20 Cele mai mari rase de câine - clasamente, popularitate & prețurile

Cele mai mari rase de câine - clasamente, popularitate și prețuri

Pentru toate entuziaștii mari de rasă de câini, întrebarea a ceea ce este Cea mai mare rasă de câine este unul care le excită cel mai mult. Acești câini oferă proprietarilor mai mult să iubească.

Dacă sunteți în căutarea pentru Cele mai mari rase de câine, Atunci ești în locul potrivit. Am cercetat mult și larg pentru a cuprinde această listă a unora dintre cele mai mari pooches din lume. În această listă, nu numai că acoperăm Aspect și comportament a acestor rase, dar ale lor prețurile de asemenea.

Ce rasă de câini este cea mai mare?

Cea mai mare rasă de câine din punct de vedere al greutății este Mastiful englez care pot cântări până la 250 lbs. Însă Marele Dane este cunoscut ca cea mai înaltă rasă de câine, în picioare 32 inci înălțime in medie.

După cum puteți vedea, care vă ratează ratați ca fiind cel mai mare "# 8221; depinde de mijloacele mari, greu și # 8221; sau # 8220; # 8221; pentru tine. Indiferent, Ambele rase sunt gigantice în propria lor natură și nu sunt departe în spatele celuilalt în toate aspectele.

Sunt rase de câine mari periculoase?

Deși rasele mari de câini sunt capabile fizic să provoace mai mult rău decât mici, Un câine este numai periculos fără o pregătire adecvată, socializare și dacă cineva nu respectă limitele lor. Majoritatea sunt protejați de proprietarul și posesiunile lor, cum ar fi mâncarea sau patul lor, și sunt vocale dacă sunt provocate. Cu toate acestea, cu o socializare adecvată, ei pot învăța să fie prietenoși cu străini și copii deopotrivă.

Există doar două tipuri de persoane; cei care adoră câini mari și cei care se sperie de ei. Pentru aceasta din urmă, rasele mari de câine sunt destul de intimidante și periculoase. Cu toate acestea, că nu ar putea fi departe de adevăr. De fapt, Cele mai multe rase mari sunt cunoscute ca & # 8220; Giants blând & # 8221; care nu ar face rău unui suflet dacă nu este provocat. Cu toate acestea, este de până la proprietari să stabilească mai devreme cine este șeful și să evite orice comportament dominant la câinii lor.

Ce câine are cea mai puternică mușcătură?

Câinele Kangal din Turcia este câinele cu cea mai puternică mușcătură in lume. Mânca medie Kangal este de 743 psi (kilograme per inch pătrat) - suficient de puternic pentru a rupe un membru! Mai mult, această rasă de câine este suficient de puternică pentru a lua pe prădători care ar putea fi o amenințare la adresa turmei sale.

Această rasă nu este adăugată la lista noastră din cei mai mari câini. Deși această rasă este substanțială în dimensiune (până la 145 kg la bărbați și 120 kg la femele), este doar recunoscut de către UKC.

Ce dimensiune considerăm "gigant" în rasele de câini?

Nu există o clasificare corectă în greutate disponibilă pentru rasele de câini gigant. in orice caz, Orice rasă care cântărește 110 lbs sau peste este considerată & # 8220; gigant & # 8221; de mulți crescători. În mod similar, orice rasă care cântărește peste 50 de kilograme este luată în considerare și # 8220; mare & # 8221;.

Cu acea clasificare în minte, puteți considera că toate rasele din cea mai mare listă de rase de câine sunt "giganți" # 8221;. Cu toate acestea, nu există nicio clasificare oficială pentru a susține această afirmație.

20 dintre cele mai mari rase de câine din lume

Fără a mai fi ado, să hrăm pe lista noastră de cei mai mari câini din lume. Țineți cont de faptul că vom lua în considerare dimensiunile medii de câine din această listă. În general, veți găsi câini de diferite dimensiuni și greutăți în toate rasele, deci există într-adevăr nici o dimensiune fixă ​​pentru fiecare dintre aceste rase. Este important să rețineți dimensiunea rasei viitorului dvs., așa că știți ce Dimensiune pat, Suma alimentelor și casa pe care o aveți nevoie. Iată cele mai mari rase de câine din lume în nici o ordine specială:

1. Marele Dane

Zeus, un mare Dane din Michigan, SUA deține înregistrarea pentru Cel mai înalt câine vreodată. Dar nu doar că, înregistrarea pentru Cel mai înalt câine viu este de asemenea deținută de un mare Dane, Freddy în Marea Britanie. Asta e dovada suficient pentru motivul pentru care am enumerat mari danezi în partea de sus a acestei liste.

Marele Danes, în medie, stau 32 inci înălțime și cântărește 140-170 lbs. Puteți spune această rasă în afară de corpul masculin și capul dreptunghiular. Proprietarii acestei rase le etichetează adesea ca fiind "# 8220;giganți blânzi& # 8220;. Asta pentru că sunt extrem de afectuoase, iubitoare și răbdători. Ce este mai mult, în ciuda dimensiunii lor ridicate, sunt Fantastic cu copii.

Deși marele danezi au o natură iubitoare, proprietarii le folosesc în mod obișnuit ca câini de gardă. Deși dimensiunea lor pură a acestora ar trebui să fie suficientă pentru a intimida oamenii, tu ar fi un nebun să-i testezi vreodată loialitatea. Potrivit unei varietăți de surse, puteți cumpăra o mare daneză de la a Preț gama de joata $ 600 - 3.000 $.

2. Mastiful englez

Pentru o perioadă foarte lungă de timp, Zorba, Un mastiff englez care a cântărit 343 kg a avut loc înregistrarea pentru cel mai greu și mai lung câine din lume. Mai tarziu, Benecesine (Un Sf. Bernard) a detronat Zorba ca cel mai greu câine vreodată.

Mastifful englez are adesea un strat de aur cu ochi droopie, mascați neagră care sunt întinși. Ridurile pe fruntea unui mastiff îi dau o expresie alertă dar bună. Mastifful englez este în mod clar una dintre cele mai mari rase de câini, cântărind aproximativ 150-250 lb în medie. Dar asta nu este tot ce este vorba. De fapt, Mastiful sunt destul de docile și inteligente. Ei răspund bine la formarea consecventă și fermă și au un instinct de protecție naturală.

Un alt lucru minunat despre mastiff este asta rareori scapă. Deci, aceia dintre voi care vă place câinii mai liniștiți ar fi bine să cumpărați un mastiff englez. Ce mai sunt mai multe, nu au nevoie de prea multă pregătire pentru păstrare, deoarece ei urmează instinctele lor naturale pentru a face acest lucru. Deși prețurile pentru manstifurile engleze variază de la $ 500 la 4.000 $, Vă puteți aștepta să plătiți aproximativ 2000 USD pentru un mastiff mediu.

3. Mastiful Neapolitan

In conformitate cu Akc, Mastiful Neapolitan, în medie, stă în picioare 26-31 inci înălțime și cântărește 130-155 lbs. De asemenea, ei merg cu numele lui Mastino în italiană.

Dacă ați văzut vreodată această rasă, va fi destul de greu să uitați. În special, ei sunt cunoscuți pentru buzele lor agățate și pliurile de piele droopie. De asemenea, frunțile lor încrețite le dau un aspect îmbătrânit și inteligent. În ciuda caracteristicilor sale faciale, mastifful Neapolitan are un corp muscular care este suficient pentru a impresiona pe nimeni. Ele sunt loiale și Câini vigilenți care sunt câini de păzire perfectă pentru familii.

Tel mastino rareori laturi. În schimb, preferă să se strecoare pe intruși. Dacă sunteți dispus să cumpărați unul, asigurați-vă că vă socializați bine. Va lua ceva timp și efort pentru a le învăța să accepte străini. Fără socializare adecvată, ei puteau transforma ostili oamenilor pe care nu îl recunosc. De obicei, un mastif-ul Neapolitan vinde $ 1500 - $ 2.500. Cu toate acestea, acest lucru poate varia în funcție de amelioratorul dvs. și de așternutul pe care îl interesează.

4. Bullmastif

Bullmastif nu este la fel de mare ca și mastiffele englezești sau de napolitan, dar este încă un câine destul de mare. Potrivit AKC, poate cântăreț în jurul 100-130 lbs și poate sta 27 de centimetri ridicat la umăr.

Veți găsi cel mai frecvent bullmastiful într-o culoare Fawn, totuși, roșu și brânză sunt, de asemenea, posibile. Această rasă de câine mare are un bot profund cu urechi în formă de V. În ansamblu, veți găsi acești câini să fie destul de afectuos, inteligent și loial. Dar, ca și în cazul tuturor câinilor mari, asigurați-vă că le socializați bine la o vârstă fragedă. Vă puteți aștepta să plătiți în jur $ 1.000 - 2.000 $ Pentru un cățeluș bullmastifi.

5. Saint Bernard

Dacă vă plac câinii mari cu un strat pufos, atunci vă veți iubi Saint Bernards. Aceste fiare păroase sunt o medie de 27.5 inci înălțime În cazul bărbaților. Cu toate acestea, femelele sunt mai mici și au o statură mai delicată. Ei pot cântări oriunde 140-260 lbs.

Saint Bernards sunt cunoscute pentru expresia lor curioasă și prietenoasă. Datorită frunții lor încrețite, ele tind să aibă o senzație loială și goofy asociată cu ei. La fel ca majoritatea raselor de câine pe această listă, ele aparțin și categoriei de câini de gardă.

Un lucru pe care ar trebui să-l cunoașteți despre Sfântul Bernards este că ei necesită o companie umană. Nu le poți păstra în pace în aer liber sau că va avea un impact negativ asupra sănătății lor mentale și fizice. De asemenea, ei au vărsat foarte mult. Deci, având-i în interior înseamnă că trebuie să faci un pic de curățare. În medie, puteți cumpăra un Saint Bernard pentru $ 1.500.

6. Newfoundland

Cu o greutate medie de câine de sex masculin de aproximativ 150 lbs, Newfie face calea pe lista noastră de cele mai mari rase de câine. Este renumită pentru expresia sa moale care reflectă personalitatea iubitoare. Newfie se găsește într-o varietate de culori, inclusiv gri, alb, negru și maro.

Deși există multe de iubit despre câinele Newfoundland, temperamentul său dulce se oprește cu siguranță lista. Acesta este un câine de familie perfect care se întâmplă cu ușurință și cu copiii. Veți găsi noi noi ca fiind extrem de instruire și talentați. Acești câini sunt, de asemenea, renumiți pentru salvarea de apă / salvare și pentru a face câini de gardieni buni. În medie, puteți cumpăra un câine Newfoundland pentru $ 1000 - $ 2000.

7. Cane Corso

Cane Corso este legată de mastiful Neapolitan. Deși Cane Corso este mai mică decât vărul său, este încă suficient de mare pentru a fi considerat unul dintre cele mai mari rase de câine. Acești câini sunt la aproximativ 23-28 de centimetri înălțime la greabăn și pot cântări în jurul valorii de 100-110 lbs la bărbați.

Caracterul cel mai evident al acestui câine este al său fruntea plină care se conectează la botul său dreptunghiular. Singurele 2 culori disponibile în această rasă sunt Fawn și Negru. În general, Corsele de trestie sunt extrem de afectuoase și construcții. Cu toate acestea, ei pot acționa ostili față de străini. Costul mediu de cumpărare a unui Corso Cane este de aproximativ $ 1000-2000.

8. Mastiful francez

Ca și celelalte rase ale mastifului, acesta este voluminos și puternic, de asemenea. Cu toate acestea, numai este 24-27 inci înălțime și cântărește 150 kg. Probabil că este de ce Mastiful francez este mult mai ușoară în greutate decât vărul său englez.

Este destul de evident că mascipitul domină lista până acum. Una dintre aceste rase mari de mastiff este mastiff-ul francez. Istoric, Acești câini au folosit Palatele Regale din Europa. Deci, ei au cu adevărat instincte în sângele lor.

AKC descrie mastiff-ul francez ca și afectiv, loial, curajos și # 8221;, care este exact ceea ce proprietarii de câini caută într-un câine de gardă. Dar ia-o asupra ta să socializeze și să-ți antrenezi pooch-ul mai devreme. Dacă sunteți în căutarea de a cumpăra un mastiff francez, atunci ar trebui să fiți gata să vă bucurați cel puțin $ 1000.

9. Marele Pyrenees

Deși nu este popular, câinele Marele Pyrenees este încă una dintre cele mai mari rase de câini din lume, cântărind în jur 110-130 lbs la bărbați și 90-115 lbs la femele. Din moment ce este un câine de munte, corpul său a evoluat pentru a rezista la friguri extreme. De aceea câinele Marele Pyrenees are o haină dublă. Ei au, de asemenea, o coadă pufoasă care formează un plume.

Câinii de munte Pirinean, așa cum sunt numiți în afara Americii de Nord, aparțin grupului de câini de păzire a animalelor. Ele sunt celebre pentru natura lor de protecție pentru animalele de animale. Cu toate acestea, ei vor să pună drept la un prădător fără un al doilea gând. Din moment ce Marele Pyrenees renunță în popularitate, puteți cumpăra unul pentru un preț rezonabil la aproximativ 600 de dolari.

10. Câinele de munte Bernese

Aparținând câinilor Sennenhund de origine elvețiană, Câinele de munte Bernese este un alt biggie pe listă. Omologul masculin este 25-27.5 inci înălțime și cântărește în jur de 100-160 lbs. Pe de altă parte, o cățea de munte Bernese poate ajunge până la 26 de centimetri în înălțime și cântărește 90-140 lbs.

Ca și Marele Pyrenees, câinele de munte Bernese are, de asemenea, un strat dublu care îi permite să reziste la rece. Interesant, această rasă are o haină tri-colorată cu negru, alb și rugină. Bernese este un în aer liber câine la inimă și ar plăcea să meargă pe excursii de drumeții și plimbări cu tine. Un câine de la Bernese vă poate costa în jur de 800 $ - 2.000 $.

11. Mastiful tibetan

Nu putea fi prea lung decât altul Mastiff rasa sa întors pe această listă. Bărbații pot cântări 120-200 kg în timp ce femelele cântăresc la 75-120 lbs. Această fiară păroasă are originile în Tibet, unde oamenii au creat-o ca un câine de păzitor pentru animale. Deși există două tipuri generale de mastiffs tibetan, ambele găsite în același gunoi. Unele caniuri chineze au fost reproduceți pe acești câini să fie chiar mai mari și mai grei. Cu toate acestea, care și-au învins scopul ca câini de păzire a turmei, deoarece le-a făcut mai puțin activi.

Deși mastifful tibetan nu va face ca un câine de apartament frumos, va prospera pe plan intern dacă este prevăzut cu o curtea spațioasă. Este un câine fantastic de gardian care este un maestru la ajutorul animalelor să evite prădătorii. În medie, trebuie să plătiți în jur $ 2.000 - 4.000 $ Pentru un catelus de masitifl tibetan.

12. Boerboel

Boerboel, De asemenea, cunoscut sub numele de Mastiful din Africa de Sud, este renumită pentru puterea sa și o mușcătură remarcabil de puternică. Potrivit AKC, Această rasă de câine poate cântări de la 150-200 lbs, făcând una dintre cele mai mari din lume. Interesant, Boerboelul este singura rasă din Africa de Sud care a fost creată pentru pază. Bărbații sunt considerabil bulcurenți decât femeile și pot fi ușor de spus în afară, pe baza statutului lor.

Cea mai evidentă caracteristică a Boerboelului este fața blândă care are un nas scurt. Boerboels sunt extrem de afectuoase și protectoare. Ei iubesc compania proprietarilor lor și sunt minunați și cu copiii. Prețul unui boerboel variază de la $ 1.500 - 2.000 $.

13. Negru Terrier rusesc

Focul de distracție: În ciuda numelui său, BRT nu este de fapt un terrier. Cu toate acestea, asta nu o face mai puțin dintr-un pooch activ. În medie, bărbații cântăresc 110-130 lbs, în timp ce femelele sunt în jur de 100-110 lbs. În întreaga lume, terrierul rus negru se face utilă ca un câine de lucru, însoțitor și sport. Această rasă arată ca o frământare cu haina dublă, o mică coamă și o barbă.

Scopul inițial de reproducere a BRT a fost acela de a crea a Gărzii de câine de pază. Așa că are instincte de păzire și este relativ alertă. Acest terrier rusesc este destul de ușor de antrenat, dar poate acționa un pic leneș uneori. Conform Lista de rase pentru câini, Puteți cumpăra unul dintre aceste fundalls pentru aproximativ $ 1800-2500.

14. Leonberger

Numit după Leonberg, Germania, legenda are ca Leonberger a fost crescută pentru a reprezenta aspectul unui leu. Acest câine cântărește 140-150 kg la bărbați și aproximativ 115 lbs la femele, făcându-l un pooch extrem de greu.

Leul are un aspect izbitoare cu o mască întunecată și un corp dublu acoperit. Proprietarii folosesc această rasă ca câine de căutare și, de asemenea, ca un câine de protecție. O caracteristică interesantă a acestei rase de câini mari este aceea Este dimorfic sexual, ceea ce înseamnă că ambele sexe apar considerabil diferit unul de celălalt în ceea ce privește construirea lor. Cu asta a spus, Leo este un câine extrem de calm și auto-asigurat. Dacă aveți una, atunci șansele sunt că vor ajunge cu ușurință cu străinii și cu alți câini. Un Leonberger vă va costa în jur $ 2.000 - $ 2.500.

15. Irlandez wolfhound

Wolfhounds irlandez modern cântăresc până la 120 kg la bărbați și 105 lbs pentru femei. Ele sunt, de asemenea, destul de înalte cu ambele sexe ajungând la o înălțime de peste 30 de centimetri. Când vine vorba de temperament, fiecare Wolfhound irlandez pare să aibă propriul quirk. Cu aceasta a spus, majoritatea sunt rezervate și nu sunt deloc distructive.

Știați că Wolfhound irlandez a fost considerate dispărute în secolul al XIX-lea? Dar crescătorii au fost hotărâți să aducă această rasă de câine înapoi. Deci, au traversat rase ca Marele Dane, Scottish Deerhound, Borzois, și Mastiful tibetan pentru a crea wolfhound modern irlandez.

În cartea ei, Wolfhound irlandez: simbol al splendoarei celtice, Mary McBryde descrie această rasă ca și # 8220;blând atunci când este mângâiat, acerce când este provocat& # 8220;. O medie de wolfhound irlandez merge în jur $ 1.500. Cu toate acestea, o pedigree superioară te-ar putea costa până la 6.000 de dolari.

16. Scottish Deerhound

Masculii din această rasă stau la 30-32 inci înălțime, cântărind 80-110 lbs. Femeile scoțiante scoțiane, pe de altă parte, sunt de aproximativ 28 de centimetri înălțime la greabăn și cântăresc 75-95 lbs. Când vine vorba de aparență, deeașul scoțian este similar cu Greyhound, deși mai mare în dimensiune. Haina lor este, de asemenea, cunoscută a fi mai liberă decât cea contemporană.

Folosit în recrearea Wolfhound irlandez, Deerhound scoțian este o altă rasă de câine mare. Inițial, a fost folosit pentru Vânătoare de cerb roșu. Deși aceste deerhounds sunt docile și prietenoase, ei iubesc jocul de urmărire. Așa că trebuie să trăiești, în cazul în care cumperi unul. De asemenea, acești câini au nevoie de o mulțime de exercitii zilnice Ceea ce înseamnă că trebuie să le luați pe plimbări lungi decât dacă aveți o curte mare, împrejmuită. Puteți cumpăra un deerhound scoțian pentru un preț relativ mai mic la aproximativ $ 1.000 - $ 2.500.

17. Câinele ciobănesc caucazian

Un păstor caucazian este un câine muscular care poate cântări până la 180 kg la bărbați și 150 kg la femele. Acesta vine în două forme distincte; Tipul simplu care are o structură mai scurtă și o structură corporală și un tip de munte care are o haină mai lungă cu o structură bulkier.

Păstorul caucazian este un alt câine de munte care și-a făcut drumul pe lista noastră de cele mai mari rase de câini. Această rasă a intrat în existență în Secolului 20 Când crescătorii sovietici au amestecat rase precum Păstorul Azerbaidjanului și păstorul georgian.

Când vine vorba de păstorul caucazian, nu vrei să teștizi cu el. Acest câine este cunoscut pentru el ostil și comportamentul de protecție împotriva străinilor. Dar, pe măsură ce se intimidiază așa cum s-ar părea, caucazianul este și leneș. Dacă nu a fost amenințată, va petrece cea mai mare parte a timpului său relaxant. Cu asta în minte, vrei să ai o formă de exercițiu Pentru această rasă pentru a evita obezitatea. Un păstor caucazian merge de obicei în jur $ 1.500 - 2.500 $.

18. Komondor

Chiar nu-ți poți lipsi Komondor Dacă vedeți unul. Asta pentru că are un o asemănare netedă cu un mop, De aceea este numit comunul comun maghiar. Poate crește mai mult de 30 de centimetri și până la 130 kg cu ea haina grea, mată cu cordoane naturale care pot chiar să ridice podeaua în komondorilor adulți. Maghiarii consideră că această rasă la o comoară pentru ei și exercită eforturi mari pentru a evita modificările în rasă.

Komondor își găsește utilizarea ca o piedică care gardizează animalele.Acum, asta vă poate îngrijora de rata de vărsare a acestei rase. Dar aici este un fapt surprinzător: Komondorii adulți rar vărsat deloc. Odată ce cablurile sunt complet, vărsarea excesivă este o apariție rară. Singura dată când trebuie să vă faceți griji cu privire la această problemă este ca puii care încă își dezvoltă blocurile.

Comunul comun maghiar este un gânditor independent cu a calm personalitate. Cu toate acestea, dacă simte orice amenințare, ea va afișa protecția sau ea însăși, șeptelul și familia sa. În mod surprinzător, este una dintre rasele cu preț scăzut pe această listă care poate costa în jur $ 800 - 1.200 $.

19. Tosa inu

Tosa Inu sau Mastifful japonez este o rasă de câine rară. Dimensiunea acestei rase variază foarte mult din soiurile japoneze care pot cântări în jurul valorii de 80-135 kg la soiuri din afara Japoniei, care pot cântări până la 200 lbs! Potrivit BBC, este ilegal să dețină o tosa în multe țări, inclusiv Marea Britanie. Asta pentru că a fost crescută pentru luptele de câine și este listată printre lista de rase periculoase de câini din lume.

Tosa are un strat scurt, neted, care se găsește de obicei în Fawn sau Roșu. Aceasta este o rasa inteligentă dar încăpățânată Asta e agresiv cu alți câini. Un proprietar Tosa Inu ar trebui să fie unul cu experiență care poate stabili în mod clar dominația cu câinele. În cazul în care doriți să cumpărați un mastiff japonez, să efectuați câteva cercetări cu privire la faptul că este legală în țara / statul dvs. De obicei, puteți cumpăra un tosa inu pentru $ 2.000 - $ 2.500.

20. Rottweiler

Rottweiler este un câine de coborâre germană care este faimos astăzi ca un câine de căutare și poliție. Rottweilerele masculine sunt înalte de 24-27 inci și cântăresc până la 130 kg, în timp ce femelele sunt înalte de 22-25 inci și cântăresc aproximativ 105 lbs. Are un strat negru cu jet cu marcaje de bronz pe față și picioare. Finist pentru puterea sa, Rottweiler este una dintre cele mai agile.

Rottweilerul este un câine neînfricat care este cunoscut pentru el ascultare. De aceea face un câine de poliție fantastic. O altă trăsătură excelentă a acestui câine este disponibilitatea sa de a lucra și de a se adapta. Puteți cumpăra această rasă de câine mare pentru $ 1.500.

Acum știți cele douăzeci de rase și unele dintre caracteristicile lor cheie! Dacă intenționați să ieșiți și să cumpărați unul dintre acești câini minunați, verificați-ne Ghiduri specifice de rasă pentru a afla mai multe despre ele.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 20 Cele mai mari rase de câine - clasamente, popularitate & prețurile