Danaificul: un gigant blând cu inima

Great Mastiff Mix Mastiff

Ce primiți când amestecați cea mai grea rasă de câine din lume cu unul dintre cei mai înalți? O bucată enormă de frumos: Danistul.

Un mashup al masticului englez și Marele Dane, Danistul este un gigant blând super-dimensionat, care este sigur că va lua o mulțime de spațiu în casa ta și inima ta.

Danistul este unul dintre multele câini de rasă mixtă și Astăzi vom discuta despre această canină colosală, inclusiv ce să se aștepte de la deținerea unuia și a familiilor din cele mai bune.

Ziua fericită a câinelui de la Oliver în Canada!

DANAIFFUL (Mastiful English X Great Dane Mix): Takeway-uri cheie

  • DANAIFF-urile sunt doggo-uri mixte create prin reproducerea unui mastiff de limba engleză cu o mare daneză. Unele dintre aceste pâini iubitoare sunt rezultatul unor perechi deliberat, în timp ce altele sunt produse de împerecherii accidentale sau neintenționate.
  • La fel ca majoritatea puii mixt, daniff-ul prezintă de obicei o combinație a trăsăturilor lor. Cu toate acestea, unele dansuri individuale vor lua după un părinte sau altul, # 8212; Unii pot fi chiar confundați cu un exemplu de rasă pură.
  • Daniff-urile pot face animale de companie minunate, dar nu sunt o potrivire bună pentru toate situațiile. De exemplu, cei care trăiesc în apartamente mici și familii cu copii foarte mici vor găsi, probabil, daniffs să fie un câine puțin mai mult decât se pot descurca.

Ce este un daniff?

Danistul este un câine de rasă mixt produs prin împerecherea unui mastiff englez cu o mare daneză. Numele lui este, de asemenea, o combinație a celor doi, deși este, uneori, uneori, un mastidane sau un mare dancif.

Desigur, listarea de rase este acceptabilă și dacă nu vă place numele de doggo designer.

Caii fac animale de companie excelente!

Înțelegerea raselor părinte: Ingrediente & # 8221; a unui dansator

Părinții daniff sunt hitters grei în lumea câinelui - literalmente.

Amandoua Rame de câini mari mari poate cântări peste 200 de lire sterline (mastifii englezi poate chiar depășește 300 de lire sterline o ocazie!) și au propriile lor seturi de ciudate că descendenții pot moșteni.

Deci, este important să le cunoașteți înainte de a lua în considerare un daniff. Noi vă vom ajuta să faceți asta mai jos!

Mastiful englez: un chramer rău

English Mastiff Dog

Un Molosser masiv cu Jowls pentru zile, Mastiful englez impune în aparență, dar dulce în spirit.

Îndepărtați scalele la până la 230 de lire sterline sau mai mult și în picioare mai mult de 30 de centimetri la umăr, Nu are nici o prăjitură mică. Și facturile de mâncare pentru câini vor reflecta cu siguranță proporțiile sale gagantuan!

Nu numai că este scump să hrănească, dar el poate fi mai scump în mod profesionist, Deși puteți să vă gestionați probabil stratul scurt la domiciliu cu scăldat, după cum este necesar. Doar rețineți că el este o pantome grea, investit intr-o perie buna pentru a aborda parul liber inainte de a imbina tot ceea ce detii.

În timp ce el a fost apreciat în vremuri străvechi ca un gardian feroce și câine de război și este adesea folosit astăzi ca a Câine de protecție, Mastifful englez este o pâine iubitoare cu familia sa.

Datorită mărimii și dungiilor sale de încăpățânare, socializarea timpurie și pregătirea de ascultare este o necesitate de a-l menține prea mult de a se ocupa prea mult.

El este, de asemenea, sensibil, așa că Asigurați-vă că metodele de antrenament sunt pozitive și consolidează că este cel mai bun băiat când face o treabă bună.

Ca și în cazul tuturor raselor uriașe, Problemele comune și osoase sunt comune în Mastiffs limba engleză, cu displazie de șold și cot în partea de sus a listei preocupărilor. Ochii lui droopie sunt, de asemenea, predispuși la probleme, cu entropie, atrofie retină progresivă și ochi de cireșe doar câteva condiții pentru a urmări. 

Marele Dane: un goofball blând

Marele Danezii fac parte dintr-un daniff

În ciuda numelui său, acest gigant regal salută de fapt din Germania, unde și-a luat începerea de vânătoare de vânătoare înainte de a deveni un protector valoros al gospodăriei.

Marele Dane pot sta la 32 de centimetri la umăr și se cântărește aproape de 200 de kilograme, Efectuarea timpurilor de formare și socializare timpurie și continuă pentru a evita să se plimbe peste tine. El este fericit să urmeze direcțiile când a fost învățat, dar o dată într-o vreme el poate decide să-și facă propriul lucru.

Un câine, dimensiunea lui este costisitoare pentru a sprijini, cu alimente, îngrijirea și facturile VET ridicate, mai ales dacă suferă de orice afecțiune.

Și din păcate, Danezii sunt la un risc ridicat de umplutură (o condiție potențial fatală care apare atunci când aerul devine prins în tractul digestiv al câinelui), deși chirurgia de tăiere a stomacului poate ajuta la o diplomă. Problemele cardiace, șoldul și displazia cotului și boala oculară sunt, de asemenea, predominante în rasă.

Cele mai notabile cu Danetul este spiritul său Goofy, care, asociat cu dimensiunea lui, poate duce la râde epice în jurul casei. Doar asigurați-vă că ceva defect este la îndemâna lui sau că biciul unei coadă.

Danetul este destul de jucăuș și el iubește să fie cu oamenii săi mai mult decât orice. Exercițiile zilnice în formă de plimbări sau joc de curte este o necesitate pentru el, în ciuda faptului că ar putea spune cartoful uneori pe canapea.

Cele mai bune familii și situații pentru un daniff

Cele mai bune familii pentru DANIFF

Danistul poate prospera în o mulțime de setări de domiciliu.

Cu dimensiunea lui Jumbo, el este natural în jurul fermei sau pe suprafață și va aprecia că au o mulțime de cameră să-și întindă picioarele lungi și să-și pună calea mare pentru a folosi. Patrularea unei zone mari, sigure, cum ar fi o curte sau o pășune, de asemenea, flexează instinctele sale de protecție și îi dă un loc dincolo de a arăta frumos.

El poate trăi, de asemenea, într-un cadru suburban sau un apartament spațios, Atâta timp cât are o mulțime de exerciții zilnice, ca o plimbare lungă, ușor de mers pe jos în parcul de câine. Acestea fiind spuse, acești puii sunt un întreg Lotta Doggo, deci asigurați-vă că nu vă gândiți să trăiți în clasamente apropiate cu o canină colosală.

Viața de familie este locul în care devine complicat, ca Danistul necesită o familie care îl tratează ca membru. Aceasta înseamnă că trebuie să fie cu poporul Său, de preferință lounging pe canapea în timpul nopții de joc sau jucând o rundă de preluare în curte.

El este nu un câine care poate fi lăsat singur pentru întinderi lungi, inclusiv Stints în aer liber, unde haina sa scurtă nu face prea mult să-l protejeze împotriva elementelor. Cu alte cuvinte, el poate fi un clasa de cinci cină de o canină.

Daniff are nevoie, de asemenea, de părinți de puști care sunt dedicați, ca Este un câine gigantic care necesită mult de lucru. De la formarea precoce și în curs de desfășurare pentru a scoate poops de dimensiuni de ponei, nu există niciodată un moment plictisitor cu un dans în jur.

Tot ceea ce face el este făcut mai mare, inclusiv masele de catelus și rău. Este important să-l ajutați să îl îndrumați spre a fi cel mai bun Doggo pe care îl poate avea prin formare pozitivă și consecventă.

Pe partea flip, există câteva situații care nu sunt ideale pentru daniff, inclusiv:

  • Familiile cu copii mici: Ca un câine mare care este adesea stângace, el poate trimite accidental un copil care zboară dacă nu ești atent. 
  • Foarte de antrenament: Acesta nu este un pui care poate fi lăsat să regleze rootul necontrolată. El dorește direcția și are nevoie să-și învețe manierele de la o vârstă fragedă, inclusiv mersul pe o lesa, tolerarea oaspeților și alți câini și după comenzile de bază. El este pur și simplu prea mare pentru a lăsa să fugă amok.
  • Penny Pinchers: Este un fapt trist, dar rasele uriașe ca Danistul pot fi foarte greu în contul dvs. bancar în ceea ce privește facturile alimentare și VET. Din moment ce Daniff este un amestec de două rase uriașe, este important ca el să primească o nutriție adecvată în timp ce crește și ca adult, el poate trece prin mâncare la o rată uluitoare uluitoare. Asociat cu gazda condițiilor de sănătate care merg în mână cu canini dimensiunea sa, marele danezi sunt unele dintre ele Cei mai scumpi câini și vă poate pune înapoi mult de bani.
  • Ciudat ciudat: În plus față de scăderea tururilor de dimensiuni titanice, Danistul este un drooler. El se va mânca pe canapea și covorul în gura lui, iar un prosop de drool va deveni, probabil, cel mai bun prieten al tău, în special în apropierea vasului de apă. Aruncați în coada lui și coada de bici, care este atrasă de totul de pe masa de cafea și aveți un doggo care vă redecorește casa cu accente de câine.
  • Alergii care suferă de alergie: Haina sa scurtă, și, în timp ce poate să nu fie la fel de des ca alte rase, este foarte mult din cauza dimensiunii sale. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că va trebui să vă ocupați de multă vreme în jurul casei. Pur și simplu puneți, există rasele mai bune pentru persoanele care suferă de alergie.

Cum puteți găsi un daniff?

Ca și în cazul unei rase mixte, Este posibil să găsiți un dans într-un adăpost sau o salvare lângă tine. Această rută va însemna, de asemenea, că veți găsi cel mai probabil un daniff pentru mult mai puțini bani decât ar trebui să cheltuiți când căutați un crescător.

Dacă doriți în mod specific un catelus daniff de la un crescător, puteți căuta online pentru unul.

Ideal, Vrei un crescător care efectuează teste de sănătate atât pe părinți Înainte de reproducere pentru a evita problemele de sănătate severe precum cele menționate mai sus. De asemenea, este important să căutați crescătorii care ridică câini în casă și nu într-un cadru în aer liber, unde socializarea este dificilă.

Marele Mastiff Dane
Imagine de la dogappy.
Cum să alegeți un crescător de câini bun

Aveți nevoie de mai multe informații despre alegerea unui crescător de câini compasiune și responsabil? Te-am acoperit!

Paisprezece criterii de luat în considerare atunci când alegeți un crescător de câini.

Rase similare și amestecuri de rasă la daniff

Sunt multi Câini de rasă hibridă care sunt similare cu DANIFFUL, inclusiv mai multe Mastiff mixes, cum ar fi bandogge-ul american și mastador. De asemenea, puteți explora altele Marele amestecuri Dane, inclusiv Boxdane, Marele Bernard și Great Wolfhound.

În ceea ce privește ratele de rasă de praf, dar printre rasele uriașe sunt cele mai asemănătoare cu Daniff, există Boerboel, Bullmastiff, Corso și Mastiff Neapolitan. Ca și Danistul, sunt mari, rase de jowly și necesită un proprietar care este gata să se angajeze într-o viață de formare pozitivă.

***

Ați întâlnit vreodată un daniff? Aveți unul acasă? Spuneți-ne despre ei în comentariile!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Danaificul: un gigant blând cu inima