Cum de a rasa jack russell terriers

Cum de a rasa Jack Russell Terriers

Feisty, dar adorator Jack Russell Terrier este iubit de mulți. Dacă te întrebi Cum de a rasa Jack Russell Terriers, Vom explica toate Elemente specifice pentru rasă Trebuie să luați în considerare. Din problemele lor de sănătate la temperamentul lor, veți putea să formați cu încredere Afaceri în jurul acestei rase.

În plus, trebuie să înțelegeți toate elementele despre Creșterea lui Jack Russell Terrier de la prețuri la clientelă. Este posibil ca descurajarea inițial să înceapă o afacere și să vă faceți griji cu privire la aspectele financiare, precum și îngrijirea tuturor prietenilor tăi blană, dar avem sfatul pentru a vă duce unde doriți să fiți.

Fundal de reproducere a lui Jack Russell Terrier

Pentru a înțelege pe deplin o rasă de câini, trebuie să fiți conștienți de ei trecut și cum au fost crescute selectiv la versiunea lor modernă. Istoria ne poate spune de ce anumite trăsături sunt mai proeminente și de unde au venit, astfel încât să putem instrui și să tratăm teritoriul Jack Russell în cea mai potrivită.

Origins

În 1795, A vânătoare entuziast reverend numele John & # 8220; Jack & # 8221; Russell a crescut câinele de șobolan ideal cunoscut sub numele de Jack Russell Terrier. În momentul în care acest nume nu a fost recunoscut, în schimb ei erau o formă de Fox Terrier, care nu a fost o rasă la acest pointer, ci un câine de vânătoare de vulpe. A ajuns la punctul în care Russel și-a dat seama că rasa lui de câine trebuia să fie o culoare diferită pentru a vedea că se ridică împotriva pradă pe care o urmărește. El a cumpărat un terrier alb și bronz în 1819 pentru a adăuga la rasa numită Trump și câștiga un strat mult mai albă dominant.

Descendenții lui Trump au ajutat la crearea predominantului unei haine de bază albă asupra teritorilor moderni Jack Russell, au contribuit, de asemenea, la temperamentul lor. Această rasă era Foarte acționată de pradă, Prin urmare, de aceea au fost folosiți în mod regulat pentru a conduce vulpi din urzele lor pentru vânătoare. Cu toate acestea, ei au fost, de asemenea controlat suficient pentru a evita maimarea vulpei sau chiar desenarea sângelui. La fel de multe rezumate astăzi, Jack Russell Terriers sunt o mulțime de Air Hot & # 8221;.

Înregistrare

Mergând spre istoria mai modernă, Jack Russels a fost înregistrat numai în Clubul Kennel din Regatul Unit în 2016 și (combinat cu Parson Russell) Akc în 2001. Deși rasa a fost numită Parson Russell Terrier ca o imagine de ansamblu combinată cu terrier parson. Aceasta este una dintre cele mai moderne rase înregistrate și, prin urmare, este încă destul de recentă să le vadă în spectacole de câine și să aibă un standard de rasă. Este important să știți că Jack Russell Club of America s-au opus înregistrării formale și individuale a acestei rase de AKC. Așa cum au dorit să păstreze rasa înregistrată ca un câine de lucru și nu o rasă de spectacol. Prin urmare, înregistrarea AKC nu este asociată în mod oficial cu pagina terrier Parson, dar este asociată în mod regulat cu aceasta, după cum se poate observa în acest articol.

Popularitate

Clasamentul actual AKC pentru terrierul Parson Russell (statisticile sunt combinate cu Jack Russell Terrier și Parson Terrier) este 82 din 193 rase de câini. Acest lucru arată că Jack Russell Terrier este în jumătatea mai populară a raselor americane de câini înregistrate. Cu toate acestea, ele nu sunt în trimestrul superior, deci nu sunt cele mai populare rase. Din 1989 până în 2020, Jack Russell Terriers au fost în mass-media. Ele joacă, de obicei, rolul micului, dar feisty sidekick, dacă în emisiuni de televiziune în timpul zilei sau desene animate. Cheful de celebritate Rick Stein a avut un faimos Jack Russell numit Chalky care a apărut pe multe dintre spectacolele sale cu el. Acest caracter iubitor chiar a ajuns să aibă o influență asupra mărfurilor lui Stein.

Jack Russell Terriers ca câini de vânătoare
Jack Russell Terriers ca câini de vânătoare

Chiar și în ultimii ani, Jack Russell Terrier a inundat încă ecranul în programe și filme. Midsommer crimă și # 8221; un detectiv popular britanic a avut trei teritorii Diferiți Jack Russell alături de cel mai nou șef de poliție, John Barnaby. Această reocare Pup Star complimentează comedia blândă, dar vrăjitoare a programului.

În plus, în HIT 2016, viața secretă a animalelor de companie & # 8221; acest minunat film animat ilustrează Jack Russell Terrier Max și aventura lui cu noul său frate ducele. Al doilea film al francizei a ieșit în 2019. Acest film de familie distractiv a încântat copiii și a arătat imaginea lui Jack Russell Terriers, care este cel mai frecvent văzut în mass-media ca fiind puternic și obraznic. Deși, pentru prima dată, Jack Russell Terrier a fost un film de film în această franciză.

Aspect

Jack Russell Terrier este a rasă mică care pot veni în ambele bloc și pestriţ Modele de colorare. Este important de menționat că acestea nu sunt recunoscute în mod oficial de AKC, dar de multe ori cei interesați de estetică le țin la standardul parsonului Russell Terrier. Ei pot avea fie urechi pliate sau ascuțite, Dar AKC definește standardul de rasă pentru a avea urechi pliate.

După combinația parsonului Terrier și a lui Jack Russell Orriell de către AKC, standardele de rasă sunt în profunzime și explicate clar pentru a evita confuzia ulterioară. Neobișnuit, există o categorie pentru coada de rasă. Acest lucru nu este utilizat în mod regulat la evidențierea standardului de rasă pe pagina specifică de rasă AKC, dar sunt menționate cerințele de andocare, prin urmare, separarea categoriei sale. Aici am rezumat elementele de bază ale Standard de rasă:

  • Aspect general: Alertă, strat rezistent la intemperii, mediu în dimensiune
  • Cap: expresie inteligentă cu ochii întunecați preferabili. Urechile ar trebui să fie pliate și în A & # 8220; V & # 8221; forma și pliul ar trebui să fie nivel cu partea superioară a craniului
  • Gât, corp, topline: gâtul trebuie să fie muscular cu o ușoară arc și o linie liniară dreaptă. Corpul lor ar trebui să fie pătrat și echilibrat. Pieptul trebuie să fie de adâncime moderată, iar coastele ar trebui să fie în formă de ovală
  • Strat: neted sau rupt, haina ar trebui să fie naturală și nu este excesiv îngrijită
  • Sistemul anterior: umeri lungi și înclinate cu picioare puternice, drepte
  • Posterioare: puternice și musculare cu unghiulare bună
  • Coada: Așa că vârful este la nivel de craniu

Temperament

Descrisă de AKC ca Alertă, curioasă și plină de viață, Această mică rasă adoră oamenii și joacă. Ei iubesc să se implice și sunt o rasă incredibil de loială. Jack Russell Terrier este foarte afectuos și este un câine grozav pentru o persoană care dorește un animal de companie cu o legătură strânsă. Cu toate acestea, fiabilitatea lor asupra oamenilor și, în special, proprietarii lor, poate duce la anxietate de separare. Acest anxietate pot fi gestionate cu exerciții fizice, deoarece acestea sunt o rasă de energie ridicată și necesită o mulțime de stimulente mentale și fizice. Jack Russell Terrier va fi necesar plimbari lungi sau mai multe plimbări pe zi. O plimbare poate fi aplicată dacă o mulțime de joc este livrată alături de acest lucru.

Când mersul pe Walking Jack Russell, trebuie să fii conștient de faptul că au Instincte de înaltă pradă, și într-un parc de câine, un iepure poate provoca Jack Russell Terrier să fugă. De aceea trebuie să le începeți să le instruiți la o vârstă fragedă, pentru a întări mai ales comanda & # 8220; Vino & # 8221;. Din acest motiv, în funcție de locul în care locuiți, este posibil să doriți să le luați în considerare pe jos leșie extensibilă.

Jack Russell Terrier sunt barkeri
Jack Russell Terrier sunt barkeri de agrement.

Jack Russell Terrier vs Russell Terrier vs Parson Terrier

Jack Russell Terrier este adesea confundat cu Russell Terrier și Parson Terrier. Diferențele nu sunt întotdeauna evidente și nu sunt explicate bine. Am compus un tabel ușor comparabil, astfel încât să puteți spune în cele din urmă diferența dintre aceste trei rase.

Jack Russell Terrier (JRT)Russel Terrier (RT)Parson Terrier (PT)
mărimeaUn câine de dimensiuni mici
10 - 12 inci
Mai mică decât JRT
8 - 10 inci
Mai înalt decât JRT
12 - 15 inci
Forma corpuluiDreptunghiularDreptunghiularPătrat
AKC recunoscutCombinate cu PT pentru a crea parson Russell TerrierdaCombinate cu JRT pentru a crea parson Russell Terrier

Preocupări de sănătate la creșterea lui Jack Russell Terrier

Jack Russell Terrier sunt, în general, foarte sănătoși și pot trăi 13-16 ani cu îngrijire adecvată. Aflați ce probleme trebuie să știți cu noul dvs. membru al familiei prin citirea listei noastre de probleme comune de sănătate.

Lensament lentilă

Lensamentul lentilă este locul unde lentila din detașările ochilor din Jack Russell Terrier și poate duce la orbire parțială sau completă. Acest lucru se întâmplă fie din cauza degenerării zone, slăbirea și eradicarea fibrelor care dețin lentila în loc, cunoscută sub numele de luxul principal al lentilelor. Luxarea lentilelor secundare apare din cauza daunelor anterioare din alte boli ale ochilor. Unele simptome de lux de lentile includ:

  • Ochiul poate arăta diferit: un elev lipsește, ochiul poate deveni alb, obiectivul mișcă poziția
  • Durere și inflamație
  • Un ochi tulbure
  • Scuturarea sau udarea ochiului
  • ruperea ochiului

Tratamentul acestei afecțiuni va necesita mai întâi un veterinar pentru a oferi lui Jack Russell terrier un examen ocular pentru a identifica dacă este prezent luxarea lentilei și dacă este vorba de la posterior și anterior al ochiului. Ambele forme de luxare ar trebui inițial considerate o urgență și poate duce la orbire într-o chestiune de zile. Prin urmare, Chirurgia este aproape întotdeauna luată în considerare. Cu toate acestea, unele forme sunt ușoare și pot fi monitorizate, dar lăsați-vă medicul veterinar să consulte și să ia decizia respectivă.

Glaucom

Glaucom este unde lichidul nu se poate scurge corect din ochi datorită presiunii pe globul ocular. Această condiție necesită tratament sau se va încheia în eventuala orbire datorită presiunii asupra nervului optic. 40% din glaucomii vor duce la orbire, motiv pentru care tratamentul este atât de important.

Unele dintre simptomele glaucomului din Terrierii din Jack Russell includ:

  • Ochi înnorat
  • Excesul de clipește
  • Bloodshot ochi
  • Retragerea globului ocular
  • Elev dilatat
  • Lumina nu afectează ochiul
  • Pierderea vederii

Se va acorda medicamente pentru a trata presiunea În ochiul câinelui, odată ce presiunea este diminuată, poate ajuta la menținerea unei viziuni. Cu toate acestea, există și alte tratamente care pot fi utilizate, cum ar fi fluidul care este drenat sau Ciclocroterapie, care utilizează frig pentru a distruge celulele care continuă să creeze lichid apăsând pe ochi. Cu toate acestea, ochiul poate fi îndepărtat în unele cazuri dacă severitatea este ridicată.

Cataractă

Dacă Jack Russell Terrier pare să aibă a ochi înnorat, Cel mai frecvent motiv este cataracta. Atunci când Lentilele ochiului câinelui se deteriorează treptat și viziunea se agravează alături de acest lucru. Poate duce la o eventuală orbire. Următoarea listă este simptomele pe care trebuie să le cunoașteți:

  • Ochii norosi
  • Iubire sau plimbare în mobilier
  • Ochii udare sau inflamație
  • Pawing la ochii lor

Dacă o cataractă este ușoară sau nu afectează puternic viziunea câinelui, un veterinar vă poate spune că vor trata simptomele cele mai predominant. Acest lucru ar putea însemna picaturi de ochi pentru a reduce inflamația sau dureri de ucigași pentru a reduce durerea. Numai în cazuri severe va sugera un veterinar interventie chirurgicala, unde obiectivul este îndepărtat și o lentilă clară este utilizată pentru ao înlocui. Acest lucru restabilește viziunea câinelui tău.

Luxarea patellară

Luxarea patellar este, de asemenea, cunoscută sub numele de Dislocarea genunchiului, unde genunchiul iese din loc și nu în articulația genunchiului. Piciorul nu se va conecta imediat în poziție. Este nevoie ca câinele să-și preleească piciorul și să se relaxeze mușchii înconjurători, ceea ce poate induce durerea. Prin urmare, pe măsură ce câinii o vor evita, adesea este nevoie de intervenția VET. Câinele dvs. poate suferi luxarea patella dacă sunt:

  • Ținând piciorul lor din spate în aer
  • Limbă sau # 8216; Skipping`
  • O groază inițială sau semne de primejdie atunci când genunchiul se mișcă

VET dvs. va conduce cel mai probabil un raze X Pentru Jack Russell Terrier pentru a confirma că este o luxare patella. Există note diferite pentru severitatea dislocării. Gradul 2 va necesita intervenție chirurgicală, în timp ce clasele 3 și 4 sunt întotdeauna recomandate să aibă interventie chirurgicala. Nu necesită niciodată o intrare chirurgicală.

Surditate congenitală

Aici este câinele tău își pot pierde auzul de la naștere sau mai târziu în viață, dar există fie un a Influența genetică sau o influență în timp ce sunt în uter. Este adesea asociată cu pigmentul culor al câinelui dvs., deoarece colorațiile mai ușoare ale pielii sau pigmenții au o probabilitate mai mare de a avea surditate congenitală. Iată câteva modalități pe care le puteți spune câinele dvs. se luptă cu auzul lor:

  • Vocalizări ciudate
  • Ei nu reacționează la zgomote puternice, cum ar fi strigătele sau sonersul
  • Confuzie
  • Agresiune sau anxietate când sunt trezite
  • Excesul de dormit

Nu există tratament Pentru surditatea congenitală, însă, există clase specifice de formare pe care le puteți lua câinele dvs. În acest fel, le puteți învăța comenzi prin semnale de mână și învață mai bine cum să le ajutați să se adapteze la o viață fără auz.

Miastenia gravis

Cu miastenia gravis, Câinele tău Sistemul nervos nu transportă corect mesajele la mușchi și, prin urmare, câinele dvs. suferă de oboseală extremă. Această boală poate avea o componentă genetică și are posibilitatea de a fi transferat de la părinte la catelus. Un test de sânge poate diagnostica puiul. Iată simptomele pe care trebuie să le cunoașteți:

  • Înrăutățirea slăbiciunii fizice care este mărită de exercițiu
  • Saliva
  • Probleme de respirație
  • Crampe cu mișcare
  • Ochii se luptă să se închidă chiar și atunci când sunt adormiți

Tratamente medicinale pot fi furnizate. Veterinările vor da anti-acetilcolinesterază pentru restul vieții câinelui tău. Acestea inhibă o enzimă a sistemului nervos. Cu toate acestea, această condiție de-a lungul vieții poate duce la o mulțime de comportament care necesită un tratament în curs de desfășurare, cum ar fi capacitatea lor de luptă de a înghiți.

Sindromul Legg-Calvé-Perthes

Partea de sus a osului femurului începe să degenereze Când câinele dvs. are sindrom Legg-calvé-Perthes. Această boală afectează în mod obișnuit puii cu vârsta cuprinsă între cinci și opt luni. Deși există puțin cunoscute despre cauza acestui sindrom, se crede că lipsa de flux sanguin în zonă poate fi un factor de afectare. Simptomele includ:

  • Creșterea lamerii
  • Deteriorarea musculară a coapsei
  • Limbă sau evitarea presiunii asupra piciorului
  • Durere în mișcare

Veterinarul dvs. va folosi o radiografie pentru a diagnostica pierderea în os, dar va fi adesea capabilă să spună din observarea membrelor afectate și mișcarea câinelui. Tratamentul este un proces continuu. În primul rând, VET vă va prescrie analgezice și, eventual, anti-inflamatorii pentru a vă ajuta cu durerea câinelui. Fizio și hidroterapie poate ajuta, de asemenea, animalul dvs. de companie. Chirurgia este adesea recomandată pentru a ajuta la formarea femurului și a scăpa de orice nereguli dureroase. Verificările sunt necesare inițial inițial.

Von willebrand boală

Von Willebrand este un tip de proteină de coagulare, această boală are o absență a acestei proteine ​​în organism și, prin urmare, coagularea este mai dificilă. Această boală de sânge este relativ rară, dar mai frecventă în Jack Russell Terriers decât alte rase. Simptomele nu sunt observate la o mulțime de indivizi decât dacă necesită o intervenție chirurgicală sau au un prejudiciu. Acest lucru se datorează faptului că singurul simptom disponibil al acestei tulburări de sânge este coagularea slabă. Se poate observa la femele dând naștere, câinii tineri îmbătrâniți sau spulberați sau cei care s-au rănit recent.

Deoarece această boală nu poate fi detectată niciodată la câțiva câini, Nu este o preocupare. Unii pot necesita o transfuzie de sânge în timpul intervențiilor chirurgicale, dar dacă vă asigurați că câinele dvs. rămâne cât mai sănătos posibil, nu trebuie să vă faceți griji.

Cum de a rasa Jack Russell Terriers

Iată câteva considerații pe care trebuie să le gândiți în timp ce intenționați să-l reproducă pe Russell Terrier. Dimensiunea așternutului și prețurile sunt doar câteva.

Jack Russell Terriers au o forță puternică de pradă
Jack Russell Terriers are o acționare puternică de pradă.

Alegerea cățea și a studia

Aici, în afaceri de reproducere, credem în cele mai multe etic procedurile care au loc. Există mai multe modalități prin care puteți asigura acest lucru. Folosind Studii de servicii sau achiziționarea unei cățea cu lucrările de înregistrare poate asigura că acești indivizi au fost crescuți din punct de vedere etic. În plus, lucrările vă vor permite să înregistrați cu ușurință toate puii produse, care este benefică din punct de vedere financiar, precum și arătând potențiali cumpărători pe care ați creat fiecare catelus în mod corespunzător. Verificați atât linia părinților, cât și ecran ei pentru problemele de sănătate ereditare, deoarece niciunul părinte nu ar trebui să transmită nici o boală sau sindrom pentru puii lor.

Apoi, ar trebui să faceți o verificare a sănătății, privindu-se de la cap la coadă pentru orice anomalii fizice sau probleme de sănătate, cum ar fi căderea părului, mătreață sau dinții putredă. În cele din urmă, doriți să vedeți dacă acești câini se potrivesc cu caracteristicile fizice și comportamentale pe care le doriți într-o gunoi. Acest lucru este deosebit de important dacă încercați să urmați standardele de rasă.

Dimensiunea gunoiului

Dimensiunea medie a gunoiului pentru un terrier Jack Russell este 6 pui. Acest mic câine este cunoscut pentru a varia în funcție de numărul de cățeluși produse și mulți proprietari menționează cum au avut aproximativ 8 până la 10 pui într-o gunoi.

Întotdeauna, rețineți că Primul gunoi al unui câine este de obicei mai mic decât următoarele. În plus, asigurați-vă că vă uitați la liturile din trecut ale mamei și bunicii căștilor, deoarece vă pot ajuta să estimați aproximativ numărul de pui pe care o va produce.

Probleme de naștere

De asemenea cunoscut ca si distocia, Problemele de naștere pot afecta orice câine așteptat. Jack Russell Terriers Nu aveți probleme specifice de naștere, Cu toate acestea, fiecare târfă este vulnerabilă la complicații. Cablul unui catelus se poate înfășura în jurul gâtului lor, restricționând oxigenul și chiar a dus la a Puppy-ul încăbilor. Un catelus poate fi, de asemenea, depus într-o poziție ciudată, împiedicând nașterea. Femeia va continua să împingă la oboseală, poate avea exces de durere și să devină foarte anxios. Ar trebui să aveți întotdeauna un veterinar de urgență pe care îl puteți contacta dacă apare o situație de care aveți nevoie de ajutor medical cu ca în acest caz.

Clientelă

Clientela ideală pentru achiziționarea Terriers Jack Russell sunt iubitori ai rasei, cei interesați de un mic însoțitor de călătorie și cei care au nevoie de un câine de șobolan. Când creați o afacere tot mai mare, trebuie să fiți conștienți de ce clientelă trebuie să vizați. Acest lucru vă oferă ajutor cu modul în care ar trebui să faceți publicitate și unde.

A face o Social Media Pagina pe fiecare Facebook sau Instagram pentru a face publicitate sirei, barajul și așternutul pe care l-ați produs și vindeți. Pentru a obține atenția celor interesați să călătorească cu un câine mic, Legate de hashtags pot fi folosite pentru a atrage mulțimea potrivită. În plus, dacă sunteți interesat să vă vindeți puii la cluburile de rating, luați în considerare publicitatea alături de controlul dăunătorilor sau în grupurile agricole, o carieră care are adesea probleme de șobolan.

Prețuri

Când creați o afacere, trebuie să decideți dreptul Puppy de vânzare preț. În medie, prețul de vânzare al unui catelus Jack Russell Terrier este între 700 și 1.200 de dolari. Aceasta depinde de reputația amelioratorului și de etica lor.

Puii care sunt înregistrați și au un crescător de renume, spre deosebire de un crescător de curte, pot ajunge la capete mai mari ale scării prețurilor. Mai mult, dacă sunt respectate standardele de rasă, acest lucru poate crește prețul. Dar numai ușor în acest caz, datorită amestecului de reguli cu înregistrarea Terrier Jack Russell și Akc.

Cum de a rasa Jack Russell Terriers
Cum de a rasa Jack Russell Terriers

Creșterea lui Jack Russell Terrier - Întrebări frecvente

Pentru a vă asigura că aveți o înțelegere de bază și să vă simțiți încrezători în ceea ce privește rasa Jack Russell, am compus un FAQ pentru a răspunde la orice întrebări rămase.

Do Jack Russell Terriers are sindromul câinelui mic?

Sindromul câinelui mic poate fi clasificat ca un câine mic în statură supracompensarea pentru dimensiunea lor fiind foarte tare sau agresiv față de ceilalți. Jack Russell Terrier sunt copilul poster pentru acest răspuns comportamental. Nu este de fapt un sindrom, ci mai degrabă o reacție la o situație socială. Acesta este adesea răspunsul când un câine se simte copleșit sau nervos.

Al lor anxietate se transformă în acte de agresiune verbală și ocazional fizică. Rar, sindromul câinelui va face ca un câine să fie agresiv fizic. Cel mai frecvent, extra vocalizări și modul în care vor alerga adesea la tine mai întâi este un semn de dominanță de a încerca să se protejeze, să nu fie agresiv.

Sunt Jack Russell Terrier doar loial la o singură persoană?

Jack Russell Terriers sunt extrem de loial familiilor lor, nu doar o singură persoană. Ca orice câine, ei pot, desigur, să aibă preferințe, dar asta nu înseamnă că vor.

Asigura-te ca implică fiecare membru al familiei În zonele importante ale vieții câinelui, cum ar fi mersul, hrănirea și instruirea. Dacă un membru al unei familii are majoritatea acestor sarcini sau acordă mai multă atenție lui Jack Russell Terrier decât altele, atunci este posibil ca ei să formeze o legătură mai puternică cu ei decât alți membri ai familiei.

Do Jack Russell Terriers nevoie de plimbări lungi?

Jack Russell Terriers au Niveluri medii până la mari ale energiei și se bucură de plimbări lungi. Câinele dvs. își va cunoaște adesea limitele. Cu un catelus, pornind de pe plimbări mai mici și creșterea distanței până la un punct în care energia lor este consumată, dar nu sunt epuizate este ideal. Cu o salvare, încercați să imită o tehnică similară cu excepția cazului în care nivelul lor de energie provoacă deja probleme comportamentale.

Do Jack Russell Terriers obține anxietate de separare?

Jack Russell Terriers obțineți anxietate de separare Datorită dependenței lor ridicate de oameni. Ei adoră afecțiune, atenție și, cel mai important, proprietarii lor. Adesea, atunci când proprietarul lor pleacă, ei se pot simți o anxietate puternică de separare. Acest lucru poate duce la mai multe comportamente negative, cum ar fi cu voce tare și constantă vocalizări, urinare și comportament distructiv. Din fericire, există metode pe care le puteți angaja pentru a vă ajuta anxietatea de separare, astfel încât ei să se simtă mai bine și comportamentul lor este mai bun.

Luați în considerare utilizarea Uleiuri esentiale pentru a le calma înainte de absența voastră. De asemenea, puteți juca muzică pentru a vă calma câinele, a studiu arată că preferă rock moale și reggae.

Aceste personaje mici ferite sunt amândoi câini de familie străluciți și un mare crescător pentru a începe reproducerea. Își cercetează întotdeauna cerințele lor comportamentale și fizice înainte de o achiziție. Fiecare rasă de câini are propriile sale nevoi și tipuri de case potrivite.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a rasa jack russell terriers