englez preferă să fie singurul câine din familie, dar este minunat pentru familiile cu copii. Ele cresc să fie de 27-32 de centimetri înălțime la umăr și cântăresc 130-220 de lire sterline!

English Mastiff Giant Broade
Mastifii englezi au fost utilizați în lupte și lupte împotriva competițiilor.

4. Newfoundland

Newfoundland este o altă rasă de câine gigantică, așa cum ați putea ghici, de la Newfoundland. Ei au fost crescuți să lucreze câini de lucru, au tras lemn și plase de pescuit pentru proprietarii lor. Newfoundlands sunt un câine grozav pentru climatele mai reci, familiile cu copii și sunt chiar foarte bune cu alți câini și străini! Cu toate acestea, această rasă nu face bine în climatul cald datorită blănurilor sale groase. Această rasă de câine gigant crește să fie 25-29 inci înălțime la umăr și cântărește 100-150 de lire sterline. Newfoundlands sunt relativ ușor de îngrijire atunci când vine vorba de nevoile lor sociale!

Cu toate acestea, Newfoundlands au un strat gros de blănuri care necesită o mulțime de întreținere și curățare, deoarece sunt halde mari. Această rasă de câine va avea nevoie de o mulțime de antrenament, deoarece poate fi dificil să vă obțineți 120 de kilograme de pui de pe scaunul dvs. preferat pe canapea.

5. Saint Bernard

In zilele de azi, Saint Bernards sunt un câine de familie care se bucură de confortul patului lor preferat, întâlniți cu noi prieteni și jucând cu familia lor. Această rasă de câine face bine în vreme rece și cu orice tip de familie! Spre deosebire de unele rase pe lista noastră, sunt bune cu copiii și cu alți câini. Ele nu au, de asemenea, nici o problemă de întâlnire cu străinii și au o tendință scăzută de a lătra sau urle.

Sfântul Bernard are un nivel moderat de energie și un nivel ridicat de jucători. Îi iubesc jucăriile și le place să fie în afară de un joc lung de preluare cu proprietarii lor. Această rasă crește să fie de 26-32 inci înălțime și cântărește 120-180 de lire sterline. În plus, ca majoritatea raselor uriașe de câine, este posibil să trebuiască să fiți pregătiți pentru câinele imens să vă îndoiți pe poala dvs. ca un catelus mic.

6. Doberman Pinscher

Doberman Pinschers au fost crescuți pentru prima dată în Germania, unde au fost folosiți ca câini de gardă. Această rasă acționează genele cu Rottweiler, Terrier și Pinscher German. Dobermans sunt A Rasa de câine gigant care crește să fie de 24 până la 28 de centimetri înălțime și cântărește 60-80 de lire sterline. Ele sunt pe scara mai ușoară în comparație cu alte rase din lista noastră, dar acest lucru nu le împiedică să stea în picioare înalte!

Doberman Pinscher este o rasă inteligentă care este ușor de antrenat. Ei au un nivel moderat de energie și au nevoie de exerciții fizice. Această rasă este bună cu familia și poate face bine și cu copiii, totuși, Pinscherul Doberman poate prefera să fie singurul puști din casă. Socializarea este importantă pentru această rasă ca natura lor de a fi un câine de gardă dețin puternic în sentimentele lor față de străini.

7. Câinele de munte Bernese

Crescute în terenurile agricole din Elveția, Câinele de munte Bernese Căruțe trase, oi rătăciți, și a fost în general un tovarășor loial proprietarilor lor iubitoare. Această rasă de câine gigantă nu face bine cu apartamentul care trăiește și ar trebui să fie într-o casă cu un proprietar de câini mai pubpen. Ei fac bine în vreme rece și se bucură de petrecerea timpului cu familia lor și chiar cu întâlniri cu străinii! Această rasă nu minte că este singurul câine din casă, dar întâlnirile forțate nu sunt un drum.

Câinele de munte Bernese crește să fie 23-28 inci înălțime și cântărește 70-115 de lire sterline. Această rasă împărtășește gene cu mastiffs și altele Tipul de gardă rase de câini. Acești câini sunt loiali, afectuosi, credincioși și iubiți și sunt sigur că vor face o mare adăugare familiei voastre.

8. Câine de ciobanesc anatolian

Un nativ din Turcia, Câine de ciobanesc anatolian este un gardian și însoțitor. Această rasă de câine gigantică are o haină care trebuia să semene cu animalele pe care le păzeau, așa că prădătorii nu ar fi bănuit printre bovine. Câinele de ciobanesc anatolian crește să fie de 27-29 de centimetri înălțime și cântărește 80-150 de lire sterline. Câinii de păstori anatolieni fac bine în vreme rece și moderați în căldură. Deși, ei nu fac bine cu apartamentul de viață și nu sunt construite pentru viața de familie ca și alte rase pe lista noastră. Această rasă de câine nu poate fi cea mai bună pentru familiile cu copii sau cu alți câini, așa cum sunt, în ei Genele, Gardări strict de gardă. Cu toate acestea, asta nu trebuie să spună că această rasă de câine nu are o mulțime de iubire în inima lor pentru proprietarul lor.

Această rasă este ușor de făcut tren și are un nivel ridicat de inteligență. Ei au nevoie de o cantitate rezonabilă de exerciții fizice și de stimulare și, pentru a le menține confortabil în jurul străinilor, ar trebui să fie socializați în mod regulat.

9. Scottish Deerhound

Scottish Deerhound are un câine de vânătoare în sângele lui. Această rasă Inițial a luat Roe Deer în Scoția, un animal aproape de două ori dimensiunea câinelui. Cu toate acestea, astăzi, această rasă se bucură de plimbări lungi, o familie iubitoare și o mulțime de piețe. Deeronul scoțian crește să fie de 28-32 de centimetri înălțime și 75-110 de lire sterline. Această rasă are o unitate instinctuală de înaltă pradă și are un nivel incredibil de ridicat de energie pentru a se potrivi. Au nevoie de multă stimulare și exerciții și nu fac bine cu apartamentul de viață.

Deerhoundul scoțian face bine cu copiii, dar poate prefera să fie singura rasă de câine în casă. Ei sunt prietenoși față de străini, spre deosebire de alte rase pe lista noastră care trebuie să fie mai socializați.

Scottish Deerhound Rased Giant
Scottish Deerhound a fost crescută ca câini de vânătoare de cerbi!

10. Negru Terrier rusesc

Apoi este o rasă care împărtășește un nume cu un partener mult mai mic. În ciuda faptului că Terrierul este considerat în asociere cu rasele mai mici ca și cum ar fi Jack Russel Terrier, Această rasă de câine este destul de contrară. Negru Terrier rusesc este o rasă de câine gigant care crește să fie 26-28 inci înălțime la umăr și cântărește oriunde de la 80 la 140 de kilograme la o greutate sănătoasă. Această rasă, după cum ați ghicit, are un strat negru care are o cantitate moderată de vărsare și poate fi pe partea mai dificilă la mireasă.

Terrierul rus negru are mare cu copiii, dar poate prefera să fie singurul câine din casă sau să fie printre rasele proprii. Acest câine nu face și cu străinii ca ceilalți câini. Cu toate acestea, orice rasă de câine care are o bună socializare ca un catelus va fi mai confortabilă în jurul străinilor. Indiferent cât de des vă socializați catelul dvs., câinele dvs. ar trebui să fie întotdeauna pe a Lesa puternică Când ești în afara casei.

11. Leonberger

Următoarea rasă de câine gigant pe lista noastră este Leonberger. Leonberger arată puțin ca un urs dar are inima unui teddy. Leonbergers sunt unul Cele mai populare rase de câine și, de asemenea, una dintre cele mai mari, ele cresc să fie de 25-31 de centimetri înalți la umăr și să cântărească 120-170 de lire sterline. Datorită dimensiunii lor, Leonberger nu face bine cu apartamentul de viață. Haina lor groasă îi face excelent pentru climatul mai rece, dar produce o mulțime de blană de vărsare.

În mod similar cu multe alte rase de câine gigant, Leonberger are un nivel ridicat de energie care ar trebui să fie întâlnit cu sesiuni de joc lungi și cu plimbări zilnice. Leonbergers își dau dimensiunea de la rasele pe care le împărtășesc genele, acestea includ Newfoundlands, Saint Bernards și Marele Pyrenees.

12. Samoyed

Acest copil și rasa prietenoasă câinelui își câștigă locul pe lista noastră cu înălțimea lui de 19-24 inci! Samoyed cântărește mult mai puțin decât multe rase pe lista noastră, dar care nu o împiedică să câștige locul ca a Respirarea câinilor mari! Samoyeds face cel mai bine în climatele și casele mai reci cu spațiu amplu. Ele sunt minunate cu copii, alți câini și chiar străini. Cu toate acestea, straturile lor groase le provoacă să scadă loturi, așa că fii gata să-ți pui loturi după prietenul tău blană.

În plus, această rasă este relativ ușor de antrenat și are un nivel moderat de inteligență. Ei au o doză mare de pradă, deci asigurați-vă că le păstrați într-o curte bine împrejmuită sau poate că ați putea să le urmăriți de la poștă! Ca și în multe alte rase de câine gigant, asigurați-vă că vă exercitați câinele adesea și bine pentru a vă asigura că nu vă plictisesc și începeți să vă distrugă mobilierul.

13. Alaskan Malamute

Alaskan Malamute este una dintre cele mai vechi rase de câine, ale căror aspecte nu au fost semnificativ modificate! Proprietarii de câini noi au grijă, această rasă poate fi o mână dacă nu este stimulată, instruită și exercitată în mod corespunzător. Datorită nivelurilor ridicate de energie, această rasă nu face bine cu apartamentul care trăiește și are a nevoie foarte mare de exerciții fizice. Ele sunt o rasă foarte jucăușă care îi iubește proprietarii. Alaska Malamutes face moderat cu copiii, dar poate face cel mai bine într-o casă cu copii mai mari. Ei pot trăi și cu alți câini, dar pot prefera să fie singurul puști din casă.

Această rasă crește să aibă o înălțime de 23-25 ​​de centimetri la lama umărului și să cântărească 75-100 de lire sterline. Ei iubesc aventurile de partea voastra si sunt usoara sa se antreneze ca sunt o rasa foarte inteligenta!

14. Mastiful Neapolitan

Următorul pe lista noastră este Mastiful Neapolitan. Această rasă veche de câini ne-a impresionat de la vremurile romane. Mastifful Neapolitan crește să fie 24-31 inci înălțime și cântărește 110-150 de lire sterline, Câștigați-l titlul unei rase de câine gigant. Acest gigant blând este un mare câine de familie pentru familii fără alți câini. Ei iubesc să joace, dar mai mult de tot ce iubesc să te iubească. Mastifful Neapolitan nu a câștigat atât de mult exerciții ca și alte rase de câini, dar ar trebui să fie luate în continuare pe plimbări pentru a vă asigura că acestea rămân sănătoase și active.

În timp ce această rasă de câine nu aruncă la fel de mult ca și alții, ei o fac în Drool. Au un potențial ridicat pentru creștere în greutate și probleme de sanatate care vin cu rasa, așa că asigurați-vă că puiul tău jucăuș are controale regulate cu localul tău veterinar.

Neapolitan Mastiff Giant Bres
Un mastiff Neapolitan crește să fie de 24-31 inci înălțime!

15. Komondor

Este un mop? Este un nor? Oh nu, este doar Komondor! Această rasă de câine bine cunoscută câștigă locul pe lista noastră de rase de câine gigant cu ea Înălțimea impresionantă de 25-27 inci și greutatea de 80-100 de lire sterline. Komondorii iubesc familia lor, dar preferă să fie singurul câine din casă și ar trebui păstrat dacă aveți copii mai mari. Ei nu fac bine cu străinii, deoarece au un instinct puternic pentru a-și proteja familia și proprietatea.

Această rasă poate face bine atât în ​​vremea caldă, cât și la cea reci, dar îngrijirea sa ar trebui să fie ținută pentru a preveni iritatie de piele. Komondorul este ușor de antrenat și inteligent, ceea ce înseamnă că ar trebui să fie stimulați pentru a evita o acumulare a energiei care le poate determina să spargă sau să facă lucrurile.


Dacă vă căutați răspunsuri suplimentare despre rasele de câine gigant, aruncați o privire la secțiunea noastră de informații informative de mai jos!

Care sunt rasele mari de câine mari?

În general, o rasă de câine extra-mare este una care cântărește peste 100 de kilograme atunci când este complet crescută. S-ar putea să vă gândiți și un câțiva câini pe această listă pot fi sub 100 de kilograme!`. Asta e adevărat! Cu toate acestea, un alt factor de luat în considerare este înălțimea câinelui.

După cum știm, rasele de câini vin în toate formele și dimensiunile. Deci, ceea ce pune un câine în categoria de spații mari de câini mari "? Nu există un set specific de reguli care oferă unui câine eticheta extra-mare.

Care este cea mai mare rasă de câine?

AKC consideră că marele Dane este cea mai mare rasă de câine Datorită înălțimii sale! Această rasă ridicată este cea care a produs cel mai mare câine înregistrat vreodată. Răspunsul la această întrebare depinde de faptul că vrei să spui mai înalt sau mai greu! Clubul american Kennel consideră că o rasă de câini diferită a fi cea mai mare decât majoritatea crescătorilor de câini.

Mulți alții consideră că mastiful englez este cel mai mare rasă de câine din cauza cât de greu devine acest câine! Mastifful englez crește să cântărească 200-230 de lire sterline!

Care este cel mai prietenos câine mare?

Unele dintre aceste rase de câine includ Marele Dane, Câinele de munte Bernese, bullmastiful, Newfoundland, și Leonberger! Cele mai multe rase de câine au potențialul de a fi considerate cel mai prietenos. Cu toate acestea, unele rase de câine fac mai bine cu străinii, copiii și alți câini, ceea ce îi face pe oameni să-i considere "mai prietenos".

Acești giganți blânzi, în timp ce toți au capacitatea de a fi agresivi, sunt considerați cei mai prietenoși din cauza calmului lor calm și inimile iubitoare.

Ce câine are cea mai puternică mușcătură?

Kangal, un câine de gardă care provine din Turcia, deține numărul unu pentru cea mai puternică forță de mușcătură PSI cu un whopping 743 psi! Pentru a pune acest lucru în perspectivă, regele junglei, leul, are o forță de mușcătură PSI de 650! aproape 100 mai puțin decât Kangalul.

Forța mușcăturii de câine este măsurată prin PSI. Aceasta este cantitatea de forță pe care o fălcile câinelui poate elibera pe un inch pătrat. Rasa de câine cu cea mai puternică forță de mușcătură nu este de fapt pe această listă.

Care este cea mai periculoasă rasă de câine din lume?

Toți câinii au capacitatea de a fi periculoși. Nu există dovezi statistice care leagă rasele mari de câini pentru a fi periculoase. În scopul de a răspunde la această întrebare, am cercetat rasa de câine cu cele mai multe atacuri asupra altor câini și oameni. Răspunsul vă poate surprinde.

În timp ce mulți oameni consideră că Pitbull sau Rottweiler pentru a fi o rasă periculoasă și agresivă, acești câini nu sunt de fapt. Labrador Retriever are de fapt cel mai mare procent de atacuri de câini cu 13.3%. Pitbull este următorul pe listă cu 8.4% și apoi păstorul german cu 7.8%.

Aceste rase de câine gigant vor lua loc în casa ta, curtea ta, dar cel mai important, inima ta. Această listă de rase de câine gigant sparge 15 dintre numeroasele rase de câine gigant și explică înălțimea, greutatea și modul în care doresc să trăiască.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 15 rase de câine gigant - listele celor mai mari rase de câine